2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En korktugum seydir duduklu tencere.evimde de yok.Hic de mantigini anlamam.allah korumus iyi ki kapayabilmissin.ben olsam cenki alir disari kacardim herhalde.

ammaan ne çok sayfa birikmiş bi günde yahu oku oku bitiremedim sıkıldım bıraktım
Günaydınn teyzoşlarrr
Geçmişe bakalım neler olmuş hafta sonu:126:
Eki Görüntüle 481068 Eki Görüntüle 481069
şekeeersin seen ham yaparım seni çok tatlı bu kız aysel maaşallah
tosunum yerim senin o baldırlarını çok yakışıklısın maaşallah

metrobüsün orda buluşalım da hep birlikte gidelim kızlar

Canım çok geçmiş olsun ya Allah beterinden saklasın çok üzüldüm noldu böyle bebişlerimize üst üste düşme haberleri geliyo Allahım bütün bebeklerimizi korusun inşallah

Aklımdan çıkmyo bi türlü okuduğumdan beri ne insanlar var ya annelik duygusu nasıl olmaz hangi düşüncelerle duygulrla bırakıp gidebilmişki böylelerinin insan olduğundan şüphe ediyorum artık İnşallah ömrü bahtı güzel olur yavrunun yaa Allah ıslah etsin o kadının da diğer çocuklarına da bakmıyodur bu kadın Bisrü şey yazmak geliyo içimden de şu mübarek gün yazamıyorum Allah senden razı olsun

yerim ben onuuuu
feyzosssss

canımm bugün kalça çıkığı için doktora götürecektiniz sanırım ne oldu sonuç

unutmamışın canım çok teşekkür ederim gidecektik bugün ama randevu alamadım sabah için yarına kaldı 9:45 de randevumuz var içim içimi yiyiyo hala gelince mutlaka haber vericem bugünde azranın sürekli uymak istememesi ve sürekli mızmızlanması yüzünden gelemedim

Töbe töbe yarım doğurdun ne demek ya biz çok hassasız yada bu insanların aklı biraz kıt kilosu gayeet iyi ayrıca bütün bebekler aynı standart kilo ve boyda olmak zorunda değillerki sinir oluyorum böyle insanlara yaa

aynen bende biri saçımla oynsaın kedi gibi mırlıyorum :)

kızlar 2 gündür oğlumda bende ishaliz.yediğim bişey dokundu sanırsam.ya ne yapmam lazım ishalini durdurmak için.bez değiştirmekten öldüm.oda az az yapıyor.

çok geçmiş olsun canım haşlanmış patates yiyebilirsin bol bol da su iç ki halsiz kalma

berna Allah iyiliğinni versin çok güldüm çokkk

Ben HUNİLERLE karşılayacam anladım yaaa

Hunilerle mi sana da ayrı koptum valla sesime kız uyandı off yaaaaa :)

valla bende artık saldım çayıra mevlam kayıra allahtan ütüleri kocam yapıyo artık ama benim totomu kaldırmaya hiç halim yok valla

Allah korumuş canım yaa çok geçmil olsun

eşimde arkadaşıda yetiştirme yurdunda büyümüş bende söylediğimde kafamı kırmadıkları kaldı siz orda neler yasandıgını bilmiyorsunuz. olmaz dediler haklılar. 4 5 ay ben bakarım yuvaya veririm yeterli miktar cıkarsa. Allah büyük ya.

anne değil kahpe. annelik ona kalmamış.
8 aylık mama kaşık mamaları ile beslenyor.

Ahhh keşke gelebilsem çok ama çok isterdim ama uzak baya ben gölcükteyim:2:

cnm bnm ya bitanesin..Allah cennetine koysun seni güzel anne

ne kadar çok safya birikmiş oku oku gece oldu
yatılı misafirlerim vardı dün gittiler aslında beraber ürgüp göreme avanos yaptık oradan ayrıldık son bir hafta güzedl ve yorucuydu
bebişleri düşen arkadaşlar olmuş geçmiş olsun allah bir daha kaza bela vermesin
resimlere bittim özellikle aysel gülnihalin o elbiseli fotoya bayıldım ya o nasıl bakış nasıl oturuş

bencede metrobüsle gidelim o geldi o gelemedi olmasın, kimseye sen gelme denmez sonuçta.. ben metrobüse kadar minibüse bincem.. cennt durağında buluşuruz..

canım hayırlısıyla olur da kiralarsınız inş, Allah kolaylık versin 2 çocukla eminim epey bir zordur...

Günaydınn teyzoşlarrr
Geçmişe bakalım neler olmuş hafta sonu:126:

çok tatlısın teyzem sen maşallah sana...

bende seni kocamannnnn öperim Elif Duru...

bebeği olmayanları düşünüp şükretsin canım...

Allah kolaylık versin, hemencecik ev bulur kolaycacık yerleşirsiniz inş...

sağlıklıysa üzülme canım kilo da alır...

Selçükkkkkkkkkkkkk ne tatlısın maşallah sana...

hey Allahım yaaaa bence Gülnihal 7-8 aylık bebek gibi maşallah, kadın da göz problemi var sanırım...

kedi mır mır mır :)))))))

Hanım hanımcık aysima.....

Buda dıslerının kasıntısından cıldırmıs aysima:)

yerim seni teyzemmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar 2 gündür oğlumda bende ishaliz.yediğim bişey dokundu sanırsam.ya ne yapmam lazım ishalini durdurmak için.bez değiştirmekten öldüm.oda az az yapıyor.

çok geçmiş olsun canım...

kızlarr ömerim bugün 4 aylıkk
bugünün şerefine bi foto ekliyorum

özellikle kız anaları için gelsinnnnn
malum oğlum büyüyo

Eki Görüntüle 481610

tatlım benim nice 4 aylara...

sadece ben böyleyim sanıyordum :)))) ama geçen de 2 sepet ütümü bitirdim darısı başına :))))))))

maşallah size...

çok kıskandım bende Alp in resmini ekledim.

Eki Görüntüle 481675

Alpçim öperim seni

geçmiş olsun bernam aman dikkat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…