- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.801
Arkadaşlar rabbim beterinden korusun ama şu an berbat bir haldeyim, dün iftar için yemek hazırlarken midembulanmaya başladı ve dünden beri istifra ediyorum.... ve içimde acayip korku var ya hamileysemçünkü geçensene de böyle iftar için yemek yaparken başlamıştı bulantılarım... ve ben hala adet olmadım eşim gebelik testi alacak birazdan... inşaAllah değilimdir,inşaAllah eşyamı, evimi toparlayacağım derken üşütmüşümdür
Aslında bende mart annesiyim.Şimdiye kadar hiç yazmıyor sadece takip ediyordum
Ama artık bende aranızda olmak istiyorum. Kızım Elif Duru'yla benide aranıza alırmısınız cici anneler
Gebelik testinde sonuç negatif çıktı, çok şükür, ama benim bulantılr hala devam ediyornasıl üşütmüşüm böyle hiç farkında değilim...
Gebelik testinde sonuç negatif çıktı, çok şükür, ama benim bulantılr hala devam ediyornasıl üşütmüşüm böyle hiç farkında değilim...
Aslında bende mart annesiyim.Şimdiye kadar hiç yazmıyor sadece takip ediyordum
Ama artık bende aranızda olmak istiyorum. Kızım Elif Duru'yla benide aranıza alırmısınız cici anneler
hoşgeldin canımAslında bende mart annesiyim.Şimdiye kadar hiç yazmıyor sadece takip ediyordum
canım ya benim sadece bulantı olsa bu kadar panik olmazdım, ama ben şu an hala ne yersem maalesef geri gidiyor, buda tabi beni korkuttu, ama gebelik testi negatif çıktı, az önce anneme anlattım, yarın sabah bir daha test yap, adet olana kadar kontrol et diyorBenım durumda aynı emıne herseydn mıdm bulanıo araba kapalıortam yemek yememek:)) suphelndgm ılıskmde yokk ama test yapmya cesretmde yok anlmdm bu ısten bısey bende bı test yapımde beynm rahtlasn barı:)
Eşim şu an iftarını yapıyor ben midemden dolayı ona eşlik edemiyorum...
Şu an itibariyle yasinimiz 5163 oldu... Yasin için tedavi süreci uzun sürüyor diye bu ayın sonuna kadar demiştim, bu ayın sonuna kadar daha haber gelir,...
Evet kizlar sonunda biZde dusnler kervanina katildik;( bugun canimdan can gitti Kuzeyi masanin ustunden dusurdm;( pusetten kayip tahminimce sandalyeye carpip parkenin ustune dustu;( o sesi duydugumda yer ayagmn altindan oynadi cok kotuydu cok korktum resmen benim yuzmden dustu masanin ustune niye koyuosnki( kostum hemn kucagima aldm agladi yavrum sonra sesi zayflmya basladi inlemeye dondu bu sefer daha cok korktum onu kaybadeyorum sandim gozleri acikti ama sessizce inliyodu;(( bir yandn hazrlnrkn bir yandn algilrini kontrol etmk icn konusuodm onunla elim sol koluna gitti bir fark vardi yumusamisti ve sanki cikmis gibi sallaniyodu eminimki koluna o an bisey oldu bir yandn esimi ariyorum bir yandn kuzeyin genel durumunu kontrol etmye calistirym neyse hemen atladim gittim hastaneye ilk muay...ene fln kolu buarada biraz daha kendine geldi daha sertlesmisti ortpedist geldi ilk muayeneye gore sorun goremdm dedi ben kocama yemk masasndn dusrdfmu soylyemdgm icn kadina yuksekce bi koltktn dustgunu soyledim kocam bu sirda yok daha gelmemis Allahim beler dusundm o an aklimdan vin tane sey geciyo;(( neyse dedi tomografi dedim ok indm aasaya kuzey bu esnada aglamiyo ama algilri acik guluyo ayaklrinin ustne basio nesnelei takp edio derkn bana kagt getrdlr imzalttilr kuzeyi tomogrfi icn uyutmami soyledlr benm jetn dustu dedim n tomgrfsi cocugn genel sagligi iti gozkuyo dedim ne malim drnu nye aramyrm neyse kocm geldi ardk br bir buck metreden sert zemine dustumu tomgrfi isterz oda cocgn bulgulrina gore dedi kuzeyn keyfi yerndeyse evde takip edn dedi bizde 2 saat sonra ayrildk hastanedn sonuc kuzeyin kafasnda cok az bir sislk var genl durumu iyi keyfi yerinde Allahima sonsuz sukurler olsun Rabbim kimseyi evladyla sinamasn cok zordu resmen sah damarim kesildi oldum dirildim ( aman kizlr lutfen dikkat lutfen etrafi gozden bikere daha gecirip sakat olabilck herseyi ortadan kaldiralim;( iste oyle uzun oldu hakkinizi helal edin. Hee son bisey daha eve geldktn sonra kocam cakti davayi koltuktn dusse boyle olmzdn dogru soyle dedi bende anlattim yaln soylerkn yuzm kizarmisti zaten ) off neyseki Allahin izniyle kuzey pasam iyi:)
Bunu okuduktan sonra ben de kucuk bir arastirma yaptim. Gorunuse gore 3 cesit malzeme soz konusu. pp5 dedigimiz polipropilen oluyor ve gercekten BPA icermeyen guvenilir malzeme. rengi tam seffaf degil ve biraz esnek.
Polycarbonate (PC) ise BPA iceren bir malzeme, rengi tam seffaf ve sert. Avent'in bu malzemeden yapilmis biberonlari mevcut piyasada.
Yalniz bir de polyethersulfone (PES) dedigimiz bir malzeme var ki bu da BPA free. ve Avent'in bu malzemeden de biberonlari var piyasada. sert ve hafif bal rengi gibi. yani bunlar hem Avent, hem BPA free ve altinda da pp5 yazamaz cunku polypropilen degil. Eki Görüntüle 480431
ekte resmini eklemeye calistim. yani biberonunuz bu hafif bal rengindeyse atmaniza gerek yok.
Ulkelere gore hangi malzemenin satildigiyla ilgili bir bilgi edinemedim ama ben avent biberonlarimi fransadan almistim. altinda pp5 yazmiyor ama rengi bu bal renginden yani PES oldugunu anliyorum.
ahh içim yandı çok üzüldüm çoook yavrum benimşuan çok üzgünüm moralim sıfır.eşimin yurttan bi arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 6 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler şimdi bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış zilli önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. bu kadını elime verseler bulsam falan parçalarım sanırım.
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın tonla borcu var evde bir kanepe var 6 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan.
aramıza hoşgeldin cnnartAslında bende mart annesiyim.Şimdiye kadar hiç yazmıyor sadece takip ediyordum
minecim geçmiş olsun çok şükür kuzey paşanın durumu iyi allah bir daha yaşatmasınEvet kizlar sonunda biZde dusnler kervanina katildik;( bugun canimdan can gitti Kuzeyi masanin ustunden dusurdm;( pusetten kayip tahminimce sandalyeye carpip parkenin ustune dustu;( o sesi duydugumda yer ayagmn altindan oynadi cok kotuydu cok korktum resmen benim yuzmden dustu masanin ustune niye koyuosnki( kostum hemn kucagima aldm agladi yavrum sonra sesi zayflmya basladi inlemeye dondu bu sefer daha cok korktum onu kaybadeyorum sandim gozleri acikti ama sessizce inliyodu;(( bir yandn hazrlnrkn bir yandn algilrini kontrol etmk icn konusuodm onunla elim sol koluna gitti bir fark vardi yumusamisti ve sanki cikmis gibi sallaniyodu eminimki koluna o an bisey oldu bir yandn esimi ariyorum bir yandn kuzeyin genel durumunu kontrol etmye calistirym neyse hemen atladim gittim hastaneye ilk muay...ene fln kolu buarada biraz daha kendine geldi daha sertlesmisti ortpedist geldi ilk muayeneye gore sorun goremdm dedi ben kocama yemk masasndn dusrdfmu soylyemdgm icn kadina yuksekce bi koltktn dustgunu soyledim kocam bu sirda yok daha gelmemis Allahim beler dusundm o an aklimdan vin tane sey geciyo;(( neyse dedi tomografi dedim ok indm aasaya kuzey bu esnada aglamiyo ama algilri acik guluyo ayaklrinin ustne basio nesnelei takp edio derkn bana kagt getrdlr imzalttilr kuzeyi tomogrfi icn uyutmami soyledlr benm jetn dustu dedim n tomgrfsi cocugn genel sagligi iti gozkuyo dedim ne malim drnu nye aramyrm neyse kocm geldi ardk br bir buck metreden sert zemine dustumu tomgrfi isterz oda cocgn bulgulrina gore dedi kuzeyn keyfi yerndeyse evde takip edn dedi bizde 2 saat sonra ayrildk hastanedn sonuc kuzeyin kafasnda cok az bir sislk var genl durumu iyi keyfi yerinde Allahima sonsuz sukurler olsun Rabbim kimseyi evladyla sinamasn cok zordu resmen sah damarim kesildi oldum dirildim ( aman kizlr lutfen dikkat lutfen etrafi gozden bikere daha gecirip sakat olabilck herseyi ortadan kaldiralim;( iste oyle uzun oldu hakkinizi helal edin. Hee son bisey daha eve geldktn sonra kocam cakti davayi koltuktn dusse boyle olmzdn dogru soyle dedi bende anlattim yaln soylerkn yuzm kizarmisti zaten ) off neyseki Allahin izniyle kuzey pasam iyi:)
Arkadaşlar rabbim beterinden korusun ama şu an berbat bir haldeyim, dün iftar için yemek hazırlarken midembulanmaya başladı ve dünden beri istifra ediyorum.... ve içimde acayip korku var ya hamileysemçünkü geçensene de böyle iftar için yemek yaparken başlamıştı bulantılarım... ve ben hala adet olmadım eşim gebelik testi alacak birazdan... inşaAllah değilimdir,inşaAllah eşyamı, evimi toparlayacağım derken üşütmüşümdür
Ayyy canım ya valla inanır mısın gözlerim doldu.Benimkinin başına geldiğini düştüğünü düşündüm ve yaşamış kadar oldum.Ne zor bir durum,ya kolu kırılsaydı,ya kafatasında sorun olsaydı.Çok şükür ki ucuz atlatmışsınız.Valla ne zor yaa.İnsanın canından can gider valla.
Nıcegırl kuzey pasayada sanada cok gecmıs olsun,sukur bırsey olmamıs
Mine; çok geçmiş olsun. Çok şükür Kuzey e birşey olmamış...
minecim geçmiş olsun çok şükür kuzey paşanın durumu iyi allah bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?