2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aysıma bu ay 600gr almıs,ıyı dıılmı kızlar yaaa,hemsıre salagı az almıs dıo,oha len gecen ay 400gr almıstı,her ay 1 kılomu alacak yanı,valla sınır oldum,bu arada 600gr burdan konustuklarımız kadarıyla ıyı dıe dusunuorum,bundada ek besınlerın onemı var bence,herseye formul mama katıp yedırıodum,kasık mamalarınıda yedırodum ıse yaramıs gıbı....
Bu arada mamayı yedırırken su starda yayınlanan ısler gucler dızısı varya onun jenerık muzıgıyle yedırıyorum,dana cok sevıyo bu muzıgı...

Ne gadanda dadlı
bı ogada farklı
ne gadanda pıskın
hayata ılıskın
:)

Bence iyi canım her ay 1 kilo mu alacak mış ki,birde ben de çok seviyorum bu jenerik müzğini bak gördüm yine aklıma geldi akşama kadar mırıldanırım yine

bence gayet iyi almış canımzeynep kübra geçen ay 700 gr almıştı.hemşire mamaya başlayalım dedi.tabikide ben başlamamıştım..bu arada jenerik müziği süper .ben bile iştaha geliyorum.neşeli nşeli:)

Alp geçen ay 600 gr aldı. Doktor anne sütü ile beslenen bebek için 600 gr. yeterli dedi. Hem zaten hava çok sıcak, terliyorlar, sıcaktan emmek istemiyorlar bence gayet iyi bile almış.

Sayın ziyaretçiler eğer ki bizim üyelerseniz buyrun içeri gelin sohbet edek bebişlerden habeler verin yok eğer üye değilseniz üyle olun kaynaşalım ziyarteçi ziyarteçi takılmayın

Sayın ziyaretçiler eğer ki bizim üyelerseniz buyrun içeri gelin sohbet edek bebişlerden habeler verin yok eğer üye değilseniz üyle olun kaynaşalım ziyarteçi ziyarteçi takılmayın

bende doğum yapıp Alp 3 aylık olana kadar ziyaretçi olarak takıldım burada... Sonra baktım olmuyor daldım içeri...

Selam aşkitoşkolaaar... Maşallah sohbet muhabet ne kadar tatlı yaa.. Bebişler ayrı bi tatlı zaten hepsine maşallah
ıstanbul hatunları sizin bulusmalara hastayım.. Bizim ankara'da herkes farklı yerde, herkesin oturduğu yer birbirine ters.. Melike ile ben keçiörende olmamıza rağmen 2 dolmuş mesafemiz var neyse bayramdan sonra ortada bi yerde toplasicaz kismetse.

çok iyi almış..selçük 700 gr almıştı hemşire gayet iyi tombalak dedi..100 gr o kdr fark ediceini sanmam

Hoş geldin canım,prensesler nasıll?
En iyisi ev buluşması rahat rahat takılıyoruz kuzum inan dışarda buluşmadan daha rahat ve keyifli.Perşme günü olsada görsem minnoşları diye sabırsılanıyorum

Semra nerelerdesin yavrum ses seda yok senden..bu kdr ayrı kalma topimizin gülü..
valla istanbulda biyerden bi yere gitmek çok zor ama zorluklara meydan okuyorz..haberlerdende izliyosunuzdr köprü olayı avrupayla asya arasındaki köprüleri yıkıyo valla..
geçen annemler istanbula geldi sırf şu köprü trafiği yüzünden gelemediler torunlarını sevmeye..yani yakın gibi gözüksekte aslında çok uzağız..

selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorum hastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim

srma yaaa maalesef gökalp aynen öyle, görelim bakalm perşembe günü hangisi yaramasss=))
Nihal snin bebe de erkekti demiii ,yok mu kız anasıııııııııııııı buluşmaya gelecek
ykkkk anam ykkkk gülnihale rakip ykkkkkk =)))

maşallah çk iyi almş bakma sen hemşireye falan,,,
kyamam annemmmm selçükü kameraya çekmek snra seni aihm ne vermek gerek ya neyysee =)))) ösleim seni berrnaaaa
o bana hep oluyo bigün yicem kafayı
asprix harika ötesi bişi cnm ben yllardr kullanrm

Canım mrb,Allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.bu sıcaklarda rabbim kolaylık versin sana ,hastanede ben pijamayla rahat etmiştim,park aytak almadığımız için yorum yapamıyorum,süt sağma mak.kızlar avent kullanıyor genelede galibe geçen bi arkadaşımız sordu hepsi onu önermişti

cnm Allah hayırlı kavuştursun..pompa olrk avent giyim olrk gecelik öneriyorum...
tabi bn normal doğum yaptıım için gecelik..çünkü kontrol oluyo..ama sezeryanda pijama daha mantıklı gibi..

Son düzenleme:
yerim ben bunu :) maşallah

allahım nazarlardan kötü gözlerden korusuunn prenses bu yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…