- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.761
selam kızlar..öncekii gün yaptırdığım tetanoz aşını beni duman eti...tüm gece 39.7 derce ateşliydim.eşim sabaha kadar uğraştı düşürmek için..sabaha anca düştü.ama acayip halsizlik ve vücudumun her yerinde ağrı yaptı..dün işe gitmedi eşim.gitseydi halim harabtı..bide yavrum gece uyanıp durdu.hissediyolar mıdır nedir..uyanmaz normalde emer devarm ederdi uykuya.halim yok ya uyanacağı tuttu...tetanoz aiısınn 4.ve 5.dozu daha ağırmış sanırım yaptırmayacağım .bu son olsun....bir deönceki gün kızımın emziğini kaynatayım dedim..o sırada ağladı,uyumak istedi.onu uyuturken ben de uyuyakalmışım.emzik ocakta tabi..Allah tarafından nasıl uynadıysam ocaga bir gittim.emziik erimiiiiişşş...su felan kalmamış..az daha geç kalksam tutuşacaktı her yerAllah korudu.bi de kızımın ilk emziğiydi.saklayacaktım..o şekilde çıkardım cezveden,cezvenn şeklini almış:)öyle saklayacağım
kızlar doğumdan sonra tırnak batması yaşayan var mı? hiç olmadı ömrümdeama doğumdan sonra ayak tırnaklarımın çevresi hatta parmaklarım kızarıp zonklamaya başladı.biri düzeliyo,diğeri başlıyo.görünürde bir bozukluk yok ama canımı yakıyor.
selam kızlar..öncekii gün yaptırdığım tetanoz aşını beni duman eti...tüm gece 39.7 derce ateşliydim.eşim sabaha kadar uğraştı düşürmek için..sabaha anca düştü.ama acayip halsizlik ve vücudumun her yerinde ağrı yaptı..dün işe gitmedi eşim.gitseydi halim harabtı..bide yavrum gece uyanıp durdu.hissediyolar mıdır nedir..uyanmaz normalde emer devarm ederdi uykuya.halim yok ya uyanacağı tuttu...tetanoz aiısınn 4.ve 5.dozu daha ağırmış sanırım yaptırmayacağım .bu son olsun....bir deönceki gün kızımın emziğini kaynatayım dedim..o sırada ağladı,uyumak istedi.onu uyuturken ben de uyuyakalmışım.emzik ocakta tabi..Allah tarafından nasıl uynadıysam ocaga bir gittim.emziik erimiiiiişşş...su felan kalmamış..az daha geç kalksam tutuşacaktı her yerAllah korudu.bi de kızımın ilk emziğiydi.saklayacaktım..o şekilde çıkardım cezveden,cezvenn şeklini almış:)öyle saklayacağım
Günaydın kızlarr biraz karmaşık bi gece geçirdik
Eşim iftardan sonra biraz dışarı çıkalım dedi,hazırlandık çıktık eve geldik oda ne telefonumu çalmışlarrrgitt bütün numaralar fln,olacağı varmış dedik.
Saat geç oldu ,eşim sen uyu ben sahuru yapıp uyurum dedi,haşlanması için ocağa yumurta koymuş ve uyuya kalmışşş,ben kokuya uyandım,yumurtalar kül olmuuş,mutfak duman altı resmen ,uyanmasam Allah korusun.Böyle iştee
Ayy berna o dedıgın sey benım bekarken basıma gelmıstı ve bende onları yolmustum,ıııyyyyyhhhh neyse derken hala ızı vardır,koyu bı sekılde duruyo sımdı,bıkını gıyemıyom valla sırf o yuzden..
Eşim iftardan sonra biraz dışarı çıkalım dedi,hazırlandık çıktık eve geldik oda ne telefonumu çalmışlarrrgitt bütün numaralar fln,olacağı varmış dedik.
Saat geç oldu ,eşim sen uyu ben sahuru yapıp uyurum dedi,haşlanması için ocağa yumurta koymuş ve uyuya kalmışşş,ben kokuya uyandım,yumurtalar kül olmuuş,mutfak duman altı resmen ,uyanmasam Allah korusun.Böyle iştee
kızlar doğumdan sonra tırnak batması yaşayan var mı? hiç olmadı ömrümdeama doğumdan sonra ayak tırnaklarımın çevresi hatta parmaklarım kızarıp zonklamaya başladı.biri düzeliyo,diğeri başlıyo.görünürde bir bozukluk yok ama canımı yakıyor.
ay sağol canım ya.araştırıyordum ben de daha fazla ilerlemeden ne yapsam diye..zeytin yagı sürüp sarıp sabaha kadar beklet dediler yapıyorum.yumuşatıp düzeliyomuş güya..mazallah netteki fotoları gördüm de çok feci.çekilyolar bi de tırnağı.ayy allah korusun.ben dehep yuvarlak keserdim aksi gibi.oysaki ayak tırnağı düz.el tırnağı yuvalak kesilmeliymiş.akıllandım artık düz keseceğim..senn dediklerini uygulayayım.umarım tekrarlamamak üzere geçer.
İnanamıyorum yaa.Bende de oluyor,diyorum ki neden acaba ben de hiiiiç batma falan olmazdı ki zaten benim ayağımın başparmağında yine tırnak batması olmuyor ama kenarı içten iltihaplanıp sonra kendi kendine geçiyor.Şuan yine başlangıç var ama napsam bilemiyorum .Ayrıca ben birde dr'a sormuştum hamilelikten sonra olur mu diye alakası yok demişti,güler misin ağlar mısın ya?:>
Bir de ilginçtir ki topuklu ayakkabı giyince hiiiç acımıyo babet falan giyince acıyor:>:>:>:>Hepinize geçmi şolsun demek ki doğumdan sonra normalmiş.>
İnanamıyorum yaa.Bende de oluyor,diyorum ki neden acaba ben de hiiiiç batma falan olmazdı ki zaten benim ayağımın başparmağında yine tırnak batması olmuyor ama kenarı içten iltihaplanıp sonra kendi kendine geçiyor.Şuan yine başlangıç var ama napsam bilemiyorum .Ayrıca ben birde dr'a sormuştum hamilelikten sonra olur mu diye alakası yok demişti,güler misin ağlar mısın ya?:>
Bir de ilginçtir ki topuklu ayakkabı giyince hiiiç acımıyo babet falan giyince acıyor:>:>:>:>Hepinize geçmi şolsun demek ki doğumdan sonra normalmiş.>
kızlar ya bişi sorcam..bnm bikini bölgemde sürekli iltihaplı sivilceler çıkıyo..ama öyle iltihaplı derken iltihap çıkmıyo ucuda yok..böyle nohut kdr sert ama elimle bastırında anlıyorm sonra orası kararıyo geçtiği zmn..hep leke leke kaldı ya nokta nokta koyu renkli..sürekli çıkıyo..hamilelikte hiç çıkmamıştı şimdi yine başladılar..bazıları çok can yakıcı olabiliyo..genital bölgedede hamilelikle birlikte baya bi kararma oldu renginde..anlamıyorm neler oluyo..polikistik var acaba ondan mı? kesin bişey var bende..böyle bişeyi olan varmı :44:
Kalem ve feyzoş geçmiş olsun kuzucuklara hiç bir sey çıkmayacak siz gonlunuzu ferah tutun , burada ki bebeklere en ufak bişey olsa içim gidiyor çok üzülüyorum. Dua ederken hepimize edıyorum.
Kızlar günaydın. Alp bu ay az kilo aldı diye dün saglık Ocağina götürdüm bir baksınlar diye. Kilosu ayına gore gayet iyi fakat 20 gunde 300 gr almış. Sutumde var Ama niye az kilo aldi bu ay anlamadim. Saglık ocağı normal anne sütüne devam dedi ama çok az almamış mı sizce.
Bernaaa canım inan şu an o kadar şaşkınlık içindeyimki ve az önce sevinçten ağladım :)) yasini dağıtmaya başladığım ilk gün çok kötü şeyler yaşadım ve ''rabbim beni sen biliyorsun, bunu bana yaşanatanı sana havale ediyorum'' dedim... o gün 500 yasin dağıtabilir miyim ki diyordum ve şu an itibariyle 10 tane 500 yasin oldu... halbuki daha öncede çok yasin dağıtmıştım ve hiç 100'ü geçmemişti.
ya 4924 yasin oalarak rabbim bana '' evet emine o gün sen niyetinde samimiydin ve bu sayıya ulaşıldı'' dedi
ya da bu yavrumuzun ailesi Allahın öyle sevdiği bir aile ki rabbim onlar için bu kadar dua ettirdi...
hangisi bilmiyorum ama şu an itibariyle Yasin sayımız 4924 oldu...
Simdi aklima geldi.Fehminin yerinde burdan bir arkadasin arkadasi var o da grupta,adi canan,bebek istiyor transfer yaptirdi.11 agustosta sonucunu ogrenecekmis.O da 41 ayri kisiden ayet-el kursi istemisti.fehminin yerine takilmayan arkadaslar baski gibi olmasin ama aklima berna ve aysel geldi hemen:)
ayy insan bu duyguyu tadinca isteyen herkes tatsin diye o kadar cani yurekten istiyor ki.ben ki 33 yasindayim simdiye kadar kimseden ne bir yardim ne bir sey istemisimdir utanirim hep ama bunu isterken hic cekinmedim nedense.belki de sizin samimiyetinizden...
kızlar ya bişi sorcam..bnm bikini bölgemde sürekli iltihaplı sivilceler çıkıyo..ama öyle iltihaplı derken iltihap çıkmıyo ucuda yok..böyle nohut kdr sert ama elimle bastırında anlıyorm sonra orası kararıyo geçtiği zmn..hep leke leke kaldı ya nokta nokta koyu renkli..sürekli çıkıyo..hamilelikte hiç çıkmamıştı şimdi yine başladılar..bazıları çok can yakıcı olabiliyo..genital bölgedede hamilelikle birlikte baya bi kararma oldu renginde..anlamıyorm neler oluyo..polikistik var acaba ondan mı? kesin bişey var bende..böyle bişeyi olan varmı :44:
valla canım dediğin şeylerin aynısı bende var bende ağdaya bağlamıştım:)) ama lekeeler iice arttı ve canımı sıkıyor
bende de var o sertliktenn dr kıl dibi iltihabı demişti ama hala bişey kullanmadım antibiyotik falan verdi ama emzirdiğim için kullanmadım fakat hiç geçmiyo tam geçti diyorum tekrar başlıyo
Canım ya bende baktım bizimkinde de yok ve de korktum ve de üzüldüm(((((((( insan sağlığı bu nasıl yaparlar bunu
Allah daha iyi etsin ve kimseye bozdurmasın canım...
olmaz mı :)) oluyor tükeniyoruz tabiki, ama olacak bunlar sınırı aşmadığıımız sürece ki eminimki burdan hiçbirimz aşmayız :))
cnm o biberonu kullanma hemen at derim ben öyle yaptım ve binlerce kez pişmanım onunla verdiğime. kendi ellerimle zehirledim cocugumu. şimdi yana yana anti kolik bpa free biberon arıyorum yada cam ama ne alacagıma karar veremedim hepsiylede içmiuyor sıpam
wvt bnde başta ağdaya bağlamıştm ama sonra dedm herkes yapıyo herkeste olurdu o zmn diye sonra kistlere bağladım ama kist fln kalmamıştır heralde doğumdan sonra..niye oluyolar anlayamadım ama fena halde canımı sıkıyolar bide özgüvenimi kaybediyorm ne alaka diceksin ama ne biliim o tarafı hiç sevmiyorm..pürüzsüz olmasını isterdim ama napalm bunada şükür sağlımız yerinde..bnm bacaklarımda da çok kötü pütür pütür kırmızı kırmızı noktalar var..yani anlıcaan belden aşağımı fena halde takıyorm..sırf kocam görüyo ama bnde o yüzden takıyorm sanki ona güzel olamıyomuşum gibi geliyo hatta çoğu zmn utanıyorm bacaklarımı uzun şeyler giyiyorm
ya hangi biberon bn aventin pompasının biberonunu kullanıyorm..başka biberonlada içmiyo..altına baktım sadece made in england yazıyo..napiim bn onu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?