- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.121
Canım mrb,Allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.bu sıcaklarda rabbim kolaylık versin sana ,hastanede ben pijamayla rahat etmiştim,park aytak almadığımız için yorum yapamıyorum,süt sağma mak.kızlar avent kullanıyor genelede galibe geçen bi arkadaşımız sordu hepsi onu önermişti
cnm Allah hayırlı kavuştursun..pompa olrk avent giyim olrk gecelik öneriyorum...
tabi bn normal doğum yaptıım için gecelik..çünkü kontrol oluyo..ama sezeryanda pijama daha mantıklı gibi..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim aklıma takılanlar olura yine rahatsız ederimrabbim sizlerede evlatlarınızla sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin
bana da bir saat önce ve sonra süt içeren hiçbir şey vermeyin dedi demir emilimi açısındanfarketmiyomuş ama hemşire tok karnına verirsen daha iyi olur midesi bulanmaz dedi yani emzirdikten hmn sonra
Anamm yerim ben o Gökalpiii :) dış kaşıntıları kudurttu bizimkileri Gülnihal çenemi kemiriyor ama baya sert dişin patlamasına az kalmış galiba patlasında cocuğumun huysuzluğu geçsin çok huysuz oldu Bahar teyzesi o akıllı uslu Gülnihal yok artık
bana da bir saat önce ve sonra süt içeren hiçbir şey vermeyin dedi demir emilimi açısından
selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorumhastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim
toprak ta 4,5 aylık ne bulursa ağzında ama bulduğu benim elimse felaket. kemiriyo resmen. kendi elini morartmış resmen...
ben de vermiyorum canım :)valla herbiri ayrı bişey söylüyo ..bn vermiyorm zaten burda okuduklarımdan sonra işkillendm..
gel yawrum gel hatta gelebilme imkanı olan herkesi beklerizz, buluşma mekanı cennet mah selçük paşanın malikanesi :))
selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorumhastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim[/QUOTE
bende park beşik kullanıyorum memnumum. park beşiklerin bi geniş birde dar olanları var. genişler odaların kapılarından sökmeden geçmiyo. odadan odaya beşiği bozmadan gezdirmek için darları daha kullanışlı oluyo. rahat bi şekilde oda değiştirebilirsin
daha önce bahsetmmiştim doktor kızımda kalça çıkıklığından şüphelenmişti bugün yine gittik ve yine boğumları eşit değil dedi ortopediye yönlendirdi adam baktı baktı hiç bişeyi yok çok sağlıklı dedi adım attırdı falan elle muayene yaptı hiçbişey yok dedi ama yinede bi kalça ultrasonu istiycem dedi tabi doktor muayene ederken kendimi o kadar çok sıkmışımki doktor farketmiş annesi sakin ol dedi hisseder bebeğin dedi benim hemen gözler doldu doktor da bişeyi yok diyince başladım ağlamaya baktım doktorunda gözleri dolduultasonu çektiremedim izinliymiş doktor ama anlaşmalı oldukları başka yerler varmış yarın nişantaşında star& test görüntüleme merkezinde çektiricem inşallah ordada bişey çıkmaz aslında haftaya kadar bekleyelim hastanenin kendi doktoru çeksin dedi kocam ama 2. bi gözün görmesini istedim ilkini orda çektirmiştik çünkü. sonucu yine hastaneye götürücem inşallah bişey yok der yine bu arada rota virüsü aşının 2. dozunu da olduk bitti artık.Uzun oldu biraz kızlar kusura bakmayın merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
daha önce bahsetmmiştim doktor kızımda kalça çıkıklığından şüphelenmişti bugün yine gittik ve yine boğumları eşit değil dedi ortopediye yönlendirdi adam baktı baktı hiç bişeyi yok çok sağlıklı dedi adım attırdı falan elle muayene yaptı hiçbişey yok dedi ama yinede bi kalça ultrasonu istiycem dedi tabi doktor muayene ederken kendimi o kadar çok sıkmışımki doktor farketmiş annesi sakin ol dedi hisseder bebeğin dedi benim hemen gözler doldu doktor da bişeyi yok diyince başladım ağlamaya baktım doktorunda gözleri dolduultasonu çektiremedim izinliymiş doktor ama anlaşmalı oldukları başka yerler varmış yarın nişantaşında star& test görüntüleme merkezinde çektiricem inşallah ordada bişey çıkmaz aslında haftaya kadar bekleyelim hastanenin kendi doktoru çeksin dedi kocam ama 2. bi gözün görmesini istedim ilkini orda çektirmiştik çünkü. sonucu yine hastaneye götürücem inşallah bişey yok der yine bu arada rota virüsü aşının 2. dozunu da olduk bitti artık.Uzun oldu biraz kızlar kusura bakmayın merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorumhastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim
kızlar kullanıp memnun kalanlar hangisini önerirsiniz? hiç kullanmama gerek olmamıştı.SU'yun burnu şuan çok tıkalı emerken inanılmaz sesler çıkarttı sabah acil kullanmam gerekiyor önerileriniz bekliyorum.
birde hangisini nasıl kullandınız yazabilirseniz sevinirim...
teşekkürler...
bende seni seviyorum yeevruumm..mıncırırsın bende mııncırılcak et çok..etine dolgun bi kişilik olduumdan..akşama kdr mıncırsan bitiremessin vallahülazim..
bende seni seviyorum yeevruumm..mıncırırsın bende mııncırılcak et çok..etine dolgun bi kişilik olduumdan..akşama kdr mıncırsan bitiremessin vallahülazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?