- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.641
Bernacım canım geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iyileşir Selçuk. Hee birde canım paylaşılan resimlerde ben isim yanlışlığı yaptım,kusura bakma. Aklımdan o sırada Aysel geçiyordu,aklımla parmaklarım birbirine karıştı. Aslında her geçen gün zayıflayan sensin :))))) Aysel tombiş
Ayselcim Güloşumun uyku arkadaşına bayıldım. O nasıl sarılış nasıl yatış öyleeee
Geçmişte bir sürü alıntı yaptım ama nedense hepsi kayboldu. Sabahtan beri çoklu alıntı yapamadım,gıcık oluyorum gıcık.
Özledim kız snei yakma bidaha fanları Aylayı yanına al sen yazarken oda üflesinHe ben tombişim kiii gitmiyor bu kilolar bende takmıyorum artık mutluyum kiloları kafama takarak ne diye huzurumu bozayım amannn Güloşun bana bile öyle sarılmıyor içerliyorum valla o yastığı öyle kucaklayınca son bi kaç gündür öyle uyuyoruz yastığı pataklıyor pataklıyor sonrada sarılıp uyuyor
biz geldik ,buluşma harika geçti kızıma sonunda kız arkadaş buldum çok mutluyumCenk paşa en küçüğümüz yerim ben onu ya yolda arabada annesiyle bi aşk yaşıyorlardı harika ya Berna çok iyi ağırladı bizi cnm benim Gökalple Gülnihal yine buluştular birbirlerinden makas almalar fln daha neler neler Gülnihal Gökalpın oyuncağına da el koydu bunlar bende olan fotolar devamı Bahar ve Merve de bi sonraki buluşmayı dörtt gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 485010 Eki Görüntüle 485030 Eki Görüntüle 485029 Eki Görüntüle 485028 Eki Görüntüle 485027 Eki Görüntüle 485026 Eki Görüntüle 485025 Eki Görüntüle 485024 Eki Görüntüle 485023 Eki Görüntüle 485031
herkeslereee günaydınnnn dünkü buluşmanın resimlerine bayıldım bebişller çok tatlı
bu arada gamzenin bloguna bakıyordum 2 tane yeni yazısı var burada mmutlaka haber verirdi yeni yazılarını ama sanırım kk ile alakalı bişeyler var aşağıda göründüğü halde yazmıyo daha doğrusu yazamıyo engellenmiş falan olabilir mi (bilmiyorum öyle şeyler oluyo mu ama daha önce blogunun linkini verdiği için uyarı mesajı aldığını yazzzmıştı ordan aklıma geldi )
valla hiç keyfim yok..bu çocuk bölye öksürürken..bazen bi katılıyo nefes alamıyo..dr.antibiyotik vermiş..ama araştırmalarıma göre ateş olmadan antibiyotik verilmemeli..hatta bn anitibiyotii hiç verme taraftarı değilim..direk bağışıklık sistemi off yani..ondan sonra ilaçsız iyileşemicek hiç bi zmn..tıpkı bizim oldumuz gibi..peditus diye bi öksürük şurubu varmış onu mu alsam?
gamzenin yazılarını ben de dün okumuştum topiğin buluşmasından filan bahsetmiş
giriyo ama yazmıo belki de senin dediğin gibi ceza filan almıştır:26:
cnm diyetle alakalı bi topikte okudum. tv dede izlemiştim. aktarlarda satılıyor.o neymiş ya nerden bulunur?
cnm diyetle alakalı bi topikte okudum. tv dede izlemiştim. aktarlarda satılıyor.
ya kızlar oğlum yaklaşık 2 3 aydır saatakşam 7 oldugunda ağlamaya bir başlıyor uyuyana kadar. kucağa al hoplat zıplat amuda kalk hiçbir şy susturamıyor yaklasık 8.30 9 hatta bazen 10 a kadar kesintisiz ağlıyor yemin ederim. içim şişti neden böyle yapıyor ? canımdan bezdim vallahi. iki cocuk Allah ım sabır versin... yani şuan bana dokunsanız hüngür hüngür ağlıcam . bogazımda düğümlendi herşey. offf
ya onalr neyse oğlumun kolik krizleri kocamın vefasızlıgı sorumsuzlugu öküzlüğü beni bitiriyor ya. Allah bildiği gibi yapsın.lanet adam.Canım benim yapma böyle ne olur,zor bi dönem geçiriyorsun diğer melek de sana emanet sana muhtaç şu mübarek günlerde rabbim mükafatını da sabrını fazlasıyla versin inş.keşke elimden birşeyler gelse
dün bende le ge be be ye baktım ama sadece buluşmayı gördüm ek gıda ile ilgili olana şimdi bi bakimbirkaç tane daha alıntım vardı ama onlar kuş olup uçmuş
evi toparladım kızlar, ıslanan halı ve diğerleri yıkamacıya gitmek için bekliyor sadece...
Berra'nın ufak bir öksürüğü oldu, doktor şurup verdi 1 kere kullanıp bıraktım çünkü anladım ki, klimanın kuruttuğu ev ortamından öksürüyor, evi daha çok havalandırarak öksürükten kurtulduk.
İlgi manyağı kızım, yakamı bırakmıyor, oyun oynayıp duruyoruz, gün içerinde 3 kere yaptığı 30 dakikayı geçmeyen uykulardada ya yemek yiyorum, ya yemek yapıyorum, çoğunluklada kızımla beraber uyuyorum bu sebeple 5 gündür tek kelime yazamadım buraya sürekli geçmişi okuma modundaydım.
blogda geçtiğimiz haftanın ek gıda menüsü var, artık aldığı kaşık sayıları arttı, 1 elma 1 armut bitirebiliyor. hala günde tek öğün ek gıda veriyorum, ve o öğün anne sütü ile tamamlanıyor, doydun deyip 4 saat sonra besleme durumu yok yani, galiba biraz yavaştan alıyorum bu işi ama böyle daha mutluyum, niyetim hiç vermemek neredeyse :)))
Bugün zeynep'i boynundaki pişik icin doktora götürdm.3.günüydü ve kulladigim kremlere ragmen iyilesme göstermedi daha kötü oldu.yavrum benim.:-(.2farkli krem verdi ve sürere sürmez gün icinde etkisi gösterdi.etkili kremler,ama çok huysuzdu bugün zeynep.acayip yordu beni.yapisik ikiz gibiydik tüm gün.sadece ama sadece kucagimda durup o şekilde uyumak istedi,uyku saatleri tamamen farkliydi bugyün.aksam uykusuna yattigi saatte uyandi..en son 21:30da emerken uyuyakaldi.ama cok yoruldum.bide üstüne dağ gibi biriken ütünün bir kısmını yaptim ve şuan perttim çikmis durumda.,sanirim bana bir gündeki 24 saat yetmiyor kizlar.her şeyin yetişmesi için gün 30 saat felan olmali.ya da ben süper güçlere sahip bir kadin olmaliyimsimdi gecmise bakayim.
ben 2 defa oldum ama düzensiz 2. 40 gün sonra olduzlar regl oldunuz mu?
Benim koca bayılır herhalde öyle bişi olsa bi kere oldu da öyle şüphelendik test yaptım nerdeyse bayılacaktı ikici çizgi çıkacak diyehiç istemiyor ikinciyi ama Gülnihal 7 yaşında fln oluca belki düşünürüz diyo
Geçen ay oldum ,şimdi ikinciye olamam lazım bi hareket yok Mine diyor ya şüpheli bi ilişkim olmadı diye aynen şüpheli bi durumda yok ama neden olmadı diye yusuf yusuf başladı,yok anam çekilecek dert değil ya her ay böyle spirale de tırsıyorum :18:
Bugün zeynep'i boynundaki pişik icin doktora götürdm.3.günüydü ve kulladigim kremlere ragmen iyilesme göstermedi daha kötü oldu.yavrum benim.:-(.2farkli krem verdi ve sürere sürmez gün icinde etkisi gösterdi.etkili kremler,ama çok huysuzdu bugün zeynep.acayip yordu beni.yapisik ikiz gibiydik tüm gün.sadece ama sadece kucagimda durup o şekilde uyumak istedi,uyku saatleri tamamen farkliydi bugyün.aksam uykusuna yattigi saatte uyandi..en son 21:30da emerken uyuyakaldi.ama cok yoruldum.bide üstüne dağ gibi biriken ütünün bir kısmını yaptim ve şuan perttim çikmis durumda.,sanirim bana bir gündeki 24 saat yetmiyor kizlar.her şeyin yetişmesi için gün 30 saat felan olmali.ya da ben süper güçlere sahip bir kadin olmaliyimsimdi gecmise bakayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?