- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.021
sn öne..pınar aysel bahar arkaya gayet sığarsınız
demin varya az kalsın patlıyoduk..ilk kez düdüklüde bişi pişiriim dedm fıss sesinden sonra altını kısarm dedm bu birden foşşşşşşşşş diye ötmeye başlamasınmı neye uğradımı şaşırdım birden hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti..mutfak hep buhardı..koştum dışardan doalgazı kapadım..ya o aklıma gelmeseydi nolurdu bilmem elim ayaım deli gibi titriyo..mutfaa bi girdim hep yerler yemeğin suyu halı ıslanmış..offf niye bişeyi beceremiyorm bn yaa..çok korktum ama o nasıl bi tazyikti öyle
şekeeersin seen ham yaparım seni çok tatlı bu kız aysel maaşallahGünaydınn teyzoşlarrr
Geçmişe bakalım neler olmuş hafta sonu:126:
Eki Görüntüle 481068 Eki Görüntüle 481069
tosunum yerim senin o baldırlarını çok yakışıklısın maaşallahEki Görüntüle 481281
artık çoraplarını kendi çıkarıyo Selçüküm
Eki Görüntüle 481282
oynadı oynadı kendi kendine uyuyakaldı yavrum..bu oyun halısı baya işe yaradı..
Eki Görüntüle 481283
Canım perşembe günü haberleşiriz o zaman ben telefonumu çaldırdım ama annemin yada kız kardeşimin numarasını sana özelden msj atayım sen oraya bi msj gönder ki numaranı ala bileyim özel mesaj hakkın yok ya birlikte çıkarız seni beklerim ben rami parkın orda beraber gideriz
Evet kizlar sonunda biZde dusnler kervanina katildik;( bugun canimdan can gitti Kuzeyi masanin ustunden dusurdm;( pusetten kayip tahminimce sandalyeye carpip parkenin ustune dustu;( o sesi duydugumda yer ayagmn altindan oynadi cok kotuydu cok korktum resmen benim yuzmden dustu masanin ustune niye koyuosnki( kostum hemn kucagima aldm agladi yavrum sonra sesi zayflmya basladi inlemeye dondu bu sefer daha cok korktum onu kaybadeyorum sandim gozleri acikti ama sessizce inliyodu;(( bir yandn hazrlnrkn bir yandn algilrini kontrol etmk icn konusuodm onunla elim sol koluna gitti bir fark vardi yumusamisti ve sanki cikmis gibi sallaniyodu eminimki koluna o an bisey oldu bir yandn esimi ariyorum bir yandn kuzeyin genel durumunu kontrol etmye calistirym neyse hemen atladim gittim hastaneye ilk muay...ene fln kolu buarada biraz daha kendine geldi daha sertlesmisti ortpedist geldi ilk muayeneye gore sorun goremdm dedi ben kocama yemk masasndn dusrdfmu soylyemdgm icn kadina yuksekce bi koltktn dustgunu soyledim kocam bu sirda yok daha gelmemis Allahim beler dusundm o an aklimdan vin tane sey geciyo;(( neyse dedi tomografi dedim ok indm aasaya kuzey bu esnada aglamiyo ama algilri acik guluyo ayaklrinin ustne basio nesnelei takp edio derkn bana kagt getrdlr imzalttilr kuzeyi tomogrfi icn uyutmami soyledlr benm jetn dustu dedim n tomgrfsi cocugn genel sagligi iti gozkuyo dedim ne malim drnu nye aramyrm neyse kocm geldi ardk br bir buck metreden sert zemine dustumu tomgrfi isterz oda cocgn bulgulrina gore dedi kuzeyn keyfi yerndeyse evde takip edn dedi bizde 2 saat sonra ayrildk hastanedn sonuc kuzeyin kafasnda cok az bir sislk var genl durumu iyi keyfi yerinde Allahima sonsuz sukurler olsun Rabbim kimseyi evladyla sinamasn cok zordu resmen sah damarim kesildi oldum dirildim ( aman kizlr lutfen dikkat lutfen etrafi gozden bikere daha gecirip sakat olabilck herseyi ortadan kaldiralim;( iste oyle uzun oldu hakkinizi helal edin. Hee son bisey daha eve geldktn sonra kocam cakti davayi koltuktn dusse boyle olmzdn dogru soyle dedi bende anlattim yaln soylerkn yuzm kizarmisti zaten ) off neyseki Allahin izniyle kuzey pasam iyi:)
şuan çok üzgünüm moralim sıfır.eşimin yurttan bi arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 6 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler şimdi bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış zilli önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. bu kadını elime verseler bulsam falan parçalarım sanırım.
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın tonla borcu var evde bir kanepe var 6 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan.
Eki Görüntüle 481281
Eki Görüntüle 481282
Eki Görüntüle 481283
feyzosssss
canımm bugün kalça çıkığı için doktora götürecektiniz sanırım ne oldu sonuç
Kızlar dün eşimin abisine gittiğimzde eşimin teyzesi de ordaydı bizle pek arası yok düğünümüze bile gelmedi,Gülnihali gördü ne kadarlık dedi 5 aylık dedim hahah aynı 3 aylık bebek gibi çok küçük dedi :26:bide sen galiba yarım doğurmuştun ondan böyledir hep gerinden gelir artık dedi sinirlerim bozuldu Gülnihal 5 aylık 7 kilo doktorumuz gelişimi kilosu gayet iyi diyor ama kadının öyle konuşması sinirimi bozdu 2300 gr doğdu herkes vakti zamanında kilosu iyi bebişler doğrmak ister düşüncesiz ya yarım doğurdun diyor sinir iyi ki gelip gitmiyor bize
Aysıma kulagına dokunulmasından cok hoslanıyo kızlar yaaa,kulagının kıvrımlarına dokun hemen mayısıyo ve uyuklamaya baslıo,aglıyosa sakınlesıyo,az once o sekılde uyuttum:) aglıyodu kuzucuk... Ayyy ben bunu ogrendımya artık hep dokunur dururum ama napım cok tatlı oluyo be,kedı gıbı....
Bende sacıma dokunuldugunda kızımın verdıgı tepkının aynısını verıyorum:)
kızlar 2 gündür oğlumda bende ishaliz.yediğim bişey dokundu sanırsam.ya ne yapmam lazım ishalini durdurmak için.bez değiştirmekten öldüm.oda az az yapıyor.
şimdik şöyle oluyor amilim..sen atlıcan metrobüse cennet durağında incen bn sni hurilerle karşılıcamtamam iğrençti..
cennet durağında inince bn sizi alcam duraktan...herkes aynı saatte gelir beklerm bn orda hep beraber çarşıdan yürüye yürüye eve gelriz..çok basit yani..
Ben HUNİLERLE karşılayacam anladım yaaa
kızlarr ömerim bugün 4 aylıkk
bugünün şerefine bi foto ekliyorum
özellikle kız anaları için gelsinnnnn
malum oğlum büyüyo
arada bi ay var yaa benim kız 1 ay büyük ama bişey olmaz heralde :)
Eki Görüntüle 481610
ya hepimiz aynı şeyleri eş zamanlı olarak yaşıyoruz, bende günlerdir gökalp uyusun da ütüleri yaparm diyorum ütülencek çamaşırlar dağ gibi oldu :) ve gördüğünüz üzrre ben burdayım gökalp uyurken :)))
demin varya az kalsın patlıyoduk..ilk kez düdüklüde bişi pişiriim dedm fıss sesinden sonra altını kısarm dedm bu birden foşşşşşşşşş diye ötmeye başlamasınmı neye uğradımı şaşırdım birden hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti..mutfak hep buhardı..koştum dışardan doalgazı kapadım..ya o aklıma gelmeseydi nolurdu bilmem elim ayaım deli gibi titriyo..mutfaa bi girdim hep yerler yemeğin suyu halı ıslanmış..offf niye bişeyi beceremiyorm bn yaa..çok korktum ama o nasıl bi tazyikti öyle
söylicek kelime bulamıorm..o vicdansız haysiyetsiz kadına..doğurduu çocuu onun sadece bi nesne demekki öyle çaresizce bırakıp gitmiş..valla cnm onu yetiştirme yurdundan başka nereye verebilirsinki kimse bakamıyosa..
Bu nasıl bir şeydir ya!Allahım noolur sen herkese vicdan ver!Naısl bir anne çocuğunu koltukta bırakıp gider?yavrum kimbilir kaç saat ağladı?Allahım noolur anne olabilecekleri anne yap noolur!o kadar üzüldüm ki ağlamamak için kendimi sıktığımdan gözlerim yanıyor.Benim içimden geçen tek şey o yavrunun babasının karşısına inşş hayırlı vicdan sahibi biri çıkar da yavrusuna sahip çıkar.O adamki her türlü iyiliği hakediyor.yazdıkça içim titriyor.
Çocuğumuz kaç aylık,ne yiyor ne içiyor bunları paylaşırsanız ii olur...Ona göre ne yapabiliriz düşünelim.
Ahhh keşke gelebilsem çok ama çok isterdim ama uzak baya ben gölcükteyim:2:
eşimde arkadaşıda yetiştirme yurdunda büyümüş bende söylediğimde kafamı kırmadıkları kaldı siz orda neler yasandıgını bilmiyorsunuz. olmaz dediler haklılar. 4 5 ay ben bakarım yuvaya veririm yeterli miktar cıkarsa. Allah büyük ya.
metrobüsün orda buluşalım da hep birlikte gidelim kızlar
Saat11'den 4'e kadar o sıcakta oruçlu ve 2cocukla ev aradık Rabbim yüzümüze baktı 600'e 125metrekare 50aidat sitede kaynanama yakın bı ev bulduk emlak çi 550'ye düşürürüz diyor anlaştık ev sahibini aradı esimin diyarbakırlı olduğunu duyunca yan çizmeye başladı yarın kesin belli olacak biraz küçük yatak odam sığmıyor başlıkları çıkarırım cocuk odasına iki baza sığmaz bilmiyom ne olur gerisi iyi ama benim aklım 850'ye olan evde kaldı neyse sagolun inşallah hayırlısında olur bu hafta taşınırız haber ederim
Günaydınn teyzoşlarrr
Geçmişe bakalım neler olmuş hafta sonu:126:
günaydınlarrr herkeze bu benim miniğim Elif Duru
Teyzelerine kocaman kocaman sabah öpücükleri yolluyo.
Gülnihal çok tatlı çımış.
Lagrima bilgileri bizede ver bizde elimizden geleni yapalım canım. Bende Ankaradayım.
Bi arkadaşım var bebeği 9 aylıkken tekrar hamile kaldı 3. çocuk çok istemiyordu bunalıma girdi resmen 2 oğlu var en azından kızım olur dedi bu gün doktora gitmiş ve bebiş erkek ağlıyor kendini nasıl kız çocuk için şartlamışsa artık teselli edemedimmm:/
canım ben bu cuma ankaraya gidince geri gelmeyeceğim, eşyaya eşim, annem-babam gelecekler, bu yüzden herşeyi şimdiden toparlıyoruz,, çünkü yavrumla sürekli ora-bura derken perişan oluruz... bizimkiler eşyayı kırıkkaleye getirirken kardeşimde beni ankaradan kırıkkaleye götürecek...
slm annişler geçmişi okuyamadım. moralim çok bozuk kızm. sıcaklardan çok emmiyordu. pek kilo alamayacağını biliyordum ama sadece 80 gr. almış bu kadar az beklemiyordum(
aşımızı olduk. cuma doktor kontrolümüz var bakalım nolucak.
Eki Görüntüle 481281
Eki Görüntüle 481282
Eki Görüntüle 481283
Kızlar dün eşimin abisine gittiğimzde eşimin teyzesi de ordaydı bizle pek arası yok düğünümüze bile gelmedi,Gülnihali gördü ne kadarlık dedi 5 aylık dedim hahah aynı 3 aylık bebek gibi çok küçük dedi :26:bide sen galiba yarım doğurmuştun ondan böyledir hep gerinden gelir artık dedi sinirlerim bozuldu Gülnihal 5 aylık 7 kilo doktorumuz gelişimi kilosu gayet iyi diyor ama kadının öyle konuşması sinirimi bozdu 2300 gr doğdu herkes vakti zamanında kilosu iyi bebişler doğrmak ister düşüncesiz ya yarım doğurdun diyor sinir iyi ki gelip gitmiyor bize
Aysıma kulagına dokunulmasından cok hoslanıyo kızlar yaaa,kulagının kıvrımlarına dokun hemen mayısıyo ve uyuklamaya baslıo,aglıyosa sakınlesıyo,az once o sekılde uyuttum:) aglıyodu kuzucuk... Ayyy ben bunu ogrendımya artık hep dokunur dururum ama napım cok tatlı oluyo be,kedı gıbı....
Bende sacıma dokunuldugunda kızımın verdıgı tepkının aynısını verıyorum:)
Hanım hanımcık aysima.....
Buda dıslerının kasıntısından cıldırmıs aysima:)
kızlar 2 gündür oğlumda bende ishaliz.yediğim bişey dokundu sanırsam.ya ne yapmam lazım ishalini durdurmak için.bez değiştirmekten öldüm.oda az az yapıyor.
kızlarr ömerim bugün 4 aylıkk
bugünün şerefine bi foto ekliyorum
özellikle kız anaları için gelsinnnnn
malum oğlum büyüyo
Eki Görüntüle 481610
Alp uyuduğu zaman yerleri silip ütü yapıcam diyorum kaç gündür. Alp uyuyunca da çok yoruldum biraz kendime vakit ayırayım diyorum ve bir türlü yerimden kalkamıyorum. Evde tozlar havada uçuşacak yakında ütüler zaten sepetin boyunu aştı
buda oğluşumla geçirdiğim hafta sonu...eklemeden edemedim:)Eki Görüntüle 481656 Eki Görüntüle 481659 Eki Görüntüle 481664 Eki Görüntüle 481671 Eki Görüntüle 481656 Eki Görüntüle 481659 Eki Görüntüle 481664 Eki Görüntüle 481671
berna geçmiş olsun... bu arada annen nasıl iyi mi?
kızlar nerde ne zaman buluşuyorsunuz belki ben de gelirim:)
kızlar nerde ne zaman buluşuyorsunuz belki ben de gelirim:)
diğer çocuklarını yetiştirme yurduna vermiş evlatlık verin diyede özellikle söylemiş kahpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?