- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.121
herkeslere günaydınnnnnn yne sabahın köründe kalktık üst dişleri kabarmış kızımın ve bu üs dişler altlara göre daha zor çıkıyo benimkinde uyku düzenimiz yine bozuldu benim gözümden uyku akıyo ama azranınkinden oyun akıyo sürekli oynayalım istiyo :)
aaaaaa 6 aylık olmuşuz yaşasınnnnnnnn
Hepnizie günaydın güzel annelerr
Biz dün tüm günümüzü kuzenimin eşiyle geçirdik Gülnihal alışsın diye pazar günü gidiyor annem.Haftaiçi de gittiğimiz için Gülnihal biraz daha alışmış gibi duruyor,bir ara onu bırakıp eşimle markete gittik alışverişimizi yaptık eve bıarktık sonra döndük hiç bir huysuzluk yapmamış ama tek sorunumuz Gülnihalin kendi yatapı dışında bi yerde uyumamasıyatağında yuvarlanarak uyuyor o uykusu gelince bırakıyorum yastığıyla oynayarak yuvarlanıyor sonra uykuya dalıyor bide yastığını da almamışım yanıma başka yastık verdim önce bi heyecanla sarıldı ama anladı herhalde bi fırlatı çığırarak Bakalım yatak sorununu nasıl çözecez
Esperanzaaa seni çok merak ettim canım
Merve kuzum c.tesi annem bizdeyken ona örgü göstercektim forumdan senin profiline girmiş bulundum ve resimlerini gösterdim anneme,annemin tepkisi ''ayhiiii ne kadar tatlı bi kız böylee şeker gibi'' dedi özellikle doğuma 1 hafta kala olan resmine bayıldıSarı şekerim benimmm
günaydın kızlar..uzatmalı tatilim bitti dün..bugün işimin başındayım...tatil oldukça yorucuydu benim için..evimi çoook özlemişim...yalnızz son durağımız olan bolunun serin havası çarptı beni, fena üşüttüm...gribim..neyseki oğlum iyi maşallah...tatilin bize tek faydası kayınvaldemin sabahın nurunda bizi kaldırmasıyla tarık ın akşam da erken uyuduğunu farketmemiz oldu...15 gündür akşam 10 da yatıyo çoook şükür...dua ederken fiili duayı unutmuşuz meğer..çocuğu sabah uyandırmazsan gece 2 ye kadar beklersin tabi :)
Selam annişler. dün itibariyle 6. ayımıza girdik. yolumuzu yarıladık :)) Bugün de iş yerine gittim. rapor-izin derken o gün geldi çattı. korktuğum kadar olmadı ruh halim. Umarım her şey düzene girer.
Hamile annişler varmış. Hayırlı olsun.
Kızlar ya dunden berı aysımanın atesıyle ugrasıyorum,yavrum gece nasıl ateslendı hemen ılık bı banyo yaptırdım,sonra dustu atesı,sabaha kadar uyuyamamdım,allahım nasıl kotu bıseymıs,elım kolum baglanıo o oyle ıclı ıclı aglayınca,suan atesı normal gıbı ama sankı yıne yukselecek,atesı ındırebılıyorum ama bu seferde cıkarsa hemen doktora gıdıcem
kızlar bebeklerin beslenmesi nasıl yani kaç saate bi besleniyorlar gece nasıl oluyor?
Gülnihal gündüzleri 2-2,5 saate bir 100 cc bazen 125 cc mama yiyor gece 9-9:30 arası uyuyor bi saat 3 te feryat figan ağlıyor meme istemiyor mama yapıyorum biberon biter bitmez uyumaya devam ediyor birde saat 6 da başlıyor bizim çalar saat ötmeye mamayı yiyince uykuya devam
yatağa da alışır ya,,bakıcıyı sevmesi en önemlisi..işin zorunu atlatmışsınız..buarada maşallah, gülnihalin uyuma şekline bayıldım....çok şanslısın...
Kızlar bebeklerin beslenmesi nasıl yani kaç saate bi besleniyorlar gece nasıl oluyor?
Gülnihal gündüzleri 2-2,5 saate bir 100 cc bazen 125 cc mama yiyor gece 9-9:30 arası uyuyor bi saat 3 te feryat figan ağlıyor meme istemiyor mama yapıyorum biberon biter bitmez uyumaya devam ediyor birde saat 6 da başlıyor bizim çalar saat ötmeye mamayı yiyince uykuya devam
Hoş geldin bitanemmTünaydınn btanemmm. Annenin bir süre olmamasına üzüldümAma olsun Güloşum sevdi demek kuzeninin eşini huzursuz olmadıysa ne ala,maşallah akıllı kızıma benim. Yatak sorunununu da artık zamanla aşacak mecbur,kızında haklı bunca zaman sadece onda yatmış çocuğum.
Annenin ellerinden öpüyorum hayatım,teşekkür ediyorum çokkk çokkk. Şimdi görse hamileyken bile böyle çirkin değildi fiziği der herhaldeSizi çok seviyoruz Alya'm la teyzesi
.
iyiymiş maşallah...tarık da son 2 haftadır erken yatıyo sözde ama (erken dediğim 22;00) saat 1 de, 4 te ve 6 da emmek için uyanıyor..yatıp kalkmaktan beynim dönüyo..süt artık tok tutmuyo sanırım..muhallebi yapmaya başlıcam ben de gece yatmadan önce...gündüz de 2 saatte bir emiyo..
hayatımm Alya gündüz sık sık emiyor hala,hiç saatli düzene giremedik biz. gece de en son 12:30 -1:00 civarı ya emiyor ya mama veriyorum,sabah 6:30 da uyanıyor,emip tekrar uyumaya devam. biz gece uyku saatlerini düzenleyemedik hala. 22:00 civarı yatıyor 15 dk uyuyor max sonra 12 ye 1 e kadar uyanık
selam kızlar
bugün moralim bozuk..bir yakınımla ilgili sıkıntı yaşanmış..sizleri olumsuz etkilememek için paylaşmak istemiyorum..
sabah sıra aldım öğleden sonra kızımı görcem inşallah..randevumuza var daha ama görünmek istedim bir..
gamzecim maşallah sütünün gelmesine çok sevindim canım..kızını da görmüşsün..yarasın sütler bebişine...gözlerini kısık açmaları da pek şeker oluyor,yandan yandan bakıyorlar ya
hastanedekiler güzel ilgileniyor demek ki annesi,üzme sen kendini inşallah daha da iyi olup çıkacak annesi
Hoş geldin bitanemmevet annemden ilk defa 1 ay uzak kalıcam,kuzenimin eşi güvenebileceğim tek kişi Gülnihali bırakmak için hem tertemiz biri hemde Gülnihali çok seviyor inş.sorunsuz geçer.Şimdi müdürün söyledi 17 eylülde devir olacakmış 20 eylül gibide biz izne çıkarız dedi öyle olursa 10 gün o bakacak sonra kendim bakarım ama ne kadar inanmalıyım bilmiyorum her ayın 1 ve 15 i devir olacak diyorlar ama bişey olmuyor
Bide kuzum insanın kalbinin güzelliği yüzüne yansır sen istersen 100 kilo ol yine çooook güzel olursun senin kalbin güzel çünkü ve tabi ki bizde sizi çoook seviyoruz inş.izin işi olur da sizleri ağırlarım ve sende gelirsin bi güzel mıncırırım ana kız sizi
Bende muhallebi deneyecem inş. perşembe kontrolümüz var doktorumuza da bi danışalım öyle başlayacaz
Canım bazen Gülnihalde sapıtıyor öyle hep oyun istiyor ışığı kapatıyorum gözlerini bi açması var aha böylebüyük açınca ışık gelecek sanıyor sonra da gülmeye başlıyor resmen tırmanıyor beşiğe bi tarafını alçak tutyorum onu alıp yatırırken kolay olsun diye ama Gülnihal ordan tutarak dikelmeye başladı kolunu atıyor ordan kafayı kaldırıyor kedi gibi eyiiiii diye beni çağırıyor çok komik duruyor
Merve ben Alya'yla Gülnihal'in buluşmasını çok merak ediyorum bir birlerine huy olarak bu kadar benzedikleri için,dötü poklu kankalar
kızlar bürodan bağlanıyorum,sık kullanılanlara en son bu sayfayı kaydetmişim,berracık doğmuş daha bizimkiler yok ortalıkta,ay duygulandım yaf
EN AZINDAN beğendiğiniz yeri alana kadar kira ödemeden oturamayacak kadar kötü mü?gerçi nerde rahat edeceksen orda ol tabi...bu karşı daire de iyi denk gelmiş...ama yine de zordur taşınmak...Allah yardımcın olsun...buarada kayınvaldem farkettiğinden değil, kendileri erken kahvaltı yapmaya alışık olduklarından erken kaldırdı bizi..ama tesadüfen de olsa sonuç güzel oldu... :)
Kızlar ya dunden berı aysımanın atesıyle ugrasıyorum,yavrum gece nasıl ateslendı hemen ılık bı banyo yaptırdım,sonra dustu atesı,sabaha kadar uyuyamamdım,allahım nasıl kotu bıseymıs,elım kolum baglanıo o oyle ıclı ıclı aglayınca,suan atesı normal gıbı ama sankı yıne yukselecek,atesı ındırebılıyorum ama bu seferde cıkarsa hemen doktora gıdıcem
Teşekkür ediyorum btanem güzel cümlelerin için. Sizde Alya'mla benim için çok özelsiniz biliyorsun. Bizim bıdıklar bukdr benzerken birbirine,annelerin birbirini bukadar sevmesi normal herhaldeMıncırma kısmına gelince Ben tombiş olduğum için ele gelirim
Ayselim dikkat et bak Gülnihalim tırmanmaya başladıysa o atar kendini ordan hee yakında,aman kuzum amann. İzne çık be Aysel bak valla senle buluşmak için can atıyorum o kadar yolu gözüm yiyor artık alya da yeter anne diyor gidelim kankamıza kavuşalım
Buluşmalarıda çok komik olcak bak gör sen , hele birde aynı anda altlarını açarsak ahh ahh evden kaç yani o denliŞimdi dötü poklu bekliyor beni değiştirim diyee. Üstüne geçmesin diye alttan bez bıraktım sadece kıyafetlerini çıkarttım
ayyyy bende hatırladım o günleri şimdiiDünde resimlerinin bir kısmını daha çıkarttırdık da iyice maziye dönüp duygulandım bak şimdi
ayyyy bende hatırladım o günleri şimdiiDünde resimlerinin bir kısmını daha çıkarttırdık da iyice maziye dönüp duygulandım bak şimdi
Ayy onun o göbüşü memişi dışarda mııı ben ne yerim onu haaaMerve ben Gülnihali evde eşofmanla tutuyprum sizin ev sıcak mı üşümüyor mu Alya gülnihali artık şortla tutunca el ayak buz gibi oluyor üşütürüm diye eşofman giydiriyorum bende.
Gülnihal cadısı yapar onu da atar kendini o yüzden kaldırıyorum kenarını beşiğinelini atıyor atıyor ama boşa yetişemiyor hihihi
Canım izne çıkayım çıkmayım fark etmez 16 eylül de Bahardayız iki hafta sonra bize bekliyorum sizleri
Hatunlar şimdiden söylüyorum sonra misafirim geldi ,misafire gittik bilmem ne oldu gibi bahanaler istemiyorumm
şükür ki hepimiz sağsalim aldık kucağımıza
askerlik gibi bişey hamilelik dönemi..anlatıp bahsetmekten hoşlanıyor insan,tatmayan çok zevk almıyor bu sohbetten,tatanları hemen yakınlaştırıyor..hele hele bizim gibi başından sonuna aynı hissi yaşayan dostların bir arada oluşu ayselin deyimiyle dadundan yenmiyor:)
Bizim hiç çıkmış resmimiz yokk yaa:) ben kitap yapmayı düşünüyorum 1 yaşına gelince hani sevgililer yapıyor ya bir birine öyle bişey
bi ara resimlerini de çıkarttırız bilgisayara bişi olsa hepsi gümler Allah korusun
bebişim bzm ev soğuk zaten,üstten alttan hep uzun gydryorum ama altına kaka yapcak dye alttan soydum,yoksa pijama dayanmıyor bu çocuğa. kusum 16 eylül pazar dogum günüm o gün olmaz ama 2 hafta sonra olur :))
hemde nasıl vallahiikeske normal dogurabilseydim de daha datlu olurdu ozaman
bzde yeni basladık cıkartmaya telekon pc derken 1200 küsür resim Alyanın,belkide daha cokbiliyosun bzm anakart çöktü sonra dedikki en güzeli resmin basılmış hali neyseki yedekte vardı resimler yoksa kızımın tüm resimleri bzm söz düğün kına resimleri gümm olcaktı
Doğru söylüyon cnm bişey olsa tüm hatıralar gider.Doğum gününü şimdiden kutluyorumm bide mesaj kutuna bak diyorum,Sonraki buluşmayada mutlaka bekliyorummmbizimkine de dayanmıyor bide Gülnihal 2 gündür kaka yapmadıydı annemi aradım az önce 2 günlük birikim düşün işte bizim kızlar ki günde 4-5 defa kaka yapıyor 2 gün yapmayınca ortalık nolmuş tahmin edebilirsin :)
şimdi değiştirdim bu kızın altını aysel kucagımda kaka yapıyor ynee deli olcam
güloşumu hayal edemiyom günde 4 seferden hesaplarsak 8-10 seferlik kakayı bi anda
tesekkür ediyorum canım dogum günüm için,yaslanıyorm bee asabım bozuldu
kuzucum selçuğa yaptıım çorba şöyle:
soğan,sarımsak,patates,kabak,havuç bunları rondodan geçirip kavuruyorm çok az sonra suyla beraber mercimek ekliyorm ve pişiriyorm..piştikten sonrada tekrar rondo tane kalmaması için..çok seviyo valla..ama aynı zmnda kendimize yaptımız bi çorba bu..çok lezzetli oluyo..bu arada hipp organik yulaflı var onu kullanabilirsin..yulaf unu aramana grk yok..büyük marketlerde bulablrsn
çok tatlısınız yaaa..ne ara buluştunuz gizliden
aaaaaa 6 aylık olmuşuz yaşasınnnnnnnn
oyyy tatlım çok şekersin güleryüzlü arkadaşım..
Berna hayatım miktarını nasıl koyuyorsun mesela 1 soğanın hepsini mi kaç diş sarımsak,Yoğort denemem hüsranla sonuçlandı makesef anneme yaptırdım bende ben çok beceriksiz bir kadın oldum çıtkım ya ne etsem bu aralar ya tuzu eksik oluyor ya tam tuz oluyor ya kıvamı tutmuyor noliyi baaa
Örtmenim çok datlusuz ama sizzz
Yaseminle buluşmanıza bayıldım eşli buluşma olmuş ne güzel ikiniz de çok güzlesiniz ama bebiklerin gölgesinde onlar daha bi güzell
Selam annişler. dün itibariyle 6. ayımıza girdik. yolumuzu yarıladık :)) Bugün de iş yerine gittim. rapor-izin derken o gün geldi çattı. korktuğum kadar olmadı ruh halim. Umarım her şey düzene girer.
Hamile annişler varmış. Hayırlı olsun.
Mıraaay canım resımlerın harıka,cok saol koydugun ıcın ama ben okadar keyıfsızımkı bu guzellıgın tadını bıle cıkaramıyorum
cumartesı bebek mevlutu vardı,dunde nısana gıttık yavruma nazarmı ettıler acaba yaaa,nısandan cıkıpta eve nasıl geldım bılmıyorum,ondan sonra hep ateslendı yavrum....
Kızlar bebeklerin beslenmesi nasıl yani kaç saate bi besleniyorlar gece nasıl oluyor?
Hoş geldin bitanemmevet annemden ilk defa 1 ay uzak kalıcam,kuzenimin eşi güvenebileceğim tek kişi Gülnihali bırakmak için hem tertemiz biri hemde Gülnihali çok seviyor inş.sorunsuz geçer.Şimdi müdürün söyledi 17 eylülde devir olacakmış 20 eylül gibide biz izne çıkarız dedi öyle olursa 10 gün o bakacak sonra kendim bakarım ama ne kadar inanmalıyım bilmiyorum her ayın 1 ve 15 i devir olacak diyorlar ama bişey olmuyor
Bide kuzum insanın kalbinin güzelliği yüzüne yansır sen istersen 100 kilo ol yine çooook güzel olursun senin kalbin güzel çünkü ve tabi ki bizde sizi çoook seviyoruz inş.izin işi olur da sizleri ağırlarım ve sende gelirsin bi güzel mıncırırım ana kız sizi
Bende muhallebi deneyecem inş. perşembe kontrolümüz var doktorumuza da bi danışalım öyle başlayacaz
Canım bazen Gülnihalde sapıtıyor öyle hep oyun istiyor ışığı kapatıyorum gözlerini bi açması var aha böylebüyük açınca ışık gelecek sanıyor sonra da gülmeye başlıyor resmen tırmanıyor beşiğe bi tarafını alçak tutyorum onu alıp yatırırken kolay olsun diye ama Gülnihal ordan tutarak dikelmeye başladı kolunu atıyor ordan kafayı kaldırıyor kedi gibi eyiiiii diye beni çağırıyor çok komik duruyor
Merve ben Alya'yla Gülnihal'in buluşmasını çok merak ediyorum bir birlerine huy olarak bu kadar benzedikleri için,dötü poklu kankalar
Sabah uyandık, hazırlandık, kahvaltımızı yaptık, sonra kızımı uyandırıp hazırladım veee macera başladı, götürdüm verdim bakııcısına ama nasıl ayrıldım sormayın hiço an çok fenaydı, arkama bakmadan indim merdivenlerden, ama okula gittiğimde kendimi çok iyi hissettim. Bu arada bakıcısı ev sahibim ve üst katta oturuyor, bu açıdan şanslıyız. Çook enerjik ve pozitif olarak döndüm eve, özlemişim çalışmayı. Ummuduğum gibi kötü olmadı çok şükür, kızım da hiç ağlamamış çok şükür. İlk günü sorunsuz hallettik, umarım böyle devam eder. Ama beni görünce var ya kızlar yüzünde güller açtı, nasıl sarılıyor, öpüyor inanamazsınız annesinin kuzusu.
Az sonra da Lidya 6. ay aşılarını olacak teyzeleri, inş ateşi olmaz, var mı yaptıran aranızda? Nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?