2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm Allah hayırlı kavuştursun..pompa olrk avent giyim olrk gecelik öneriyorum...
tabi bn normal doğum yaptıım için gecelik..çünkü kontrol oluyo..ama sezeryanda pijama daha mantıklı gibi..

toprak ta 4,5 aylık ne bulursa ağzında ama bulduğu benim elimse felaket. kemiriyo resmen. kendi elini morartmış resmen...

park yatak çok rahat ve pratik.. ben içine yatak aldım. hastane için normal yada sezeryan farketmiyor bence ikisinde de gecelik. çok rahattı. 2 pijama 1 gecelik aldım. ama hastanede gecelik giydim. çok rahattı... allah saplık kucağına almayı nasip etsin inşallah

toprak ta 4,5 aylık ne bulursa ağzında ama bulduğu benim elimse felaket. kemiriyo resmen. kendi elini morartmış resmen...

Benim en çok korktuğum kıl,saçlarını yoluyor resmen sonra o eller hop ağzına yakalarsam temizliyorum ama ya görmeden o saçları yutarsa ondan çok tırsıyorum işte :26:

gel yawrum gel hatta gelebilme imkanı olan herkesi beklerizz, buluşma mekanı cennet mah selçük paşanın malikanesi :))

bende gelip sizlerle tanışmak isterdim ama dün betülzümramla ümraniye çarşıya gittik ama arabasında hiç durmadı bi elimde araba bi elimde çocukla yarı yola geldik.sonra eşimi aradım gelip bizi eve götürdü dün bi daha dışarı çıkmam dedim arabayla zor oldu kucağımda durmak istiyomuş

daha önce bahsetmmiştim doktor kızımda kalça çıkıklığından şüphelenmişti bugün yine gittik ve yine boğumları eşit değil dedi ortopediye yönlendirdi adam baktı baktı hiç bişeyi yok çok sağlıklı dedi adım attırdı falan elle muayene yaptı hiçbişey yok dedi ama yinede bi kalça ultrasonu istiycem dedi tabi doktor muayene ederken kendimi o kadar çok sıkmışımki doktor farketmiş annesi sakin ol dedi hisseder bebeğin dedi benim hemen gözler doldu doktor da bişeyi yok diyince başladım ağlamaya baktım doktorunda gözleri doldu ultasonu çektiremedim izinliymiş doktor ama anlaşmalı oldukları başka yerler varmış yarın nişantaşında star& test görüntüleme merkezinde çektiricem inşallah ordada bişey çıkmaz aslında haftaya kadar bekleyelim hastanenin kendi doktoru çeksin dedi kocam ama 2. bi gözün görmesini istedim ilkini orda çektirmiştik çünkü. sonucu yine hastaneye götürücem inşallah bişey yok der yine bu arada rota virüsü aşının 2. dozunu da olduk bitti artık.Uzun oldu biraz kızlar kusura bakmayın merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

ortopedici bişeyciği yok demiş canım olsa anlardı ortopedi uzmanı sonuçta yıllarca bu işle ilgilendi .
yinede için rahat etmesi için ultrasonda çektir .bak bi şey çıkmıcak ondanda geçmiş olsun

geçmiş olsun... insan anne olunca bebeklere karşı o kadar duyarlı oluyor ki... o göz yaşları usulca süzülüyor ve kalp o kadar hızlı çarpıyor ki onlara bişey olacak diyeee...

Canım, benim oğlum 8,5 aylık..Yaklaşık 5 aylıkken doktor bizden de kalça ultrasonu istemişti..Sebep seninki ile aynı "bacak boğumları eşit değil" O kadar korkmuş, o kadar üzülmüştüm ki anlatamam..Ama ne muayenede ne de ultrasonda hiçbirşey çıkmadı..O zaman ultrason çeken uzman boğum eşitsizliğinin tek başına bir sebep olamayacağını söylemişti bize..Kısacası, için rahat olsun..Emin ol hiçbirşey çıkmayacak

_TopraK, biz Mersin'de yaşıyoruz..İnan bana sıcak ve nemden çektiğimi bir ben bilirim..Allah bebişlerimizin yardımcısı olsun..Terden defalarca üst değiştirip duruyoruz..Gündüz ayrı dert, gece ayrı dert

Son düzenleme:

oyy cnm ağlama kıyamam..mrk etme bişi yoktur.. içime öyle doğuyo

canım öncelikle kolay gelsin sana yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)ben süt sağma makinası olarak medelayı kullandım iyidi ama çok kullanamadım işin açıkcası çünkü benim sütüm öyle sağılacak miktarlarda olmadı şuanda kullanmıyorum zaten ama en başta çocuk emmezken bile sağdım ki memeyi uyarayım süt olsun diye. Hastanede ben gecelik aldım rahattı ama gecelik için üstüne giyilcek adam gibi birşey almamıştım gecelik battı falan ii olmadı zaten hastanede tur falan atıyorsun o zaman geceliğin üstüne giycek şık bir şey olsun bide üst taraf düğmeli olsun , park yatak almadım bilgim yok

Benim oğlumdada tıkanıklık çok oluyor tıkalı tarafın kenarına çok az miktarda tereyağını elimle sürüyorum zaten miktar çok az benim elimde bile eriyip gidiyor 15-20 dk kadar yumuşatıyor burnu, hapşuruncada çıkıyor zaten :) ama korkudan hep tek tarafına yaptım hiç 2 deliğe birden yapmadım onun için yapan olursa tek taraflı yapsın düzelince öteki tarafa aynı işlemi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…