- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.001
Simdiden goncama yalvarmaya basladim.bizi gotursun diye.sen b.evlerdeysen yolumizin ustu seni de aliriz.Aysel pinar da bize yakindi dimi onu da aliriz.tabi bebek arabalarini almayacaksak:)goncam o gun gelsin bakariz dedi gerci kesin soz vermedi ama eminim oglunu bana tek emanet etmez goturur:)
Canım perşembe günü haberleşiriz o zaman ben telefonumu çaldırdım ama annemin yada kız kardeşimin numarasını sana özelden msj atayım sen oraya bi msj gönder ki numaranı ala bileyim özel mesaj hakkın yok ya birlikte çıkarız seni beklerim ben rami parkın orda beraber gideriz
Tamamdir canim.mesaj attim kardesine
Kızlar pazar günü misafirime azeri mönüsü mü türk mönüsü mü yapayım karar veremedim en iyi bildiğim azeri olan ama ya onlar beğenmezse bizim yemekleri türk yapayım desem doğru düzgün yapmayı bildiğim çeşit yok ne yaapyım:44:
Ayyy ben senin kıvırcık saçlarını yerimmmmmmmana oğul çok güzelsiniizzzz
Kızlar pazar günü misafirime azeri mönüsü mü türk mönüsü mü yapayım karar veremedim en iyi bildiğim azeri olan ama ya onlar beğenmezse bizim yemekleri türk yapayım desem doğru düzgün yapmayı bildiğim çeşit yok ne yaapyım:44:
biraz azeri biraz türk menüsü olsun bence
Ayyy ben senin kıvırcık saçlarını yerimmmmmmmana oğul çok güzelsiniizzzz
Aysel surdan tanidigim kadariyla ben bile inanmiyorum dogru duzgun cesit bilmedigine.degil turk yemegi cin yemegi bile yaparsin bence sen istesen:)
Ay tşkr ederim bian kendimi Oktay ustanın bayan versiyonu gibi hiss ettim hayal kurdum yemek prog.yaptım sonra büro telefonun çalmasıyla dünyaya geri döndümmm.Kerime kuzum senin canın sarma çektiydi yapam mı sana biliyorum Berna şimdi ben yaaprım diycek ama sende eve giderken götürür evde yersin
merhaba duruma çok üzüldüm, özelden adres bilgilerini yazarsanız mama bez gönderirim kargoyla, kaç numara bez ve hangi marka ve numara mama gerekli onuda yazarsanız sevinirim, yalnız o bebeğe sürekli siz bakamazsınız babası da bakamayacak durumdaysa en azından bir aile bulmak için araştırabilir, eminim onu sahiplencek iyi bir aile bulunur, çok üzüldüm
lagrima cnm ankaradaki anneler bakıcı bulsun, bizlerde elimizden geldigince aramızda para toplayıp bakıcının parasını verelim, okudugumdan beri kendimde değilim,
aklım almıyor, ağlamaktan başka bişy yapamıorum, o yavruyu kucaklayıp öpmek istiorum yavrum benm, of neyse gene dağılıcam anlaşılan, sütüm kesilcek die korkuorum,
NOLURSUNUZ KIZLAR!!!! bu yavrucagı anası ortada bırakmış ve biz de bu durumu öğrendik ve artık biz de bu cocukdan sorumluyuz, cok değil kızlar belki 10 ar tl bile versek
bu sorunu çözebilirizlagrima cnm bebeğin ismi ne
canım konu dışı olacak biraaz kusura bakma ama ..özel yazacağım sana ama posta kutunu boşaltman gerekiyomuş.. yardımcı olur musun:))
Mine'cim tekrardan çok geçmiş olsun... Yüreğimiz dudaklarımızın ucunda büyüteceğiz bunları....
allah evlat sahibi yaptığı kullarına evlat sevgisi versin...
canım, gamze.malkoc@gmail.com iletişim bilgilerinide içeren , konuyu anlatan bir mail gönderir misin ? Senin mailini üyesi olduğun bir iki grup ile paylaşacağım, bez mama kıyafet yardımı , gelecektir oradadan da. En kısa sürede haber bekliyorum.
Lagrıma ne denıır esasında cok sey bılıyorumda o kadın ıcın,off neyse bosver...
Sen ne guzel bı ınsanmıssınkı o bebege sahıp cıkmıssın ama nereye kadar,senınde sana muhtac bı bebegın var...
Canım yaaa ben seyı merak ettım bebek hala emıyomuydu? Karnını doyurdum dedınya ona mamamı verdın yoksa emzırdınmı?
Ay tşkr ederim bian kendimi Oktay ustanın bayan versiyonu gibi hiss ettim hayal kurdum yemek prog.yaptım sonra büro telefonun çalmasıyla dünyaya geri döndümmm.Kerime kuzum senin canın sarma çektiydi yapam mı sana biliyorum Berna şimdi ben yaaprım diycek ama sende eve giderken götürür evde yersin
Simdiden goncama yalvarmaya basladim.bizi gotursun diye.sen b.evlerdeysen yolumizin ustu seni de aliriz.Aysel pinar da bize yakindi dimi onu da aliriz.tabi bebek arabalarini almayacaksak:)goncam o gun gelsin bakariz dedi gerci kesin soz vermedi ama eminim oglunu bana tek emanet etmez goturur:)
Ya yalniz sunu akil edemedim.ben oglani daha kucagima oturtamiyorum malum sizinkilerden kucuk.arabada pusetinde olacak.4 bebekli kadin sigmayiz ki.3 kisi olabiliriz en fazla
demin varya az kalsın patlıyoduk..ilk kez düdüklüde bişi pişiriim dedm fıss sesinden sonra altını kısarm dedm bu birden foşşşşşşşşş diye ötmeye başlamasınmı neye uğradımı şaşırdım birden hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti..mutfak hep buhardı..koştum dışardan doalgazı kapadım..ya o aklıma gelmeseydi nolurdu bilmem elim ayaım deli gibi titriyo..mutfaa bi girdim hep yerler yemeğin suyu halı ıslanmış..offf niye bişeyi beceremiyorm bn yaa..çok korktum ama o nasıl bi tazyikti öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?