- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.901
tatlım canını sıkma dıyemıyorum cuku anne nın yavrusundan ayrı kalması kadar zor bır durum omasa gerek ama senın ıs dolayısıyla ve buda yasamdan kaynaklanıyor artık yasam standartları bunu gerektırıyor herkes evde bebısıyle ılgılanmak ıstıyor ama olmuyor olmuyor olmuyor o yuzden fazla yorma kendını yavruna vakıt ayır eve gelınce bırak temızlıgı yemegı onunla bol bol ılgılen boylece yuregının ferahlıgı olur...
((((( simdi ben hic uzulme vs.diyemeyecegim cunku bu sozler gercekten teselli edemiyor.En azindan bende ise yaramiyor.Ama etrafimda gordugum bir sey var ki zamanla alisiliyor.Babaannenin bakacak olmasi cok buyuk sans.Gozun arkada kalmayacak sadece ozlem duyacaksin.Bende aralikta ise baslayacagim ve simdiden sayisal oynamaya baslayacagim
Bakalım canım kısmet. Ben bir kaç bankayla görüşüp bizimkine de başvururum sanırım. Eşim hiç dönmemi istemiyor,kurtuldun ne güzel diyor ama benim bir yanım hala Garantide :) Bölgeden baskı çokmuş , nakitlere yapılan baskının dozu çok abartıldı diyor. Satışla alakamız yook satış baskısı tavan yapmış.
ben dün ikisine de baktım graco yu daha çok beğenmiştim onu almayı planlıyordum aslında. Ama chicco daha hoşuma gitti yakından bakınca. zaten aralarında da çok fiyat farkı yok. Chicco nun renkleri daha canlı albenisi daha yüksek. Chicco, graco dan daha yukarıya çıkabiliyor. Graco daha alçak kalıyor yanında. Diğeri çift kılıflı, iki tepsili. Sadece chicco biraz daha hantal duruyor taşınması daha zor gibi. Ben chicco alacağım sonuç olarak.
kızlar dilara ela babababa demeye basladı hemen kameraya cektık eşim şaşkınlık içerisindeydi
Anaaa ilk konuşan bebikimizde geldii
sorma tatlım yaaa bababababa dedikçe insanın yuzunde gulucukler acıyo
mothercare de indirim var güzel bir model baktık dün. altı sepetli masasında küçük renkli bir oyuncağı var 175 e düşmüş.
merak ettim. haftasonu bizde gidip bakalım mothercare e.
güaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama :) 6. ay aşılarımızı olmaya gittik bugün 3 iğne ve bir damla şeklinde olan aşılarımız da bitti çok şükür 1 yaşına kadar başka aşı yok kuzum çok ağlamadı yine ama benim içim parçalandı kilomuz boyumuz iyi çok şükür burada konuştuğumuz için sordum doktora vajinal yapışıklılk var mı diye baktık yokmuş ferfo sanol yerine pekmez verelim dedim günde 1 tatlı kaşığı ver dedi artık düzenli olarak ek gıdalara başlıyoruz meyve püreleri yoğurt ve sebze çorbaları sırayla vericem hepsini. Topiğin ilk konuşan bebeğin annesine de gözü aydın diyelim :) benim kız da anne baba dedi birer kez ggerisi gelmedi :) darısı bizimkilerin de başına
Kızlar geçen hafta çok fena hastalandım.Öksürük-boğaz ağrısı,burun tıkanıklığı ve ateş sebebi ile antibiyotik kullanmaya başladım.
Bebeğimde ise 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı var.Serum fizyolojik ve aspiratör kullandım halde geçiremedim tıkanıklığı.Son 3 gündür hem tıkanıklığı arttı hemde kuru öksürük başladı.
Sizce endişelenmelimiyim ?
Şuan için burun tıkanıklığı kendisini zorlasa da keyfi gayet yerinde.Antibiyotik falan kullanmak istemediğim için doktora götürmek istemedim ama gitmelimiyim yine de ?
Aaaa.Bunu bilmiyordum.Hic bakmadan atmisim kutusunu.Cocugu yatagina yatiramadan son kullanma tarihi doldu demek:)Gitti 130 kayme
bnce gitmelisin..öksürük şakaya gelmez şimdi kuru kuru öksürür Allah korusun ilerler göğse iner bronşit fln o yüzden her ihtimale karşı git..bnde gittim antibiyotik verdi vermek istedm başka dr.a gttm oda boazları baya kızarmış kullanmazsan göğse iner fln dedi mecbur kullandm..bizimde burun tıkanıklıı uzun sürdü aspiratör kullanmaya dvm et..bn baya kullandm 1-2 hafta baktm geçmedi bıraktm bakiim çektikçe geliyo bırakınca nolcak..kendiliinden geçti tıkanıklık
Maşalah Selçüküme deherkes öyle diyor cnm bebekler ilk geri gider ama Gülnihal ileri gidiyor yav popoyu da havaya dikiyor bazen çok komik biz biran önce buluşalım birbirlerini kovalayıp dursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?