2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gece çok kötü rüya gördüm ya hala etkisinden çıkamadım durup durup ağlayasım geliyor
Gökalpimi gördüm de azıcık moralim düzeldi ,eve gidip Gülnihalle koklaşayım ben en iyisi iyi akşamlar

künefe miii wooooowww

Benim koca bayılır herhalde öyle bişi olsa bi kere oldu da öyle şüphelendik test yaptım nerdeyse bayılacaktı ikici çizgi çıkacak diye hiç istemiyor ikinciyi ama Gülnihal 7 yaşında fln oluca belki düşünürüz diyo
zlar regl oldunuz mu?

Geçen ay oldum ,şimdi ikinciye olamam lazım bi hareket yok Mine diyor ya şüpheli bi ilişkim olmadı diye aynen şüpheli bi durumda yok ama neden olmadı diye yusuf yusuf başladı,yok anam çekilecek dert değil ya her ay böyle spirale de tırsıyorum :18:

anam şaka yaptm..2.sefer olcaksan düzensiz olabilir..benim 2. 1 hafta önceden oldu..düzensizlikler olabiliyo..brz daha bekle sonra yine al testini yap olmadı kan tetsi yaptr cnm bu şüpheyle yaşıycak değilsin ya

canım aynı şekilde bende öyleyim.4 günüm geçti benimde.ve acayip uykum geliyor.canım hiçbişi yapmak istemiyor.ve sabah bulantılarıyla uyanıyorum.doğumumdan beri çok düzenliydi adetim.ilk defa geçti günüm.benimde hiç adet belirtilerim yok.kocama diyorum kaza felan oldumu diye o çok emin hamile kalman 100de 10 ihtimal diyor.ama oda bi ihtimal değil mi.işin kötü tarafı ben sezeryanlıyım öyle bişi olursa ben ne yaparım

cnm neden test alıp yapmıyosun ya..madem öyle belirtiler var..psikolojikde olabilr ama sen al bi test yap kurtul bu şüpheden Allahaşkına ben mrklandım şimdi..bn olsam uçmuştum şimdiye

kızlar buarada oğlumun kaka tahlili temiz çıktı.dizanteri değilmiş çok şükür.hatta doktor tertemiz dedi.buarada dün 4 aylık olduk tam.boy 64 kilo 6700 gram.sizce nasıl doktor çok beğendi.ama bana hala kısa gibi geliyor boyu.

cnm neden test alıp yapmıyosun ya..madem öyle belirtiler var..psikolojikde olabilr ama sen al bi test yap kurtul bu şüpheden Allahaşkına ben mrklandım şimdi..bn olsam uçmuştum şimdiye

canım evimin yakınlarında hiç eczane yok.hepsi uzak.bu sıcaktada oğlumla nasıl gidip alıcameşime desem hamile değilsin ne testi der.o çok emin kendinden ama ben değilimpzrtesiyi beklicem artık.inş gerek kalmazda:Sbide ben oğlumdan önce 3 düşük yapmıştım.oğlum 4.cü gebeliğim.kocam test almaktan usanmış durumda:)

kızlar yaaa benim bebeğim meyve püresine deli oluyordu.2 gündür öğürüyor yerken hatta dün sonuç olduğu gibi çıkartmıştı.tokta değil anlamadım sizce neden olabilir? canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrr

biz henüz ek gıdaya başlamadık ama gurmebebek diye bir site var orda güzel tarifler görmüştüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…