- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.921
güaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama :) 6. ay aşılarımızı olmaya gittik bugün 3 iğne ve bir damla şeklinde olan aşılarımız da bitti çok şükür 1 yaşına kadar başka aşı yok kuzum çok ağlamadı yine ama benim içim parçalandı kilomuz boyumuz iyi çok şükür burada konuştuğumuz için sordum doktora vajinal yapışıklılk var mı diye baktık yokmuş ferfo sanol yerine pekmez verelim dedim günde 1 tatlı kaşığı ver dedi artık düzenli olarak ek gıdalara başlıyoruz meyve püreleri yoğurt ve sebze çorbaları sırayla vericem hepsini. Topiğin ilk konuşan bebeğin annesine de gözü aydın diyelim :) benim kız da anne baba dedi birer kez ggerisi gelmedi :) darısı bizimkilerin de başına
elma püresi yeme durumumuz hüsranla sonuçlandı. şu anda şeftali önde gidiyor bakalım armut da ne yapacak
Berna ben ilaçları 2 gün kullandım baktım iyileşiyor bıraktım geçti gitti çok şükür iyi şimdi
Aynen cnm elma püresi yerken limon suyu içiyormuş gibi suratını ekşitiyor hatta kafasını çeviriyor ağzındakini diliyle dışarı atıyor yemiyor ŞEftaliyi görünce kuduruyor ama :)Bide çocuk ne anlar diyorlar öyle bi anlıyorlar ki hemde
bnde az kullancaktm ama bnmki hmn geçmedi öksürmeye dvm ettii için 1 hafta fln kullandm mecbur..bide dr. bitirmelisin dedi antibiyotii ama bn bitirmedm..sonra tekrar eder diyede çok korktum ama etmedi Allahtan
evt.Selçukda çok seviyo şeftaliyi..ama sevilmicek gibi değlki çok tatlı :)) anasına çekmiş..bnde bi ara sırf şeftali yiyerek 48 kiloya düşmüştüm :))
Maşallah kızınına cnm,bizimde 6 eylülde aşı ve kontrolümüz var inş bizde sorunsuz atlatırız aşı olayını ben çok geriliyorum ya
Annem de bende Gülnihali annem diye seviyoruz çok nadir bazen annnniiii yapıyor 1-2 defa denk geldik ama çıkardığı sesler ilk baba diyecekmiş izlenimi veriyor
geçmiş olsun canım atlatmışsınız aşı olayını. kızım da ferro sanoldan pek hoşlanmıyor pazartesi kontrol var konuşacağız doktorla bakalım ne diyecek.
bende oğluşuma iki gündür havuç patates püresi veriyordum. Doktora mail atma gafletinde bulundum ek gıdalara başlıyoruz yavaş yavaş diye. Adam da hemen bana mail atmış ek gıdaya başlamayın kontrolde kilosu gayet iyiydi diye. Bende kestim ek gıdayı kontrolü bekliyorum valla. Doktor diyorsa vardır bir bildiği. Ferro sanol un toplatılmasını da sordum doktora, sağlık bakanlığı bu durumlarda bize de yazı yolluyor dedi. Ama ferro sanol için biz yazı gelmedi, söylentiden ibaret kaldı yazmış. Ferro sanol a devam edelim demiş. Acaba bu sağlık ocaklarına yolladıkları mı bozuldu kendi saklama yöntemlerinden diye düşündüm bende.
merhaba güzel anneler kaşık maması kullanan anneler hangi markayı önerirsiniz.birde günde ne kadar veriyorsunuz?
merhaba güzel anneler kaşık maması kullanan anneler hangi markayı önerirsiniz.birde günde ne kadar veriyorsunuz?
48 kiloooooooo,vhuuu
Ben diyetisyene gitmeye karar verdim Berna kendi kendime veremeycem kiloları belli sağlıksiz kilo vermek de istemiyorum.
Önceki güm bi arkadaşımı gördüm ermiş resmen çok sağlıksz bi diyet uygulamış ve şuan kilokaybını durduramıyor onu görünce iyice tırstım.Emzirdiğimi söyleyecem ona göre liste yapsın gerçi doğru düzgün sütte kalmadı ya
Benim sormak istediğimi sormuşsun cnmm,genelde anne sütüyle yapıyoruz yazmışlar ama benim mama yapacak kadar sütüm yok artık suyla mı yapılıyor yoksa günlük sütle fln mı :44:
Benim sormak istediğimi sormuşsun cnmm,genelde anne sütüyle yapıyoruz yazmışlar ama benim mama yapacak kadar sütüm yok artık suyla mı yapılıyor yoksa günlük sütle fln mı :44:
bn hiç yataına takmadımki zaten Kerime..hani kçk odada otomatik beşik varya hatırlıyosan orda takılıydı..onuda kocam yaptı koca bi tahtayı deldi matkapla ona taktı..hep o odada takıldımız için gündüzleri bnde ona taktım yatakta bnm hiç bi işime yaramıcaktı çünkü..
iyi geceler herkese kızlar hani bu oyalansın diye taktığımız dönenceler var ya artık tehlikeli.Bi kaç saat önce azrayı yatağına yatırdım dönenceyi de açtım bene mutfaktayım birden ses geldi bi gittim dönenceyi çıkarmış yerinden oyuncaklardan asılmış ve yatağına düşürmüş Allahtan kafasına falan gelmemiş uzanıp alıyo artık sizlerde tek bırakmayın dönenceyle
Anammm bune? dünden beri bi sayfa mı ilerlediii nerde bu mart annelerifehmiye gidenleri de kınıyorum burayada uğrayın beaaa
Gülnihali penye battaniyeyle yatırıyordum yavrum kaç gündür geceleri uyanıyor üstünde pijama da var ama hava serin bizim evde serin oluyor akşam yorganını çıkardım yumuldu yorgana ve sadece bi defa emmek için uyandı nasıl suçlu hiss ettim bu çocuk üşüyormuydu da öyle hep uyanıyordu acaba :26:
Veee günün bombası Gülnihal yüz sütü sürünmeye başladıııııDün akşam battaniye açtım yere Gülnihali de üstüne yatırdım bende onun yanında oturmuştum önce oyuncağını fırlattı sonra yüz üstü döndü ve bi kaç hamle sonra oyuncağını aldı
Annemi ve kardeşimi aradım hemen sonra eşimi aradım berbere gitmişti ona da söyledim o heyecanla şimdi de size söylüyorum
Kızlar geçen hafta çok fena hastalandım.Öksürük-boğaz ağrısı,burun tıkanıklığı ve ateş sebebi ile antibiyotik kullanmaya başladım.
Bebeğimde ise 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı var.Serum fizyolojik ve aspiratör kullandım halde geçiremedim tıkanıklığı.Son 3 gündür hem tıkanıklığı arttı hemde kuru öksürük başladı.
Sizce endişelenmelimiyim ?
Şuan için burun tıkanıklığı kendisini zorlasa da keyfi gayet yerinde.Antibiyotik falan kullanmak istemediğim için doktora götürmek istemedim ama gitmelimiyim yine de ?
canım kerime haklı aslında. İlk bankamdı benim o. Sonra iki tane daha değiştirdim, şimdikinden de memnunum ama garanti başka bence. Satış baskısını bilemem tabii ama diğerleri de pek farklı değildir baskı konusunda bence.
güaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama :) 6. ay aşılarımızı olmaya gittik bugün 3 iğne ve bir damla şeklinde olan aşılarımız da bitti çok şükür 1 yaşına kadar başka aşı yok kuzum çok ağlamadı yine ama benim içim parçalandı kilomuz boyumuz iyi çok şükür burada konuştuğumuz için sordum doktora vajinal yapışıklılk var mı diye baktık yokmuş ferfo sanol yerine pekmez verelim dedim günde 1 tatlı kaşığı ver dedi artık düzenli olarak ek gıdalara başlıyoruz meyve püreleri yoğurt ve sebze çorbaları sırayla vericem hepsini. Topiğin ilk konuşan bebeğin annesine de gözü aydın diyelim :) benim kız da anne baba dedi birer kez ggerisi gelmedi :) darısı bizimkilerin de başına
Bide kızlar dün benim poklu kızım her tafarı batırdı
Eşim işden gelene kadar barbunya allmıştım onu temizleyim dedim Gülnihalde mama koltuğunda yanımda oturuyordu sesler ve kokulardan kaka yaptığını anladım az bişey kalmıştı bitirip de alayım dedim bitirdim kucağıma aldım havlusunu almak için odaya gittik,eşofmanın altını çıkarmak için bizim yatağın üstüne yatırdım bide oyun oynarak çıkarıcam ya tutttum eşofmanı ters yaparak çıkardım vee çıkarmamla elimin ve yeni aldığım pikemin üstünün kaka olması bi oldu :) nasıl yapmışsa taşırmış hep önce Gülnihali yıkadım pakladım sonra hemen pikeye giriştim krem rengi bide leke kalmasın diye makineye attım çok şükür ki leke kalmadı eşofmanın belindeki etiken bilem kaka olmuıştu Mervee ne etcez bi bu dötü pokluları yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?