2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bernacım canım geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iyileşir Selçuk. Hee birde canım paylaşılan resimlerde ben isim yanlışlığı yaptım,kusura bakma. Aklımdan o sırada Aysel geçiyordu,aklımla parmaklarım birbirine karıştı. Aslında her geçen gün zayıflayan sensin :))))) Aysel tombiş
Ayselcim Güloşumun uyku arkadaşına bayıldım. O nasıl sarılış nasıl yatış öyleeee

Geçmişte bir sürü alıntı yaptım ama nedense hepsi kayboldu. Sabahtan beri çoklu alıntı yapamadım,gıcık oluyorum gıcık.

Özledim kız snei yakma bidaha fanları Aylayı yanına al sen yazarken oda üflesin He ben tombişim kiii gitmiyor bu kilolar bende takmıyorum artık mutluyum kiloları kafama takarak ne diye huzurumu bozayım amannnGüloşun bana bile öyle sarılmıyor içerliyorum valla o yastığı öyle kucaklayınca son bi kaç gündür öyle uyuyoruz yastığı pataklıyor pataklıyor sonrada sarılıp uyuyor

Gülnihal teyzesiyle alışverişe gitmiş bu gün vhuuuuuuuuuuuuuuu
Eki Görüntüle 485760

Bende seni özledim yaaaaaa. Vallahi Alya üflese pek iyi olurrrrrr :)) Yok kız akıllandım soğutucu sipariş verdim gelsin de korkum olmasın bir dahaaaaaa.
Tombiş değilsin benim yanımda merak etme sen :))) Ben hepinizi sollarım artıkk Keşke benim kuşumda birşeye sarılsa yatsa ne güzel olurr biliyor musunn, o genelde uyurken üstünü başını çeker tutar kırıştırır ya da kucağımda ise omzumu yer o şekilde uyur

Güloşummm çok büyümüş çokkk ben göremeden yürüyecekk bu çocuk Ayselll tuttttt nolurr ya da gel al beni:) Ya da yok yok sen bize gel Tembelliğimden ölücem o denli çöküşlerdeyim. Gözlüklerini yesin teyzesii çok cool olmuş sıpam çookkk gelsinde kızıma moda dersleri versin :) Benimkinin tercihi çıplak kalmaktan yana çünkü :) Altında bir tek bezi olsun başka bir şey olmasın istiyor

çok güzel herşey de , siz nasıl 6 bebek sığdınız :) benim ev maks 3 bebek gördü 4. zor olurmuş bu halimizle zor sığdık dedik :))) helal Bernaya derim ben :)))

canım geçmişi bitirme takıntım olduğundan günlerdir sadece okuyabildim :) Berra ile ya dışarıdayız yada oyun oyunuyoruz, iki kelam edemedim burada , dün evet sabahın köründe 2 yazı ekledim, tam size haber verecektim, Berra seansı başladı ve kaldı öyle, takip etmenede ayrıca sevindim canım :)

geçmiş olsun Bernacım, öksürük için bizim doktor 3 gün önce şurup vermişti, şimdi adı neydi diye aradım şişeyi bulamadım :) cümleye aramadan öne başlamış arada kalkıp aramıştım bende devam edeyim yazmaya dedim :)

az önce mesajıda yalnışlıkla boş gönderdim bu sebeple buradan cevabını yazayım :)

ben 100 gr aldım ve hala onları kullanıyorum. ceviz olarak geliyor, geldiğinde yaklaşık 20 tanesi ile 3 litrelik sıvı elde ettim, şu ana kadar 8 tanesinide çamaşır yıkarken tükettim. 20 tanesi hala duruyor, onlardan birkaç kez daha sıvı elde edebilirim, yada çamaşır yıkayabilirim sabun özelliği bitene kadar.

sıvısınıda yarım kova viledenın kırmızı kovasına 1 çay bardağı koyuyorum yetiyor, 1,5 litre sıvım var hala, az temizlik yapmamdanda kaynaklanıyor olabilir bu bolluk :)))
birde püskürtmeli şişeye yarım ceviz sıvısı yarım su koydum onuda banyo temizliğinde kullanıyorum, tezgaha fısfıslıyorum falan :)

çöven otu nu esra söyledi, aynı işi görüyor daha ucuz diye, almadım ama alınabilir olduğunu belirtti. özellikle sabun cevizi stokta kalmayınca doğal olarak ona yönlendiriyor :)

minnacık pakete ödenen 8 lira kargo parasından dolayı 250 gr almak daha ekonomik :)

gamzenin yazılarını ben de dün okumuştum topiğin buluşmasından filan bahsetmiş
giriyo ama yazmıo belki de senin dediğin gibi ceza filan almıştır:26:

canım, topic buluşması değildi o, başka bir grup arkadaşın buluşması idi, yalnış anlaşılma olmasın, topicte oradaki kişiler yok yani, bir kiş hariç Pınar (elnora) :)

Gülnihal ve uyku arkadaşı yeni uyuma stilimiz
Eki Görüntüle 485737

Berra'nında var böyle bir yastığı, yatağı böyle ufak yastıkla dolu zaten, böyle bulduğum çok oldu :)))

Çok şirin bu veletler ya :)

birkaç tane daha alıntım vardı ama onlar kuş olup uçmuş

evi toparladım kızlar, ıslanan halı ve diğerleri yıkamacıya gitmek için bekliyor sadece...

Berra'nın ufak bir öksürüğü oldu, doktor şurup verdi 1 kere kullanıp bıraktım çünkü anladım ki, klimanın kuruttuğu ev ortamından öksürüyor, evi daha çok havalandırarak öksürükten kurtulduk.

İlgi manyağı kızım, yakamı bırakmıyor, oyun oynayıp duruyoruz, gün içerinde 3 kere yaptığı 30 dakikayı geçmeyen uykulardada ya yemek yiyorum, ya yemek yapıyorum, çoğunluklada kızımla beraber uyuyorum bu sebeple 5 gündür tek kelime yazamadım buraya sürekli geçmişi okuma modundaydım.

blogda geçtiğimiz haftanın ek gıda menüsü var, artık aldığı kaşık sayıları arttı, 1 elma 1 armut bitirebiliyor. hala günde tek öğün ek gıda veriyorum, ve o öğün anne sütü ile tamamlanıyor, doydun deyip 4 saat sonra besleme durumu yok yani, galiba biraz yavaştan alıyorum bu işi ama böyle daha mutluyum, niyetim hiç vermemek neredeyse :)))

o neymiş ya nerden bulunur?
cnm diyetle alakalı bi topikte okudum. tv dede izlemiştim. aktarlarda satılıyor.

ya kızlar oğlum yaklaşık 2 3 aydır saatakşam 7 oldugunda ağlamaya bir başlıyor uyuyana kadar. kucağa al hoplat zıplat amuda kalk hiçbir şy susturamıyor yaklasık 8.30 9 hatta bazen 10 a kadar kesintisiz ağlıyor yemin ederim. içim şişti neden böyle yapıyor ? canımdan bezdim vallahi. iki cocuk Allah ım sabır versin... yani şuan bana dokunsanız hüngür hüngür ağlıcam . bogazımda düğümlendi herşey. offf

Canım benim yapma böyle ne olur,zor bi dönem geçiriyorsun diğer melek de sana emanet sana muhtaç şu mübarek günlerde rabbim mükafatını da sabrını fazlasıyla versin inş.keşke elimden birşeyler gelse

ya onalr neyse oğlumun kolik krizleri kocamın vefasızlıgı sorumsuzlugu öküzlüğü beni bitiriyor ya. Allah bildiği gibi yapsın.lanet adam.

Bugün zeynep'i boynundaki pişik icin doktora götürdm.3.günüydü ve kulladigim kremlere ragmen iyilesme göstermedi daha kötü oldu.yavrum benim.:-(.2farkli krem verdi ve sürere sürmez gün icinde etkisi gösterdi.etkili kremler,ama çok huysuzdu bugün zeynep.acayip yordu beni.yapisik ikiz gibiydik tüm gün.sadece ama sadece kucagimda durup o şekilde uyumak istedi,uyku saatleri tamamen farkliydi bugyün.aksam uykusuna yattigi saatte uyandi..en son 21:30da emerken uyuyakaldi.ama cok yoruldum.bide üstüne dağ gibi biriken ütünün bir kısmını yaptim ve şuan perttim çikmis durumda.,sanirim bana bir gündeki 24 saat yetmiyor kizlar.her şeyin yetişmesi için gün 30 saat felan olmali.ya da ben süper güçlere sahip bir kadin olmaliyim simdi gecmise bakayim.

dün bende le ge be be ye baktım ama sadece buluşmayı gördüm ek gıda ile ilgili olana şimdi bi bakim

geçmiş olsun sıcaklar geri geldi çocuklar mahvoldu benim oğlumda zor emiyo 2 gündür yavrum aç karnına uyuyo uyurken emiyo birde kristaller var çişinde bol sıvı tüketmesi lazım allah hepimize kolaylık versin

Bernacim canim çok geçmis olsun.kıyamam Selçuk'a.nasıl simdi durumu
Ayselcim gülnihalin tipe bayildimm.yorgunluguma enerji getirdi o poz.kizimin yanında da yastıklar var ama görmedim hic o şekilde.öyle görsem sevimliligine dayanamaz mmıncık mıncık ederdim heralde.
Perim döndükleri zaman bu kadar mutlu ediyorlar bizi.emeklese,yürüse ,konuşsalar düşünemiyorum halimizi

zlar regl oldunuz mu?
ben 2 defa oldum ama düzensiz 2. 40 gün sonra oldu

canım düzensizlikler oluyomuş bende 2.de test yapmıştım
buluşma resimlerinizide gördüm :) bu arada gökalpin babası benim okul arkadaşım annesiyle aylarca burda konuştuk ama bugün resimlerini görünce tanıdım bugün yüzüstü dönmüş yaramaz :) bizimki top gibi yuvarlanıyo koyduğum yerde bulamıyorum

evet canım haklısın bir işi bitirmeye yetmiyor bütün bir gün, tutuyor bazen huysuzlukları bi günleri bi günlerini tutmuyor ki yaramazların :))
bu gün atlasın da vucudunda kırmızı benekler çıktı kabarıktı ama pişik gibi değil acaba bişi mi ısırdı çocumu :44: hemen aldım banyoya soktum bizim meşhur kovanın içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…