2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim

ben doğumdan sonra 40.gün kontrolüme gittiğimde doktorum vermişti.bu iki ilaçta emzirirken kullanılabilirmiş canım ben kullanıyorum.

Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim

o zaman sağlıklı,sıhhatli nice mutlu yıllar Defneye...
bizde görelim inşallah kuzucuklarımızın doğum günlerini

''Diğer yöntemler; vajene konan fitiller, prezervatif (kondom), dışarı boşalma vs. etkili korunma yöntemleri değildir. Bu yöntemlerle korunanların gebe kalma şansı çok yüksektir''

öyle bakınıyordum da bunu gördüm ben şimdi tırsmayım da ne yapayım :18:bizde ok kullanıyoruz offf test mi alsam ,çekilecek iş değil ya spiral en iyisi galiba ben bi doktora gideyim

spiral de çok güvenilir değil ki annem spiralle hamile kalmış

Ay o daha da kötüü :18ff ne zor iş ya peki böyle ilk adetini görüp sonra geciken var mı kızlar ya çok stres olmuş durumdayım

ben henüz hiç olmadım ama olan arkadaşlar da düzensizlikten bahsetmişlerdi düzene girmesi zaman alacaklardır takma
bu arada hiçbiri güvenilir yöntem değilse ne kaldı geriye doğum kontrol hapları mı
onların da yan etkisinden dolayı kullanmak istemiyorum aslında bir gün değil iki gün değil sürekli kullanacaksın çok sıkıntı

iyi doğdun defnecik....

canım ben ilk adetimden 40 gün sonra 2. yi oldun bebiş olmadığından çok emindim ama yinede test alıp yaptım emziren annelerden böyle gecikmelerin olması normalmiş 3. ne zaman olur bilmem inş. oda gecikir tatilde denize rahat girmek istiyom

kalemm merhaba nasılsın kuzucugun nasıl
bezelerle ilgili bi gelişme var mı görüntüleme merkezine götürecegiz demiştin bi havadis var mı

iyiym canim cok sagol sordugun icin. telden baglaniyrm cok katilamiyrm o yuzden ama hep okuyrm aklimdA dualarimdasiniz. bezeler icin bir ay bekliycez canim.. bir ay sonra ultrasonumz var ins. gitmis olurlar. Omer de sunnet olacak demek.kolaylikla gecer ins. aman dikkat et ehil birine yaptir.
Ayselcim sna da gecmis olsun.bugun topArlAmistir gulnihal ins.
Bernadan haber var mi selcuk nasil oldu acaba?

Hello kıtyylerrrr:)) Gecmısı okuorum da aradanda burda oldugumu ıma edecek sadece ıma edeck burda oldugumu bellı edeck demıorum dıkkatınızı cekerım:))) Bır kısa msjla bılgılendırmek ıstedım teskkur ederım:))) Herkes ıyıdır ınsllah su gecmısı bı okuyup gelıorum mucx

İyi doğdun Defne ve İyiki doğurmuşsun Semracım :)

huzurlu koskocaman bir ömür diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…