2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarımmm kadır gecemız mubarek olsun ınsallah,bende bgn allah kabul ederse orucluyum,klıse olacak ama yemegı aramıyorum,benı susuzluk vuruyo:)
aysımanın bayramlıklarını aldık bızde,teyzesıde almıs...havalar soguk oluyo burda gecelerı,o yuzden 12tane hırka aldım ve gerı kalan seylerı tamamladık...
Topuklu ayakkabının esamesını unutan ben,bu bayram topuklu ayakkabı gıcem,ınadım ınat k.cım ıkı kanat hesabı cok kararlıyım...
Yarın tekrar bakıcam magazalara...
Kızlar ben sagmıyorum ama sutumun azaldıgının bende farkındayım,ek besınlere gectık ama aysıma emmeden kesınlıkle durmuyo...
Aysımada gulnıhal gıbı son bır haftadır kendıne harıka bı duzen olusturdu,uyku duzenı yanı...o uyuyunca bende kafamı dınlıyorum,dananın cenesı hııc durmuyo:)

Devir olacak diye pc de ne kadar özel belge resim varsa hepsini diske alıyordum bu resmi gördüm daha evleneli dün gibi geliyorken,bizim bi bebişimiz bile olmuş çok duygulandım

12 tane hırkamı ne etcen kız o kadar hırkayıı,Bende geçen bi topuklu aldım ama Gülnihalle dışarı çıkarken güvenemiyorum yanımda babetleri de alıyorum,Aysımanın çenesini yerim ben bi konuşsa neler anlatacak annesi,bayramlığınızı da almışınız ohh güle güle giysin meleğim

Laaa 12 hırka yazmıısm:) 2 tane dıcektım:)

berna selcukuma yogurt verıyomussunya,yogurt ne yogurtu canım,bende gecıcem yogurta ama kafam cok karısık

Laaa 12 hırka yazmıısm:) 2 tane dıcektım:)

berna selcukuma yogurt verıyomussunya,yogurt ne yogurtu canım,bende gecıcem yogurta ama kafam cok karısık

kadir geceniz mübarek olsun kızlar..Rabbbim edeceğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah.dualaranıza beni ve minik kuşumuda ekleyin olur musizler bizim dualarımızda olacaksınız...ramazann başından beri bkadir gecesi oruç tutarım diyordum..regl oldum 4.günüm .dün ablamla konuşuyorum oruç tutcam diye.dediki nasıl tutcan o zaman dank ettti.ablam hatırlatmasa regl olduğumu sahurda yapar iftar da açardımDo kadar şartlamışım kendimi tutarım diye.kısmet olmadı.

Merhaba arkadaşlar sütüm bitio diye yazmışsınız bendede aynı sorun var çok üzüldüm birden bire oldu çünki bi gün doluysa göğsüm bi gün boşalıyo.strese bağlamıştım ben ama 5.aya girdik normalmidir dr a gitsemmi acaba? ek gıdaya geçince hepten kesilir diye korkuyorum 2 yıl emzirmeye devam edin diyorlar.dere otu,kısır,soda bildiğim ne varsa süt artırıcı yiyorum ama ne fayda.Benim gibi olan varmı aranızda bebeğim açlıktan ağlardı aç kalsaydı eğer acaba ben sağamasamda bebeğim emerken süt yetiyo olabilirmi.:2:

canımm evlılıgınız mutlulukla daım olsun ınsallah....kız topuklu ayakkabıyı alıcam ama bende senın gıbı alırım yanıma babetlerı...

Allah cümlemizin dualarını kabul etsin cnm,Gülnihali anneme sata bilirsem bu akşam bende teravihe gitmeyi düşünüyorum

canımm evlılıgınız mutlulukla daım olsun ınsallah....kız topuklu ayakkabıyı alıcam ama bende senın gıbı alırım yanıma babetlerı...
AMin cnmm,kesinllikle al babet yorulduğun yerde çıkarırsın bayadır giymediğin için zor olur bide bebeiş var kucak ister fln
süpersiniz ....bende paylaşcam..ahh ahhh ne günlerdi yaşlandık
Eki Görüntüle 489255

Canımm maşalahh hayır ben günler ne öabuk geçti ona mı yanayım resimlerde inceciğiz ona mı yanayım anacımmmm
Bu arada kızlar resimler aynı gün çekilmiş bu arada biz Bernayla aynı gün evlenmişiz

Canım ben de şubat annesiyim dün bebişim tam altı aylık oldu.
Hala emziriyorum ufak ufak da tadım yaprırıyorum

Öncelikle stüm bitecek diye kesinlikle düşünme
Sen geldiğini düşündkçe süt elir.
Gögsün boş gibi dursa bile bebiş çeke çeke getirir sütü

HErkesin dediği gibi bol bol su iç
5 aydır kendinde sütü arttıran şeyleri gözlemlemiş olmalısın onları yemeye gayret et.
MEsela mantar çorbası bende süt yapıyo

Ama herkese süt yapan şeyler var sanırım
Özellikle hurma ye günde 3-5 tane
Sonra anason,rezene,ısırgan otu, papatya al.
Bunlardan birere çaykaşığı atarak çay demle kendine bol su ile iç bu çaydan
Bu da sütü arttırıyo

Ama en önemlisi düşünce
Sütüm var diye düşün.
Bana yardıma elen bir abla var onun ikizleri var hiç ek gıda almadan birbuçuk yaşına kadar sadece emmişler.
Yani bir anne sütü ile iki bebişi bile doyurabilir.
Bunu beynine anlatırsan süt elmeye devam eder.

Bebişler aç kalmasın sütleriniz bol bol olsun kandiliniz de mübarek olsun

Allah razı olsun senden canım hipp in süt yapıcı çayını kullanıyorum ama dediğini yapıcam inşallah aa birde unuttum geçen hafta ilk kez adet oldum , olmadan birkaç gün önce başladı zaten bu durum sende böyle birşey oldumu? geçici birşeymidir.Bu gün son günüm sanırım.düzelir inş eskisi gibi

ben henüz adet olmadım canım
dedğin ggibi hormonlarla alakalı olabilir
inşallah düzelir

hz. Muhammed ahlakı Hz Süleyman saadeti Hz Eyübün sabrı Hz Yusufun güzelliği Hz Hamzanın cesareti Hz Ömerin adaleti Hz Alinin bilgisi ve 124bin peygamberin duası sizinle olsun . Hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…