- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.061
Bu arada günaydın kızlarr,bu gün çok işim var öyle bi baktım şimdi kaçıyorumm işler beni bekler
Herkes nerde bu gün yaa neden boş burası böyleee:44:
Gunaydın fıstıklar,aysımanın aylık kontrolu vardı,7.350kg olmus danacık boyuda 68cm,genel muayenemızde ıyı cıktı..bızden haberler boyle...sımdıde kızıma hıkaye kıtabı almaya gıdıyorum,en resımlısınden:)
diğer çocuklarını yetiştirme yurduna vermiş evlatlık verin diyede özellikle söylemiş kahpe
teyzeleri azroşun yeni resimlerini gönderiyorum sizee :)
yuh yaa inanamıyorm niye doğuruyosun o zmn vurun kahpeye demek istiyorum
heyyyyyyy gidersen haber ver banada:) gezme olunca iştaha gelirim biliyon
Of iki saattir gecmisi okudum birsuru yazdım silindi sinir oldum uğraştın ikinciye yazdım gene. Silindi
Kısaca taşınamıyorum ev sahibi bildiginiz o sebepten yani doğulu diye vermedi iste memur istiyor filan yine ev ariyoz
Eşyaları yavaş yavaş topladım ev olmadı deyince bıraktım esim toplama tasıma şirketi halleder diyo ama zaten çamaşırlarla mutfak kaldı elin adamı benim camasirimi niye görsün ki yok istemem ben tabak çanağı tek tek gazete koycam ben arasına
Üff sinirim bozuk valla
Herkese hayırlı sabahlar
Ay Berna Allah korusun ya vare bizim topikte bi nazar ya ,Ben hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum tırsıyorum ondan ya
Evet en iyisi biz kerimeyle metrobüse geliriz cennet durağında da hep berbaber buluşuruz sen bizi alırsın
.:
Bi de Berna ne caz yapıyon yok ben yaparım diye sarma yapmayı bilmiyomuşsun bendeeee merak etme datlum
valla cnm bnde ilk defa kullaniim dedim..var bi nazar topicikimizde...böyle güzel topic nerde var cnm
evet siz gelirsinz aynı saatte bn sizi orda bekliyo oliciim..inşallah
ne caz yapıom le bn sarma yaparım demedm yani bişiler yaparm dedim..:)) sarmaya özel istek varsa sar getir anam ben sizin bu ihtiyacınızı karşılayamam başka kadınlara gitmeyin
saat 11 oldu uyuyonuz mu yoksammmm yaa nerdesiniz topik ahalisiiiiiii
Ben sahurdan sonra yanıma koydum ama bi ara yerine koymuşum o şerit kopuk hatırlamıyorum ne ara saat 6 gibi Gülnihal ağlmaya başladı yataktan bi sıçradım yere fn bakıyorum düşürdüm sandımyok yaaa bugün uyuyamadık..ama bn öyle bi uykuluydumki Selçük mızırdanarak uyandı hmn biberonnu verdim ağzına lakin uyuya kalmışım o içerken uyandıımda bi baktım bu gözleri fal taşı gibi açmmış bana bakıyo biberon yana düşmüş bitmiş bi vaziyette..ya resmen şok oldum hiiiç htrlamıyorm önce korktum döküldümü diye kontrol ettm yok zatn çekmeyince akmıyo..sağına soluna elimi sürdüm kuru..e bu çocuk nasıl içti bn uyurken biberonu nasıl tuttum bilmiyorm..o anı kameraya çekmek lazımdı..zavallı yavrucum belkide sütü çekebilmek için büyük bi savaş verdi..
Ayy Berna seviyorum seni ya mıncırıcam gelinceetabisi sarar getiririm annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?