2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok iyi olurrr :) evraklarımı hazırladığım kursa bi türlü gidemedim böyle görünce benim ehliyet almam farz oldu toplu ulaşım bebişlen çok zor kalabalık, sıcak

Tamamdir canim.mesaj attim kardesine

Kızlar pazar günü misafirime azeri mönüsü mü türk mönüsü mü yapayım karar veremedim en iyi bildiğim azeri olan ama ya onlar beğenmezse bizim yemekleri türk yapayım desem doğru düzgün yapmayı bildiğim çeşit yok ne yaapyım:44:

Aysel surdan tanidigim kadariyla ben bile inanmiyorum dogru duzgun cesit bilmedigine.degil turk yemegi cin yemegi bile yaparsin bence sen istesen:)

Aysel surdan tanidigim kadariyla ben bile inanmiyorum dogru duzgun cesit bilmedigine.degil turk yemegi cin yemegi bile yaparsin bence sen istesen:)

Ay tşkr ederim bian kendimi Oktay ustanın bayan versiyonu gibi hiss ettim hayal kurdum yemek prog.yaptım sonra büro telefonun çalmasıyla dünyaya geri döndümmm.Kerime kuzum senin canın sarma çektiydi yapam mı sana biliyorum Berna şimdi ben yaaprım diycek ama sende eve giderken götürür evde yersin

Sagol canim.o dolma ve turevlerini yiye yiye dolma gibi oldum zaten.Berna da bi sey yapmasin yazik cayin yanina hazir kurabiye aliriz yeter.

gönderdim cnm sağolAllah razı olsun.

yiğit bebeğin ismi cnm 4 5 yuva yada bakıcı sonra iş yerlrinin kıreşine vercem.babasınada dedim

boşalttım cnm
canım konu dışı olacak biraaz kusura bakma ama ..özel yazacağım sana ama posta kutunu boşaltman gerekiyomuş.. yardımcı olur musun:))

gönderiyorum detalı bir mail cnm.
cnm oğlumda yaklaşıl 15 20 gündür mama veriyorum sütüm bitti. 4 5 ay sadece sonra kreşe uygun yasa geliyor vericez.

yok valla hiç bn yaparm demem çünkü hiç yapmadım bilmiyorm becerebilcemide sanmıyorm..bu buluşma sarmasız olsun

Ya yalniz sunu akil edemedim.ben oglani daha kucagima oturtamiyorum malum sizinkilerden kucuk.arabada pusetinde olacak.4 bebekli kadin sigmayiz ki.3 kisi olabiliriz en fazla

demin varya az kalsın patlıyoduk..ilk kez düdüklüde bişi pişiriim dedm fıss sesinden sonra altını kısarm dedm bu birden foşşşşşşşşş diye ötmeye başlamasınmı neye uğradımı şaşırdım birden hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti..mutfak hep buhardı..koştum dışardan doalgazı kapadım..ya o aklıma gelmeseydi nolurdu bilmem elim ayaım deli gibi titriyo..mutfaa bi girdim hep yerler yemeğin suyu halı ıslanmış..offf niye bişeyi beceremiyorm bn yaa..çok korktum ama o nasıl bi tazyikti öyle

canım suyu çok koyduysan ondan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…