2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Of iki saattir gecmisi okudum birsuru yazdım silindi sinir oldum uğraştın ikinciye yazdım gene. Silindi
Kısaca taşınamıyorum ev sahibi bildiginiz o sebepten yani doğulu diye vermedi iste memur istiyor filan yine ev ariyoz

Eşyaları yavaş yavaş topladım ev olmadı deyince bıraktım esim toplama tasıma şirketi halleder diyo ama zaten çamaşırlarla mutfak kaldı elin adamı benim camasirimi niye görsün ki yok istemem ben tabak çanağı tek tek gazete koycam ben arasına
Üff sinirim bozuk valla

Herkese hayırlı sabahlar

inşallah en yakın zamanda çok çok daha güzelini bulursunuz... Her işte bir hayır vardır. Daha iyi bir ev kısmetinize olduğu için orası olmamıştır...

Sanada hayırlı sabahlar. Sıkma canını herşey çok güzel olacak. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Sen moralini yüksek tutmaya çalış

kızlar kullanıp memnun kalanlar hangisini önerirsiniz? hiç kullanmama gerek olmamıştı.SU'yun burnu şuan çok tıkalı emerken inanılmaz sesler çıkarttı sabah acil kullanmam gerekiyor önerileriniz bekliyorum.
birde hangisini nasıl kullandınız yazabilirseniz sevinirim...
teşekkürler...

forumdakiler genelde orti bebe kullanıyo. Ben hiç kullanmadım. Gamzenin kullandığını biliyorum. Bi ona sor istersen canım.

Ay Berna Allah korusun ya vare bizim topikte bi nazar ya ,Ben hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum tırsıyorum ondan ya

Canım benim ya Allah senden bin kere razı olsun,inan bu yaptığını herkes yapamaz Rabbim güzel yavrunu sana bağışlasın
bencede öyle yapın..Kerime sende eşini yorma atlayın metrobüse gelin..kim sığdı kim sığmadı derdi olmasın..yakınsınız brbrinize bizim buraya 15-20 dk.ztn
Evet en iyisi biz kerimeyle metrobüse geliriz cennet durağında da hep berbaber buluşuruz sen bizi alırsın
Hiiii ben seni yerim kuzummmmmmmmmmm ne kadar tatlısın sen öyle maşallah
Cok istiyorum gelmek, bir iftar durumu var o olmazsa gelirim bans ozelden telefonu gonderir misin?

Olur cnm haber veririm mutlaka hatta birlikte gideriz belki:)

Ooooo grup kalabalıklaşıyorrr

Ah canım çok iyi anlıyorum seni,bizde çok yaşadık o problemi,yabancıyız diye bir çok kişi ev vermedi,çok sinirim bozuluyor böyle ön yargılılara ben ne kadar tanıyorsun ki hakkımda hemen kötü düşünüyorsun

Alp'in burnu doğduğu günden beri tıkanıyor. Ben orti bebe kullanıyorum. Kafasını hafif kaldırıp serum fizyoloji yi burnuna sıkıyorum. Kafasını 5-10 sn daha havada tutuyorum. Sonra orti bebe ile burnunu temizliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…