2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaa 6 aylık olmuşuz yaşasınnnnnnnn

Tünaydın tatlım. Dişleri kabardı demek hadi hayırlısı işe çıksın da rahatlasın kızın inşallah. 6. ayınız hayırlı uğurlu olsun. Mutlu nice aylar yıllar geçirmeniz dileği ile

Tünaydınn btanemmm. Annenin bir süre olmamasına üzüldüm Ama olsun Güloşum sevdi demek kuzeninin eşini huzursuz olmadıysa ne ala,maşallah akıllı kızıma benim. Yatak sorunununu da artık zamanla aşacak mecbur,kızında haklı bunca zaman sadece onda yatmış çocuğum.
Annenin ellerinden öpüyorum hayatım,teşekkür ediyorum çokkk çokkk. Şimdi görse hamileyken bile böyle çirkin değildi fiziği der herhalde Sizi çok seviyoruz Alya'm la teyzesi

hoşgeldin canım. tatilin güzel geçtiyse ne güzel. grip oldun demek geçmiş olsun. oğlunun iyi olmasına cok sevindim canım. tatil yaramış demek:)

selam canım. hayırlı olsun yeni ayınız. mutlu aylar yıllar geçirmeniz dileği ile.

gecmiş olsun fatmacım,zor bi geceydi demek. aysima güzel yavrum nasıl peki şimdi? Allah bir daha göstermesin hastalığını canım.

iyiymiş maşallah...tarık da son 2 haftadır erken yatıyo sözde ama (erken dediğim 22;00) saat 1 de, 4 te ve 6 da emmek için uyanıyor..yatıp kalkmaktan beynim dönüyo..süt artık tok tutmuyo sanırım..muhallebi yapmaya başlıcam ben de gece yatmadan önce...gündüz de 2 saatte bir emiyo..

yatağa da alışır ya,,bakıcıyı sevmesi en önemlisi..işin zorunu atlatmışsınız..buarada maşallah, gülnihalin uyuma şekline bayıldım....çok şanslısın...

Evet canım önemli olan ona alışması şimdilik alışmış gibi duruyor bakalım,kendi kendine uyuma alışkanlığı annemin sayesinde oldu :)

hayatımm Alya gündüz sık sık emiyor hala,hiç saatli düzene giremedik biz. gece de en son 12:30 -1:00 civarı ya emiyor ya mama veriyorum,sabah 6:30 da uyanıyor,emip tekrar uyumaya devam. biz gece uyku saatlerini düzenleyemedik hala. 22:00 civarı yatıyor 15 dk uyuyor max sonra 12 ye 1 e kadar uyanık

Hoş geldin bitanemm evet annemden ilk defa 1 ay uzak kalıcam,kuzenimin eşi güvenebileceğim tek kişi Gülnihali bırakmak için hem tertemiz biri hemde Gülnihali çok seviyor inş.sorunsuz geçer.Şimdi müdürün söyledi 17 eylülde devir olacakmış 20 eylül gibide biz izne çıkarız dedi öyle olursa 10 gün o bakacak sonra kendim bakarım ama ne kadar inanmalıyım bilmiyorum her ayın 1 ve 15 i devir olacak diyorlar ama bişey olmuyor
Bide kuzum insanın kalbinin güzelliği yüzüne yansır sen istersen 100 kilo ol yine çooook güzel olursun senin kalbin güzel çünkü ve tabi ki bizde sizi çoook seviyoruz inş.izin işi olur da sizleri ağırlarım ve sende gelirsin bi güzel mıncırırım ana kız sizi

Bende muhallebi deneyecem inş. perşembe kontrolümüz var doktorumuza da bi danışalım öyle başlayacaz

Canım bazen Gülnihalde sapıtıyor öyle hep oyun istiyor ışığı kapatıyorum gözlerini bi açması var aha böyle büyük açınca ışık gelecek sanıyor sonra da gülmeye başlıyor resmen tırmanıyor beşiğe bi tarafını alçak tutyorum onu alıp yatırırken kolay olsun diye ama Gülnihal ordan tutarak dikelmeye başladı kolunu atıyor ordan kafayı kaldırıyor kedi gibi eyiiiii diye beni çağırıyor çok komik duruyor
Merve ben Alya'yla Gülnihal'in buluşmasını çok merak ediyorum bir birlerine huy olarak bu kadar benzedikleri için,dötü poklu kankalar

kızlar bürodan bağlanıyorum,sık kullanılanlara en son bu sayfayı kaydetmişim,berracık doğmuş daha bizimkiler yok ortalıkta,ay duygulandım yaf

Teşekkür ediyorum btanem güzel cümlelerin için. Sizde Alya'mla benim için çok özelsiniz biliyorsun. Bizim bıdıklar bukdr benzerken birbirine,annelerin birbirini bukadar sevmesi normal herhalde Mıncırma kısmına gelince Ben tombiş olduğum için ele gelirim
Ayselim dikkat et bak Gülnihalim tırmanmaya başladıysa o atar kendini ordan hee yakında,aman kuzum amann. İzne çık be Aysel bak valla senle buluşmak için can atıyorum o kadar yolu gözüm yiyor artık alya da yeter anne diyor gidelim kankamıza kavuşalım
Buluşmalarıda çok komik olcak bak gör sen , hele birde aynı anda altlarını açarsak ahh ahh evden kaç yani o denli Şimdi dötü poklu bekliyor beni değiştirim diyee. Üstüne geçmesin diye alttan bez bıraktım sadece kıyafetlerini çıkarttım

kızlar bürodan bağlanıyorum,sık kullanılanlara en son bu sayfayı kaydetmişim,berracık doğmuş daha bizimkiler yok ortalıkta,ay duygulandım yaf

ayyyy bende hatırladım o günleri şimdii Dünde resimlerinin bir kısmını daha çıkarttırdık da iyice maziye dönüp duygulandım bak şimdi

canım ev daha inşaat halinde nerden baksan bir 7-8 ayı var bitmesine biz o süreyi 1,5 yıla uzatıp istediğimiz yerden almaya çalışacağız,Allah nasip ederse..çok teşekkür ederim,inşallah kolay olur...

canım çok geçmiş olsun,inşallah tekrarlamaz..ama çıkarsa da evet gitmen iyi olur,belki enfeksiyon falan vardır mazallah

Ayy onun o göbüşü memişi dışarda mııı ben ne yerim onu haaa Merve ben Gülnihali evde eşofmanla tutuyprum sizin ev sıcak mı üşümüyor mu Alya gülnihali artık şortla tutunca el ayak buz gibi oluyor üşütürüm diye eşofman giydiriyorum bende.
Gülnihal cadısı yapar onu da atar kendini o yüzden kaldırıyorum kenarını beşiğinelini atıyor atıyor ama boşa yetişemiyor hihihi
Canım izne çıkayım çıkmayım fark etmez 16 eylül de Bahardayız iki hafta sonra bize bekliyorum sizleri
Hatunlar şimdiden söylüyorum sonra misafirim geldi ,misafire gittik bilmem ne oldu gibi bahanaler istemiyorumm

ayyyy bende hatırladım o günleri şimdii Dünde resimlerinin bir kısmını daha çıkarttırdık da iyice maziye dönüp duygulandım bak şimdi

şükür ki hepimiz sağsalim aldık kucağımıza

askerlik gibi bişey hamilelik dönemi..anlatıp bahsetmekten hoşlanıyor insan,tatmayan çok zevk almıyor bu sohbetten,tatanları hemen yakınlaştırıyor..hele hele bizim gibi başından sonuna aynı hissi yaşayan dostların bir arada oluşu ayselin deyimiyle dadundan yenmiyor:)

Bizim hiç çıkmış resmimiz yokk yaa:) ben kitap yapmayı düşünüyorum 1 yaşına gelince hani sevgililer yapıyor ya bir birine öyle bişey
bi ara resimlerini de çıkarttırız bilgisayara bişi olsa hepsi gümler Allah korusun

bebişim bzm ev soğuk zaten,üstten alttan hep uzun gydryorum ama altına kaka yapcak dye alttan soydum,yoksa pijama dayanmıyor bu çocuğa. kusum 16 eylül pazar dogum günüm o gün olmaz ama 2 hafta sonra olur :))

hemde nasıl vallahii keske normal dogurabilseydim de daha datlu olurdu ozaman

bzde yeni basladık cıkartmaya telekon pc derken 1200 küsür resim Alyanın,belkide daha cok biliyosun bzm anakart çöktü sonra dedikki en güzeli resmin basılmış halineyseki yedekte vardı resimler yoksa kızımın tüm resimleri bzm söz düğün kına resimleri gümm olcaktı

Doğru söylüyon cnm bişey olsa tüm hatıralar gider.Doğum gününü şimdiden kutluyorumm bide mesaj kutuna bak diyorum,Sonraki buluşmayada mutlaka bekliyorummmbizimkine de dayanmıyor bide Gülnihal 2 gündür kaka yapmadıydı annemi aradım az önce 2 günlük birikim düşün işte bizim kızlar ki günde 4-5 defa kaka yapıyor 2 gün yapmayınca ortalık nolmuş tahmin edebilirsin :)

şimdi değiştirdim bu kızın altını aysel kucagımda kaka yapıyor ynee deli olcam
güloşumu hayal edemiyom günde 4 seferden hesaplarsak 8-10 seferlik kakayı bi anda
tesekkür ediyorum canım dogum günüm için,yaslanıyorm bee asabım bozuldu

Hiii bide kucakta yaparken bi siniyorlar böle gık yok suçlu suçlu bakışlar heheheh :)
Yaşlanmıyon annem yokuş yukarı çıkıyon :)

Bernacım çorba tarifini çok beğendim ben kavurmuyordum birde soğan ve sarmısağa cesaret edemedim gaz yaptı mı?

çok tatlısınız yaaa..ne ara buluştunuz gizliden

sağol canım benim, c.tesi Lidya'nın kontrolü vardı gittiğimizde buluştuk

aaaaaa 6 aylık olmuşuz yaşasınnnnnnnn

canımmmm yarıyaşınız kutlu olsun,

oyyy tatlım çok şekersin güleryüzlü arkadaşım..

sağol bernam çok sağol

teşekkür ederim Ayselim, bebikler harikaydılar ya miktarları bende merak ettim berna çorbasının

caanım benim çok geçmiş olsun, diş falan çıkaracaktır kuzu, Lidya da mıyk mıyk mıyıklıyor bu aralar

yarı yaşınız kutlu olsunnnn canımmm, bende başladım bugün işe.

canım sizz iyi olun da gerisi boş, nazara gelmiştir yavru o kalabalıkta tabi.

canım 2.5-3 saatte bazen 4 satte bir besliyorum, ara uzunsa 150cc veriyorum, kısa ise 120cc, ek besinlerde var tabi. Lidya 23.00 da muhallebi yiyip 23.30 da uyuyor sabah 6-7 ye kadar, uyanıp mama yiyor 10.30 a kadar uyuyor, ama artık işe başladığımdan erken kalkacak doğal olarak erken uyur diye düşünüyorum.

Kız sen şu Gülnihal'i anlatıyosun ya bayılıyorum anlatışına, hayal edip gülüyorum bende

Sabah uyandık, hazırlandık, kahvaltımızı yaptık, sonra kızımı uyandırıp hazırladım veee macera başladı, götürdüm verdim bakııcısına ama nasıl ayrıldım sormayın hiç o an çok fenaydı, arkama bakmadan indim merdivenlerden, ama okula gittiğimde kendimi çok iyi hissettim. Bu arada bakıcısı ev sahibim ve üst katta oturuyor, bu açıdan şanslıyız. Çook enerjik ve pozitif olarak döndüm eve, özlemişim çalışmayı. Ummuduğum gibi kötü olmadı çok şükür, kızım da hiç ağlamamış çok şükür. İlk günü sorunsuz hallettik, umarım böyle devam eder. Ama beni görünce var ya kızlar yüzünde güller açtı, nasıl sarılıyor, öpüyor inanamazsınız annesinin kuzusu.

Az sonra da Lidya 6. ay aşılarını olacak teyzeleri, inş ateşi olmaz, var mı yaptıran aranızda? Nasıl geçti?

Miray yakın değilsin ki gelelim sana Gülnihalle Lidya kaynaşsın ama düğün için gelecekmişin işte o zaman muhakkak buluşalım

Nur hayatım nasılsın kızın nasıl ben iki saattir minik kızının ismini düşünüyorum az önce jeton düştü zati nickinde yazıyor ya diye kendimi şey hiss ettim şey işte seni görüyorum aşağıda ama Nur da gelmiş diyoe düşünüp ya neydi onun kızının ismi diye beyin patlatıyorum hiç bu kadar şey hissetmemiştim kendimi

oyy kuzum benim nasıl özlemiş annesiniiii işe başlamadn önce herkes bi korkuyor ama okuduğum tüm youmlar o kadar kötü geçmediği oluyor Lidyanın ağlmamasına çok sevindim.
Bizim aşılar da perşembe günü canım inş. sorunsuz atlatır Lidya ateş fln olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…