2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kalabalıkta huy değiştiriyolar, normaldir...bi de dönem dönem böyle krizleri oluyo..geçer inşallah...bizimki de kuş gibi ötüp duruyo..çığlık atıyo habire..ama keyif çığlığı allahtan...kafa beyin bırakmadı :)

kızlar bu arada 1 haftadır mide bulantısı oluyo bendee ne alaka anlamadımmm :18::18::18:

sorma, bende de aynen öyle...hatta korktum, hamilelk testi yaptım..daha hiç adet olmadığımdan bişey olsa hemen aklıma bu ihtimal geliyo :) nedendir bilemedim ben de..

kızlar oğlum emziği tutmaya başladı çok sevindim yaa.3 gündür emiyorbuarada bişey sorucam oğlum ishal olduğu 1 haftada beni çok emmek istemedi.günde 3 defa felan emzirebildim gerisi mama takviyesiydi.tabi buarada sanki sütümde azalma oldu.şimdi düzeldi emiyor.merak ettiğim acaba sütüm tekrar eskisi gibi olur mu?

inş. güzel bir tatil geçirirsiniz biz önümüzdeki hafta çıkmak için hazırlanacağız hatta otele bile karar verdik ama ben her an vaz geçecek gibiyim,, atlas sakin bi bebek olmadığından tatilim burnumdan gelecek diye çok korkuyorum

Son düzenleme:

canım benimde sütümde azlma var ilk 3ay çeşme gibi geldi ama şimdi ucu ucuna yetiyo bazen damla damla az geliyo bazende çok doluyo anlamadım ama soğanın faydası oluyo dene istersennn ilk aylarda çok geldiği için sağıp şoklamaya atmıştım sütüm yetmediği zaman veriyorum ama 3 poşetim kaldı mama takviyesine başlıcam bendee

canım bende seninle aynı durumdayım.kaç gündür uyku girmiyor gözüme.birde ben gaziantepte olduğum için daha çok şeyleri öğreniyorum.herşey basına yansıtılmıyor.mesela o minacık melek bedeni ortadan ikiye ayrılmış.ben bunu öğrendiğimden beri kahroluyorum.elime silah alıp dağlara çıkasım geliyor yeminederim.bombanın hertarafında çiviler varmış herkesin üstünde çivi.kemiklerine kadar saplanmış.ve işin entrasan tarafı size yemin ederim daha 10 gün önce eşim rüyasında görmüştü.hatta rüyayı yorumlayabilen alimlere rüyanın anlamını sorduğumuzda rabbim hayırlısını etsin size bişey olmayacak ama antebin başına gelecek var saldırı var.bu rüyanın anlamı o memlekette savaş veya benzeri bişey olacak demişlerdi.ve biz bu rüyayı 1 den fazla kişiye sorduk cvp aynıydı.ve benim şom ağzım o sabah eşime dedim ki şükürler olsun rüyan çıkmadı dedim oda inş çıkmaz da rüyanın ne zaman gerçekleşeceğide belli olmaz demişti.ve az kalsın bomba ptlanan bölgeye biz gitmek üzereydik.annemler biraz daha oturun deyince kaldık.iykide gitmemişiz.olaydan bu yana gaziantep caddeleri dolu protesto edenler sabahlara kadar uyumuyorlar.bugünde devlet büyüklerine şişe fırlattılar.ama yetmezzz yetmezzz yetmezzzz......artık anlaşılan bizim halk olarak bişeyler yapmamız lazım.hergün ölüm duymaktan bıktıkkkk.bayram antebe hatta türkiyeye zehir oldu.

merhaba kızlar:) ben bugünü atlattım şükür artk gerisi daha kolay olur:) sabah inanılmaz bi metanetle uyandım makyajımı yaptm hazırlandm kızımı emzirdim sonra ona öpücük atarak yola koyuldum, şaşkındım hiç böylesi metin olacagım aklıma gelmezdi, işe gidince herkes etrafıma toplandı hoşgeldin beş gittin ağladınmı dediler hayır dedim biz cok ağlamıştık dediler, dedim valla bende şaşırıorum bu metanetime ama sanırım aldıgım dualar sayesinde böyle rahatım:) ardından henüz yerim belli olmadıgı için epeyce dolandım durdum, bu bi süre böyle devam edicek yerim belli olana dek, öğlen eve geldigimde kızım yeni uyanmıştı, emzirdim ama öpemedim makyajım var die, beni döve döve emdi yumruk yapıo hem emio hem vuruo heheheh gene hiç ağlamadan yavruşuma ufacık bi öpücük kondurup işe geri döndüm ve öğleden sonra cok cabuk gecti zaten, 3te işten cıktım 3ü 10 gece evdeydim:)) baktım gene uyuyo pıtırıcıgım yarm saat dinlendirdi beni yavrucum snra uyandı, ben tabi o uyanmadan makyajımdan falan arınmıştım o uyanınca hemen yumuldum onaDD yemedik hiçbiyerini bırakmadım gene zumzukları çaktı yüzüme gözümeDD yani kızlar anlayacagınız hiç kendimden beklemeyecegim bi performans sergiledim bugün:))))

canımm cok sevındım dunden berı aklımdaydın sen,yazdıkların cok uzdu benı ama cok sukur ılk gunun guzel gecmıs,devamıda oyle olur artık,bebegıne kım bakıyo canım

Canım ya inan benimde aklım bugün sendeydi.o günkü mesajın benide çok duygulandırmıştı,kendini çok iyi ifade etmiştin.bende sana bugün teselli vermek için uzun bi yazı yazdım,hay yazmaz olaydım.neden diceksin,uzun bi yazı yazdım,e buda baya bi zamanımı aldı.sonlandırma cümlelerimi kurarken anlamadığım şekilde yine yanlışlıkla sildim tüm yazdıklarımı bu 3.oldu maalesef yanlışlıkla silmem inan o kadar sinirlendimki kendime,hatta şey yazacaktım ben ne kadar beceriksizim ya,kendime sinir oluyorum yazıp çıkacaktım sadece:) sonra ondanda vazgeçtim,pc ye küstüm kapattım:) geçende sana yine yazı yazarken yine tüm yazdıkalrımı yanlışlıkla sildim,oğlum ağlayıncada bıraktım yine.inşaallah bu yazdığımı silmeden sana iletebilirim:) eğer yinede silersem bu laptopu kaldırıp camdan atacam:)
Geçen yanlışlıkla yazdığım yazıda beni bulmak için gösterdiğin çabaya dair şaşkınlığımı ve teşekkürlerimi,benim için yapmış olduğun dualar içinde minnettarlığımı ifade etmiştim özet olarak.Bugünkü yazımdada durumuna üzüldüğümü,duygulandığımı ama yinede şükretmen gerektiğini,nitekim bebeğini herhangi bi hastane odasında bırkaıp gitmediğini,nisbeten gönlünü ferah tutman gerektiğini en yakınımda gördüğüm dramatik bi durumu örnek göstererek anlatmıştım.Kısmet değilmiş,iletemedim,silindi Kuzenim nisan annesi,bebeği halen hastanede yatıyo.günde yarım saat görebiliyo.ne emzirebiliyo(hortumla besleniyo bebek),nede kucağına alıp sevebiliyo.Geçenlerde almış kucağına,müsade etmişler,ağlamış,annesini yabancı sanmış,hemşireleri takip ediyomuş gözüyle,onları annesi biliyo yavrum diyordu ama neyseki buna rapmen onun durumuda çok şükürki geçici.Yakın tarihte ameliyat olacak,inşaallah ameliyatan bi süre sonra sağlığına tam kavuşup ailesine,ait olduğu yere dönecek.Rabbim kismeye dermansız dert vermesin.Bizleride sevdiklerimizle,ailemizle sınamasın.
Ben bugün öğle teselli vermek için yazıyordum sana.şimdi okuyunca neyseki teselliye ihtiyacın yokmuş,sakin ve güzel geçmiş zamanın.Gayet güçlü duruş sergilemişsin.Helal olsun
Kendine iyi bak Canım.Görüşmek dileği ile,HOŞÇA KAL.

Evet an itibariyle bizim tatilimizde baslamis bulunuyor.guzergahimiz corum-Sungurlu-Ankara-Marmaris.ins sorunsuz gecer.opuyorum hepinizi seviyorum cok 

iyi tatiller canım.

kızlar bu arada 1 haftadır mide bulantısı oluyo bendee ne alaka anlamadımmm :18::18::18:

hayırlısı olsun canım yoktur bişey inş.

offf Allah sabır versin, çok fena oluyor birileri karışınca valla.

ayyyy sen neler diyosun canım ya, daha da fena oldum ben Allah korusun ve güç versin size.

bugün işe başladım, çok ağlarım zor ayrılırım diyordum ama çok kolay oldu,, Allah sabrını verdi ve ben çok soğukkanlı bir şekilde sabah uyandım giyindim hazırlandım gökalp i emzirdim o sırada annem geldi ve oğlumu koklayıp evden çıktım, işyerine girince ayrı bir ortam arkadaşlarım derken baktım ki çok rahatım, hatta çantama koklamak için oğlumun önlüğünü koymuştum, onu ble çıkarmadım aklıma dahi gelmedi, kafam o kadar dağıldı ve o kadar güzel zaman geçirdim ki işyerinde, dedim ki ewet benim çalışmaya ihtiyacım warmış :) 12 de çıktım zaten yarım gün çalışıcam, gitmemle gelmem bir oldu:) 1 de ewdeydim amaaan dedim çok mu abartmışım .. benim için bi hava sahası oldu işyeri.. şu an yerim belli değil,müdür de izindeymiş takılıyorum eski yerimde, Allaha şükür bugünü atlattım ya gerisi kolay..

Yâ öyle bunaldım ki canım anlatamam durup durup ağlıyom enes geliyo öpüyo anne tamam geçti diyo sarılıyo ben daha kötü oluyom her zamanki odun kocamla ilgili geçinemiyoz ne olacak
Sağol canım
canım erkekler böyle ne zaman ki olayları akışına bırakıp Allah a havale ettin onları o zaman düzelmeye başlıyorlar senin güçlü olman ve oğullarını iyi yetiştirmen lazım ki onlar da başkalarını ağlatmasın anladığım kadarıyla kocandan sana hayır yok sen de hayatının yönünü değiştir bu hemen olmayacak belki biraz sabret benim hayatım büyük kızım ana okuluna başlayınca değişti işyerinde kuramadığım arkadaşlıkları kızımın arkadaşlarının annelerinde buldum eşimi de kendi haline bıraktım artık sıkmıyorum onu istediği kadar takılıyor arkadaşlarıyla dört yıldır çok mutluyum bazen ince ayar gerekiyor hala ama...

canımm cok sevındım dunden berı aklımdaydın sen,yazdıkların cok uzdu benı ama cok sukur ılk gunun guzel gecmıs,devamıda oyle olur artık,bebegıne kım bakıyo canım
cnm bnm düşünceli arkadaşlarım benm cok seviorum hepinizi:) Alya ya babaannesi bakıo kuzum, bugün eşimde 4-12 idi yani ben gelene kadar oda evdeydi cnm:)
cnm yazdıgını görünce heyecanla okudum hemen:) seni görmek şahane:) ve yaşadıgımız bu yazıp yazıp silinme olayına da artk takdiri ilahi diyesim gelio cünkü kaç sefer böyle oldu vardır bunda da bi hikmet diyelim kuzum:) kuzeninin bebegine inanılmaz üzüldüm rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah dedigin gibi tez zamanda tedaviyle düzelir inş annesine yabancı gözlerle bakıo demişsinya orda koptum işte(( rabbim kaldıramıcamız yükü vermesin gerçekten evlat bambaşka bişey tarifi imkansız.. bugün belkide sizlerin duasıyla bu denli sakindim Allah hepinizden razı olsun cnm bnm:)
cnm sanki birebir aynı şeyleri yaşamışız bugün:) inşallah hep böyle olur:) dedigin gibi benmde yerim belli olmadıgı için tek canımı sıkan durum bu, bunun dışında bi sorun yok:) görüosun dimi cnm burda kızların bizlere ettigi dualarla nasılda işimiz gücümüz rast giitti dimi cnm:)

Bahar ve Nur çok sevindim iyi geçmesine ilk iş günün,bende 3 ay olacak işe başlayalı artık biraz daha alışmış durumdayım,Gülnihali özlemiyormuyum tabi ki özlüyorum bazen kendimi deli gibi konuşurken buluyorum, hayalimde kızımı seviyorum.
Bayramın 3. günü ben çalıştım annemde evde olamdığı için Gülnihale babası baktı, her yarım saatte bi aradım sordum,daha önce kızım ağlayınca panikleyenen aşkım koş diyen adam bi dadıya dönmüş resmen:) saat 4 te çıktım ben işten bezi gevşek bağlaması dışında herşeyi tam yapmıştı aşkım benim Gülnihal uyurken kesinllikle ona müdahele edilmesini istemiyor yatağında yuvarlanıp uyuyacak eşimde ayağına koymuş sallamış Gülnihalin en nefret ettiği şey,yatağına bırak uyur dedim 5 dk sonra aradım uyumuştu:)
Bayram şekerimin resimlerini de bi ara paylaşırım inş. hepini çok seviyorum

Son düzenleme:
Semsıye tıplı bebek arabaları varya kızlar hanı,bebeklerımızın onlara oturma vaktı sızce geldımı

tarık 4 ay 3 haftalık, ben dün onunla gezdirdim...çok rahat etti, çok da mutlu oldu...yatarak gezmekten daha güzel tabi, etrafa baka baka gitti..başını çok rahat tutuyo artık, hafif arkaya meyilli zaten o arabalarda.oturtuyorum ben

ben de tam bunu anlatmaya çalışmıştım, bizim çalışmamız babaların çocuk bakımını öğrenmesini ve elini taşın altına koymasını sağlıyo...çok da iyi oluyo..iş başa düşünce herkes, erkek olsun kadın olsun öğreniyo bakmayı...bu arada kızının uyuma şekline bayıldım, maşallah...darısı bize.

ne güzel...mutlu olmanın bi yolunu bulmuşsun...galiba eşleri fazla da önemsememek gerekiyo...

Semsıye tıplı bebek arabaları varya kızlar hanı,bebeklerımızın onlara oturma vaktı sızce geldımı

Çocuktan çocuğa değişiyo bu konu az önce Bedriye'yle de bunu konuştuk eyüp 3aydan beri dimdik sağlam duruyo oturuyo ama beren daha kendini tutamıyor 3.5ayında baston arabayla gezmeye başladık biz enes'e de tabanvay düştü zavallım :):)0:)

benim uslu kızım gitti yerine ağlayan uyumayan bir çocğuk geldi. 3gündür böyleyiz. oyun halısı oyuncakları hiç birşey istemiyor. kucakta duruyor sadece.acaba salıncakmı alsam kızıma öyle birşey belki hoşuna gider. alanınız varmı?

Benim de sosyalleşip arkadaş edinmem lazım biliyom bu sene enes insallah yüzmeye başlıyacak seneye kreş öbür sene anaokulu bu arada eyüp'de kreş'e sonra 1.sınıf derken bende daha iyi olacağımı düşünüyorum insallah kısa zamanda ise 2eylülde ablamın düğünü 3eylülde'de yola çıkıyoz 10-15gün samsun ordan Artvin e gidiyoz ailemle eşimden uzak olmak sanırım iyi olacak biraz molayâ ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…