- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.841
iyiki anlattın cnm, aslında bişeyleri idrak edebilmemiz için ibretlik bişeyleri görmeye
ihtiyaç duydugumuzdan dolayı belkide rabbimden şefkat tokadı yiyoruz, yani
illede birilerinin yaşadıgı üzüntülü şeyler mi bizi şükre yönlendirmeli, herşey yolundayken
neden çıkarıma giremiyoruz, demekki fıtratımız böyle.. çünkü öyle olmasa oruçluyken
açın halinden anlıyor olmazdık.. bu hayattayken Nurhan Abla ve onungibiler bu zalimlikleri
görürken ebedi hayatta herşey layıkını bulacaktır evellallah.. muhteşem bi anadolu kadınıymış
Nurhan Abla, gerçekten ben de böyle kadınlara hayranlık duyuyorum cnm gerçekten iyiki de anlattın..
kızlar ben hala adet olmadım bugünü sayarsak 8 günüm geçiyor.bugün test alıcam fırsatım olursa.inş değilimdir yaa:S
Günaydınn güzel mart anneleriii
Dün akşam iftara misafirim vardı sabah sekizden başladım ben ,temizlikdi yemekti arada Gülnihalin maması alt değiştrimesidi derken saat 7 de herşey hazırdı ben azıcık oturayım dedim misafirler geldi, yedik içtik ,sohbet muhabbet onlar kalktığında saat on ikiye geliyordu ben bulaşık mutfak derken saat iki oldu hadi kocama sahurda hazırlayıp uyuyum dedim Gülnihal ağladı bi baktım yavrum ateşlenmişşsoğuk bezler koydum alnına ateş düşürücü şurup verdim 37-37,5 gidip geldi ateşi sabah gelirken 36,4 olmuştu ama hala huzrusuz tabi dünkü bütün gün yorgunluk üsne gece uykusuzluk pert bi haldeyim Çok yorgunum ama hiç şikayetçi değilim,misafir ağırlamayı evime gelen misafiri evden gönlü hoş göndermeyi çok seviyorum,e uykusuzluğa gelince bebek bu tabi ki ateşlenecek,ağlayacak olağan şeyler bunlar durduk yere kendimi triplere sokmayım demiiii
Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim
Ay o daha da kötüü :18ff ne zor iş ya peki böyle ilk adetini görüp sonra geciken var mı kızlar ya çok stres olmuş durumdayım
Aysımaya anne sutu harıc verıdım besınlerden sonra,kıymetını anladıgındanmıdır nedır bıu dana memeye bı yapısıo,hayret edıyoruum:)
Selçuk demin çok kötü düştü..biyerede ayrılmadm yataın üstüne koyup hmn 1 adım ilerdeki çöpe bişi attm hatta adım bile atmadım ayamı uzattım çatt diye bi ses geldi..bi bktm Selçuk yerde kulak üstü..o ruh halimi kelimelerle tarif edemiyorm..o kdr kötü ağladıki..aldım kucama 1 saat inmk istemedi..bi yandan hırıl hırıl burnu tıkalı aspiratörle sümüklerini çekiim dedm onada sinir oldu.. okdr balgam varki çocuk nefes alamıyo..ağlayarak babamı aradım kusma fln yoksa bişi olmz takp et dedi..hepiniz düştünüz fln diye sakinleştrmeye çlştı ama bu direk parkeye geçirdi kafayı..off içim acıyo düşündükçe
canım sen benim yeğenimi anlatıyon kız uyurken yatakta yürüyo sanki bi acayip bişey şimdi 2,5 yaşında maş. 2 dk yerinde durmuyo allah kolaylık versin. bu arada yürüteciniz hayırlı olsun bizim yorumlar vazgeçirmemiş gaza getirmiş anlaşılan alma işi hızlanmış bide bize de gönderme yapılmış :))
ay ayyy içim cız etti yawrum benimmm, geçmiş olsun bernacım inşallah çok canı acımamıştır kuzumun.. baban doğru sölemiş bütün bbekler bu vakayı yaşıyor eninde sonunda, melekler koruyor onları..
ha bu arada dün tepeüstünde gökhanın kuzenlerine gittik sizin evin önünden geçtik ayy içim bi hoş oldu dedim oğlumun kankasının evi burası :)))
canım çok geçmiş olsun artık bir an bile ayıramıyoruz gözümüzün önünden inş. bişeycik olmaz meleğineben çok pimpirikliyim kendi kucağımdan başkasında bile düşecekmiş gibi hissediyorum yatırma şekillerimizi paylaşıyım sizinle
canım içim cız etti yaa Allah esirgesin yavrularımızı kuzum ya geçmedi öksürüğü galiba inşallah bi iki güne geçer
ayy cnm bnm keşke bi uğrasaydın kapıdan..neyse yeri öğrendi kocan artk istediin zmn gel
ayy cnm bnm keşke bi uğrasaydın kapıdan..neyse yeri öğrendi kocan artk istediin zmn gel
Herkese selam,nasılsınız?Cuma günü nedense birtürlü kk sayfası açılmadı sinir oldum.Oğlumla birlikte işe geldik şimdi yukarda dinlenme odasında babasıyla oynuyo birazdan uyutmak için yanına gidicem bende:))Keşke hep burda yanımda kalsa yaaa ben kayıvaldeme hiiiçççççççççççç bırakmak istemiyorum neden böyleyim ben yaaa...Oğlumu ona bırakmak gelmiyo içimden çok kötüyüm sizce?Benim oğlumu sürekli annecim diye falan seviyo yaa(((
biz geldik ,buluşma harika geçti kızıma sonunda kız arkadaş buldum çok mutluyumCenk paşa en küçüğümüz yerim ben onu ya yolda arabada annesiyle bi aşk yaşıyorlardı harika ya Berna çok iyi ağırladı bizi cnm benim Gökalple Gülnihal yine buluştular birbirlerinden makas almalar fln daha neler neler Gülnihal Gökalpın oyuncağına da el koydu bunlar bende olan fotolar devamı Bahar ve Merve de bi sonraki buluşmayı dörtt gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 485010 Eki Görüntüle 485030 Eki Görüntüle 485029 Eki Görüntüle 485028 Eki Görüntüle 485027 Eki Görüntüle 485026 Eki Görüntüle 485025 Eki Görüntüle 485024 Eki Görüntüle 485023 Eki Görüntüle 485031
Evden geliyorum kızlar Gülnihalin ateşi düşmüş ama yavrum bi halsiz ne yemek istiyor ne bişi öyle uzanıyor halsiz halsiz gülmüyor bile ,dün yağmurdan sonra ev baya serin oldu üşttüm mü acaba çocuğumu yaa offSelçuk da düşmüş ona da üzüldüm iyidir inş.şimdi neoldu bu bebişlere nazara mı geldiler
Herkese selam,nasılsınız?Cuma günü nedense birtürlü kk sayfası açılmadı sinir oldum.Oğlumla birlikte işe geldik şimdi yukarda dinlenme odasında babasıyla oynuyo birazdan uyutmak için yanına gidicem bende:))Keşke hep burda yanımda kalsa yaaa ben kayıvaldeme hiiiçççççççççççç bırakmak istemiyorum neden böyleyim ben yaaa...Oğlumu ona bırakmak gelmiyo içimden çok kötüyüm sizce?Benim oğlumu sürekli annecim diye falan seviyo yaa(((
canım geçmiş olsun kendini suçlama belki dişlerinde dolayıdır inş. çabucak iyileşir eski neşesine kavuşur
Yap sekerım yap antıbıyotıge bın basar taze ıhlamur:) Suyu kaynat bı kac yaprk cıcek neyse ıste koy bır bardga ustune kaynams su demlensın ver sıfa olsun yavrumadediin gibi yapiyim mine iyi hatırlattın belki iyi gelir saol cnm..bliyorm kuzeyin düştünü okuyunca gözlerm dolmuştu hele bide msaya çarpmış..neyseki bişi olmamış
Dıyosunnnnn hadı yaa hevesım kursagımda kaldıminecim hiç heveslenme bizimki her yöne dönebildiği halde yüzüstü dönünce ağlıyo babasıda ağlıcana geri dön diyo çocuğasanırım ilgi çekmenin yolunubuldular veletler
Cnm benim annemde he öyle seviyor annecim annem fln diyor ama ben hiç alınmıyorum yada annem ya ondan k.valide olsa değişir belki,geliyor 10 gün sonra 1 ay o bakacak Gülnihale acaip aklıma takılıyor annem herşeyini saatle yapıyor maması ,uykusu ,oyunu,hergün 1 saat hava alması için parka çıkarması ne bilim ya annem hep şarkılar söylüyor kızıma ve Gülnihal çok güzel tepki veriyor ama kaynanam höt höt bi kadın ya ne olacak bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım Gülniha'e....Günaydınn güzel mart anneleriii
Dün akşam iftara misafirim vardı sabah sekizden başladım ben ,temizlikdi yemekti arada Gülnihalin maması alt değiştrimesidi derken saat 7 de herşey hazırdı ben azıcık oturayım dedim misafirler geldi, yedik içtik ,sohbet muhabbet onlar kalktığında saat on ikiye geliyordu ben bulaşık mutfak derken saat iki oldu hadi kocama sahurda hazırlayıp uyuyum dedim Gülnihal ağladı bi baktım yavrum ateşlenmişşsoğuk bezler koydum alnına ateş düşürücü şurup verdim 37-37,5 gidip geldi ateşi sabah gelirken 36,4 olmuştu ama hala huzrusuz tabi dünkü bütün gün yorgunluk üsne gece uykusuzluk pert bi haldeyim Çok yorgunum ama hiç şikayetçi değilim,misafir ağırlamayı evime gelen misafiri evden gönlü hoş göndermeyi çok seviyorum,e uykusuzluğa gelince bebek bu tabi ki ateşlenecek,ağlayacak olağan şeyler bunlar durduk yere kendimi triplere sokmayım demiiii
Valla bizde ok kullanıyoruz ama ben çok korkuyorum rüyamda 5 aylık hamileymişim bide:)))Ayrıca ben hala adet olmadım...''Diğer yöntemler; vajene konan fitiller, prezervatif (kondom), dışarı boşalma vs. etkili korunma yöntemleri değildir. Bu yöntemlerle korunanların gebe kalma şansı çok yüksektir''
öyle bakınıyordum da bunu gördüm ben şimdi tırsmayım da ne yapayım :18:bizde ok kullanıyoruz offf test mi alsam ,çekilecek iş değil ya spiral en iyisi galiba ben bi doktora gideyim
Benim komşumda öyle hamile kaldı:)spiral de çok güvenilir değil ki annem spiralle hamile kalmış
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Selçuk demin çok kötü düştü..biyerede ayrılmadm yataın üstüne koyup hmn 1 adım ilerdeki çöpe bişi attm hatta adım bile atmadım ayamı uzattım çatt diye bi ses geldi..bi bktm Selçuk yerde kulak üstü..o ruh halimi kelimelerle tarif edemiyorm..o kdr kötü ağladıki..aldım kucama 1 saat inmk istemedi..bi yandan hırıl hırıl burnu tıkalı aspiratörle sümüklerini çekiim dedm onada sinir oldu.. okdr balgam varki çocuk nefes alamıyo..ağlayarak babamı aradım kusma fln yoksa bişi olmz takp et dedi..hepiniz düştünüz fln diye sakinleştrmeye çlştı ama bu direk parkeye geçirdi kafayı..off içim acıyo düşündükçe
Sağol canım ikimizde iyiyiz oğlum yanımda işe başladım malesef ama bi süre sonra kaynanam bakıcak malesefözgecim nasılsın oğluşun nasıl ? bence hiç kötü değilsin kötü olan kaynanalarbende doğumdan sonra kadının gerçek yüzünü gördüm uyuz insan paylaşmıştım zaten beni annemi ve kendi oğlunu çok üzdü bende hiç onlarda dursun istemiyorum bize hiç gelmiyolar biz gidiyoruz ama kocamın hatrına 2-3 saat katlanıyorum :) sorma bizimkide selen sana şöylemi yaptı böyle mi yaptı diyo ama biraz büyüsün çocuk öyle alışmasın dicem salak kadın
Cnm benim annemde he öyle seviyor annecim annem fln diyor ama ben hiç alınmıyorum yada annem ya ondan k.valide olsa değişir belki,geliyor 10 gün sonra 1 ay o bakacak Gülnihale acaip aklıma takılıyor annem herşeyini saatle yapıyor maması ,uykusu ,oyunu,hergün 1 saat hava alması için parka çıkarması ne bilim ya annem hep şarkılar söylüyor kızıma ve Gülnihal çok güzel tepki veriyor ama kaynanam höt höt bi kadın ya ne olacak bilmiyorum
kızlar hepinize kocaman bir öpücek yollayıp derdimin dermenı sizde mı soruyorum
benım çocugum ıkı dakka totosunun üstünde durmuyor hep bir hareket hep bir heyecan offff eli dursa ayagı durmuyor ayagı dursa eli kısacası hiç bir yeri çok hareketli çok yoruluyorum akşam uyutuncaya kadar sürekli bır oyun halındeyız ya da sokaklarda gezıyoruz ne yapıcam ben bu kızla
ayynıı benim oğlanı anlattınız. 2 dk. durmuyo hep bi action istiyo. actionman mı olacak ne?hiç durmuyo hiçççç, uykusunda ble dört dönüyo yatakta, başının olması gereken yerde ayakları , ayağının olması gereken yerde başı..dün gece uyutmaya çalışırken bacakları elleri öyle bi hareketliydi ki, uyuduğunda saat 1 olmuştu, hiperaktif mi olcak ne
ayyy canım çok üzüldüm selcuğumun düştüğünü okuyunca ya oluyo bu kuzya yaaa. ben taşınırken en son girdiğimde hastaydı aradan 1 ay geçti ben yeniden girdim yine hasta şimdi de düşmüş nazar mı var nedir bu çocukta. çok geçmiş olsun ama baban da demiş ya düşe kalka büyüyecekler takip edersin bi şey olmaz inş. öpüyorum seni ve selçuğumuSelçuk demin çok kötü düştü..biyerede ayrılmadm yataın üstüne koyup hmn 1 adım ilerdeki çöpe bişi attm hatta adım bile atmadım ayamı uzattım çatt diye bi ses geldi..bi bktm Selçuk yerde kulak üstü..o ruh halimi kelimelerle tarif edemiyorm..o kdr kötü ağladıki..aldım kucama 1 saat inmk istemedi..bi yandan hırıl hırıl burnu tıkalı aspiratörle sümüklerini çekiim dedm onada sinir oldu.. okdr balgam varki çocuk nefes alamıyo..ağlayarak babamı aradım kusma fln yoksa bişi olmz takp et dedi..hepiniz düştünüz fln diye sakinleştrmeye çlştı ama bu direk parkeye geçirdi kafayı..off içim acıyo düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?