2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslarr bayadır buraya uğramadım burada konuşulmuşş doğumdan sonra tırnak batması yaşayan oldu mu ben hala kurtulamadımmm dr gittim faydası olmadıı bi geçmişe bakımm

böyle kadınların önünde saygıyla eğiliyorum bende senin içinde de bişeyler hareket ettiyse ne mutlu :)

kızlar ben hala adet olmadım bugünü sayarsak 8 günüm geçiyor.bugün test alıcam fırsatım olursa.inş değilimdir yaa:S

5 gün geçti benimde eşim ısrarla bişey yoktur diyo için rahat değilse al bi test bencede

geçmiş olsun gülnihale

Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim

iyiki doğdu defnecimmm huzurlu sağlıklı bi ömrün olsun inşallah

Ay o daha da kötüü :18ff ne zor iş ya peki böyle ilk adetini görüp sonra geciken var mı kızlar ya çok stres olmuş durumdayım

ben ben ben 5 gün geçti tık yok :)

Aysımaya anne sutu harıc verıdım besınlerden sonra,kıymetını anladıgındanmıdır nedır bıu dana memeye bı yapısıo,hayret edıyoruum:)

ohh ne güzel bol bol yapışşsın :)

canım içim cız etti yaa Allah esirgesin yavrularımızı kuzum ya geçmedi öksürüğü galiba inşallah bi iki güne geçer
Eki Görüntüle 487789

buda dün akşamdan tarih güncellemesi yapmamışım makinada

maşşallah sizee çok şeker görünüyosunuz

yaa deme gökalp ters dönüyo ama hiç sevmiyo ağlıyo, çeviriyorum yine ağlıyo dönmek istiyo, napmaya çalışıyo aklım ermiyo ... yürüteçi gece 11 de gitti aldı yaa şaka gibi adam, gökalp akşamları 10 dk durur babasının hatrına , daha da fazla durmaz sıkılır çünkü ilerletemiyo kendini henüz.. babası da mutlu olsun napayım ..

Bernacım cok cok gecmiş olsun, sen ne kadar dikkat etsende düşmüş işte,
şmdi yazması kolay ama o anı sen yaşadıgın için nasl bi durum oldugunu
tahmin bile edemiorum(( Selçuk kuzumu sarıla sarıla öpmek istiorum
yavrum benm, cidden hepinizin bebeklerini acaip sahiplendim,
hasta olduklarını düştüklerini duyunca fıttırıorum((

ayy cnm bnm keşke bi uğrasaydın kapıdan..neyse yeri öğrendi kocan artk istediin zmn gel

Herkese selam,nasılsınız?Cuma günü nedense birtürlü kk sayfası açılmadı sinir oldum.Oğlumla birlikte işe geldik şimdi yukarda dinlenme odasında babasıyla oynuyo birazdan uyutmak için yanına gidicem bende:))Keşke hep burda yanımda kalsa yaaa ben kayıvaldeme hiiiçççççççççççç bırakmak istemiyorum neden böyleyim ben yaaa...Oğlumu ona bırakmak gelmiyo içimden çok kötüyüm sizce?Benim oğlumu sürekli annecim diye falan seviyo yaa(((

canım içim cız etti yaa Allah esirgesin yavrularımızı kuzum ya geçmedi öksürüğü galiba inşallah bi iki güne geçer

saolun kızlar..malesef hala öksürüyo..koca adam gibi

Evden geliyorum kızlar Gülnihalin ateşi düşmüş ama yavrum bi halsiz ne yemek istiyor ne bişi öyle uzanıyor halsiz halsiz gülmüyor bile ,dün yağmurdan sonra ev baya serin oldu üşttüm mü acaba çocuğumu yaa offSelçuk da düşmüş ona da üzüldüm iyidir inş.şimdi neoldu bu bebişlere nazara mı geldiler

ayy cnm bnm keşke bi uğrasaydın kapıdan..neyse yeri öğrendi kocan artk istediin zmn gel

sana bişi söleyimmi benim k.walidem de küçükçekmecede oturuyo, ablamda , kaynımda, kuzenler de... yani tüm sülale orda anlıycağın :) dün geçerken gökhan dedi ki bak arkadaşının ewi tanımadın mı dedi, hönk kaldım:) belki bin kere geçtiğim yermiş:)

sana bişi söleyimmi benim k.walidem de küçükçekmecede oturuyo, ablamda , kaynımda, kuzenler de... yani tüm sülale orda anlıycağın :) dün geçerken gökhan dedi ki bak arkadaşının ewi tanımadın mı dedi, hönk kaldım:) belki bin kere geçtiğim yermiş:)

özgecim nasılsın oğluşun nasıl ? bence hiç kötü değilsin kötü olan kaynanalar bende doğumdan sonra kadının gerçek yüzünü gördüm uyuz insan paylaşmıştım zaten beni annemi ve kendi oğlunu çok üzdü bende hiç onlarda dursun istemiyorum bize hiç gelmiyolar biz gidiyoruz ama kocamın hatrına 2-3 saat katlanıyorum :) sorma bizimkide selen sana şöylemi yaptı böyle mi yaptı diyo ama biraz büyüsün çocuk öyle alışmasın dicem salak kadın

kızlar fotoları yeni görüyorumm maşallah hepiniz ayrı güzelsiniz.. bende gelmek istiyorum ama hep uzaklarda mı oturuyosunuz ben pendikteyim buralarda olanda yokmu bana yakınolan.

canım geçmiş olsun kendini suçlama belki dişlerinde dolayıdır inş. çabucak iyileşir eski neşesine kavuşur

Cnm benim annemde he öyle seviyor annecim annem fln diyor ama ben hiç alınmıyorum yada annem ya ondan k.valide olsa değişir belki,geliyor 10 gün sonra 1 ay o bakacak Gülnihale acaip aklıma takılıyor annem herşeyini saatle yapıyor maması ,uykusu ,oyunu,hergün 1 saat hava alması için parka çıkarması ne bilim ya annem hep şarkılar söylüyor kızıma ve Gülnihal çok güzel tepki veriyor ama kaynanam höt höt bi kadın ya ne olacak bilmiyorum

canım geçmiş olsun kendini suçlama belki dişlerinde dolayıdır inş. çabucak iyileşir eski neşesine kavuşur

Amin cnm ya ,kızım beni görünce direk gülmeye başlıyordu konuşunca da sesler fln çıkarıyordu bu gün gittim öyle bş baktı bana o kadar içim gitti ya anlatamıyor ki yavrum neresi ağrıyor

dediin gibi yapiyim mine iyi hatırlattın belki iyi gelir saol cnm..bliyorm kuzeyin düştünü okuyunca gözlerm dolmuştu hele bide msaya çarpmış..neyseki bişi olmamış
Yap sekerım yap antıbıyotıge bın basar taze ıhlamur:) Suyu kaynat bı kac yaprk cıcek neyse ıste koy bır bardga ustune kaynams su demlensın ver sıfa olsun yavruma

minecim hiç heveslenme bizimki her yöne dönebildiği halde yüzüstü dönünce ağlıyo babasıda ağlıcana geri dön diyo çocuğa sanırım ilgi çekmenin yolunubuldular veletler
Dıyosunnnnn hadı yaa hevesım kursagımda kaldı Napalımm aftraa taftaaa afraa taffra buyutcez ınsallah:)))

Benımkı bana bazn dıokı mıne bence ben senden daha cok sevıorum kuzeyı ben olıyım ozamn haahah:))) Hıc kıskanmıorum ama annem dıyede olabılr am adusunuorum serdrın annesıde oyle sevse kıskanmam ne kıskancm hosuma gıder torununu oyle sevıo dıye belkı kayınvalıdeyı sevmeyle dogru orantılıdr kızlar nekdr uyuz oluosn hazmedemzsn cocugunu samımı sevmesıne:))

Çok geçmiş olsun canım Gülniha'e....
Valla bizde ok kullanıyoruz ama ben çok korkuyorum rüyamda 5 aylık hamileymişim bide:)))Ayrıca ben hala adet olmadım...
spiral de çok güvenilir değil ki annem spiralle hamile kalmış
Benim komşumda öyle hamile kaldı:)
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
Sağol canım ikimizde iyiyiz oğlum yanımda işe başladım malesef ama bi süre sonra kaynanam bakıcak malesef((Sen ve minik kuzucuğun nasıl?

Canım kendi annen başka,kayınvaliden başka yakında geliyomuş anlarsın beni o zaman.Offff çok zor yaaa

ayynıı benim oğlanı anlattınız. 2 dk. durmuyo hep bi action istiyo. actionman mı olacak ne? olmayınca da basıyo feryadı. oyuncağı oldum resmen bi hırslanıyo bi ısırıyo bi yuvarlanıyo yanından da ayırmıyo bu arada. karyolanın üstüne koyuyorum ben de yanındayım her bi köşesini dolaşıyo 5 dk içinde. yatağında hiç koydugum yerde bulamıyorum ayak ucuna yakın yere yatırıyorum uyanınca kendini ittire ittire başucu kısmındaki köşeye falan sıkıştırıyo kafa kıvrılmış çıkramıyo basıyo çığlığı. ben de korkuyorum hiperaktif olur diye. bu aralar bi de gece uykusuna geç yatıyo minenin deyimiyle tam hunilik.

ayyy canım çok üzüldüm selcuğumun düştüğünü okuyunca ya oluyo bu kuzya yaaa. ben taşınırken en son girdiğimde hastaydı aradan 1 ay geçti ben yeniden girdim yine hasta şimdi de düşmüş nazar mı var nedir bu çocukta. çok geçmiş olsun ama baban da demiş ya düşe kalka büyüyecekler takip edersin bi şey olmaz inş. öpüyorum seni ve selçuğumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…