2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir. Ben geçen yıl adet olucam sanıyordum bi türlü olamıyorum diye düşünüyordum günüm geçmişti ama ağrılar devam ediyordu göğüslerim yanıyordu dokunamıyordum ateş basıyordu sürekli belim ağrıyordu herşeye ağlıyordum böyle tam 10 gün bekledim o kadar emindimki adet olacağımdan test bile yapmamıştım sonradan tesadüfen öğrendim bende inşallah sende hamilesindir

biraz olsun içim rahatladı canımmm:))) ya günler geçmiyo resmennn eşim bana hamile muamelesi yapıyoo daha da kasılıyommm...ya bu regl ağrılarına bakarak hamile değilim dememliyim yaniiii....

dün gece margarin sürdüm o iyi geldi anında sendirdi kızarıklığı ama benm içim rahat değil margarin ya bişey yaparsa diye

margarin ne yapabilir ki, heralde yapmaz bişey canım ya

biraz olsun içim rahatladı canımmm:))) ya günler geçmiyo resmennn eşim bana hamile muamelesi yapıyoo daha da kasılıyommm...ya bu regl ağrılarına bakarak hamile değilim dememliyim yaniiii....

inş hamilesindir canım, günü gününe mi oluyorsun? mesela ben hep 4-5 gün önce olurdum, hamile olduğumda önce gelmesi gereken tarihte gelmedi ve ben öyle anlamıştım.

kızlarrrr bugün itibariyle artık evimdeyim:) 1,5 ay oldu be..eşim evide temizletmiş oh mis gibi olmuş..ama ütüler duruyo bari onlarıda yaptırtsaymış artıkın hergün kk dayım

Uzun bir aradan sonra slm bayanlar... Ramazanın son haftası memlekete gittik bir hafta önce geldik ama yerleşme eski düzene girme derken bir hafta da öyle geçti... On gün sonra oğlumun sünneti var içim bir acayip oluyor... Hayırlısıyla bunuda atlatalım inş..

Esperanzımız hamileymiş galiba. Eğer sağlık konusun da bir sıkıntı yoks aldırma bence. Bize söylemek kolay tabi ama benim ablamla aramda yaklaşık 1,5 yaş var. Ve iyikide öyle.. Hem arkadaşım hem ablam hem sırdaşım herşeyim oldu benim.. Beraber büyürken sen daha zorlanacaksın ama sonra içimizde en rahat sen olacaksın...

Herkese iyi geceler...

kızlarrrr bugün itibariyle artık evimdeyim:) 1,5 ay oldu be..eşim evide temizletmiş oh mis gibi olmuş..ama ütüler duruyo bari onlarıda yaptırtsaymış artıkın hergün kk dayım

hoşgeldin canım özledik seni misssss gibi eve gelmek süperdir heralde

Bende varım bendeee Ama siz geç geldiniz olmaz anacım ben geldiğimde kimsecikler yoktu

bir daha gelirken öte yandan dürt sende

hoşgeldin canım sende, sünnet mi olacak yavru, inş sorunsuz geçer

canımmm sünnetiniz mi var Allah yardımcınız olsun sağlıkla atlatın inşallah. oğlunun da ağrısı sızısı olmasın hayırlısı ile.

28 günde bir olurum hiç şaşmaz canımmm.. bakalım hayırlısı artıkk...

kuzucum selçuğa yaptıım çorba şöyle:
soğan,sarımsak,patates,kabak,havuç bunları rondodan geçirip kavuruyorm çok az sonra suyla beraber mercimek ekliyorm ve pişiriyorm..piştikten sonrada tekrar rondo tane kalmaması için..çok seviyo valla..ama aynı zmnda kendimize yaptımız bi çorba bu..çok lezzetli oluyo..bu arada hipp organik yulaflı var onu kullanabilirsin..yulaf unu aramana grk yok..büyük marketlerde bulablrsn

herkeslere günaydınnnnnn yne sabahın köründe kalktık üst dişleri kabarmış kızımın ve bu üs dişler altlara göre daha zor çıkıyo benimkinde uyku düzenimiz yine bozuldu benim gözümden uyku akıyo ama azranınkinden oyun akıyo sürekli oynayalım istiyo :)

çok tatlısınız yaaa..ne ara buluştunuz gizliden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…