- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.821
İstanbuldayim umraniye. beklerim..
Canım cok gecmıs olsun sımdı nasıl oldu selcukKızlar biz yine acile gittik..Selçuk uyudu birden uykusunda öksürük tuttu ama çok kötü böyle nefessiz kaldı hırıl hırıl nefes alıyodu..hmn gittk..üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomş..ilaç verdi bakalm yrn alcam..(( Selçüküm enfeksiyonu nerden buldu
Aynenn bebısım yaa benmkıde fena terstte ıtursam yastıklarda koysam emerken kafasını cevırıp cevırıp bakıo bende mecbur kapatıorum:))Kızlar oğluma tv izletmıyorum. Bız ızleyecegımız zamanda hep salıncagını tv ye ters cevırıyorum .
Gecen yıne cevırdım mutfakta işlerim vardı.Bizimkinden bi ara hiç ses yok. Genelde oyuncaklarının sesı gelir.
Bakıyım napıyor acaba dedim bıde ne göreyım uyanık çocuk camdan tv nın yansımasını ızlıyor ve hiç ses çıkarmıyor.
Koptum o halıne oğlum dedim yakalandın şokladı:)
Bebısımm sprıal bende dusundum ama sonra hem hamıle kalma ıhtımalıde oldugu ıcın bıde yumurta dollenıo ama rahıme ulasmıo dıyee yanı dınen dollenmıs bı yumurtayı rahıme almıorum dusuncesıyle ıstemedmBenim koca bayılır herhalde öyle bişi olsa bi kere oldu da öyle şüphelendik test yaptım nerdeyse bayılacaktı ikici çizgi çıkacak diyehiç istemiyor ikinciyi ama Gülnihal 7 yaşında fln oluca belki düşünürüz diyo
Geçen ay oldum ,şimdi ikinciye olamam lazım bi hareket yok Mine diyor ya şüpheli bi ilişkim olmadı diye aynen şüpheli bi durumda yok ama neden olmadı diye yusuf yusuf başladı,yok anam çekilecek dert değil ya her ay böyle spirale de tırsıyorum :18:
Gamzecım gecmıs olsn evını sumu bastı ben yok ıdım gormedımbirkaç tane daha alıntım vardı ama onlar kuş olup uçmuş
evi toparladım kızlar, ıslanan halı ve diğerleri yıkamacıya gitmek için bekliyor sadece...
Berra'nın ufak bir öksürüğü oldu, doktor şurup verdi 1 kere kullanıp bıraktım çünkü anladım ki, klimanın kuruttuğu ev ortamından öksürüyor, evi daha çok havalandırarak öksürükten kurtulduk.
İlgi manyağı kızım, yakamı bırakmıyor, oyun oynayıp duruyoruz, gün içerinde 3 kere yaptığı 30 dakikayı geçmeyen uykulardada ya yemek yiyorum, ya yemek yapıyorum, çoğunluklada kızımla beraber uyuyorum bu sebeple 5 gündür tek kelime yazamadım buraya sürekli geçmişi okuma modundaydım.
blogda geçtiğimiz haftanın ek gıda menüsü var, artık aldığı kaşık sayıları arttı, 1 elma 1 armut bitirebiliyor. hala günde tek öğün ek gıda veriyorum, ve o öğün anne sütü ile tamamlanıyor, doydun deyip 4 saat sonra besleme durumu yok yani, galiba biraz yavaştan alıyorum bu işi ama böyle daha mutluyum, niyetim hiç vermemek neredeyse :)))
Bernaa kocamla aramda gecen dıyaloglara cook benzıo bızımkıde boyle ahahah:))) Bızımkıde herkese sual vermekten kafayı yedı:)) Bızımkıde sahurda kalkamaz uyandırırımm ordn orya yatar:) Bunlrın hepsımı boyle:))kızlar sizle kocamın sahur bombasını paylaşmak istiyorm..böyle konuşmaları çoktur bundan sonra olursa paylaşcam valla.
sahura kaldırmaya uğraşırken yine (kendisi uykudan kalkınca şuursuzca konuşabiliyo)
baktım kalkmıyo iyice dürttüm en sonunda kızdı
"laf anlatamıyorumki olimpiyatlarda ne işin var senin.." dedi bna..
bende "ne var tek hızlı koşan Hüseyin Bolt mu..bende koşarım benim neyim eksik" dedim..tabi kendisi beni duymadı uyumaya devam ettiği için..
yine uyandırmaya çalıştıımdan "2 saattir oyun oynuyosun" diye kızdı.. ben daha yeni uyanmışım kardeşim..
aynı sabah uyandırdım yine uyku sersemi gitti içerdeki yatağa uzandı Selçuğu götürdüm altını değişcem "kay kenara" dedim bize "aynı motorumu alcaksınız" diye sordu.."hee dedim aynı motoru alcaz..en ufak fark olmasın affetmem" dedim bnde ne diim..adam bütün gün çizim yapmaktan kafayı yedi :))
daha olursa paylaşırm..bakalm bu gece bizi neler bekliyo..şimdi yine uyukluyo..:18:
Aynen aynenn bende adet olmadım ıcımde kıpırtılar var gereklı gerkesız bulantı bas donmesı halsızlk hıssedıorum gecen gun test yaptm tek cızgı cıktı bu bıle benı kesmedı yıne yapıcmben hala adet olmadım çıldırıcam yahuuve oğluma hamile kaldığımda tamda yine buzamanlar karnımda pıtpıtlar olmuştu.bugün yine oldu aynısını.yarabbim çok erken daha oğluma acırım yaa daha süt bebesi o
Canım kanama yapabılr haplar duzensızlk olabılr yanı cok uzun sure surmedıgı surece sorun yok uzarsa druna danıs. Ayrıca bana drum emzırdıgn ıcın bence ılac kullanam dedı dıye ben kullanmıorum esım korunuo ama emzırme bıtsn en babasını kullancm ısımı rıske atmak ıstemıorum umarım bun ıcın gec kalmamısımdır:)))))tşklr kızlar ,imceleyim bır ıyı oldu ogrendıyım.
bırde kızlar dogum kontrol olarak ne kullanıyorsunuz.ben cerazette dıye bır ilaça başladım emzıren anneler ve kg bayanlar kullana bılıyormus yenı bır ılacmıs ama ıyı oldugunu duydum ama bende 20 gundur kanama var bu aralar bıraz azaldı ama yıbe de gun ıcınde sureklı gelıyor.sız hangı yontemlerı kullanıyorsunuz ve dogum konturol hapı kullanalar varsa aranızda kanama sizdede oluyormu.
Ellerıne saglk kuzummm gecmıs olsn Gulnıhalımeede ama atesı oyle cok cıkmamıskı nıye cok panık ettın? Ben 38 den sonra mudahale gerekır dıye bılıorum canım?Günaydınn güzel mart anneleriii
Dün akşam iftara misafirim vardı sabah sekizden başladım ben ,temizlikdi yemekti arada Gülnihalin maması alt değiştrimesidi derken saat 7 de herşey hazırdı ben azıcık oturayım dedim misafirler geldi, yedik içtik ,sohbet muhabbet onlar kalktığında saat on ikiye geliyordu ben bulaşık mutfak derken saat iki oldu hadi kocama sahurda hazırlayıp uyuyum dedim Gülnihal ağladı bi baktım yavrum ateşlenmişşsoğuk bezler koydum alnına ateş düşürücü şurup verdim 37-37,5 gidip geldi ateşi sabah gelirken 36,4 olmuştu ama hala huzrusuz tabi dünkü bütün gün yorgunluk üsne gece uykusuzluk pert bi haldeyim Çok yorgunum ama hiç şikayetçi değilim,misafir ağırlamayı evime gelen misafiri evden gönlü hoş göndermeyi çok seviyorum,e uykusuzluğa gelince bebek bu tabi ki ateşlenecek,ağlayacak olağan şeyler bunlar durduk yere kendimi triplere sokmayım demiiii
Gıt al bıtane ertesı sabah yap sana akıl verıorum lakın tek cızgıyı gormeme ragmen halaaa ınanmıorum bıtane daha alıp yapım dıorum:) Ama bılemıorum dedıgm gıbı suphelenmıorum ama bu pıtpıtlar ve bulantılr ve gergınlk ve bıde bıyerde okumstum burdamı hatırlamıorum kuzey emdıkten sonra sutu kusmuo ama boyle kesık kesık cıkartıoo bırı yazmıstı sanırım hamıleymıste cocuk o yuzden kusuomusya kızlar ide benim hasta olmam lazım olmadım hala ya günüm geçti :18:böyle düzensizlik ola bilir mi ki yani şüpheli bi durum olmadı hiç ama off
Iykıı dogmus defne canım nıce senelere.Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim
Off offfffffffffffffffff Desme yaramıııı:))) Bu ısın en ıyısı hap ıstee %99.9 otekıde ALLAH tan kul napsın:)))''Diğer yöntemler; vajene konan fitiller, prezervatif (kondom), dışarı boşalma vs. etkili korunma yöntemleri değildir. Bu yöntemlerle korunanların gebe kalma şansı çok yüksektir''
öyle bakınıyordum da bunu gördüm ben şimdi tırsmayım da ne yapayım :18:bizde ok kullanıyoruz offf test mi alsam ,çekilecek iş değil ya spiral en iyisi galiba ben bi doktora gideyim
İstanbuldayim umraniye. beklerim..
Günaydın güzeller... Bugün Defne'min doğum günü teyzeleri.. 3 yıl önce bugün bu saatte ameliyat masasında idim ve çıkmayı bekliyordu yavrum.. Iyiki doğdun anneeeemm seni cok seviyorum. Meleğim benim
iyiym canim cok sagol sordugun icin. telden baglaniyrm cok katilamiyrm o yuzden ama hep okuyrm aklimdA dualarimdasiniz. bezeler icin bir ay bekliycez canim.. bir ay sonra ultrasonumz var ins. gitmis olurlar. Omer de sunnet olacak demek.kolaylikla gecer ins. aman dikkat et ehil birine yaptir.
Ayselcim sna da gecmis olsun.bugun topArlAmistir gulnihal ins.
Bernadan haber var mi selcuk nasil oldu acaba?
Canım cok gecmıs olsun sımdı nasıl oldu selcuk
Selçuk demin çok kötü düştü..biyerede ayrılmadm yataın üstüne koyup hmn 1 adım ilerdeki çöpe bişi attm hatta adım bile atmadım ayamı uzattım çatt diye bi ses geldi..bi bktm Selçuk yerde kulak üstü..o ruh halimi kelimelerle tarif edemiyorm..o kdr kötü ağladıki..aldım kucama 1 saat inmk istemedi..bi yandan hırıl hırıl burnu tıkalı aspiratörle sümüklerini çekiim dedm onada sinir oldu.. okdr balgam varki çocuk nefes alamıyo..ağlayarak babamı aradım kusma fln yoksa bişi olmz takp et dedi..hepiniz düştünüz fln diye sakinleştrmeye çlştı ama bu direk parkeye geçirdi kafayı..off içim acıyo düşündükçe
AYnııı elı ayagı ayrı oynuooo cocugumm cok fenaaa nereye koysm orda bulamıorummm cok harktlı bıde donup donup aglıo ıstee ozamn delı oluorummm bıde otekı tarafına donmeyı bıleydı ıyıydıı bazn donuoo ama artık sansamıdr nedr bılmem:))kızlar hepinize kocaman bir öpücek yollayıp derdimin dermenı sizde mı soruyorum
benım çocugum ıkı dakka totosunun üstünde durmuyor hep bir hareket hep bir heyecan offff eli dursa ayagı durmuyor ayagı dursa eli kısacası hiç bir yeri çok hareketli çok yoruluyorum akşam uyutuncaya kadar sürekli bır oyun halındeyız ya da sokaklarda gezıyoruz ne yapıcam ben bu kızla
Selçuk demin çok kötü düştü..biyerede ayrılmadm yataın üstüne koyup hmn 1 adım ilerdeki çöpe bişi attm hatta adım bile atmadım ayamı uzattım çatt diye bi ses geldi..bi bktm Selçuk yerde kulak üstü..o ruh halimi kelimelerle tarif edemiyorm..o kdr kötü ağladıki..aldım kucama 1 saat inmk istemedi..bi yandan hırıl hırıl burnu tıkalı aspiratörle sümüklerini çekiim dedm onada sinir oldu.. okdr balgam varki çocuk nefes alamıyo..ağlayarak babamı aradım kusma fln yoksa bişi olmz takp et dedi..hepiniz düştünüz fln diye sakinleştrmeye çlştı ama bu direk parkeye geçirdi kafayı..off içim acıyo düşündükçe
iyi diyelim iyi olsun be mine :))
çok tatlı maaşallah çok güzel gülmüş atlası bi türlü yakalayamadım böyle gülerek
çok ağladı Fatma hemde çaresizceoyy yavrumaa cok gecmıs olsun berna yaa,cok uzuldum,cokmu agladı pasam yaaa
dediin gibi yapiyim mine iyi hatırlattın belki iyi gelir saol cnm..bliyorm kuzeyin düştünü okuyunca gözlerm dolmuştu hele bide msaya çarpmış..neyseki bişi olmamışOffff yaaa dustu lafını okuyunca tuylerım dıken dıken oluoYavrum bernacımmm benmkı yemek masasından parkeye yapıstı oglum ( Ama ALLAH yavrumu korudu ıstee sanırım sandalyeye carpıp hızını hafıflettı oglm 3 gun kafası sıstı yavrumun dusundukce ıcım acıdıı hazmedemdm benm yuzumden dustu resmen ordan dussun dıye bırktım cocugu Off cok kotuydu o yuzden bırı dustu dıyınce cok uzuluorum senı cook ıyı anlıorum Bıde hasta olmus yavrum Yaa ıhlamur fln versene bıraz bernaa ben ıkı aylktı kuzeye mevlut yaptktan sonra tıkandı cocugum burnu fln hem burnunu cektm hem ıhlamur verdım ıyı gelmıstı her ogunde taze taze demleyıp bır kac kasık ıcır ıstersen? mınık bal böcegıı ınsallah hemen ıylesır
ahhh canım yaa geçmiş olsun içim cız etti yemin ederim korkma canım bişi olmaz allahın izniyle
sana gelmeden bir gün önce atlası pusetine koydum kemerlerini bağlamak için kendime doğru çekim dedim yüzü kapak yere kapaklandı yerdeydik halbuki yüksekten düşmedi öle ama kaşını kapı eşiğine vurmuş şişti kızardı gözü çok ağladı yavrum gözü moraracak diye korktum.... çok üzüldüm ama anlatamam gözümün önünde elimin altındayken ben nasıl bu hatayı yaparım diye içim içimi yedi
kızlar hepinize kocaman bir öpücek yollayıp derdimin dermenı sizde mı soruyorum
benım çocugum ıkı dakka totosunun üstünde durmuyor hep bir hareket hep bir heyecan offff eli dursa ayagı durmuyor ayagı dursa eli kısacası hiç bir yeri çok hareketli çok yoruluyorum akşam uyutuncaya kadar sürekli bır oyun halındeyız ya da sokaklarda gezıyoruz ne yapıcam ben bu kızla
AYnııı elı ayagı ayrı oynuooo cocugumm cok fenaaa nereye koysm orda bulamıorummm cok harktlı bıde donup donup aglıo ıstee ozamn delı oluorummm bıde otekı tarafına donmeyı bıleydı ıyıydıı bazn donuoo ama artık sansamıdr nedr bılmem:))
hiç durmuyo hiçççç, uykusunda ble dört dönüyo yatakta, başının olması gereken yerde ayakları , ayağının olması gereken yerde başı..dün gece uyutmaya çalışırken bacakları elleri öyle bi hareketliydi ki, uyuduğunda saat 1 olmuştu, hiperaktif mi olcak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?