- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.781
kızlar ya bişi sorcam..bnm bikini bölgemde sürekli iltihaplı sivilceler çıkıyo..ama öyle iltihaplı derken iltihap çıkmıyo ucuda yok..böyle nohut kdr sert ama elimle bastırında anlıyorm sonra orası kararıyo geçtiği zmn..hep leke leke kaldı ya nokta nokta koyu renkli..sürekli çıkıyo..hamilelikte hiç çıkmamıştı şimdi yine başladılar..bazıları çok can yakıcı olabiliyo..genital bölgedede hamilelikle birlikte baya bi kararma oldu renginde..anlamıyorm neler oluyo..polikistik var acaba ondan mı? kesin bişey var bende..böyle bişeyi olan varmı :44:
onderyaa canım bugün pazar ya pek kimse uğramaz Allah yardımcın olsun iki çocuk gerçekten zor
biz bi tane ile zor uğraşıoruz aralarında ne kadar vardı
bu araDA İNŞ Gönlüne göre hem uygun hem güzel bi ev bulursun
Slm kızlar hepinizi Cook özledim bir haftadır pek giremedim girsemde bise yazmamadım basım Eyüp le belada asırı bi ağlamalar huysuzluk bende ne sabır bıraktı ne sinir ne de bise o ağlıyor ben agliyom Enes geliyo beni öpüyor tamam gecti diyo ben bu sefer onunda psikolojisini bozdum diye iyice agliyom anlicaniz bir haftadır harap ve bitap haldeyim o kadar sabirliyimdir herkes bilir ama eyüp e ne olduysa hiç bı sekilde uyutamiyorum uykusu gelince ağlamaya başlıyor iki saat uç saat tabi bu arada ben pervaneyim kucakta ayakta salıncakta ne bileyim aklınıza ne gelirse yapıyorum sussun diye sesi kisiliyo ter icinde kalıyor yorulur uyuyo ama en fazla yarım saat
Cok bunaldım
Sizce Dr.luk bı durum varmi ne yapacak uyku ilacı mı vercek ki oof
Arkadaşlar rabbim beterinden korusun ama şu an berbat bir haldeyim, dün iftar için yemek hazırlarken midembulanmaya başladı ve dünden beri istifra ediyorum.... ve içimde acayip korku var ya hamileysemçünkü geçensene de böyle iftar için yemek yaparken başlamıştı bulantılarım... ve ben hala adet olmadım eşim gebelik testi alacak birazdan... inşaAllah değilimdir,inşaAllah eşyamı, evimi toparlayacağım derken üşütmüşümdür
cnm araştırmalarım kadarı ile avent chicco dr brown un türkiyede hiçbir ürününü bpa sız değil miş. sadece madelanın ürünleri tüm dünyada bpa sızmış. biberonun altında pp 5 ambalajında da bpa free yazması gerekiyormuş. ambalajında sahtekarlık yapıp yazabilirlermiş ama biberon aslını gösterirmiş. yazmıyorsa bpa lı polikarbonat ürünler miş. daha bir sürü şey..
okudugum makaleler falan 2009 2010 2011 e ait 2012 de bir açıklama yazı yok. değiştirdik, değiştirmedik ürünlerimizi diye.
zaten türk makalelerinde cok yok hep inglizce makaleler gazete yazıları falan. neyse işin özeti değiştiysede değişmediysede ben işkillendim çöpe attım okadar para saymıştım biberonlara . en sağlıklısı cam biberon. anne sütü verilirken cam kullanılmamalı pp biberon kullanılma diyede yazılar vardı.cam anne sütündeki bi maddeyi tutuyormuş.
cnm bendede var ama hiç kötü bişey olacağı aklıma gelmedi aarştırmadımda arada çıkıyo öyle aama
cnm Allah gönlüne göre etsin inşallah, herşeyin dogrusunu rabbim bilir
ama elbette şuanda taşınma dertleri bebegin küçük falan inş değilsindir
hamile, cok merak ettm valla nezaman yapcan testi yada yaptın belki şmdi:26:
sabahtan beri çok fenaydım, eşim yavrumu bırakıp bir türlü ezcaneye gidemedi, çünkü nöbetçi ezcane çok uzak,Masıvaaa senı cok merak ettım,noldu testın sonucu
cnm Allah gönlüne göre etsin inşallah, herşeyin dogrusunu rabbim bilir
ama elbette şuanda taşınma dertleri bebegin küçük falan inş değilsindir
hamile, cok merak ettm valla nezaman yapcan testi yada yaptın belki şmdi:26:
sabahtan beri çok fenaydım, eşim yavrumu bırakıp bir türlü ezcaneye gidemedi, çünkü nöbetçi ezcane çok uzak,Masıvaaa senı cok merak ettım,noldu testın sonucu
Bunu okuduktan sonra ben de kucuk bir arastirma yaptim. Gorunuse gore 3 cesit malzeme soz konusu. pp5 dedigimiz polipropilen oluyor ve gercekten BPA icermeyen guvenilir malzeme. rengi tam seffaf degil ve biraz esnek.
Polycarbonate (PC) ise BPA iceren bir malzeme, rengi tam seffaf ve sert. Avent'in bu malzemeden yapilmis biberonlari mevcut piyasada.
Yalniz bir de polyethersulfone (PES) dedigimiz bir malzeme var ki bu da BPA free. ve Avent'in bu malzemeden de biberonlari var piyasada. sert ve hafif bal rengi gibi. yani bunlar hem Avent, hem BPA free ve altinda da pp5 yazamaz cunku polypropilen degil. Eki Görüntüle 480431
ekte resmini eklemeye calistim. yani biberonunuz bu hafif bal rengindeyse atmaniza gerek yok.
Ulkelere gore hangi malzemenin satildigiyla ilgili bir bilgi edinemedim ama ben avent biberonlarimi fransadan almistim. altinda pp5 yazmiyor ama rengi bu bal renginden yani PES oldugunu anliyorum.
sabahtan beri çok fenaydım, eşim yavrumu bırakıp bir türlü ezcaneye gidemedi, çünkü nöbetçi ezcane çok uzak,
eşim daha yeni çıktı, sonucu bende çok merak ediyorum ama ne yalan söyleyeyim eğer tayinimiz ankaraya çıksaydı ben bu sıralar olsun istiyordum... çünkü ankaraya çıkarsa annem yanımda olur diye.... ama gurbette olursak, ki tayinimiz ankaraya çıkmadı...oğlum 5 yaşınada girmiş olsa ben yine düşünemiyorum çünkü hamileliği çok ağır geçen birisiyim ve yanımda bana destek olacak, oğluma bakacak birisine ihtiyacım var, sonrasında ise iki bebeğe bakabilecek konuda kendime de, eşimede güveniyorum.... hayırlısı, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
anam bu ne bomboş kalmş burası.. nerde bu milletttt???
kızlar gökalp kollarımda hal bırakmadı 2 gündür kollarımn ağrısından duramıyom.. ben galiba vakti zamanı gelince yürüteç kullanıcam ..
kimler kullanmayı düşünüyor ya da war mı kullanacak olan?
Teşekkür ederim demek istanbul deyince aklına bende gelıyorum çok mutlu oldum:) burada ki herkeste her zaman benım aklımda
Günaydın kızlarr biraz karmaşık bi gece geçirdik
Eşim iftardan sonra biraz dışarı çıkalım dedi,hazırlandık çıktık eve geldik oda ne telefonumu çalmışlarrrgitt bütün numaralar fln,olacağı varmış dedik.
Saat geç oldu ,eşim sen uyu ben sahuru yapıp uyurum dedi,haşlanması için ocağa yumurta koymuş ve uyuya kalmışşş,ben kokuya uyandım,yumurtalar kül olmuuş,mutfak duman altı resmen ,uyanmasam Allah korusun.Böyle iştee
rabbim kabul etsin, mustafaya ve tüm hasta bebeklere şifa versin, ailelerine güç kuvvet versin inş. vesile oldunuz ya Allah sizden de razı olsun..
ayselcim geçmiş olsun, eşinin de ayakkabıları çalınmıştı dimi, ofiste yangın, evde yangın tehlikesi.. gerçekten bir imtihan dolaşıyor başınızda, bol bol oku kendini, evi, gülnihali...
gamze rüyamda seni gördüm, belki bilirsin nezahat gökyiğit botanik parkı var ya oraya pikniğe gitmişiz. başka arkadaşlar da vardı ama seni hatırlıyorum, gerçekten gitsek ne güzel olur
alev kutlu oğuza gidecek arkadaş muayeneyi bizimle paylaşırsa ne güzel olur, ben de internette okumuştum onun muayene özetlerini, kızımın gelişimiyle karşılaştırıyordum çok faydasını gördüm. bizim dr. kontrollerimiz boy kilo ölçümüyle sınırlı nerdeyse sinir oluyorum bi de çocuğu arada giydrip soyduruyorlar yeni hasta girecek ya vakit kaybı olmasın, sanki yangından mal kaçırıyoruz!!
sabahtan beri çok fenaydım, eşim yavrumu bırakıp bir türlü ezcaneye gidemedi, çünkü nöbetçi ezcane çok uzak,
eşim daha yeni çıktı, sonucu bende çok merak ediyorum ama ne yalan söyleyeyim eğer tayinimiz ankaraya çıksaydı ben bu sıralar olsun istiyordum... çünkü ankaraya çıkarsa annem yanımda olur diye.... ama gurbette olursak, ki tayinimiz ankaraya çıkmadı...oğlum 5 yaşınada girmiş olsa ben yine düşünemiyorum çünkü hamileliği çok ağır geçen birisiyim ve yanımda bana destek olacak, oğluma bakacak birisine ihtiyacım var, sonrasında ise iki bebeğe bakabilecek konuda kendime de, eşimede güveniyorum.... hayırlısı, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?