- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.041
Eki Görüntüle 482008 Eki Görüntüle 482010 Eki Görüntüle 482009 Eki Görüntüle 482008 Eki Görüntüle 482010 Eki Görüntüle 482009
Eki Görüntüle 482008 Eki Görüntüle 482010 Eki Görüntüle 482009
teyzeleri azroşun yeni resimlerini gönderiyorum sizee :)
kızlar nerde ne zaman buluşuyorsunuz belki ben de gelirim:)
Cok istiyorum gelmek, bir iftar durumu var o olmazsa gelirim bans ozelden telefonu gonderir misin?perşembe bende buluşuyorz cnm..k.çekmece cennet te..bekliyorm mutlaka
heyyyyyyy gidersen haber ver banada:) gezme olunca iştaha gelirim biliyon
Eki Görüntüle 482008 Eki Görüntüle 482010 Eki Görüntüle 482009 Eki Görüntüle 482008 Eki Görüntüle 482010 Eki Görüntüle 482009
çok geçmiş olsun canım haşlanmış patates yiyebilirsin bol bol da su iç ki halsiz kalma
canım benim ishal olmam önemli değil oğlum iyi olsun da ben başka bişey istemiyorum.bugün biraz daha iyi gibi ishali ama ben çok korkuyorum.en ufak şeydede dktra götürmek istemiyorum bebeğimi ilaçlara boğmak istemiyorum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sanki biraz iştahındada azlma oldu.korkmaya başladım uykum kaçtı ya kafaya takmaktan.1 gün daha beklim diyorum geçmezse mecbur gidicez doktora.ya ben ne yapabilirm evde bilmiyorum ki:Spatatesi denedim biraz düzeldi.az bişi muz püreside verdim.umarım iyleşir.yaa annelik ne zormuş:S
Of iki saattir gecmisi okudum birsuru yazdım silindi sinir oldum uğraştın ikinciye yazdım gene. Silindi
Kısaca taşınamıyorum ev sahibi bildiginiz o sebepten yani doğulu diye vermedi iste memur istiyor filan yine ev ariyoz
Eşyaları yavaş yavaş topladım ev olmadı deyince bıraktım esim toplama tasıma şirketi halleder diyo ama zaten çamaşırlarla mutfak kaldı elin adamı benim camasirimi niye görsün ki yok istemem ben tabak çanağı tek tek gazete koycam ben arasına
Üff sinirim bozuk valla
Herkese hayırlı sabahlar
Of iki saattir gecmisi okudum birsuru yazdım silindi sinir oldum uğraştın ikinciye yazdım gene. Silindi
Kısaca taşınamıyorum ev sahibi bildiginiz o sebepten yani doğulu diye vermedi iste memur istiyor filan yine ev ariyoz
Eşyaları yavaş yavaş topladım ev olmadı deyince bıraktım esim toplama tasıma şirketi halleder diyo ama zaten çamaşırlarla mutfak kaldı elin adamı benim camasirimi niye görsün ki yok istemem ben tabak çanağı tek tek gazete koycam ben arasına
Üff sinirim bozuk valla
Herkese hayırlı sabahlar
günaydın cici mart anneleri ve kuzuları
kızlar kullanıp memnun kalanlar hangisini önerirsiniz? hiç kullanmama gerek olmamıştı.SU'yun burnu şuan çok tıkalı emerken inanılmaz sesler çıkarttı sabah acil kullanmam gerekiyor önerileriniz bekliyorum.
birde hangisini nasıl kullandınız yazabilirseniz sevinirim...
teşekkürler...
demin varya az kalsın patlıyoduk..ilk kez düdüklüde bişi pişiriim dedm fıss sesinden sonra altını kısarm dedm bu birden foşşşşşşşşş diye ötmeye başlamasınmı neye uğradımı şaşırdım birden hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti..mutfak hep buhardı..koştum dışardan doalgazı kapadım..ya o aklıma gelmeseydi nolurdu bilmem elim ayaım deli gibi titriyo..mutfaa bi girdim hep yerler yemeğin suyu halı ıslanmış..offf niye bişeyi beceremiyorm bn yaa..çok korktum ama o nasıl bi tazyikti öyle
eşimde arkadaşıda yetiştirme yurdunda büyümüş bende söylediğimde kafamı kırmadıkları kaldı siz orda neler yasandıgını bilmiyorsunuz. olmaz dediler haklılar. 4 5 ay ben bakarım yuvaya veririm yeterli miktar cıkarsa. Allah büyük ya.
Evet en iyisi biz kerimeyle metrobüse geliriz cennet durağında da hep berbaber buluşuruz sen bizi alırsınbencede öyle yapın..Kerime sende eşini yorma atlayın metrobüse gelin..kim sığdı kim sığmadı derdi olmasın..yakınsınız brbrinize bizim buraya 15-20 dk.ztn
Hiiii ben seni yerim kuzummmmmmmmmmm ne kadar tatlısın sen öyle maşallahEki Görüntüle 482008 Eki Görüntüle 482010 Eki Görüntüle 482009 Eki Görüntüle 482008 Eki Görüntüle 482010 Eki Görüntüle 482009
:
Cok istiyorum gelmek, bir iftar durumu var o olmazsa gelirim bans ozelden telefonu gonderir misin?
Olur cnm haber veririm mutlaka hatta birlikte gideriz belki:)
Üff sinirim bozuk valla
Herkese hayırlı sabahlar
kızlar kullanıp memnun kalanlar hangisini önerirsiniz? hiç kullanmama gerek olmamıştı.SU'yun burnu şuan çok tıkalı emerken inanılmaz sesler çıkarttı sabah acil kullanmam gerekiyor önerileriniz bekliyorum.
birde hangisini nasıl kullandınız yazabilirseniz sevinirim...
teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?