- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.101
arkadaşlar kızımın poposu öyle yara olduki pişikten dolayı napacağımı şaşırdım.kaç tane farklı ilaç kullandım ama sonuç aynı..zeytinyağı filanda sürdüm hiç fayda etmedi sizce napmalıyım((( onu öyle gördükçe içim yanıyo
Canım sen beni mi merak ediyorsun al sana foto :))
Eki Görüntüle 501222 Eki Görüntüle 501221 Eki Görüntüle 501220 Eki Görüntüle 501219
ya sewgili anneler regl olmama 3 gün warr... ama böyle o adet ağrılardan başladı(( ya nasıl diyeyimm tama artık hamile değilim diyorummm, regl olcam ağrılar war diyorum... siz de de böyle oldu mu? bu ağrılar başladı ha oldum olacam derken hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??? çok istiyorum hamile olmayı, tabi hayırlısıyla...cewaplarsanız sewinirimm...
kuzucum selçuğa yaptıım çorba şöyle:
soğan,sarımsak,patates,kabak,havuç bunları rondodan geçirip kavuruyorm çok az sonra suyla beraber mercimek ekliyorm ve pişiriyorm..piştikten sonrada tekrar rondo tane kalmaması için..çok seviyo valla..ama aynı zmnda kendimize yaptımız bi çorba bu..çok lezzetli oluyo..bu arada hipp organik yulaflı var onu kullanabilirsin..yulaf unu aramana grk yok..büyük marketlerde bulablrsn
Canım sen beni mi merak ediyorsun al sana foto :))
Eki Görüntüle 501222 Eki Görüntüle 501221 Eki Görüntüle 501220 Eki Görüntüle 501219
evet gerçekten güzel bir tarif,en kısa zamanda deniycemkuzucum selçuğa yaptıım çorba şöyle:
soğan,sarımsak,patates,kabak,havuç bunları rondodan geçirip kavuruyorm çok az sonra suyla beraber mercimek ekliyorm ve pişiriyorm..piştikten sonrada tekrar rondo tane kalmaması için..çok seviyo valla..ama aynı zmnda kendimize yaptımız bi çorba bu..çok lezzetli oluyo..bu arada hipp organik yulaflı var onu kullanabilirsin..yulaf unu aramana grk yok..büyük marketlerde bulablrsn
Hepnizie günaydın güzel annelerr
Biz dün tüm günümüzü kuzenimin eşiyle geçirdik Gülnihal alışsın diye pazar günü gidiyor annem.Haftaiçi de gittiğimiz için Gülnihal biraz daha alışmış gibi duruyor,bir ara onu bırakıp eşimle markete gittik alışverişimizi yaptık eve bıarktık sonra döndük hiç bir huysuzluk yapmamış ama tek sorunumuz Gülnihalin kendi yatapı dışında bi yerde uyumamasıyatağında yuvarlanarak uyuyor o uykusu gelince bırakıyorum yastığıyla oynayarak yuvarlanıyor sonra uykuya dalıyor bide yastığını da almamışım yanıma başka yastık verdim önce bi heyecanla sarıldı ama anladı herhalde bi fırlatı çığırarak Bakalım yatak sorununu nasıl çözecez
Esperanzaaa seni çok merak ettim canım
Merve kuzum c.tesi annem bizdeyken ona örgü göstercektim forumdan senin profiline girmiş bulundum ve resimlerini gösterdim anneme,annemin tepkisi ''ayhiiii ne kadar tatlı bi kız böylee şeker gibi'' dedi özellikle doğuma 1 hafta kala olan resmine bayıldıSarı şekerim benimmm
günaydın kızlar..uzatmalı tatilim bitti dün..bugün işimin başındayım...tatil oldukça yorucuydu benim için..evimi çoook özlemişim...yalnızz son durağımız olan bolunun serin havası çarptı beni, fena üşüttüm...gribim..neyseki oğlum iyi maşallah...tatilin bize tek faydası kayınvaldemin sabahın nurunda bizi kaldırmasıyla tarık ın akşam da erken uyuduğunu farketmemiz oldu...15 gündür akşam 10 da yatıyo çoook şükür...dua ederken fiili duayı unutmuşuz meğer..çocuğu sabah uyandırmazsan gece 2 ye kadar beklersin tabi :)
evet gerçekten güzel bir tarif,en kısa zamanda deniycem
dün hipp markasıyla ilgili yorumların güzüme çarpmıştı ,araştırırken netten iyi geceler yulaflı elmalı ürününü sipariş verdim..ek gıda ile ilgili tüm bilgi paylaşımların için teşekkürler canım
ama yerim ben onun yastık aşkınıuyku arkadaşı da demek ki böyle birşey onsuz olmuyor:)inşallah zamanla yatak sorunu çözülür canım
hoşgeldin canım..çok geçmiş olsun..annaanne ve babanneler çok dikkatli oluyor torunları konusunda,bizde de oluyor bazen benim dikkatimi çekmeyen bişey onların dikkatini çekmiş oluyor,tabi ben bu durumu hiççç onlara çaktırmıyorum
dün biraz dolaşmaya çıktık eşim ve Aselle..bizim iş karşılığı almış olduğumuz daire vardı,onu gezdik planını,kullanılan malzemeleri hiç beğenmedimşuan beğendiğimiz bir yer var ama onun için de nakit yok:)bizde kirada oturup inşaat tamamlanınca onu satıp biraz daha çalışıp beğendiğimiz yerden almaya karar verdik..şuan ki oturduğumuz yerin yeri çok güzel ama evin için çok kötü durumda,karşı komşularımız yeni bir binaya taşınıp karşı daireyi kiraya verceklerdi hadi biz talip olalım dedik,onlarda sağolsun kırmadılar ve karşı daireye taşnıyoruz:)benim için daha temiz bir yerde oturmak güzel olcak,hemen karşısı olduğu için de taşınmak kolay olcak inşallah..evin içine hayli özenmişler,kiralayacak kişileri eliyorlardı,biraz da titizler(adamcağız emekli evdeydi tüm gün,asansör aynası falan siler arada:)) Allah mahçup etmesin
kızlar ya dunden berı aysımanın atesıyle ugrasıyorum,yavrum gece nasıl ateslendı hemen ılık bı banyo yaptırdım,sonra dustu atesı,sabaha kadar uyuyamamdım,allahım nasıl kotu bıseymıs,elım kolum baglanıo o oyle ıclı ıclı aglayınca,suan atesı normal gıbı ama sankı yıne yukselecek,atesı ındırebılıyorum ama bu seferde cıkarsa hemen doktora gıdıcem
kızlar ya dunden berı aysımanın atesıyle ugrasıyorum,yavrum gece nasıl ateslendı hemen ılık bı banyo yaptırdım,sonra dustu atesı,sabaha kadar uyuyamamdım,allahım nasıl kotu bıseymıs,elım kolum baglanıo o oyle ıclı ıclı aglayınca,suan atesı normal gıbı ama sankı yıne yukselecek,atesı ındırebılıyorum ama bu seferde cıkarsa hemen doktora gıdıcem
selam annişler. Dün itibariyle 6. Ayımıza girdik. Yolumuzu yarıladık :)) bugün de iş yerine gittim. Rapor-izin derken o gün geldi çattı. Korktuğum kadar olmadı ruh halim. Umarım her şey düzene girer.
Hamile annişler varmış. Hayırlı olsun.
herkeslere günaydınnnnnn yne sabahın köründe kalktık üst dişleri kabarmış kızımın ve bu üs dişler altlara göre daha zor çıkıyo benimkinde uyku düzenimiz yine bozuldu benim gözümden uyku akıyo ama azranınkinden oyun akıyo sürekli oynayalım istiyo :)
bi de calpol filan vermedin mi?
hepnizie günaydın güzel annelerr
Biz dün tüm günümüzü kuzenimin eşiyle geçirdik gülnihal alışsın diye pazar günü gidiyor annem.haftaiçi de gittiğimiz için gülnihal biraz daha alışmış gibi duruyor,bir ara onu bırakıp eşimle markete gittik alışverişimizi yaptık eve bıarktık sonra döndük hiç bir huysuzluk yapmamış ama tek sorunumuz gülnihalin kendi yatapı dışında bi yerde uyumamasıyatağında yuvarlanarak uyuyor o uykusu gelince bırakıyorum yastığıyla oynayarak yuvarlanıyor sonra uykuya dalıyor bide yastığını da almamışım yanıma başka yastık verdim önce bi heyecanla sarıldı ama anladı herhalde bi fırlatı çığırarak Bakalım yatak sorununu nasıl çözecez
Esperanzaaa seni çok merak ettim canım
merve kuzum c.tesi annem bizdeyken ona örgü göstercektim forumdan senin profiline girmiş bulundum ve resimlerini gösterdim anneme,annemin tepkisi ''ayhiiii ne kadar tatlı bi kız böylee şeker gibi'' dedi özellikle doğuma 1 hafta kala olan resmine bayıldısarı şekerim benimmm
kızlarrrr bugün itibariyle artık evimdeyim:) 1,5 ay oldu be..eşim evide temizletmiş oh mis gibi olmuş..ama ütüler duruyoBari onlarıda yaptırtsaymış Artıkın hergün kk dayım
uzun bir aradan sonra slm bayanlar... Ramazanın son haftası memlekete gittik bir hafta önce geldik ama yerleşme eski düzene girme derken bir hafta da öyle geçti... On gün sonra oğlumun sünneti var içim bir acayip oluyor... Hayırlısıyla bunuda atlatalım inş..
Esperanzımız hamileymiş galiba. Eğer sağlık konusun da bir sıkıntı yoks aldırma bence. Bize söylemek kolay tabi ama benim ablamla aramda yaklaşık 1,5 yaş var. Ve iyikide öyle.. Hem arkadaşım hem ablam hem sırdaşım herşeyim oldu benim.. Beraber büyürken sen daha zorlanacaksın ama sonra içimizde en rahat sen olacaksın...
Herkese iyi geceler...
calpol verdım canım,dun gece tabı hıc ıstemedı ıcmek ama mecbur verdım,bıde arada oksuruyo kuzum yaaa,aklım karıstı atesmı yoksa usuttumu dıye ama takıpteyım su an oksuruk yok,bıde devamlı emmek ıstıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?