- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.061
Kızlar iyi akşamlar hepinize. Umarım bebişler ve sizlerin keyfiniz yerindedir. Biz çooooook iyi ve mutluyuz. Çünkü bugüün doktorumuza Uşak a gittik ve Yasminka yani Yasemin ve kızı Ekin ile buluştukTek kelime ile harika bir gündü. Eşim de bende çok sevdik Yasemin'i ve eşini ve deeeee tabiki Ekin'i. Allahım yok böyle bir tatlılık ve güleçlik :)) Kızlar 41 kere maşallah Ekin o kadar şeker ki ayrılmak istemedik. Sanki Yasemin ile birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik. Yani ben kendi adıma öyle hissettim. Eşlerimiz de çok iyi anlaştı. Yasemin ve eşi o kadar iyi insanlarki Allah bin kere razı olsun onlardan. Lidyacık çok sakindi bugün, hava çarptı onu :)))) dışarıyı çok seviyor benim kızım. Keşke gün bitmeseydi ( İyi bir arkadaş kazandım burası sayesinde ne güzel :)) Ve inanılacak giibi değil ama Yasemin ile öyle tesadüfler yaşamışız ki...Eski jinekologlarımız, doğum yaptıran doktorumuz, doğum yaptığımız hastane, bebeğimize alışveriş yaptığımız yer ve aldığımız park yatağa kadar herşeyimiz aynı :)) Kader bu olsa gerek. İşte böyle kızlarrrr. Şimdi foto yükleyeyim de görün buluşmayı :))
Eki Görüntüle 500929 Eki Görüntüle 500930 Eki Görüntüle 500931 Eki Görüntüle 500932 Eki Görüntüle 500933 Eki Görüntüle 500934 Eki Görüntüle 500935 Eki Görüntüle 500936
Doktor kontrolümüzde güzel geçti.. Lidya'nın genel durumu iyi çok şükür. 7800 gr. olmuş, 66 cm boyu. Kalça grafisi çektirdik onda da her şey normal çıktı. Eşim de ve bende miyop olduğu için doktorumuz 6. ayda gözlerine baktıralım demişti ve de baktırdık, sanırım kızım da miyop olacak kızlar, göz muayanesinde öyle çıktı. 3 yaşında belli olur dedi. Sizlerde de varsa baktırın derim. Doktora sorduklarım ve söylediklerini yazayım.
-Kıyma ve tavuk için erken daha vermeyelim dedi.
-Çorbalarına piştikten sonra zeytinyağı ekle dedi.
-Kan damlası ve D vit artık verme dedi. Kan damlasının durumu belli değil karışık dedi. A,C D vitaminlerinin olduğu vitamin verdi.
-Hazmedemediği yiyecekler olursa zorlama 1-2 ay bekle dedi.
-Destekli oturtabilirsin dedi, hatta oturtarak tarttı.
-Ek gıdadan en az 1 saat sonra istiyorsa mama ver dedi, ama 1 saat olmalıymış arasında.120 cc verebilirsin dedi.
-Çocuğum mama yiyor, obez olur falan diye sakın düşünme bu aylarda aldıkları gibi kilo bir daha almayacaklar, bırak alabildiği kadar alsın dedi.
-Gaz damlası sıkıntısı olursa ver yoksa verme dedi.
-Kan tahlili yaptıralım mı dedim kansızlığı var mı diye. Hayırrrrr dedi uzunca. 1 yaşında dedi neden bilmem. :))
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım faydası olur. Öptüm siziiii.
Güzeller güzeli anneler ve minik yavruları inşallah güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur. Ben evde pinekliyorum zerre birşey yapasım yokDondurma yiyerek tv izleyerek internete girerek bitirdim bugünü. Bakalım inşallah kocam yarına güzel bir plan yapar da şu ruh halimden kurtulurum
canım çok tatlı görünüyorsunuz ne güzel benim iki sevdiğim insan birbirini çok sevmiş
burada kim kim yeşilli yasminkamı :44:
arkadaşlar kızımın poposu öyle yara olduki pişikten dolayı napacağımı şaşırdım.kaç tane farklı ilaç kullandım ama sonuç aynı..zeytinyağı filanda sürdüm hiç fayda etmedi sizce napmalıyım((( onu öyle gördükçe içim yanıyo
Mıray yaaa ne guzel bı bulusma olmus oyle,ekın ve lıdyam nasılda guzel anlasmıslar,ayyy cok ımrendım beaa,senıde cok merak edıyodum ıyı oldu gordugum canım benım canımm
Selam kızlar pat diye dalacam ama bişey soracam benim için acil
ömer geceleri kırk dakka bi saat arayla kalkıo emmek istiyo
benim sütüm gündüz bile anca yetiyo
büyüdüğü için mi yoksa azaldıgı için mi bilemiyorum
gece yatmadan evvel öyle bi şey vereyim ki
hem tok dursun hem hazımsızlık yapmasın uzun saat idare etsin
neyi önerirsiniz
sütüm yetmediği zaman formül mama kullanıyorum hero baby nin
bir kere de aptamil sütlü pirinçliyi mama yapıp verdim
onun dışında bi ek gıda vermedm henüz
sağol miraycımsağol canım benim, güzel oldu gerçekten :)) bende seni merak ediyorum:44: koysana aymisa ile resminizi
canım ben göz kararı suya sanırım 120 cc oluyordur, 2.5 tatlı kaşığı pirinç unu, yarım tatlı kaşığı irmik koyup muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişiriyorum, pişince ocaktan alıp 3 ölçek formül mama koyuyorum içine ve iyice karıştırıyorum, ılıyınca veriyorum, çok tok tutuyor.
:44:
sağol miraycım
kaçta veriosun canım kaç saat idare eder bu bizi
bi de ağır gelmez de mi ek gıdaya yeni başlıorum da:44:
sağolasın Ronyacım, bizde seni seviyoruzevet canım yeşilli Yasemin
canım Trosyd diye bir krem var denedin mi? Lidya'nınkine o iyi gelmişti.
Selam kızlar pat diye dalacam ama bişey soracam benim için acil
ömer geceleri kırk dakka bi saat arayla kalkıo emmek istiyo
benim sütüm gündüz bile anca yetiyo
büyüdüğü için mi yoksa azaldıgı için mi bilemiyorum
gece yatmadan evvel öyle bi şey vereyim ki
hem tok dursun hem hazımsızlık yapmasın uzun saat idare etsin
neyi önerirsiniz
sütüm yetmediği zaman formül mama kullanıyorum hero baby nin
bir kere de aptamil sütlü pirinçliyi mama yapıp verdim
onun dışında bi ek gıda vermedm henüz
Betulzumra herseyı denedım demısın ama yınede yazayım,hametanı surdunmu canım,bızde en ıyı o fayda verıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?