- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.041
ya kızlar hamileler çoğalıyor.korkmaya başladım bende.biz normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk.eski usül yani.ama eşim malesef bikaç gün önce çekmeyi akıl edemedi:Sve adetimin bitmesinden 5 gün sonra oluyor bu olay.farkettiğim an lavobaya koştum.artık kaçan varsa bilemem ama tırsmaya başladım yaa hamileleri görünce.bi defada olmaz heralde yaa.hemde hemen idrarla attım offf kafam takıldı şimdi ay sonu gelmez.kızlar akıl verin bişi olabilme ihtimali nedir ki?
Güzeller güzeli anneler ve minik yavruları inşallah güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur. Ben evde pinekliyorum zerre birşey yapasım yokDondurma yiyerek tv izleyerek internete girerek bitirdim bugünü. Bakalım inşallah kocam yarına güzel bir plan yapar da şu ruh halimden kurtulurum
kızlar ya benim ufaklık 2 buçuk ayda sadece 300 gr almış canım çok sıkkın
idrar yolu enfeskiyonu olduğunda emmiyordu falan ama şimdi emmeyede başladı hala almıyor
iyi beslenmeye çalışıyorum emdikten sonrada açlık belirtisi yok ama kiloda almıyor
sizlerde durum nasıl herhangi bir tavsiyeniz varmı
tv de ne varki bu saatte bende senle aynı moddayım bir dondurmam eksik
Canım yeni atlattı enfeksiyonu,bundan sonra kilo almaya başlar. Keşke sana fikir verebilsem . Biliyorsun Alya da deli gbi emiyor maşallah , smdi meyvelere de kendi çapımda başlattım ama yok bana mısın demiyor hala çöp gibi. Az kilo alıyorBen zaten eksik beslediğimizi hiç düşünmüyorum bünyeleri böyle bizim kızların. Aç olan bebek durur mu öyle kendi kendine, ortalığı inletir vallahi. Aç olduğu zamanları düşün bi açım diye yırtıyorlar kendilerini. Ya çok hareketliler, ya çok kaka yapıyorlar. Alya da 2 side var misal. Sıkma sakın canını. Zor bir enfeksiyon dönemi geçirdiniz siz. Ek gıdalarla destekleyip kilo aldırcaz biz bu kızlara mecbur.
canım ben doğru düzgün ek gıdalarada başlayamadım
ne versem suratını büzüştürüyor
bende azcık tembellik yapıp memeyi dayıyorum kolayıma geliyor tabi
ama artık daha istikrarlı gidicem şu ülkerin goggle diye (adını yanlış yazmış olabilirim) muhallebileri iyiymiş
ondan alıp vereyim diyorum içinede azcık mama koyayım inşallah sever cadı kız
bende başlamadım ki doktor ısrarla bekle diyip duruyor çöp gbi çocuk dyorum olsun saglıklı diyor.
inşallah sever muhallebiyi canım yaa. sevcekler mecbur öyle keyfi durumumuz yok bzm cnkü. Alya da meyveleri sevdi sebzelerden emin değilim. tadına bakyıor ya sadece sevmeme ihtimali bzmde yüksek. bende su pirinç unlu şeylerden mi yapsam versem diyorum.
canım pirinç unu kilo yapıyor ama sağlıklı değil
benim dediğim goggle muhallebi hem suyla yapılıyor hemde bir sürü vitamin içeriyor
ben bu gece onu denicem bakalım severse
Bgn bı akrabanın bebegının mevlutu vardı,ordan gelıyorum,masallah ne altın taktılar oyle yaaa,parayı hıc demıyorum bıle....
Bızım altınlar onlarınkının yanında devede kulak kalınca,Kaynananın yorumuna koptum "onların holdınglerı var kızım,onlar takmasında benmı takım" dıyo...
Guya benı tesellı edıyo,
te allaam yaaaaa:)
mrb canlarım nasılsınız görüşmeyeli ben yeni geldm evim evim güzel evim çok özlemişim hem evimi hem sizleri. herkesler iidir umarım geçmişin hepsini okuyabilir miyim bilmiorum ama deneyecem. sizlerden yine de şu 2 ayın olaylarını özetle dinleyebilirm tabi bana özet geçmek isteyen varsa
selam kızlar,
size şok bir haberim var. ben hamileyiiiimmmmm...
kızım çok küçük olduğu için ve sezeryanla doğum yaptığım için kürtaj olma ihtimalim çok yüksek pazartesi günü. çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.
benim dediğim goggle muhallebi hem suyla yapılıyor hemde bir sürü vitamin içeriyor
kızlar bu arada yoncabayramdan 2 gün sonra anne dedi 2 defa ardı ardına ama sonu gelmedi.
kızım hadi anne de anne diyorum diyorum hep o günden sonra çok güzel duygu yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?