2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım atlatmışsınız aşı olayını. kızım da ferro sanoldan pek hoşlanmıyor pazartesi kontrol var konuşacağız doktorla bakalım ne diyecek.

elma püresi yeme durumumuz hüsranla sonuçlandı. şu anda şeftali önde gidiyor bakalım armut da ne yapacak

Aynen cnm elma püresi yerken limon suyu içiyormuş gibi suratını ekşitiyor hatta kafasını çeviriyor ağzındakini diliyle dışarı atıyor yemiyor ŞEftaliyi görünce kuduruyor ama :)Bide çocuk ne anlar diyorlar öyle bi anlıyorlar ki hemde

Berna ben ilaçları 2 gün kullandım baktım iyileşiyor bıraktım geçti gitti çok şükür iyi şimdi

bnde az kullancaktm ama bnmki hmn geçmedi öksürmeye dvm ettii için 1 hafta fln kullandm mecbur..bide dr. bitirmelisin dedi antibiyotii ama bn bitirmedm..sonra tekrar eder diyede çok korktum ama etmedi Allahtan

evt.Selçukda çok seviyo şeftaliyi..ama sevilmicek gibi değlki çok tatlı :)) anasına çekmiş..bnde bi ara sırf şeftali yiyerek 48 kiloya düşmüştüm :))

bende oğluşuma iki gündür havuç patates püresi veriyordum. Doktora mail atma gafletinde bulundum ek gıdalara başlıyoruz yavaş yavaş diye. Adam da hemen bana mail atmış ek gıdaya başlamayın kontrolde kilosu gayet iyiydi diye. Bende kestim ek gıdayı kontrolü bekliyorum valla. Doktor diyorsa vardır bir bildiği. Ferro sanol un toplatılmasını da sordum doktora, sağlık bakanlığı bu durumlarda bize de yazı yolluyor dedi. Ama ferro sanol için biz yazı gelmedi, söylentiden ibaret kaldı yazmış. Ferro sanol a devam edelim demiş. Acaba bu sağlık ocaklarına yolladıkları mı bozuldu kendi saklama yöntemlerinden diye düşündüm bende.

evt.Selçukda çok seviyo şeftaliyi..ama sevilmicek gibi değlki çok tatlı :)) anasına çekmiş..bnde bi ara sırf şeftali yiyerek 48 kiloya düşmüştüm :))

48 kiloooooooo,vhuuu
Ben diyetisyene gitmeye karar verdim Berna kendi kendime veremeycem kiloları belli sağlıksiz kilo vermek de istemiyorum.
Önceki güm bi arkadaşımı gördüm ermiş resmen çok sağlıksz bi diyet uygulamış ve şuan kilokaybını durduramıyor onu görünce iyice tırstım.Emzirdiğimi söyleyecem ona göre liste yapsın gerçi doğru düzgün sütte kalmadı ya

bu kızların hepsi babalarna aşık anlaşılan :) bütün gün ben bakıyorum işveler cilveler hep babaya :) sizde aşıları sorunsuz atlatırsınız inşallah

geçmiş olsun canım atlatmışsınız aşı olayını. kızım da ferro sanoldan pek hoşlanmıyor pazartesi kontrol var konuşacağız doktorla bakalım ne diyecek.

canım ben baştan beri ferro sanol vermedim şimdi zaten toplatılıyo ya o ilaçlar dr kendi dedi vermeyelim diye sende özellikle sor dr toplatıldığını zaten biliyodur

Bizim doktorda hep bekle diyor kilo iyi doyor ama ben meyve pürelerine başladım öyle düzenimiz yok ama hani şu saatte şu kadar diye arada veriyorum işte sebze püresi fln yapmadım hiç ama biz meyve yerken yırtıyor kendini resmen dil dışarda salyaları etrafa püskürtüyor uzanıyor halden hale giriyor

Sonunda biz de tatile gidiyoruz. Kocamı ikna etmeyi başardım. Çok tutucu kocam var ya.... Uyku eğitimi diyorum böyle de uyuyor işte diyor. Boyun simidi diyorum, taktırtmam benim kucağımda denize girecek diyor. Tatile gidelim diyorum, bebekle tatil mi olur diyor. Kakasını yaptığı zamanları biliyoruz bezi yerine lazımlığa yapsın diyorum. Saçmalama diyor. Herşeye muhalefet ya. Kaynanamdan çok karışıyor valla...

Ama sonunda tatil için ikna ettim.Kayınvalidemle, kayınpederimle aynı apartmanda oturuyoruz bunaldım valla. Alp'in gözyaşı kanalları tıkalı. 5,5 aylık oldu kayınpederim hala her gün gözü akmış bu çocuğun diyor. Çok sinirleniyorum, cevap vermeyeyim diyorum tekrar soruyor, Zeynepcim gözü akmış neden diyor. Her gün gözyaşı kanalları tıkalı baba daha geçmedi diyorum ama her gün ısrarla soruyor...

Veeee tatil için Antalya'ya gidicez 18 eylülde. Dua edin kızlar güzel geçsin. Alp uslu uslu dursun bizi hiç üzmesin.

Bu arada amma dolmuşum iki dakikada kayınpederimi kocamı çekiştirdim...

evt cnm sağlıklıvermk lazm sonra mutlaka alınıyo geri..bn şu çaya bakcam ist.e gidince..onu iççem bakalm millet zayıflıyomuş..ztn sütte 60 cc fln çıkıyo günde..artık emzirmelik bişeyi kalmadı yani..yediklerimede dikkat etcem ama başka türlü olmuyo..bni vuran tatlı ya hiç dayanamıyorm

Benim sormak istediğimi sormuşsun cnmm,genelde anne sütüyle yapıyoruz yazmışlar ama benim mama yapacak kadar sütüm yok artık suyla mı yapılıyor yoksa günlük sütle fln mı :44:

canım suyla da yapılıyor galiba. bazılarının üzerinde suyla hazırlanır yazıyor. Hipp in sütsüz mamaları var onlar devam sütü ya da anne sütü ile yapılıyor.

Ben de kendimi demistim zaten...Biz yatagina takmistik odasindaki ama bizim odada park yatakta yattigi icin kullanamadi.

evet canım haklısın artık tutup çekmedikleri şey kalmıyor. Allah korusun artık cok tehlikeliler.

ohhhh Gülnihalime benim hayırlı olsun. emeklicek kız bu minnoş ben sana söyleyim :) darısı benim minik kuşumun başına inşallahhhh.

canım mutlaka götür doktora kontrol etsin. Allah korusun ben korkarım hastalıktan,ciğerlerine inmeden tedavi olsun. Antibiyotik kimse kullanmak istemez ama öksürük kuru diyorsun hemde tedavisini olsun yavrum,gerekiyorsa antibiyotikle olsun.

Yaa Garantideki sistem hiçbir bankada yok,herşey elimizin altında. Nakit oldugum için ben Atm ler çok önemli,para sayma makineleri desen ayrı önemli,diger bankalardaki arkadaslarımla görüştügümde bizden geride bu araclar misal. Ama işte Garantideyken hep çıksam da kurtulsam derdim,şimdi çıktım kurtuldum mu geri dönmek mi istiyorum karar veremedim. Diğer bankalarda da satıs baskısı başlamış zaten,yakın gelecekte bizimki kadar olur.Hakkımda hayırlısı ne diyim. Benim içim dön diyor eşimde kurtuldun başka yerde dene şansını.

Geçmiş olsun canım, bu ay da oldunuz bitti aşılar. Kan ilacına gerek olmamasına sevindim adına. Genelde hamileliğinde annede çok düşükse kan bebektede kansızlık olabiliyormuş. Bizimki kullan dedi benim kansızlığım yüksekti ama işte kan sonuçlarına bakıp demedi. Ben vermiyorum hala içim el vermiyor ne bilim Bizde başlayalım artık ek gıdaya lüttfeennn. Bende herobaby yolladıgı mamaları denedim doktorumdan gizli. Dün elmalısı mükemmel,benim bile yiyesim geldi :) Kızımda bayıldı. Sonra bu bahçe sebzelerini verdim bu sabahta,tattırdım yani. Onu da yedi 4-5 kaşık verdim hepsini yedi. Ama Allahımm ne iğrenç kokudur lezzettir o öyle

Ayselimmm bebeğimmmm sanki beni anlattınnn :) Bende yeni yatak örtüsü aldıydım üstüne etti Alya:) Dedim ki dur şurdan badi falan alım üstünüde değiştirim miniğimin koydum yatağın üstüne. Allahımm sanki koymamı beklemiş gibi saniyesine tırtttttt her yer b.k Bizim leke geçmedi,yepyeni gıcır gıcır yatak örtüm Kurutemizlemeye vereydim iyiydi de ben hala götürmedim,kullanılmadan bir köşede duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…