2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeytinyağını direk sürdüysen asitini almadan daha beter etmişsindr totoyu..niveanın pşk kremini kullanıyodum hç sorun yaşamadk..olcak gibi oluyosada hmn geçiriyodu

bnde ha oldm ha olcm derken olmadm bi bktm hamileym..olcakmış gibi ağrıyodu.ama göğüslerm çok şişmiş ve sızlıyodu..3 gün geçerse adetin test yaptr bnce..bn öyle öğrenmiştm

Berna hayatım miktarını nasıl koyuyorsun mesela 1 soğanın hepsini mi kaç diş sarımsak,Yoğort denemem hüsranla sonuçlandı makesef anneme yaptırdım bende ben çok beceriksiz bir kadın oldum çıtkım ya ne etsem bu aralar ya tuzu eksik oluyor ya tam tuz oluyor ya kıvamı tutmuyor noliyi baaa

Örtmenim çok datlusuz ama sizzz
Yaseminle buluşmanıza bayıldım eşli buluşma olmuş ne güzel ikiniz de çok güzlesiniz ama bebiklerin gölgesinde onlar daha bi güzell

Hepnizie günaydın güzel annelerr
Biz dün tüm günümüzü kuzenimin eşiyle geçirdik Gülnihal alışsın diye pazar günü gidiyor annem.Haftaiçi de gittiğimiz için Gülnihal biraz daha alışmış gibi duruyor,bir ara onu bırakıp eşimle markete gittik alışverişimizi yaptık eve bıarktık sonra döndük hiç bir huysuzluk yapmamış ama tek sorunumuz Gülnihalin kendi yatapı dışında bi yerde uyumamasıyatağında yuvarlanarak uyuyor o uykusu gelince bırakıyorum yastığıyla oynayarak yuvarlanıyor sonra uykuya dalıyor bide yastığını da almamışım yanıma başka yastık verdim önce bi heyecanla sarıldı ama anladı herhalde bi fırlatı çığırarak Bakalım yatak sorununu nasıl çözecez
Esperanzaaa seni çok merak ettim canım
Merve kuzum c.tesi annem bizdeyken ona örgü göstercektim forumdan senin profiline girmiş bulundum ve resimlerini gösterdim anneme,annemin tepkisi ''ayhiiii ne kadar tatlı bi kız böylee şeker gibi'' dedi özellikle doğuma 1 hafta kala olan resmine bayıldı Sarı şekerim benimmm

günaydın kızlar..uzatmalı tatilim bitti dün..bugün işimin başındayım...tatil oldukça yorucuydu benim için..evimi çoook özlemişim...yalnızz son durağımız olan bolunun serin havası çarptı beni, fena üşüttüm...gribim..neyseki oğlum iyi maşallah...tatilin bize tek faydası kayınvaldemin sabahın nurunda bizi kaldırmasıyla tarık ın akşam da erken uyuduğunu farketmemiz oldu...15 gündür akşam 10 da yatıyo çoook şükür...dua ederken fiili duayı unutmuşuz meğer..çocuğu sabah uyandırmazsan gece 2 ye kadar beklersin tabi :)

evet gerçekten güzel bir tarif,en kısa zamanda deniycem
dün hipp markasıyla ilgili yorumların güzüme çarpmıştı ,araştırırken netten iyi geceler yulaflı elmalı ürününü sipariş verdim..ek gıda ile ilgili tüm bilgi paylaşımların için teşekkürler canım

ama yerim ben onun yastık aşkınıuyku arkadaşı da demek ki böyle birşey onsuz olmuyor:)inşallah zamanla yatak sorunu çözülür canım

hoşgeldin canım..çok geçmiş olsun..annaanne ve babanneler çok dikkatli oluyor torunları konusunda,bizde de oluyor bazen benim dikkatimi çekmeyen bişey onların dikkatini çekmiş oluyor,tabi ben bu durumu hiççç onlara çaktırmıyorum

dün biraz dolaşmaya çıktık eşim ve Aselle..bizim iş karşılığı almış olduğumuz daire vardı,onu gezdik planını,kullanılan malzemeleri hiç beğenmedimşuan beğendiğimiz bir yer var ama onun için de nakit yok:)bizde kirada oturup inşaat tamamlanınca onu satıp biraz daha çalışıp beğendiğimiz yerden almaya karar verdik..şuan ki oturduğumuz yerin yeri çok güzel ama evin için çok kötü durumda,karşı komşularımız yeni bir binaya taşınıp karşı daireyi kiraya verceklerdi hadi biz talip olalım dedik,onlarda sağolsun kırmadılar ve karşı daireye taşnıyoruz:)benim için daha temiz bir yerde oturmak güzel olcak,hemen karşısı olduğu için de taşınmak kolay olcak inşallah..evin içine hayli özenmişler,kiralayacak kişileri eliyorlardı,biraz da titizler(adamcağız emekli evdeydi tüm gün,asansör aynası falan siler arada:)) Allah mahçup etmesin

Son düzenleme:

EN AZINDAN beğendiğiniz yeri alana kadar kira ödemeden oturamayacak kadar kötü mü?gerçi nerde rahat edeceksen orda ol tabi...bu karşı daire de iyi denk gelmiş...ama yine de zordur taşınmak...Allah yardımcın olsun...buarada kayınvaldem farkettiğinden değil, kendileri erken kahvaltı yapmaya alışık olduklarından erken kaldırdı bizi..ama tesadüfen de olsa sonuç güzel oldu... :)

Selam annişler. dün itibariyle 6. ayımıza girdik. yolumuzu yarıladık :)) Bugün de iş yerine gittim. rapor-izin derken o gün geldi çattı. korktuğum kadar olmadı ruh halim. Umarım her şey düzene girer.

Hamile annişler varmış. Hayırlı olsun.

Kızlar ya dunden berı aysımanın atesıyle ugrasıyorum,yavrum gece nasıl ateslendı hemen ılık bı banyo yaptırdım,sonra dustu atesı,sabaha kadar uyuyamamdım,allahım nasıl kotu bıseymıs,elım kolum baglanıo o oyle ıclı ıclı aglayınca,suan atesı normal gıbı ama sankı yıne yukselecek,atesı ındırebılıyorum ama bu seferde cıkarsa hemen doktora gıdıcem

geçmiş olsun canım..diş mi çıkarıyoki...o dönemde olurmuşya ateş...telaşlanma, bebeklerde çok olur ateş..banyoyla geçiyosa iyi..allah korusun daha yükselirse hemen gidersin...inşallah geçmiştir.

bi de calpol filan vermedin mi?

sen de işe başladın demek..ne diyelim,,kolay gelsin...çabucak geçsin saatler...buarada kim hamileymiş ya, görmedim ben

Mıraaay canım resımlerın harıka,cok saol koydugun ıcın ama ben okadar keyıfsızımkı bu guzellıgın tadını bıle cıkaramıyorum

cumartesı bebek mevlutu vardı,dunde nısana gıttık yavruma nazarmı ettıler acaba yaaa,nısandan cıkıpta eve nasıl geldım bılmıyorum,ondan sonra hep ateslendı yavrum....

:) senin uykudan gözün açılmazken bi de sırıtıveriyolarya...gülermisin ağlarmısın :)

yatağa da alışır ya,,bakıcıyı sevmesi en önemlisi..işin zorunu atlatmışsınız..buarada maşallah, gülnihalin uyuma şekline bayıldım....çok şanslısın..

kızlarrrr bugün itibariyle artık evimdeyim:) 1,5 ay oldu be..eşim evide temizletmiş oh mis gibi olmuş..ama ütüler duruyo Bari onlarıda yaptırtsaymış Artıkın hergün kk dayım

hoşgeldiiinn...sen de abartma anacım :) tertemiz eve gelmişsin işte daha ne :) e yapsın o kadarını da gerçi, üzmesin artık seni...

hayırlı olsun şimdiden...çok kolay atlatırsınız inşallah sünneti....

Kızlar bebeklerin beslenmesi nasıl yani kaç saate bi besleniyorlar gece nasıl oluyor?
Gülnihal gündüzleri 2-2,5 saate bir 100 cc bazen 125 cc mama yiyor gece 9-9:30 arası uyuyor bi saat 3 te feryat figan ağlıyor meme istemiyor mama yapıyorum biberon biter bitmez uyumaya devam ediyor birde saat 6 da başlıyor bizim çalar saat ötmeye mamayı yiyince uykuya devam

yavrum, öyle rahatlıyodur, napsın..emsin bol bol anneciğini...üşütse burnu filan da akardı heralde..öksürük de yokmuş şimdi..dediğin gibi nazar filan da olabilir..geçer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…