2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sezencim bende senle aynı durumdayım umarım kzaya kurban gitmeyiz
ben açıkcası olmaz diye düşüüyorum ama yinede bellide olmaz
bundan sonra daha dikkatle olmak gerek

kızlar ya benim ufaklık 2 buçuk ayda sadece 300 gr almış canım çok sıkkın
idrar yolu enfeskiyonu olduğunda emmiyordu falan ama şimdi emmeyede başladı hala almıyor
iyi beslenmeye çalışıyorum emdikten sonrada açlık belirtisi yok ama kiloda almıyor
sizlerde durum nasıl herhangi bir tavsiyeniz varmı

tv de ne varki bu saatte bende senle aynı moddayım bir dondurmam eksik

Canım yeni atlattı enfeksiyonu,bundan sonra kilo almaya başlar. Keşke sana fikir verebilsem . Biliyorsun Alya da deli gbi emiyor maşallah , smdi meyvelere de kendi çapımda başlattım ama yok bana mısın demiyor hala çöp gibi. Az kilo alıyor Ben zaten eksik beslediğimizi hiç düşünmüyorum bünyeleri böyle bizim kızların. Aç olan bebek durur mu öyle kendi kendine, ortalığı inletir vallahi. Aç olduğu zamanları düşün bi açım diye yırtıyorlar kendilerini. Ya çok hareketliler, ya çok kaka yapıyorlar. Alya da 2 side var misal. Sıkma sakın canını. Zor bir enfeksiyon dönemi geçirdiniz siz. Ek gıdalarla destekleyip kilo aldırcaz biz bu kızlara mecbur.

canım ben doğru düzgün ek gıdalarada başlayamadım
ne versem suratını büzüştürüyor
bende azcık tembellik yapıp memeyi dayıyorum kolayıma geliyor tabi
ama artık daha istikrarlı gidicem şu ülkerin goggle diye (adını yanlış yazmış olabilirim) muhallebileri iyiymiş
ondan alıp vereyim diyorum içinede azcık mama koyayım inşallah sever cadı kız

bende başlamadım ki doktor ısrarla bekle diyip duruyor çöp gbi çocuk dyorum olsun saglıklı diyor.
inşallah sever muhallebiyi canım yaa. sevcekler mecbur öyle keyfi durumumuz yok bzm cnkü. Alya da meyveleri sevdi sebzelerden emin değilim. tadına bakyıor ya sadece sevmeme ihtimali bzmde yüksek. bende su pirinç unlu şeylerden mi yapsam versem diyorum.

canım pirinç unu kilo yapıyor ama sağlıklı değil
benim dediğim goggle muhallebi hem suyla yapılıyor hemde bir sürü vitamin içeriyor
ben bu gece onu denicem bakalım severse

benim dediğim goggle muhallebi hem suyla yapılıyor hemde bir sürü vitamin içeriyor

dene bakalım canım inşallah sever miniğin. bende bi gidim ası için de doktora da ugrayp sorcam baslayalım mı artık ek gıdaya dye. soyle güzel bir liste verse hiç fena olmaz yani

Bgn bı akrabanın bebegının mevlutu vardı,ordan gelıyorum,masallah ne altın taktılar oyle yaaa,parayı hıc demıyorum bıle....
Bızım altınlar onlarınkının yanında devede kulak kalınca,Kaynananın yorumuna koptum "onların holdınglerı var kızım,onlar takmasında benmı takım" dıyo...
Guya benı tesellı edıyo,
te allaam yaaaaa:)

güzel günlerde kullansınlar ne diyek bizede loto toto bşey çıksa bari bizde köşeyi dönsek

Esperanza hamileymişsin canım hayırlı olsun.benim eltimde büyük kızı 3 aylıkken diğer kızına hamile kalmış o zaman çok sinirleri bozulmuş ama şimdi iyikide doğurmuşum arkadaş gibi oldular diyo.büyük ilkokul 2 yi bitirdi küçükse bu sene okula başlıcak aynı okula arkadaş gibi gitcekler:)

kızlar bu arada yoncabayramdan 2 gün sonra anne dedi 2 defa ardı ardına ama sonu gelmedi.
kızım hadi anne de anne diyorum diyorum hep o günden sonra çok güzel duygu yaaa...

mrb canlarım nasılsınız görüşmeyeli ben yeni geldm evim evim güzel evim çok özlemişim hem evimi hem sizleri. herkesler iidir umarım geçmişin hepsini okuyabilir miyim bilmiorum ama deneyecem. sizlerden yine de şu 2 ayın olaylarını özetle dinleyebilirm tabi bana özet geçmek isteyen varsa

hoşgeldin canımmmm bizde özledik seni. valla yaz tatili girdi araya forumda çok hareketlilik yok birde bıdıklar büyüdü onlarla ilgilenmekten çok fırsatta bulamıyoruz sanırım. işbaşı yapanlarımız da çookk.

şuan kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum gerçekten zor bir durum bebeğin küçük ama ben aldıramazdım sanırım çok zor kolay değil ama aldırmakta çokkk zor bir karar..hemen acele karar verme bencee..

esperanzaa gözün aydın mı demeliyim bilemedim. insan oğlu ne enterasan değil mi. bir zamanalr hamile kalmak için çabalarken gözün aydınken bir zaman eliyorku korkulu rüya hailne geliyor.
cnm bebeğini aldırmak ile aldırmamak arasında kalmışsın bana sorarsan aldırma. Rabbim verdiyse bir bildiğivardır. sezeryandan yana sıkıntın olmasın arkadasım sezeryanla doğum yaptı emzirirken 1.5 aylıkken bebeği hamile kaldı ve yakındır doğurması. hiçbir problem yaşamadı.
ne bileyim aldırırsan üzülürüm sanırım. Rabbiminde gücüne gider. neyse hakkında hayırlısı olsun. hem sevindim hem üzüldüm. umarım ben yanlış anlamazsın.

iyi akşamlar kızlar
haller keyifler iyidir inşallah..ben ek gıdadan halliceyim:)
bu hafta Aselin kontrolünde doktorumuz gelişim uzmanına yönlendirdi o da ek gıdaya başla artık dedi ve bir liste verdi elime
liste içerisinde kahvaltıda reçeli gördükten sonra listeden soğuyuverdim:)ben zaten kendimce başlamıştım bişeyler vermeye,kendi düzenimi devam ettiriyorum..ilk hafta sebze çorbası ile başladım,2. hafta mevye ekledim pazartesi de yoğurt ekliycem inşallah..meyvede sıkıntı yok ama sebze çorbasında sıkıntı yaşıyorum doktorun verdiği listde tarhana çorbası seçenek olarak sunulmuş,ama çok karışımlı olduğu için benim içime sinmedi çok erken gibi geliyor..ek gıdaya başlayan arkadaşlar çorbaları nasıl yapıyorsunuz?bernacım sen paylaşmıştın zannediyorum Selçuk içiyordu tekrar paylaşırsan sevinirim canım

canım ben de 2 gündür pirinç unuyla milupanın mamasından muhallebi yapıyorum. yulaf unundan yapmak istedim ama malesef marketlerde yulaf unu bulamadım ben de bugün ülker hery baby ve milupanın ek gıda kutularını inceledim laktoz ilişti gözüme içimden yapmak gelmedi..sen deneyince paylaş deneyimlerini,ben de denerim Asmin severse

kızlar bu arada yoncabayramdan 2 gün sonra anne dedi 2 defa ardı ardına ama sonu gelmedi.
kızım hadi anne de anne diyorum diyorum hep o günden sonra çok güzel duygu yaaa...

maşallah Yoncaya forumda ilk anne diyen bebeğimiz senin fıstık o halde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…