2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bernaaaaaa ,sapancanın gulu umarım mesıcımı okursun..
Selcukum bı ara cok oksuruyodu noldu kuzucumun durumu,nasıl sımdı gectımı?

esperanzaa gözün aydın mı demeliyim bilemedim. insan oğlu ne enterasan. bir zamanlar hamile kalmak için çabalarken gözün aydınken bir zaman geliyorki korkulu rüya haline geliyor,sözüm sana değil ama yanlış anlama. neyse
cnm bebeğini aldırmak ile aldırmamak arasında kalmışsın bana sorarsan aldırma. Rabbim verdiyse bir bildiğivardır. sezeryandan yana sıkıntın olmasın arkadasım sezeryanla doğum yaptı emzirirken 1.5 aylıkken bebeği hamile kaldı ve yakındır doğurması. hiçbir problem yaşamadı.
ne bileyim aldırırsan üzülürüm sanırım. Rabbiminde gücüne gider. neyse hakkında hayırlısı olsun. hem sevindim hem üzüldüm. umarım ben yanlış anlamazsın.

Kızlar iyi akşamlar hepinize. Umarım bebişler ve sizlerin keyfiniz yerindedir. Biz çooooook iyi ve mutluyuz. Çünkü bugüün doktorumuza Uşak a gittik ve Yasminka yani Yasemin ve kızı Ekin ile buluştuk Tek kelime ile harika bir gündü. Eşim de bende çok sevdik Yasemin'i ve eşini ve deeeee tabiki Ekin'i. Allahım yok böyle bir tatlılık ve güleçlik :)) Kızlar 41 kere maşallah Ekin o kadar şeker ki ayrılmak istemedik. Sanki Yasemin ile birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik. Yani ben kendi adıma öyle hissettim. Eşlerimiz de çok iyi anlaştı. Yasemin ve eşi o kadar iyi insanlarki Allah bin kere razı olsun onlardan. Lidyacık çok sakindi bugün, hava çarptı onu :)))) dışarıyı çok seviyor benim kızım. Keşke gün bitmeseydi ( İyi bir arkadaş kazandım burası sayesinde ne güzel :)) Ve inanılacak giibi değil ama Yasemin ile öyle tesadüfler yaşamışız ki...Eski jinekologlarımız, doğum yaptıran doktorumuz, doğum yaptığımız hastane, bebeğimize alışveriş yaptığımız yer ve aldığımız park yatağa kadar herşeyimiz aynı :)) Kader bu olsa gerek. İşte böyle kızlarrrr. Şimdi foto yükleyeyim de görün buluşmayı :))

Doktor kontrolümüzde güzel geçti.. Lidya'nın genel durumu iyi çok şükür. 7800 gr. olmuş, 66 cm boyu. Kalça grafisi çektirdik onda da her şey normal çıktı. Eşim de ve bende miyop olduğu için doktorumuz 6. ayda gözlerine baktıralım demişti ve de baktırdık, sanırım kızım da miyop olacak kızlar, göz muayanesinde öyle çıktı. 3 yaşında belli olur dedi. Sizlerde de varsa baktırın derim. Doktora sorduklarım ve söylediklerini yazayım.
-Kıyma ve tavuk için erken daha vermeyelim dedi.
-Çorbalarına piştikten sonra zeytinyağı ekle dedi.
-Kan damlası ve D vit artık verme dedi. Kan damlasının durumu belli değil karışık dedi. A,C D vitaminlerinin olduğu vitamin verdi.
-Hazmedemediği yiyecekler olursa zorlama 1-2 ay bekle dedi.
-Destekli oturtabilirsin dedi, hatta oturtarak tarttı.
-Ek gıdadan en az 1 saat sonra istiyorsa mama ver dedi, ama 1 saat olmalıymış arasında.120 cc verebilirsin dedi.
-Çocuğum mama yiyor, obez olur falan diye sakın düşünme bu aylarda aldıkları gibi kilo bir daha almayacaklar, bırak alabildiği kadar alsın dedi.
-Gaz damlası sıkıntısı olursa ver yoksa verme dedi.
-Kan tahlili yaptıralım mı dedim kansızlığı var mı diye. Hayırrrrr dedi uzunca. 1 yaşında dedi neden bilmem. :))

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım faydası olur. Öptüm siziiii.

Son düzenleme:

canım çok tatlı görünüyorsunuz ne güzel benim iki sevdiğim insan birbirini çok sevmiş
burada kim kim yeşilli yasminkamı :44:

gelseydın yaa bana kusum boyle durumlarda bana baglan hemenn bulurz bı cozum:)))

arkadaşlar kızımın poposu öyle yara olduki pişikten dolayı napacağımı şaşırdım.kaç tane farklı ilaç kullandım ama sonuç aynı..zeytinyağı filanda sürdüm hiç fayda etmedi sizce napmalıyım ((( onu öyle gördükçe içim yanıyo

canım çok tatlı görünüyorsunuz ne güzel benim iki sevdiğim insan birbirini çok sevmiş
burada kim kim yeşilli yasminkamı :44:

sağolasın Ronyacım, bizde seni seviyoruz evet canım yeşilli Yasemin

canım Trosyd diye bir krem var denedin mi? Lidya'nınkine o iyi gelmişti.

Son düzenleme:
Mıray yaaa ne guzel bı bulusma olmus oyle,ekın ve lıdyam nasılda guzel anlasmıslar,ayyy cok ımrendım beaa,senıde cok merak edıyodum ıyı oldu gordugum canım benım canımm

Betulzumra herseyı denedım demısın ama yınede yazayım,hametanı surdunmu canım,bızde en ıyı o fayda verıyo

Esperanzaaaaaaaaa
nasıl yani hamile misin ..
ben dis hekimi meslektaşın..h
emen ozElden bana tel numaranı ver cabuuuukkk
adimi değiştirdim ben uzmanlıklar ilgili bilgiyi verdigin o İzmirli arkadasinim
Aldirma bebeği aldırma yavruyu..benim temenni bu..
yine de hakkınızda hayırlısı olsun canim benim

esperanza.. cnm hamile oldugunu duyunca direk duygulandım..
endişelerine hak vermekle birlikte kızların da dedigi gibi bikaç doktorla
daha görüşmeni ben de tavsiye ederim.. evet belki Hayal le eskisi kadar
alakadar olamayabilceksin ama ona dünyalar tatlısı bi kardeş dünyaya
getireceksin.. belki cook zorlanıcaksın yaramazlıklarına tahammül dahi edemeyeceksin
ama bigün iki yavrunu büyütüp ikisinide okula gönderdigin gün herşeye değermiş diceksin..
bunları eminim sende gayet ii biliorsun, ama duygusal oldugun için şuan bunlara odaklanamayacgını
düşünerek paylaşmak istedim.. ve hemen karşı komşum geldi aklıma, kadıncagız merdiven yıkıyor
evde sigara sarıyor tel büküyor sırf tüp bebek yaptırabilmek için, ve biriktirdigi paralarla yaptırdı
gecen ay, ama malesef tutmadı, ve kadın şuanda yemiyor içmiyor konuşmuyor, günah olmasa
hayatıma son vericem diyor, yani aslında okadarr şanslısın ki cnm ne olur hemen o dünya tatlısının
hayatına son vermeyi düşünme(( elbetteki önce sağlığın, eğer doktorların sağlıgın açısından bir
sorun olmadıgını söylerlerse ne olursun kıyma o meleğe(((

Selam kızlar pat diye dalacam ama bişey soracam benim için acil
ömer geceleri kırk dakka bi saat arayla kalkıo emmek istiyo
benim sütüm gündüz bile anca yetiyo
büyüdüğü için mi yoksa azaldıgı için mi bilemiyorum
gece yatmadan evvel öyle bi şey vereyim ki
hem tok dursun hem hazımsızlık yapmasın uzun saat idare etsin
neyi önerirsiniz

sütüm yetmediği zaman formül mama kullanıyorum hero baby nin
bir kere de aptamil sütlü pirinçliyi mama yapıp verdim
onun dışında bi ek gıda vermedm henüz

Mıray yaaa ne guzel bı bulusma olmus oyle,ekın ve lıdyam nasılda guzel anlasmıslar,ayyy cok ımrendım beaa,senıde cok merak edıyodum ıyı oldu gordugum canım benım canımm

sağol canım benim, güzel oldu gerçekten :)) bende seni merak ediyorum:44: koysana aymisa ile resminizi

canım ben göz kararı suya sanırım 120 cc oluyordur, 2.5 tatlı kaşığı pirinç unu, yarım tatlı kaşığı irmik koyup muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişiriyorum, pişince ocaktan alıp 3 ölçek formül mama koyuyorum içine ve iyice karıştırıyorum, ılıyınca veriyorum, çok tok tutuyor.

:44: sağol miraycım
kaçta veriosun canım kaç saat idare eder bu bizi
bi de ağır gelmez de mi ek gıdaya yeni başlıorum da:44:

:44:
sağol miraycım
kaçta veriosun canım kaç saat idare eder bu bizi
bi de ağır gelmez de mi ek gıdaya yeni başlıorum da:44:

rica ederim canım, uyumadan 1 saat önce veriyorum ki hazmetsin diye, sabaha kadar idare eder diye düşünüyorum canım, belki de anca 1 kez uyanır.Belki ağır gelir, sen ölçüyü az yap önce az yesin alışana kadar, kaç aylıktı kuzu? Sanırım 5 i dolduracak bir kaç gün sonra, 3-4 gün artırarak ver sonra rutine oturur zaten canım. Doktorumuz 5. ayda vermişti muhallebiyi.

Son düzenleme:
sağolasın Ronyacım, bizde seni seviyoruz evet canım yeşilli Yasemin

canım Trosyd diye bir krem var denedin mi? Lidya'nınkine o iyi gelmişti.

bende travacord kullanmıştım günde bir sefer yeterli oluyor ve hemen geçiriyor bir günde farkedeceksin canım

birde hipp organik i dene canım azranın da gece kalkmaları daha aza düştü bu devam sütü sayesinde gaz da yapmıyo

ya sewgili anneler regl olmama 3 gün warr... ama böyle o adet ağrılardan başladı(( ya nasıl diyeyimm tama artık hamile değilim diyorummm, regl olcam ağrılar war diyorum... siz de de böyle oldu mu? bu ağrılar başladı ha oldum olacam derken hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??? çok istiyorum hamile olmayı, tabi hayırlısıyla...cewaplarsanız sewinirimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…