2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dilara ela babababa demeye basladı hemen kameraya cektık eşim şaşkınlık içerisindeydi

Son düzenleme:

Sağol canım. Evet dediğin gibi temizlik - yemek bir şekilde olacak nasılsa.

Allah kolaylık versin canım. Evet babaanne konuusnda şanslıyım dediğin gibi. umarım sen de iyi bir bakıcı bulursun

canım kerime haklı aslında. İlk bankamdı benim o. Sonra iki tane daha değiştirdim, şimdikinden de memnunum ama garanti başka bence. Satış baskısını bilemem tabii ama diğerleri de pek farklı değildir baskı konusunda bence.

mothercare de indirim var güzel bir model baktık dün. altı sepetli masasında küçük renkli bir oyuncağı var 175 e düşmüş.

Bende kızımın ilk ''baba''diyeceğini düşünüyorum.
Eşim kapıdan girer girmez Gülnihal havalara uçuyor ona doğru eğiliyor ''eyii,bvüü,eeee''gibi değişik seslerle onu çağırıyor,kucağına gider gitmez boynuna sarılıyor,elleriyle yüzünü okşuyor ,babasını ısırmay çalışıyor
Bazen sabah uyanınca yanımıza alıyorum Gülnihal direk babasında doğru dönüyor,onunla oynuyor.Baba kız aşk yaşıyorlar resmen,bense onları izlerken dünyalar benim oluyor

11 ziyaretçi

Mart annişleri eğer 11 ziyaretçiden biri de sizsenşz sayfaya kadar gelmişiniz üye girişini de yapın muhabbet edelim neden sadece okuyup kaçıyonuz ki

1-0 babalar hep galip:)) bizde durum daha çok fotoğraf çekilirken belli olyor babasının kucağıdaysa gülerek poz verilir eğer bendeyse baş hemen sağa ya da sola çevrilir yüz pek görünmez

güaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama :) 6. ay aşılarımızı olmaya gittik bugün 3 iğne ve bir damla şeklinde olan aşılarımız da bitti çok şükür 1 yaşına kadar başka aşı yok kuzum çok ağlamadı yine ama benim içim parçalandı kilomuz boyumuz iyi çok şükür burada konuştuğumuz için sordum doktora vajinal yapışıklılk var mı diye baktık yokmuş ferfo sanol yerine pekmez verelim dedim günde 1 tatlı kaşığı ver dedi artık düzenli olarak ek gıdalara başlıyoruz meyve püreleri yoğurt ve sebze çorbaları sırayla vericem hepsini. Topiğin ilk konuşan bebeğin annesine de gözü aydın diyelim :) benim kız da anne baba dedi birer kez ggerisi gelmedi :) darısı bizimkilerin de başına

Maşallah kızınına cnm,bizimde 6 eylülde aşı ve kontrolümüz var inş bizde sorunsuz atlatırız aşı olayını ben çok geriliyorum ya
Annem de bende Gülnihali annem diye seviyoruz çok nadir bazen annnniiii yapıyor 1-2 defa denk geldik ama çıkardığı sesler ilk baba diyecekmiş izlenimi veriyor

bnce gitmelisin..öksürük şakaya gelmez şimdi kuru kuru öksürür Allah korusun ilerler göğse iner bronşit fln o yüzden her ihtimale karşı git..bnde gittim antibiyotik verdi vermek istedm başka dr.a gttm oda boazları baya kızarmış kullanmazsan göğse iner fln dedi mecbur kullandm..bizimde burun tıkanıklıı uzun sürdü aspiratör kullanmaya dvm et..bn baya kullandm 1-2 hafta baktm geçmedi bıraktm bakiim çektikçe geliyo bırakınca nolcak..kendiliinden geçti tıkanıklık

Bide kızlar dün benim poklu kızım her tafarı batırdı
Eşim işden gelene kadar barbunya allmıştım onu temizleyim dedim Gülnihalde mama koltuğunda yanımda oturuyordu sesler ve kokulardan kaka yaptığını anladım az bişey kalmıştı bitirip de alayım dedim bitirdim kucağıma aldım havlusunu almak için odaya gittik,eşofmanın altını çıkarmak için bizim yatağın üstüne yatırdım bide oyun oynarak çıkarıcam ya tutttum eşofmanı ters yaparak çıkardım vee çıkarmamla elimin ve yeni aldığım pikemin üstünün kaka olması bi oldu :) nasıl yapmışsa taşırmış hep önce Gülnihali yıkadım pakladım sonra hemen pikeye giriştim krem rengi bide leke kalmasın diye makineye attım çok şükür ki leke kalmadı eşofmanın belindeki etiken bilem kaka olmuıştu Mervee ne etcez bi bu dötü pokluları yaaa

Aaaa.Bunu bilmiyordum.Hic bakmadan atmisim kutusunu.Cocugu yatagina yatiramadan son kullanma tarihi doldu demek:)Gitti 130 kayme

bn hiç yataına takmadımki zaten Kerime..hani kçk odada otomatik beşik varya hatırlıyosan orda takılıydı..onuda kocam yaptı koca bi tahtayı deldi matkapla ona taktı..hep o odada takıldımız için gündüzleri bnde ona taktım yatakta bnm hiç bi işime yaramıcaktı çünkü..

Berna ben ilaçları 2 gün kullandım baktım iyileşiyor bıraktım geçti gitti çok şükür iyi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…