2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üçüzlerimizde bunlar kızlar, 4. bebiş ise bu prenseslerin kuzeni oluyor,
annesi ocak annesi ve bu üçüzlerin annesinin teyze kızı,
of cok karışık anlattım sanırsam:) neyse üçüzlerimiz bunlar işte kızlar,
yardım edenden de etmeyenden de Allah razı olsun,
rabbim yardımcıları olsun sağ salim büyürler inşallah..

Eklentiler

• $268667_4359296021748_350518142_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 47

cnm bendede var ama hiç kötü bişey olacağı aklıma gelmedi aarştırmadımda arada çıkıyo öyle aama

Slm kızlar hepinizi Cook özledim bir haftadır pek giremedim girsemde bise yazmamadım basım Eyüp le belada asırı bi ağlamalar huysuzluk bende ne sabır bıraktı ne sinir ne de bise o ağlıyor ben agliyom Enes geliyo beni öpüyor tamam gecti diyo ben bu sefer onunda psikolojisini bozdum diye iyice agliyom anlicaniz bir haftadır harap ve bitap haldeyim o kadar sabirliyimdir herkes bilir ama eyüp e ne olduysa hiç bı sekilde uyutamiyorum uykusu gelince ağlamaya başlıyor iki saat uç saat tabi bu arada ben pervaneyim kucakta ayakta salıncakta ne bileyim aklınıza ne gelirse yapıyorum sussun diye sesi kisiliyo ter icinde kalıyor yorulur uyuyo ama en fazla yarım saat
Cok bunaldım
Sizce Dr.luk bı durum varmi ne yapacak uyku ilacı mı vercek ki oof

Kızlar biliyorsunuz acil taşınmam lazım ev sahibine çıkılmaz dedik emlakçıyı yönlendirmiş gireceğimiz evin sahibi vaz gecti tadilat filan bahane etti yani ortada kaldık
Besevler
Kültür
Konak
Camlica
İzmir yolu ve yakın mahalleleri
Üçevler
Belki dikkaldirim da olabilir
Fiyatı 600- en fazla650'yi gecmiycek 3+1 ara kat düzgün bı ev arıyoruz lütfen yardımcı olun
Acil cok acil :44:

onderyaa canım bugün pazar ya pek kimse uğramaz Allah yardımcın olsun iki çocuk gerçekten zor
biz bi tane ile zor uğraşıoruz aralarında ne kadar vardı
bu araDA İNŞ Gönlüne göre hem uygun hem güzel bi ev bulursun

Sagol canım Enes 2yasinda Temmuz doğumlu

canım benim kızım doğduğundan beri böyle kaç kere doktora götürdüm kan idrar tahlili ultrason ne varsa bakıldı sonuç bu çocuk huysuz yapılacak bişey yok dedi dr 6 aylık olunca geçer büyük ihtimalle dedi sabırla 6 aylık olmasını bekliyorum ama hiç umudum yok
bu arada kızımı eşimle çarşafa koyup sallıyoruz öyle biraz susuyo dene istersen

Arkadaşlar rabbim beterinden korusun ama şu an berbat bir haldeyim, dün iftar için yemek hazırlarken midembulanmaya başladı ve dünden beri istifra ediyorum.... ve içimde acayip korku var ya hamileysem çünkü geçensene de böyle iftar için yemek yaparken başlamıştı bulantılarım... ve ben hala adet olmadım eşim gebelik testi alacak birazdan... inşaAllah değilimdir,inşaAllah eşyamı, evimi toparlayacağım derken üşütmüşümdür

cnm Allah gönlüne göre etsin inşallah, herşeyin dogrusunu rabbim bilir
ama elbette şuanda taşınma dertleri bebegin küçük falan inş değilsindir
hamile, cok merak ettm valla nezaman yapcan testi yada yaptın belki şmdi:26:

Bunu okuduktan sonra ben de kucuk bir arastirma yaptim. Gorunuse gore 3 cesit malzeme soz konusu. pp5 dedigimiz polipropilen oluyor ve gercekten BPA icermeyen guvenilir malzeme. rengi tam seffaf degil ve biraz esnek.
Polycarbonate (PC) ise BPA iceren bir malzeme, rengi tam seffaf ve sert. Avent'in bu malzemeden yapilmis biberonlari mevcut piyasada.
Yalniz bir de polyethersulfone (PES) dedigimiz bir malzeme var ki bu da BPA free. ve Avent'in bu malzemeden de biberonlari var piyasada. sert ve hafif bal rengi gibi. yani bunlar hem Avent, hem BPA free ve altinda da pp5 yazamaz cunku polypropilen degil.

ekte resmini eklemeye calistim. yani biberonunuz bu hafif bal rengindeyse atmaniza gerek yok.
Ulkelere gore hangi malzemenin satildigiyla ilgili bir bilgi edinemedim ama ben avent biberonlarimi fransadan almistim. altinda pp5 yazmiyor ama rengi bu bal renginden yani PES oldugunu anliyorum.

anam bu ne bomboş kalmş burası.. nerde bu milletttt???
kızlar gökalp kollarımda hal bırakmadı 2 gündür kollarımn ağrısından duramıyom.. ben galiba vakti zamanı gelince yürüteç kullanıcam ..
kimler kullanmayı düşünüyor ya da war mı kullanacak olan?

Masıvaaa senı cok merak ettım,noldu testın sonucu
sabahtan beri çok fenaydım, eşim yavrumu bırakıp bir türlü ezcaneye gidemedi, çünkü nöbetçi ezcane çok uzak,

eşim daha yeni çıktı, sonucu bende çok merak ediyorum ama ne yalan söyleyeyim eğer tayinimiz ankaraya çıksaydı ben bu sıralar olsun istiyordum... çünkü ankaraya çıkarsa annem yanımda olur diye.... ama gurbette olursak, ki tayinimiz ankaraya çıkmadı...oğlum 5 yaşınada girmiş olsa ben yine düşünemiyorum çünkü hamileliği çok ağır geçen birisiyim ve yanımda bana destek olacak, oğluma bakacak birisine ihtiyacım var, sonrasında ise iki bebeğe bakabilecek konuda kendime de, eşimede güveniyorum.... hayırlısı, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Masıvaaa senı cok merak ettım,noldu testın sonucu
sabahtan beri çok fenaydım, eşim yavrumu bırakıp bir türlü ezcaneye gidemedi, çünkü nöbetçi ezcane çok uzak,

eşim daha yeni çıktı, sonucu bende çok merak ediyorum ama ne yalan söyleyeyim eğer tayinimiz ankaraya çıksaydı ben bu sıralar olsun istiyordum... çünkü ankaraya çıkarsa annem yanımda olur diye.... ama gurbette olursak, ki tayinimiz ankaraya çıkmadı...oğlum 5 yaşınada girmiş olsa ben yine düşünemiyorum çünkü hamileliği çok ağır geçen birisiyim ve yanımda bana destek olacak, oğluma bakacak birisine ihtiyacım var, sonrasında ise iki bebeğe bakabilecek konuda kendime de, eşimede güveniyorum.... hayırlısı, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

bizimkilerin altında da pp5 yazmıyor ama polypropylene yazıyor yani aynı şey, rahatladım valla canım çooooooooooook sağol...

hakkında hayırlısı olsun bekliyorum haberini bende

Ben yuruteci çıkardım 1-2kez koydum Enes bırakmıyor ki Eyüp binsin

Teşekkür ederim demek istanbul deyince aklına bende gelıyorum çok mutlu oldum:) burada ki herkeste her zaman benım aklımda

popüler olduğundan olmasın :)

canım ya bu ne böyle, bi sadaka verin bişe yapın, çok geçmiş olsun

evvelsi gün o parkın önünden geçerken havalar serinlesinde burayı ayarlayayım kızlarla gelelim diye düşünmüştüm sanırsam aynı gece görmüşsün :)

çok merak ettttimmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…