- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.801
Çok sağol cnm ,bende korkuyrum ama annemi aradım 38 olursa hastaneye gidin dedi hep ölçtüm çok şükür ki çıkmadı .Ben çalışıyorum kuzum ya işteyim :)
iştesin demek o zman işin daha zor akşam artık erken yatarsın gülnihal hatun müsade ederse
tam bizlikmiş o haldeeşim de ben de ağır yemeklere bayılırız ömerden dolayı artık sadece yiyiciyim olsa da yesek çok açımmm
Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim
sağol cnm verdiğin bilgiler için lokal anestezi ile yapıldı de mi
emzirirken kullanabilio musunuz bu ilaçları
her ay tırıs tırısız:18:
becerikli hatuncum kolay ve lezzetli azeri yemek tarifi paylaşsan da midemiz bayram etse
Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim
''Diğer yöntemler; vajene konan fitiller, prezervatif (kondom), dışarı boşalma vs. etkili korunma yöntemleri değildir. Bu yöntemlerle korunanların gebe kalma şansı çok yüksektir''
öyle bakınıyordum da bunu gördüm ben şimdi tırsmayım da ne yapayım :18:bizde ok kullanıyoruz offf test mi alsam ,çekilecek iş değil ya spiral en iyisi galiba ben bi doktora gideyim
spiral de çok güvenilir değil ki annem spiralle hamile kalmış
Ay o daha da kötüü :18ff ne zor iş ya peki böyle ilk adetini görüp sonra geciken var mı kızlar ya çok stres olmuş durumdayım
''Diğer yöntemler; vajene konan fitiller, prezervatif (kondom), dışarı boşalma vs. etkili korunma yöntemleri değildir. Bu yöntemlerle korunanların gebe kalma şansı çok yüksektir''
öyle bakınıyordum da bunu gördüm ben şimdi tırsmayım da ne yapayım :18:bizde ok kullanıyoruz offf test mi alsam ,çekilecek iş değil ya spiral en iyisi galiba ben bi doktora gideyim
kalemm merhaba nasılsın kuzucugun nasıl
bezelerle ilgili bi gelişme var mı görüntüleme merkezine götürecegiz demiştin bi havadis var mı
Kelebdk sen hangi sehirdesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?