- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.661
ya onalr neyse oğlumun kolik krizleri kocamın vefasızlıgı sorumsuzlugu öküzlüğü beni bitiriyor ya. Allah bildiği gibi yapsın.lanet adam.
Bugün zeynep'i boynundaki pişik icin doktora götürdm.3.günüydü ve kulladigim kremlere ragmen iyilesme göstermedi daha kötü oldu.yavrum benim.:-(.2farkli krem verdi ve sürere sürmez gün icinde etkisi gösterdi.etkili kremler,ama çok huysuzdu bugün zeynep.acayip yordu beni.yapisik ikiz gibiydik tüm gün.sadece ama sadece kucagimda durup o şekilde uyumak istedi,uyku saatleri tamamen farkliydi bugyün.aksam uykusuna yattigi saatte uyandi..en son 21:30da emerken uyuyakaldi.ama cok yoruldum.bide üstüne dağ gibi biriken ütünün bir kısmını yaptim ve şuan perttim çikmis durumda.,sanirim bana bir gündeki 24 saat yetmiyor kizlar.her şeyin yetişmesi için gün 30 saat felan olmali.ya da ben süper güçlere sahip bir kadin olmaliyimsimdi gecmise bakayim.
ne zamandır girmiyorum size oğlumun havuz sefasını gösteriyim inş. denizdede böyle keyifli olur Eki Görüntüle 486021
kız bu sana benziyo dicektim tam avatarını görünce .yok yok değişmiş bu su damı öyleki yoksa avatardaki
tıpkı sen
ne zamandır girmiyorum size oğlumun havuz sefasını gösteriyim inş. denizdede böyle keyifli olur Eki Görüntüle 486021
ayy çok şeker görünüyor şuna bak hele
ilk doğduğunda babasına çok benziyodu ama sanırım bana dönüyo :) herkes bana benzetiyo
sen nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz yonca nasıl oda kocaman kız olmuş maşallah :)
iyim canım saol.gördünmü teyzesi kızımın resimlerini
sadece avatardakini gördüm daha gördümmü die düşünüyorum sana benziyodu galiba
daha önce de bir arkadaş öyle okumuş anlamıştı:))ben el emeği bir şeyler yapıyorum.askesuar fln.ordan gelme yedirenk atölye:))..bu arada çok utandım ama o yüzem olayını bende senn gibi anlıyordum yıllardırVay arkadas ne salagım yaaa yedırenkatolye arkadasın nıckını yedıren-katölye dıye okuyorum hep ıyımı:) ne yedırıyo la dıye de dusunuyom saf saf...
Yedırenk-atolye oldugunu yenı kesfettım...
Bıde dun ben bılmem esım bılırı ızlerken bı cevherımı daha farkettım,hanı su yuze yuze kuyruga gelmek deyımı varya varya ben ordakı yuzmeyu kulac atma manasında bılıyodum bu yasıma kadar...
24 yıldır saf saf yasamısım..laaa ben lısedeyken hep takdır alırdım,unıv.dede hıc alttan dersım kalmadı valla....
sağol canım.sıcak bir dert soğuk bir dert..suyu ihmal etme canım.mutlaka içir.ben önceleri içirmiyordum turunculuklar oldu bezinde.artık veriyorum.çünkü o da terliyor. benim aldığım su ona yeterli gelmedi sanırım.günde 4lt içiyorum ama yarısı terle uçup gidiyor.benim bünyeme ve kızım için sütüme kalan su azalıyor dolayısıyla..geçmiş olsun sıcaklar geri geldi çocuklar mahvoldu benim oğlumda zor emiyo 2 gündür yavrum aç karnına uyuyo uyurken emiyo birde kristaller var çişinde bol sıvı tüketmesi lazım allah hepimize kolaylık versin
pınarcı bugün kaç kez banyo yaptırdım bilmiyorum..sıcak mahvetti bizi..zeynebin kolundakiler depişik gibi değil.gösterdim doktora sıcaktan dedi..dışarı çıkarken tek kat ama uzun kollu giydir dedi..evet canım haklısın bir işi bitirmeye yetmiyor bütün bir gün, tutuyor bazen huysuzlukları bi günleri bi günlerini tutmuyor ki yaramazların :))
bu gün atlasın da vucudunda kırmızı benekler çıktı kabarıktı ama pişik gibi değil acaba bişi mi ısırdı çocumu :44: hemen aldım banyoya soktum bizim meşhur kovanın içine
oyyy balımmm çok tatlısın çokkk, nazarlardan saklasın Rabbim.
Benim minik kusumda havuz sefası yapıyor,denizi sevdiremedik pek :)
çok güzel herşey de , siz nasıl 6 bebek sığdınız :) benim ev maks 3 bebek gördü 4. zor olurmuş bu halimizle zor sığdık dedik :))) helal Bernaya derim ben :)))
:)
canım benimmmm öyle deme nolurr sen güçlüsün , sende böyle dersen biz napalımmmkocan için ne desem bilemedim umarım ciddi bir sorun değildir. genelde öküz olurlar biliyorsun erkekler öyle düşün. ince nazik olanları tek tük
canımm geçmiş olsunn. işe yaramasına çok sevindim. zzaten huysuzlar birde pişik acıları olunca hiç çekilmiyorlar hiçççAllah yardımcımız olsun. bana da 24 saat yetmiyor tek değilsin. evimin yarısı toplu yarısı dagınık :))
teşekkürler teyzesi senin kızda pek tatlı maşallah :)avet canım bana benziyo.bir iki kişi babasına benzetiyo istisnalar kaideyi bozmaz:)
seninkide pek yakışıklı bittim maşallah
bizdede vardı bi ara geçmişti yine başladı bende artık su veriyorum öyle bi içişi varki bardakla veriyorum bardağı bırakmıyo ağlıyo yavrumdaha önce de bir arkadaş öyle okumuş anlamıştı:))ben el emeği bir şeyler yapıyorum.askesuar fln.ordan gelme yedirenk atölye:))..bu arada çok utandım ama o yüzem olayını bende senn gibi anlıyordum yıllardır
sağol canım.sıcak bir dert soğuk bir dert..suyu ihmal etme canım.mutlaka içir.ben önceleri içirmiyordum turunculuklar oldu bezinde.artık veriyorum.çünkü o da terliyor. benim aldığım su ona yeterli gelmedi sanırım.günde 4lt içiyorum ama yarısı terle uçup gidiyor.benim bünyeme ve kızım için sütüme kalan su azalıyor dolayısıyla..
pınarcı bugün kaç kez banyo yaptırdım bilmiyorum..sıcak mahvetti bizi..zeynebin kolundakiler depişik gibi değil.gösterdim doktora sıcaktan dedi..dışarı çıkarken tek kat ama uzun kollu giydir dedi..
Merve, faceden senin yaptıın şeylere baktım ve bakakaldım..mükemmelll yaa..neler yapmışın o deniz kabuklarından..aklım gitti..nasıl uğraştın öyle..senin gibi marifetli kadınlara aşığım ya..bide tatlısınki maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?