- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.101
Aysıma bu ay 600gr almıs,ıyı dıılmı kızlar yaaa,hemsıre salagı az almıs dıo,oha len gecen ay 400gr almıstı,her ay 1 kılomu alacak yanı,valla sınır oldum,bu arada 600gr burdan konustuklarımız kadarıyla ıyı dıe dusunuorum,bundada ek besınlerın onemı var bence,herseye formul mama katıp yedırıodum,kasık mamalarınıda yedırodum ıse yaramıs gıbı....
Bu arada mamayı yedırırken su starda yayınlanan ısler gucler dızısı varya onun jenerık muzıgıyle yedırıyorum,dana cok sevıyo bu muzıgı...
Ne gadanda dadlı
bı ogada farklı
ne gadanda pıskın
hayata ılıskın
:)
kızlar merhaba ferro sanol demir damlasını bebeklere verirken aç tok farkediyormu??
Aysıma bu ay 600gr almıs,ıyı dıılmı kızlar yaaa,hemsıre salagı az almıs dıo,oha len gecen ay 400gr almıstı,her ay 1 kılomu alacak yanı,valla sınır oldum,bu arada 600gr burdan konustuklarımız kadarıyla ıyı dıe dusunuorum,bundada ek besınlerın onemı var bence,herseye formul mama katıp yedırıodum,kasık mamalarınıda yedırodum ıse yaramıs gıbı....
Bu arada mamayı yedırırken su starda yayınlanan ısler gucler dızısı varya onun jenerık muzıgıyle yedırıyorum,dana cok sevıyo bu muzıgı...
Ne gadanda dadlı
bı ogada farklı
ne gadanda pıskın
hayata ılıskın
bence gayet iyi almış canımzeynep kübra geçen ay 700 gr almıştı.hemşire mamaya başlayalım dedi.tabikide ben başlamamıştım..bu arada jenerik müziği süper .ben bile iştaha geliyorum.neşeli nşeli:)
Sayın ziyaretçiler eğer ki bizim üyelerseniz buyrun içeri gelin sohbet edek bebişlerden habeler verin yok eğer üye değilseniz üyle olun kaynaşalım ziyarteçi ziyarteçi takılmayın
Ne gadanda dadlı
bı ogada farklı
ne gadanda pıskın
hayata ılıskın
Selam aşkitoşkolaaar... Maşallah sohbet muhabet ne kadar tatlı yaa.. Bebişler ayrı bi tatlı zaten hepsine maşallah
ıstanbul hatunları sizin bulusmalara hastayım.. Bizim ankara'da herkes farklı yerde, herkesin oturduğu yer birbirine ters.. Melike ile ben keçiörende olmamıza rağmen 2 dolmuş mesafemiz varneyse bayramdan sonra ortada bi yerde toplasicaz kismetse.
bende doğum yapıp Alp 3 aylık olana kadar ziyaretçi olarak takıldım burada... Sonra baktım olmuyor daldım içeri...
ya bebeği ishalle karşılaşan başka biri var mı ne yaptınız nasıl düzeldi bebeğiniz?
Selam aşkitoşkolaaar... Maşallah sohbet muhabet ne kadar tatlı yaa.. Bebişler ayrı bi tatlı zaten hepsine maşallah
ıstanbul hatunları sizin bulusmalara hastayım.. Bizim ankara'da herkes farklı yerde, herkesin oturduğu yer birbirine ters.. Melike ile ben keçiörende olmamıza rağmen 2 dolmuş mesafemiz varneyse bayramdan sonra ortada bi yerde toplasicaz kismetse.
kızlar merhaba ferro sanol demir damlasını bebeklere verirken aç tok farkediyormu??
srma yaaa maalesef gökalp aynen öyle, görelim bakalm perşembe günü hangisi yaramasss=))Anamm yerim ben o Gökalpiii :) dış kaşıntıları kudurttu bizimkileri Gülnihal çenemi kemiriyor ama baya sert dişin patlamasına az kalmış galiba patlasında cocuğumun huysuzluğu geçsin çok huysuz oldu Bahar teyzesi o akıllı uslu Gülnihal yok artık
ykkkk anam ykkkk gülnihale rakip ykkkkkk =)))Nihal snin bebe de erkekti demiii ,yok mu kız anasıııııııııııııı buluşmaya gelecek
Ne gadanda dadlı
bı ogada farklı
ne gadanda pıskın
hayata ılıskın
kyamam annemmmm selçükü kameraya çekmek snra seni aihm ne vermek gerek ya neyysee =)))) ösleim seni berrnaaaayok yaaa bugün uyuyamadık..ama bn öyle bi uykuluydumki Selçük mızırdanarak uyandı hmn biberonnu verdim ağzına lakin uyuya kalmışım o içerken uyandıımda bi baktım bu gözleri fal taşı gibi açmmış bana bakıyo biberon yana düşmüş bitmiş bi vaziyette..ya resmen şok ldum hiiiç htrlamıyorm önce korktum döküldümü diye kontrol ettm yok zatn çekmeyince akmıyo..sağına soluna elimi sürdüm kuru..e bu çocuk nasıl içti bn uyurken biberonu nasıl tuttum bilmiyorm..o anı kameraya çekmek lazımdı..zavallı yavrucum belkide sütü çekebilmek için büyük bi savaş verdi..
o bana hep oluyo bigün yicem kafayıBen sahurdan sonra yanıma koydum ama bi ara yerine koymuşum o şerit kopuk hatırlamıyorum ne ara saat 6 gibi Gülnihal ağlmaya başladı yataktan bi sçradım yere fn bakıyorum düşürdüm sandımahh b bebişlerin bi dili olsada konuşsa
asprix harika ötesi bişi cnm ben yllardr kullanrmkzılar kızlar gelem mi yananızdan öpem miP.. kızlar çok alakasız ama bir şey dicem.halımda çıkmayan bir leke vardı.geçenlerde ökülmüştü.neyle sildiysem çıkmadı.yıkamadan da yeni geldii göndermemiştim tekrar..dün asprin diye bir temizlik malzemesi aldım.yağ çöz gibi fızfız içinde.onu sıktım lekenin üstüne.biraz bekleyip sildim.sonuçç lekeden eser yok D niyeyse deerjanı ben icat etmiş gibi sevindim
selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorumhastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim
selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorumhastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim
kyamam annemmmm selçükü kameraya çekmek snra seni aihm ne vermek gerek ya neyysee =)))) ösleim seni berrnaaaa
yerim ben bunu :) maşallah
allahım nazarlardan kötü gözlerden korusuunn prenses bu yaaa:))
çok geçmiş olsun canım haşlanmış patates yiyebilirsin bol bol da su iç ki halsiz kalma
canım benim ishal olmam önemli değil oğlum iyi olsun da ben başka bişey istemiyorum.bugün biraz daha iyi gibi ishali ama ben çok korkuyorum.en ufak şeydede dktra götürmek istemiyorum bebeğimi ilaçlara boğmak istemiyorum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sanki biraz iştahındada azlma oldu.korkmaya başladım uykum kaçtı ya kafaya takmaktan.1 gün daha beklim diyorum geçmezse mecbur gidicez doktora.ya ben ne yapabilirm evde bilmiyorum ki:Spatatesi denedim biraz düzeldi.az bişi muz püreside verdim.umarım iyleşir.yaa annelik ne zormuş:S
aman Allahım yerım ben onu yaaaaaaa maşallah bebeğine kırk bınkere
Azracımmm çoook tatlısın maşallahh
hiii çok tatlı maşallah yerim ben onuuu oyy gözlere bakk..sürekli oku bunu cnm gözlerine nazar değer
Sahurda Gülnihalin çamaşırlarını makineye koymuştum sabah balkonda onları asarken karşı binada bi kadını adam fena dövüyordu kadın yapma dedikçe çatt sesi ta bizim balkonda içim çız etti her ne suçu olursa olsun kimsenin birini dövmeye hakkı yok karşısında ki eşşek değil onun da dili ve düşünceleri var konuşa biliyor derdini konuşarak çöz hayvan herif şu mübarek günlerde bi insan evladına revamı hemde karşındaki kadın nasılsa gücü yetmez deyip dövüyorsunn
öküz nolcak nefret ediyorum bu öküzlerden kendisi de attığı dayağın bin beterini yer inşallah
oyy maşallah sanaaa.çok tatlısın
kzılar kızlar gelem mi yananızdan öpem miP.. kızlar çok alakasız ama bir şey dicem.halımda çıkmayan bir leke vardı.geçenlerde dökülmüştü.neyle sildiysem çıkmadı.yıkamadan da yeni geldii göndermemiştim tekrar..dün asprin diye bir temizlik malzemesi aldım.yağ çöz gibi fızfız içinde.onu sıktım lekenin üstüne.biraz bekleyip sildim.sonuçç lekeden eser yok D niyeyse deterjanı ben icat etmiş gibi sevindim
bende deniycem hemen :)
ben tok veriyorumkızlar merhaba ferro sanol demir damlasını bebeklere verirken aç tok farkediyormu??
Ne gadanda dadlı
bı ogada farklı
ne gadanda pıskın
hayata ılıskın
600 gr az mıymış ay bu hemşireler doktorlar beni öldürecek yaa hiç de az değil bu arada hem jeneeriğine hemde diziye bayılıyorum
allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah avent kullanıyorum ben manuel pilli otomatik olarak 3 özelliği var genelde hep avent kullanıyoruz topikte park yatak aldım bende 25 kullandım sonra kendi odsında yatmaya başlayınca o boşta kaldı sallarken biraz ses yapıyo ama olsun genel olarak memnundum hastane için de sezeryanla doğum yaptım ben kolay emzirebileceğin bişey seç düğmeleri olsun falan hangisini alırsan al yanında bi yedeğin olsun mutlaka batıyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?