2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmıs amma bırıkmıs yaaa kardesımden pc kalmıo dıye kocam amasa ustunu kurdurttum:)) Telefndn kk hıc takıp edılmıo cok uyuz oluorum o yuzden ayrı kaldım arkadaslar Kızlar bulsma harıka gozukuo bende olmayı cok ısterdım ınanın( Cok guzel gecmıs ınsallah bıdahakıne beraber oluruz.
Canım cok gecmıs olsun sımdı nasıl oldu selcuk
Aynenn bebısım yaa benmkıde fena terstte ıtursam yastıklarda koysam emerken kafasını cevırıp cevırıp bakıo bende mecbur kapatıorum:))
Bebısımm sprıal bende dusundum ama sonra hem hamıle kalma ıhtımalıde oldugu ıcın bıde yumurta dollenıo ama rahıme ulasmıo dıyee yanı dınen dollenmıs bı yumurtayı rahıme almıorum dusuncesıyle ıstemedm Bende emzırme bıtsn ılaca baslıcm ınsallah
Gamzecım gecmıs olsn evını sumu bastı ben yok ıdım gormedım Berra nasılsa ınan kuzeyde aynı uykuları kus gıbı oyle bır uykuya dalıokı dıorum heh 1 saat uyur agzı acık yatıo kız 15 dakka surmuo uyanıoo saclarım ıstemsızz elektrık carpmıs gıbı kalkıo
Bernaa kocamla aramda gecen dıyaloglara cook benzıo bızımkıde boyle ahahah:))) Bızımkıde herkese sual vermekten kafayı yedı:)) Bızımkıde sahurda kalkamaz uyandırırımm ordn orya yatar:) Bunlrın hepsımı boyle:))
Aynen aynenn bende adet olmadım ıcımde kıpırtılar var gereklı gerkesız bulantı bas donmesı halsızlk hıssedıorum gecen gun test yaptm tek cızgı cıktı bu bıle benı kesmedı yıne yapıcm
Canım kanama yapabılr haplar duzensızlk olabılr yanı cok uzun sure surmedıgı surece sorun yok uzarsa druna danıs. Ayrıca bana drum emzırdıgn ıcın bence ılac kullanam dedı dıye ben kullanmıorum esım korunuo ama emzırme bıtsn en babasını kullancm ısımı rıske atmak ıstemıorum umarım bun ıcın gec kalmamısımdır:)))))
Ellerıne saglk kuzummm gecmıs olsn Gulnıhalımeede ama atesı oyle cok cıkmamıskı nıye cok panık ettın? Ben 38 den sonra mudahale gerekır dıye bılıorum canım?
ya kızlar ide benim hasta olmam lazım olmadım hala ya günüm geçti :18:böyle düzensizlik ola bilir mi ki yani şüpheli bi durum olmadı hiç ama off
Gıt al bıtane ertesı sabah yap sana akıl verıorum lakın tek cızgıyı gormeme ragmen halaaa ınanmıorum bıtane daha alıp yapım dıorum:) Ama bılemıorum dedıgm gıbı suphelenmıorum ama bu pıtpıtlar ve bulantılr ve gergınlk ve bıde bıyerde okumstum burdamı hatırlamıorum kuzey emdıkten sonra sutu kusmuo ama boyle kesık kesık cıkartıoo bırı yazmıstı sanırım hamıleymıste cocuk o yuzden kusuomus bunu dusunup daha ck bunalıma gırıorumm
Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim
Iykıı dogmus defne canım nıce senelere.
Off offfffffffffffffffff Desme yaramıııı:))) Bu ısın en ıyısı hap ıstee %99.9 otekıde ALLAH tan kul napsın:)))
İstanbuldayim umraniye. beklerim..

Canım sende bıze cok yakınmıssın bıdahakı bulusmamızda senıde aramızda gormek ısterız

Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim

iyiki doğdun defnecim sağlıklı,mutlu,başarılı bir ömür diliyorum

ayselcim gülnihal ateşlenmiş geçmiş olsun kıyamam ben kara kızıma
hamişim diyede korkma canım ne olcek ikisi bir büyürler

Aysımaya anne sutu harıc verıdım besınlerden sonra,kıymetını anladıgındanmıdır nedır bıu dana memeye bı yapısıo,hayret edıyoruum:)

kızlar hepinize kocaman bir öpücek yollayıp derdimin dermenı sizde mı soruyorum

benım çocugum ıkı dakka totosunun üstünde durmuyor hep bir hareket hep bir heyecan offff eli dursa ayagı durmuyor ayagı dursa eli kısacası hiç bir yeri çok hareketli çok yoruluyorum akşam uyutuncaya kadar sürekli bır oyun halındeyız ya da sokaklarda gezıyoruz ne yapıcam ben bu kızla

Selçuk demin çok kötü düştü..biyerede ayrılmadm yataın üstüne koyup hmn 1 adım ilerdeki çöpe bişi attm hatta adım bile atmadım ayamı uzattım çatt diye bi ses geldi..bi bktm Selçuk yerde kulak üstü..o ruh halimi kelimelerle tarif edemiyorm..o kdr kötü ağladıki..aldım kucama 1 saat inmk istemedi..bi yandan hırıl hırıl burnu tıkalı aspiratörle sümüklerini çekiim dedm onada sinir oldu.. okdr balgam varki çocuk nefes alamıyo..ağlayarak babamı aradım kusma fln yoksa bişi olmz takp et dedi..hepiniz düştünüz fln diye sakinleştrmeye çlştı ama bu direk parkeye geçirdi kafayı..off içim acıyo düşündükçe

düşünüp sorduun için çok saol tatlım bnm Allah razı olsun..Selçuk aynı öksürüyo..antibiyotk kullanıyrz..en son bi dr.a daha götürdümzde baya kızarmış boğazı dedi ant.devam dedi..Selçuk hırıltılı yani..bide üstüne düştük..kaymaklı ekmek kadayıfı oldu

Son düzenleme:

oyy yavrumaa cok gecmıs olsun berna yaa,cok uzuldum,cokmu agladı pasam yaaa

AYnııı elı ayagı ayrı oynuooo cocugumm cok fenaaa nereye koysm orda bulamıorummm cok harktlı bıde donup donup aglıo ıstee ozamn delı oluorummm bıde otekı tarafına donmeyı bıleydı ıyıydıı bazn donuoo ama artık sansamıdr nedr bılmem:))

iyi diyelim iyi olsun be mine :))

Offff yaaa dustu lafını okuyunca tuylerım dıken dıken oluo Yavrum bernacımmm benmkı yemek masasından parkeye yapıstı oglum( Ama ALLAH yavrumu korudu ıstee sanırım sandalyeye carpıp hızını hafıflettı oglm 3 gun kafası sıstı yavrumun dusundukce ıcım acıdıı hazmedemdm benm yuzumden dustu resmen ordan dussun dıye bırktım cocugu Off cok kotuydu o yuzden bırı dustu dıyınce cok uzuluorum senı cook ıyı anlıorum Bıde hasta olmus yavrum Yaa ıhlamur fln versene bıraz bernaa ben ıkı aylktı kuzeye mevlut yaptktan sonra tıkandı cocugum burnu fln hem burnunu cektm hem ıhlamur verdım ıyı gelmıstı her ogunde taze taze demleyıp bır kac kasık ıcır ıstersen? mınık bal böcegıı ınsallah hemen ıylesır

Eki Görüntüle 487789

buda dün akşamdan tarih güncellemesi yapmamışım makinada
çok tatlı maaşallah çok güzel gülmüş atlası bi türlü yakalayamadım böyle gülerek

ahhh canım yaa geçmiş olsun içim cız etti yemin ederim korkma canım bişi olmaz allahın izniyle
sana gelmeden bir gün önce atlası pusetine koydum kemerlerini bağlamak için kendime doğru çekim dedim yüzü kapak yere kapaklandı yerdeydik halbuki yüksekten düşmedi öle ama kaşını kapı eşiğine vurmuş şişti kızardı gözü çok ağladı yavrum gözü moraracak diye korktum.... çok üzüldüm ama anlatamam gözümün önünde elimin altındayken ben nasıl bu hatayı yaparım diye içim içimi yedi

oyy yavrumaa cok gecmıs olsun berna yaa,cok uzuldum,cokmu agladı pasam yaaa
çok ağladı Fatma hemde çaresizce (
dediin gibi yapiyim mine iyi hatırlattın belki iyi gelir saol cnm..bliyorm kuzeyin düştünü okuyunca gözlerm dolmuştu hele bide msaya çarpmış..neyseki bişi olmamış

pınarcım sizede geçmiş olsun ya hiç söylemedn..cnm benm çok çaresizler ya ne yaparsak bişi yapamıyolar..hep bizim yüzümzden oluyo..dikkatli değiliz

ay ayyy içim cız etti yawrum benimmm, geçmiş olsun bernacım inşallah çok canı acımamıştır kuzumun.. baban doğru sölemiş bütün bbekler bu vakayı yaşıyor eninde sonunda, melekler koruyor onları..
ha bu arada dün tepeüstünde gökhanın kuzenlerine gittik sizin evin önünden geçtik ayy içim bi hoş oldu dedim oğlumun kankasının evi burası :)))

hiç durmuyo hiçççç, uykusunda ble dört dönüyo yatakta, başının olması gereken yerde ayakları , ayağının olması gereken yerde başı..dün gece uyutmaya çalışırken bacakları elleri öyle bi hareketliydi ki, uyuduğunda saat 1 olmuştu, hiperaktif mi olcak ne

canım çok geçmiş olsun artık bir an bile ayıramıyoruz gözümüzün önünden inş. bişeycik olmaz meleğine ben çok pimpirikliyim kendi kucağımdan başkasında bile düşecekmiş gibi hissediyorum yatırma şekillerimizi paylaşıyım sizinle

yatağın üstündeyse ve anlık bi ayrılıksa benimki yatağın ortasına enine yatırıyorum sağa sola dönse bile sorun olmuyo Allahın izniyle
daha fazlaysa ayrılık yatağın ortasında 2 yanına yastık koyuyorum dönemiyo yada kendi beşiğine koyuyorum anneannemiz yer yatağı yaptı bize en serin yer olan salonumuzda yerdeyatıyo yada ordadakoyduğum yerde bulamıyorum kendisini :)

minecim hiç heveslenme bizimki her yöne dönebildiği halde yüzüstü dönünce ağlıyo babasıda ağlıcana geri dön diyo çocuğa sanırım ilgi çekmenin yolunubuldular veletler

canım sen benim yeğenimi anlatıyon kız uyurken yatakta yürüyo sanki bi acayip bişey şimdi 2,5 yaşında maş. 2 dk yerinde durmuyo allah kolaylık versin. bu arada yürüteciniz hayırlı olsun bizim yorumlar vazgeçirmemiş gaza getirmiş anlaşılan alma işi hızlanmış bide bize de gönderme yapılmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…