2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler herkese kızlar hani bu oyalansın diye taktığımız dönenceler var ya artık tehlikeli.Bi kaç saat önce azrayı yatağına yatırdım dönenceyi de açtım bene mutfaktayım birden ses geldi bi gittim dönenceyi çıkarmış yerinden oyuncaklardan asılmış ve yatağına düşürmüş Allahtan kafasına falan gelmemiş uzanıp alıyo artık sizlerde tek bırakmayın dönenceyle

Anammm bune? dünden beri bi sayfa mı ilerlediii nerde bu mart anneleri fehmiye gidenleri de kınıyorum burayada uğrayın beaaa
Gülnihali penye battaniyeyle yatırıyordum yavrum kaç gündür geceleri uyanıyor üstünde pijama da var ama hava serin bizim evde serin oluyor akşam yorganını çıkardım yumuldu yorgana ve sadece bi defa emmek için uyandı nasıl suçlu hiss ettim bu çocuk üşüyormuydu da öyle hep uyanıyordu acaba :26:
Veee günün bombası Gülnihal yüz sütü sürünmeye başladııııı Dün akşam battaniye açtım yere Gülnihali de üstüne yatırdım bende onun yanında oturmuştum önce oyuncağını fırlattı sonra yüz üstü döndü ve bi kaç hamle sonra oyuncağını aldı
Annemi ve kardeşimi aradım hemen sonra eşimi aradım berbere gitmişti ona da söyledim o heyecanla şimdi de size söylüyorum

:) birdenbiremi yaptı...maşallah...artık tutamazsın cadıyı...sürünürken çok tatlı oluyolar...

Ne tribi yahu.Ben espri yapmaya calisiyorum ama yazi dilinde beceremiyorum galiba
Kicini donme yorumun super ama bu bebeler 2 yasina kadar nerdeyse oturacaklar bunun icine.İcine pinerken belki hosuna gide gide piner:)

belki ona tırmanmaya çalışırken bir şampiyon kadar efor harcar..o zmn prima aktif bebek kullan..küçük şampiyon için:)))

evet arkasında doumdan 5 aya kdr yazıyo ztn

maşallaahhh Sultanımaa..amaan yandık desene..Selçukta geri geri gitmeye başladı..millet bebekler önce geri gider diyince rahatladm yoksa çocuumda tuhaflık mı var diye düşünmeye başlamıştım..çocuk resmen michael jackson gibi ay yürüyüşü yapıyo geri geri..ama sürüncek mi emeklicekmi bilmiyorm kıçını attırıyo aynen Gülnihal gibi bnde sbh oyuncaı brz ileriye koydumm alsın diye önce oyuncağa doru döndü sonra baya bi gayretle oyuncağa kdr ilerledi..

Son düzenleme:
Kızlar geçen hafta çok fena hastalandım.Öksürük-boğaz ağrısı,burun tıkanıklığı ve ateş sebebi ile antibiyotik kullanmaya başladım.
Bebeğimde ise 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı var.Serum fizyolojik ve aspiratör kullandım halde geçiremedim tıkanıklığı.Son 3 gündür hem tıkanıklığı arttı hemde kuru öksürük başladı.
Sizce endişelenmelimiyim ?
Şuan için burun tıkanıklığı kendisini zorlasa da keyfi gayet yerinde.Antibiyotik falan kullanmak istemediğim için doktora götürmek istemedim ama gitmelimiyim yine de ?

tatlım anlattıklarının aynısı bende de vardı benım ılk bebısım hasta oldu sonra ben oldum dr gıttıgımızde hem antıbıyotık hemde hafıf soguk algınlıgı surup verdı ıhmal etme dr ıyı kı getırmsıın asagıya cıgerlerıne ınmemıs dedı bence en kısa zamanda goturmeye bak bızımkı de oksuruyodu hatta tukurugunu yutuyo demıstık megersem degılmıs bızım burun tıkanıklıgımız hala devam edıyo serum fızyolojık damlatıyorum.

günaydınnnnnnn şekerlerrrrrrrrr ve ballarııııı

yahuuuu nerde bu kızlar eskıden burda 20 kısı olurdu sımdı en fazla hemen hemen 5 kısı yaaaaa:44:

Maşalah Selçüküme de herkes öyle diyor cnm bebekler ilk geri gider ama Gülnihal ileri gidiyor yav popoyu da havaya dikiyor bazen çok komik biz biran önce buluşalım birbirlerini kovalayıp dursunlar

Tüm çalışan annelere!!

Tarih 2 nisan 2012
sezaryene şaşkınlık içinde gidiyordum .( oysa ki sabah kontrole gidiyorum diye çıkmıştım evden pek bir hazırlık da yapmamıştım.) yarı baygın bir şekilde gözlerimi açabiliyordum doktorların seslerini hayal meyal hatırlıyordum birden kuvvetli bir ağlama sesi !! hayır dedim bu benim bebğim değildir herhalde daha hayata yeni geliyordu ama yanılttı beni meleğim. bir kaç saniye sonra yanıma getirdiler çok güzel bir bebekti. çok güzel dudakları uzun kaşları minicik elleri vardı. ağladım ağladım çok güzel bir duyguyu yaşatacaktı kıızm Umay Denizim bana ANNELİK .Bazı zamanlar annem derdi " Anne olunca anlarsın " diye. anlamazdım o zamanlar ne demek istediğini. bugün daha iyi anlıyorum artık Anneliğin ne kadar özel - güzel- zor olduğunu. evet çok zormuş. 3 gün sonra canımı evde bırakıp işe başlayacağım kalbim acıyor içim yanıyor. yabancı birisi bakmayacak babaannesi bakacak ama olmuyor işte dayanamıyorum. hayatı boyunca sadece 6 ay tüm gün görebildim diyeceğim. 3 yaşa kadar evde sonra kreş-okul derken evden uçmuş gitmiş. (daha çook var diyoruz bu zamanlara ama yok işte çok çabuk geçti bazen bize çok uzun gelen o 6 ay)

bir kaç ay öncesinden bu ağlak duruma düşmemek için çok kitap okudum araştırdım kendimi telkin ettim. çocuğum için geleceği için çalışmak zorundayım dedim ama olmadı işte. 3 gün kala salya sümük ağlıyorum. Annelik böyleymiş. Keşke kendi işim olsaydı da kendimi hazır hissettiğim zaman gidebilseydim Keşkelerle de olmuyor işte. Çok zor olacak biliyorum ama bir şekilde yaşayacağım.

uzun bir zamandan beri bu sayfadayım okuyorum ara sıra size katılıyorum. epeyce fikir sahibi oldum. Çünkü beni en iyi anlayacak olan sizlersiniz. İyi ki burdayız iyi ki varsınız. paylaşmak istedim sadece belki gözyaşlarım biraz azalır rahatlarım.

Ben de ilk tükürüğü genzine sıçradığı için öksürüyor sandım ama yok değilmiş..Bildiğin öksürüyor yavrum...
Ciğerlerine inip bronşit olması korkutuyor beni.Zaten çok terleyen bir bebek.
Oooff bağışıklığı için ilaç kullanmakta istemiyorum ama öte yandan da çok korkuyorum.
En iyisi doktora götürmek herhalde.

Yapma cnm böyle sen en azından 6 ay diyorsun ben sadece 3 ay tüm gün gördüm,Ne desem seni teseli etmeyecek biliyorum o yüzden çok uzun mesaj yazmıyorum çalışan anne olarak iyi anlıyorum seni

tatlım canını sıkma dıyemıyorum cuku anne nın yavrusundan ayrı kalması kadar zor bır durum omasa gerek ama senın ıs dolayısıyla ve buda yasamdan kaynaklanıyor artık yasam standartları bunu gerektırıyor herkes evde bebısıyle ılgılanmak ıstıyor ama olmuyor olmuyor olmuyor o yuzden fazla yorma kendını yavruna vakıt ayır eve gelınce bırak temızlıgı yemegı onunla bol bol ılgılen boylece yuregının ferahlıgı olur...

((((( simdi ben hic uzulme vs.diyemeyecegim cunku bu sozler gercekten teselli edemiyor.En azindan bende ise yaramiyor.Ama etrafimda gordugum bir sey var ki zamanla alisiliyor.Babaannenin bakacak olmasi cok buyuk sans.Gozun arkada kalmayacak sadece ozlem duyacaksin.Bende aralikta ise baslayacagim ve simdiden sayisal oynamaya baslayacagim

Yapma cnm böyle sen en azından 6 ay diyorsun ben sadece 3 ay tüm gün gördüm,Ne desem seni teseli etmeyecek biliyorum o yüzden çok uzun mesaj yazmıyorum çalışan anne olarak iyi anlıyorum seni

Teşekkür ederim canım zor bir süreçten geçiyoruz . Her şey çocuklarımız için deyip biraz avutuyoruz kendimizi.

evetcanım dr götür dha cok ılerlemesın zaten 5 gun kullandırıyo ılacalrı daha fazla kullanılmıyor 2. 3. gun etkısını gosterıyo merak etme terlemesıde hasta ya ondandır sıkma tatlı canını sen dık dur kı bebısıne bakasın ben esım eve gelene kadar hungur hungur aglamıstım sonra dr gıdınce ohhhh cektım

kızlar hafta sonu mama sandalyemizi alıcaz artık. şu iki model arasında kaldım. sizce hangisini alsam??
Eki Görüntüle 499136 Eki Görüntüle 499137

ben dün ikisine de baktım graco yu daha çok beğenmiştim onu almayı planlıyordum aslında. Ama chicco daha hoşuma gitti yakından bakınca. zaten aralarında da çok fiyat farkı yok. Chicco nun renkleri daha canlı albenisi daha yüksek. Chicco, graco dan daha yukarıya çıkabiliyor. Graco daha alçak kalıyor yanında. Diğeri çift kılıflı, iki tepsili. Sadece chicco biraz daha hantal duruyor taşınması daha zor gibi. Ben chicco alacağım sonuç olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…