2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.
nee 4. 5. dozudamı varmış bundan haberim yoktu.
ben gebelikte 2 doz yaptırdım ,hemşire doğumdan 2 ay sonra gelde 3. yü yapalım dedi niye dedim 2 doz 5 yıl koruyor 3 doz 10 yıl koruyor bi daha hamile kalırsan aşı yaptırmana gerek yok dedi.
bende çoçuk yaparsam 5 yılı geçirmem zaten dedim ve olmadım 3. yü
hiçççç yaptırmayan da var hiç bişey olmuyor,anlamadım bu aşıyı

bi de arkadaşlar çokk komik bi şey dicem ama o tırnak batması bende olmadı ama ben doğum yapar yapmaz eşimde olmuştu şimdi dedinizde aklıma geldi doğum yapan ben olan ona oldu

eşim doktora gitmişti bi hap verdi geçti.geçmiş olsun sizlerede

Son düzenleme:

ben ben ben aynısı bend eyaşadım ama geçti şükür... sana da geçmiş olsun canım...

bende 4 doz oldum ama bana öyle bişey olmadı :44:

çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış

Ayy berna o dedıgın sey benım bekarken basıma gelmıstı ve bende onları yolmustum,ıııyyyyyhhhh neyse derken hala ızı vardır,koyu bı sekılde duruyo sımdı,bıkını gıyemıyom valla sırf o yuzden..

işte bnm sürekli başıma geliyo..çıkıyo çıkıyo iniyo ama orda iz kalıyo hep siyah siyah leke oldu o yüzden..acaba cildi beyazlatan bi krem varmı

geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın. bir şeyler dağıt bari

ben o acıyı sabahtan beri yaşıyorum canım mahvoldum. sanıırm ayakkabıdan oldu benim kuaförümü aradsdım törpüyle batığı çıkarmaya çalış iltihap kendiliğinden atar dedi ama ben yapamam onu. alkolle temizledim hiç faydası yok cesaretimi toplayıp törpüyü daldırmam lazım. off off (

kızımın da sabahtan beri daha 2. uykusu uyumak bilmedi bugün. sözde o uyuyunca temizlik yapacaktım ama nerdeee. yarın yaparım artık

İnanamıyorum yaa.Bende de oluyor,diyorum ki neden acaba ben de hiiiiç batma falan olmazdı ki zaten benim ayağımın başparmağında yine tırnak batması olmuyor ama kenarı içten iltihaplanıp sonra kendi kendine geçiyor.Şuan yine başlangıç var ama napsam bilemiyorum .Ayrıca ben birde dr'a sormuştum hamilelikten sonra olur mu diye alakası yok demişti,güler misin ağlar mısın ya?:>
Bir de ilginçtir ki topuklu ayakkabı giyince hiiiç acımıyo babet falan giyince acıyor:>:>:>:>Hepinize geçmi şolsun demek ki doğumdan sonra normalmiş.>

aynen canım. ben uzun zamandır hep babet giyiyordum ondan oldu.

Oluyor ya hamilelikten sonra genelde.ben kafamda soyle bir mantik kuruyorum ayaklar ister istemez sisiyo hamileyken tirnak da o sekli aliyor sonra sislik inince batigi miras kaliyor

valla canım dediğin şeylerin aynısı bende var bende ağdaya bağlamıştım:)) ama lekeeler iice arttı ve canımı sıkıyor

Kalem ve feyzoş geçmiş olsun kuzucuklara hiç bir sey çıkmayacak siz gonlunuzu ferah tutun , burada ki bebeklere en ufak bişey olsa içim gidiyor çok üzülüyorum. Dua ederken hepimize edıyorum.

İnşallah güzelim bişey çıkmaz bende öyleyim bebeklerimizden birine bişey olsa hemen gözlerim doluyo iyi haberlerini bekliyorum dua ediyorum hepimize

Çokkk geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın verilmiş sadakanız varmış iyi ki uyanmışın Allah korumuş valla

bu aylarda az kilo alıyolar canım benimkide geçen ay 350 gr almıştı bu at toparlamış sağlığı iyiyse dr da bişey demiyorsa kafana takma

Yazını ağlaya ağlaya okudum aklımdan hiç çıkmmıyo o hiç tanımadığım aile annesinin acısını kalbimde hissediyorum resmen oysaki hiç tanımıyorum hep dualarımda.Burayı da bu yüzden daha çok seviyorum 1 hafta belki ancak olmuştur ama 4924 yasin olmuş inanamıyorum ya Rabbim bu güzel günlerin hürmetine şifa versin hemencecik geçsin

Bende okudum canım Allah kabul etsin canım

bende de var o sertliktenn dr kıl dibi iltihabı demişti ama hala bişey kullanmadım antibiyotik falan verdi ama emzirdiğim için kullanmadım fakat hiç geçmiyo tam geçti diyorum tekrar başlıyo

valla canım dediğin şeylerin aynısı bende var bende ağdaya bağlamıştım:)) ama lekeeler iice arttı ve canımı sıkıyor

wvt bnde başta ağdaya bağlamıştm ama sonra dedm herkes yapıyo herkeste olurdu o zmn diye sonra kistlere bağladım ama kist fln kalmamıştır heralde doğumdan sonra..niye oluyolar anlayamadım ama fena halde canımı sıkıyolar bide özgüvenimi kaybediyorm ne alaka diceksin ama ne biliim o tarafı hiç sevmiyorm..pürüzsüz olmasını isterdim ama napalm bunada şükür sağlımız yerinde..bnm bacaklarımda da çok kötü pütür pütür kırmızı kırmızı noktalar var..yani anlıcaan belden aşağımı fena halde takıyorm..sırf kocam görüyo ama bnde o yüzden takıyorm sanki ona güzel olamıyomuşum gibi geliyo hatta çoğu zmn utanıyorm bacaklarımı uzun şeyler giyiyorm

bende de var o sertliktenn dr kıl dibi iltihabı demişti ama hala bişey kullanmadım antibiyotik falan verdi ama emzirdiğim için kullanmadım fakat hiç geçmiyo tam geçti diyorum tekrar başlıyo

aynen bnde bi kere çok kötü olmuştu ama o kıl dönmesiydi onun için gttm sonra diğer sertlii gösterdm o da kıl dibi iltihabı demişti..ama hepsimi öyle..ne biliim.bnmkide geçiyo tekrar oluyo..

cnm o biberonu kullanma hemen at derim ben öyle yaptım ve binlerce kez pişmanım onunla verdiğime. kendi ellerimle zehirledim cocugumu. şimdi yana yana anti kolik bpa free biberon arıyorum yada cam ama ne alacagıma karar veremedim hepsiylede içmiuyor sıpam

ya hangi biberon bn aventin pompasının biberonunu kullanıyorm..başka biberonlada içmiyo..altına baktım sadece made in england yazıyo..napiim bn onu :26:

cnm geçmişe pek bakmadım ama yazını görünce yazmak istedim daha önce benim bacaklarda senin anlattığın gibiydi 1 sene makine ile almıştım ondan oldu ama şimdi geçti bence bukadar takılma bence git bir solaryuma gir ohh fıstık gibi olursun

ya hangi biberon bn aventin pompasının biberonunu kullanıyorm..başka biberonlada içmiyo..altına baktım sadece made in england yazıyo..napiim bn onu :26:

cnm araştırmalarım kadarı ile avent chicco dr brown un türkiyede hiçbir ürününü bpa sız değil miş. sadece madelanın ürünleri tüm dünyada bpa sızmış. biberonun altında pp 5 ambalajında da bpa free yazması gerekiyormuş. ambalajında sahtekarlık yapıp yazabilirlermiş ama biberon aslını gösterirmiş. yazmıyorsa bpa lı polikarbonat ürünler miş. daha bir sürü şey..
okudugum makaleler falan 2009 2010 2011 e ait 2012 de bir açıklama yazı yok. değiştirdik, değiştirmedik ürünlerimizi diye.

zaten türk makalelerinde cok yok hep inglizce makaleler gazete yazıları falan. neyse işin özeti değiştiysede değişmediysede ben işkillendim çöpe attım okadar para saymıştım biberonlara . en sağlıklısı cam biberon. anne sütü verilirken cam kullanılmamalı pp biberon kullanılma diyede yazılar vardı.cam anne sütündeki bi maddeyi tutuyormuş.

Son düzenleme:
merhabayın kızlarrr:)
bikaç gündür bişey yazamıom, tam yazcam sitede
tadilat var die yazı cıkıo bakakalıom
o yüzden alıntım yok kimse alınmasın
herkes iyidir inşallah:26:
ben arkadaşları alnımın akıylan aldım yemege, sarmama hasta kaldılar
keşke hepinize tattırabilseydim:)

kızlar bilemiyorum burada bahsedildimi ama biz fehminin yerinde
bi aile için yardım topluyoruz.. bu aileyi bizler için hassas kılan
nokta şu ki; ailenin durumunun iyi olmamasına karşın üçüzleri olması..
mayıs ayında erken dogan üç prenses hala 2 bucuk kilolar,
bizlerin 'begenmedim giydirmeyeceğim' dediği kıyafetlere,
'bu bezin filesi yok kullanmam' dediğimiz bezlere,
'6 ayı doldurmadan cocuguma yedirmem' dediğimiz mamalara
cook ihtiyacları var.. En hayırlısı elbette yeni şeyler alıp göndermek
ama tertemiz giydirmediğimiz yada artık bebişlerimize küçük gelen kıyafetler varsa
gönderirsek cok iyi olur kızlar, aile para yardımını kabul etmiyormuş çünkü..
bizlerden çoğu ebebek den yada diğer alışveriş sitelerinden bez mama kıyafet vb.
alıp gönderdik, sizler de bu üç prensese yardım etmek isterseniz adresi özelden verebilirim..
dediğim gibi belki burda paylaşıldı bu mevzu ama dzgün takip edemediğim için kaç gündür bilemiorum.
üçüzleri görseniz daha yeni doğmuş gibiler kızlar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…