2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar...benim bebişim, tarık, gece kuşu bebeklerden..gece 2 den önce uyumuyo..dün bi arkadaşımdan dua istemiştim..sonra bebk erkenden uyudu.çok sevindim..sordum arkadaşıma dua ettinmi diye..etmiş.size de söyleyim.mesaj çekti,aynen aktarıyorum : bir alimin uyku için tavsiye ettiği dualar var.bakaranın ilk 5 ayeti.elif lam mim.bakaranın son 2 ayeti amener resulü.ayetel kürsi.en sonunda da ihlas,felak,nas okuyup avuçlarınıza üfledikten sonra çocuğun vücuduna 3 kez meshedin(elinizi vücudunda gezdirin, sıvazlayın)...kendinde veya bebişinde uyku problemi olanlar inanarak okurlarsa Rabbim tesir yaratır inşallah

Gunaydın fıstıklar,aysımanın aylık kontrolu vardı,7.350kg olmus danacık boyuda 68cm,genel muayenemızde ıyı cıktı..bızden haberler boyle...sımdıde kızıma hıkaye kıtabı almaya gıdıyorum,en resımlısınden:)

heyyyyyyy gidersen haber ver banada:) gezme olunca iştaha gelirim biliyon

ayy kızlar bekliyorum valla kalabalık olalım ne güzel..
Nihal bu arada iftarı sen vermiyosan akşama yetişirsin veriyosanda 1 gün önceden yap yemekleri öğlen buluşcaz zaten son 3 saat kala gitsen yine yetişirsin :)) ayarla bi şekilde bekliyorm

niye doğulular adam mı yiyomuş..insan ayrımına gel ya faşist odun..kendisi Paris limi acaba sorsaydın yoksa Chicago da falan mı doğmuş..sorsan onunda kökeni doğuya dayanıyodur..
boşver üzme canını böylesi daha hayırlıymış Allahın bi bildii vardır..belki daha güzel bi ev çıkcak kısmetinize iyiki olmamış diceksiniz..

valla cnm bnde ilk defa kullaniim dedim..var bi nazar topicikimizde...böyle güzel topic nerde var cnm
evet siz gelirsinz aynı saatte bn sizi orda bekliyo oliciim..inşallah

Bi de Berna ne caz yapıyon yok ben yaparım diye sarma yapmayı bilmiyomuşsun bendeeee merak etme datlum

ne caz yapıom le bn sarma yaparım demedm yani bişiler yaparm dedim..:)) sarmaya özel istek varsa sar getir anam ben sizin bu ihtiyacınızı karşılayamam başka kadınlara gitmeyin

saat 11 oldu uyuyonuz mu yoksammmm yaa nerdesiniz topik ahalisiiiiiii

yok yaaa bugün uyuyamadık..ama bn öyle bi uykuluydumki Selçük mızırdanarak uyandı hmn biberonnu verdim ağzına lakin uyuya kalmışım o içerken uyandıımda bi baktım bu gözleri fal taşı gibi açmmış bana bakıyo biberon yana düşmüş bitmiş bi vaziyette..ya resmen şok oldum hiiiç htrlamıyorm önce korktum döküldümü diye kontrol ettm yok zatn çekmeyince akmıyo..sağına soluna elimi sürdüm kuru..e bu çocuk nasıl içti bn uyurken biberonu nasıl tuttum bilmiyorm..o anı kameraya çekmek lazımdı..zavallı yavrucum belkide sütü çekebilmek için büyük bi savaş verdi..

Ben sahurdan sonra yanıma koydum ama bi ara yerine koymuşum o şerit kopuk hatırlamıyorum ne ara saat 6 gibi Gülnihal ağlmaya başladı yataktan bi sıçradım yere fn bakıyorum düşürdüm sandım ahh bu bebişlerin bi dili olsada konuşsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…