- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.621
zlar regl oldunuz mu?
hala ayaklarım ağrıyor :) çok yoruldum dün ya azra çok huysuzluk etmeedi yemek yaparken,ama ben yok özenicem yok şu da olsun bu da olsun derken iftar saatinde anca hazırladım herşeyi ama çok beğeni aldım fırında tavuk güveçten birde üstüne künefe yapınca tatlı olarak gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım :) neyse alnımın akıyla çıktım bu iştende bizde akşam iftardan sonra bakıcaz bayamlık kıyafetlere erkek bebekler hani şu askılı pantplonlardan giyiyiolar ya bayılıyorum üzerinie de gömlek yada v yakalı tişört düşünebilirsin
ya kızlar bişey dicem ben adet olamdım bu ay yaa 2 gün geçti normaldede çok düzenli değildi ama hiç bi belirti falan yok karın ağrısı bel ağrısı falan sadece çok uykum var berna içime kur düşürdün hamile miyim yoksa yaa şimdi kocamdan gelirken test al gel desem uça uça gelir valla :) biraz daha mı beklesem ki test için
zlar regl oldunuz mu?
ya kızlar bişey dicem ben adet olamdım bu ay yaa 2 gün geçti normaldede çok düzenli değildi ama hiç bi belirti falan yok karın ağrısı bel ağrısı falan sadece çok uykum var berna içime kur düşürdün hamile miyim yoksa yaa şimdi kocamdan gelirken test al gel desem uça uça gelir valla :) biraz daha mı beklesem ki test için
zlar regl oldunuz mu?
Bernaaa,selcukum nasıl oldu ya bı soramadım kuzuyu,cok gecmıs olsun bıtanem
canım aynı şekilde bende öyleyim.4 günüm geçti benimde.ve acayip uykum geliyor.canım hiçbişi yapmak istemiyor.ve sabah bulantılarıyla uyanıyorum.doğumumdan beri çok düzenliydi adetim.ilk defa geçti günüm.benimde hiç adet belirtilerim yok.kocama diyorum kaza felan oldumu diye o çok emin hamile kalman 100de 10 ihtimal diyor.ama oda bi ihtimal değil mi.işin kötü tarafı ben sezeryanlıyım öyle bişi olursa ben ne yaparım
cnm neden test alıp yapmıyosun ya..madem öyle belirtiler var..psikolojikde olabilr ama sen al bi test yap kurtul bu şüpheden Allahaşkına ben mrklandım şimdi..bn olsam uçmuştum şimdiye
valla şimdilik iyi gibi Fatmacım..oyun halısında ters döndü uyuyakaldı yine..bi kere verdim antibiyotii o mu iyi geldi artk nedir..ama devam etsemmi onu bilemiyorm
kızlar yaaa benim bebeğim meyve püresine deli oluyordu.2 gündür öğürüyor yerken hatta dün sonuç olduğu gibi çıkartmıştı.tokta değil anlamadım sizce neden olabilir? canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrr
Mrb arkadaşlar.doğumdan bu yana(7 Mart)takılamadım siteye.bebeğim gazlı bir bebekti ve yeni yeni düzeliyo.bende çok kötü bir süreç yaşadım.sütüm de yetmedi şimdi ek gıdaya geçicem ilk bebeğim neler evrilebilir yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?