2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aha Selçüküm yine uyuyakalmış oyun halısında debelenirken..ya kolunu alttan alsammı ya uyuşur diye korkuyorm..uyanırmı acaba..deneyip görmek lazım

Sahurda Gülnihalin çamaşırlarını makineye koymuştum sabah balkonda onları asarken karşı binada bi kadını adam fena dövüyordu kadın yapma dedikçe çatt sesi ta bizim balkonda içim çız etti her ne suçu olursa olsun kimsenin birini dövmeye hakkı yok karşısında ki eşşek değil onun da dili ve düşünceleri var konuşa biliyor derdini konuşarak çöz hayvan herif şu mübarek günlerde bi insan evladına revamı hemde karşındaki kadın nasılsa gücü yetmez deyip dövüyorsunn

aha Selçüküm yine uyuyakalmış oyun halısında debelenirken..ya kolunu alttan alsammı ya uyuşur diye korkuyorm..uyanırmı acaba..deneyip görmek lazım

Tecrübeyle sabit uyanıyor canım,biraz rahatsız olunca Gülnihal kafayı kaldırıyor uykulu uykulu etrafa bakıyor sonra kolunu düzeltip uyuyor kendi kendine hiç ellemiyorum ben yatakta köşeye sıkışmadığı sürece

kadın bi saksı alıp kafasına çalsaymış herifin..öküz..karşıdaki eşşek değil ama kendisi eşşek...neyse kadın aldatmıştır fln belki onuda bilmiyorz ne halt işledini :44:ama tabi yinede dövmek olmaz müslümanlığa sığmaz..
Ayselim çamaşır dedinde varya gidiim çamaşır yıkiim geçen ay astıım çamaşırları topliim..off niye ben böyle oldum ya hiçbişi yapmak gelmiyo içimden sıcaktanmıdır nedir..en son hamilelimin başlarında böyle olmuştum :18:

zaty kalktım baktım gözleri açıktı öyle uzanmış keyif yapıyomuş beyefendi..yazık ya hemende elleri iz oluyo ne biçim

Anammm yine hamile olmayasınnn
yuh çamaışrdan hamileliğe bağladım bende amma yaptım he huriyi huni anlamaktan bile beter

zaty kalktım baktım gözleri açıktı öyle uzanmış keyif yapıyomuş beyefendi..yazık ya hemende elleri iz oluyo ne biçim

Gülnihalin en sonun yüzünde çiçek deseni vardı klima açıkken uzun kollu giydiriyorum onu çıkarmıştım yatağında yanında duruyordu çekmiş başının altına koymuş üstündeki kabartmalı çiçek olduğu gibi yanağındaydı ay öyle bile tatlı oluyorlar yaa

Selçuğunda çıtçıtlı bodysinin önünü açmştm sıcak diye öyle yüzükoyun uyumuş bi kaldırdım çıtçıtlar aynen böğründeydi..Terminatöre benziyodu..terminatör diyince aklıma nostaljik bir anı geldi..ünideyken bna berninatör diyolardı..ahh ahh eski günler

günaydın hatunlarr..
şu an pozisyonumuzu görmenizi isterdim.. gökalp kucağımda ellerimi kemiriyo, çekmeyeyim elimi diye de kollarıma sarılıyo, tek el yazıyorum:) bi yandan da pırttttt salııyo, ekşi kokular gelmeyey başladı:)) kalkalım da değişelim oğlum zorda:)

Berninatör niden acebaaaa

Anamm yerim ben o Gökalpiii :) dış kaşıntıları kudurttu bizimkileri Gülnihal çenemi kemiriyor ama baya sert dişin patlamasına az kalmış galiba patlasında cocuğumun huysuzluğu geçsin çok huysuz oldu Bahar teyzesi o akıllı uslu Gülnihal yok artık

bir aksilik çıkmazsa gelmeye çalışıcam canım, mesaj yazmıştım ama posta kutun dolmuş gönderemedim.

kzılar kızlar gelem mi yananızdan öpem miP.. kızlar çok alakasız ama bir şey dicem.halımda çıkmayan bir leke vardı.geçenlerde dökülmüştü.neyle sildiysem çıkmadı.yıkamadan da yeni geldii göndermemiştim tekrar..dün asprin diye bir temizlik malzemesi aldım.yağ çöz gibi fızfız içinde.onu sıktım lekenin üstüne.biraz bekleyip sildim.sonuçç lekeden eser yokD niyeyse deterjanı ben icat etmiş gibi sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…