- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.141
Miray yakın değilsin ki gelelim sana Gülnihalle Lidya kaynaşsın ama düğün için gelecekmişin işte o zaman muhakkak buluşalım
Nur hayatım nasılsın kızın nasıl ben iki saattir minik kızının ismini düşünüyorum az önce jeton düştü zati nickinde yazıyor ya diye kendimi şey hiss ettim şey işteseni görüyorum aşağıda ama Nur da gelmiş diyoe düşünüp ya neydi onun kızının ismi diye beyin patlatıyorum hiç bu kadar şey hissetmemiştim kendimi
oyy kuzum benim nasıl özlemiş annesiniiiiişe başlamadn önce herkes bi korkuyor ama okuduğum tüm youmlar o kadar kötü geçmediği oluyor Lidyanın ağlmamasına çok sevindim.
Bizim aşılar da perşembe günü canım inş. sorunsuz atlatır Lidya ateş fln olmaz
kızlar geçmişi okuyamadan bişi yazmak istiyorum oğluşum öksürüyo balgam atamıo hafif üşüttü sanırım şurup verdi dr da ama ne iyi gelir bilgilerinize ihtiyacım var
Hiii bide kucakta yaparken bi siniyorlar böle gık yok suçlu suçlu bakışlar heheheh :)
Yaşlanmıyon annem yokuş yukarı çıkıyon :)
Sabah uyandık, hazırlandık, kahvaltımızı yaptık, sonra kızımı uyandırıp hazırladım veee macera başladı, götürdüm verdim bakııcısına ama nasıl ayrıldım sormayın hiço an çok fenaydı, arkama bakmadan indim merdivenlerden, ama okula gittiğimde kendimi çok iyi hissettim. Bu arada bakıcısı ev sahibim ve üst katta oturuyor, bu açıdan şanslıyız. Çook enerjik ve pozitif olarak döndüm eve, özlemişim çalışmayı. Ummuduğum gibi kötü olmadı çok şükür, kızım da hiç ağlamamış çok şükür. İlk günü sorunsuz hallettik, umarım böyle devam eder. Ama beni görünce var ya kızlar yüzünde güller açtı, nasıl sarılıyor, öpüyor inanamazsınız annesinin kuzusu.
Az sonra da Lidya 6. ay aşılarını olacak teyzeleri, inş ateşi olmaz, var mı yaptıran aranızda? Nasıl geçti?
Miray yakın değilsin ki gelelim sana Gülnihalle Lidya kaynaşsın ama düğün için gelecekmişin işte o zaman muhakkak buluşalım
Nur hayatım nasılsın kızın nasıl ben iki saattir minik kızının ismini düşünüyorum az önce jeton düştü zati nickinde yazıyor ya diye kendimi şey hiss ettim şey işteseni görüyorum aşağıda ama Nur da gelmiş diyoe düşünüp ya neydi onun kızının ismi diye beyin patlatıyorum hiç bu kadar şey hissetmemiştim kendimi
hehehehe cnm bnm alemsin vallasenin bu doğal hallerine hastayım kuzum
iyiyiz cok şükür, işteyim şuan ve acaip yogunum:/
sen napıosun kuzum Güloşum nasıl, hani yokmu yeni fotoooo,
ben eve gidince koyarım inş Alyanın cok cici fotolarını çektim hatta fehminin yerine
koydum, burayada koycam inşşş
:)) hehe o bakışları zaten süper oluyor yaaa :) üstünü başını batırdı yne napim az öncekini kurtarmıştım buna yetişemedim
yaşlanıyom annem yaşlanıyomm 25 bitti bitecek baksana ben daha aynada kendimi küççücükkk görüyorum ama yıllar beni arkasında bırakıp geçiyorr
canım benimm üzme sakın kendini,sen Lidyaya iyi bir gelecek sunmak için çaışıyorsun. Bunu Lidya da hissediyor. Çalışma saatlerin az Allaha şükür. ben hep diyorum ki bazen evden uzaklasmamız psikolojimiz için iyi oluyor. ben bazen anneme bırakıyorum cıkıyorum kendim yda eşimle başbaşa bir yerlere. evet bende sık sık arayıp soruyorum annemi ama içim içimi yemiyor,çünkü biraz uzak kalmak hem onun için hem benim için iyi olacak,oluyorda. eve döndüğümde öyle bir koklaşıyoruz ki kızımla dünyalara bedel,aksama kadar birlikte oldugumuzda bukdr olmuyor ama işte. ben çalışan annelerin çalışmayan annelere göre cocuklarıyla daha iyi iletişim kurduguna inananlardanım.
sen yaşlanıyosan ben napayım 29 bitiyor hatuuuuuuuunnnnnnn!!! Evet canım söylediklerine harfiyen katılıyorum, çok iiyi geldi işe dönmek cidden.
İyiyiz canım çk şükür bizde en kısa zamanda yeni bi poz daha koyarım Alyanın da resimlerii bekliyorumhehehehe cnm bnm alemsin vallasenin bu doğal hallerine hastayım kuzum
iyiyiz cok şükür, işteyim şuan ve acaip yogunum:/
sen napıosun kuzum Güloşum nasıl, hani yokmu yeni fotoooo,
ben eve gidince koyarım inş Alyanın cok cici fotolarını çektim hatta fehminin yerine
koydum, burayada koycam inşşş
Fehminin yeri deme demee dövcek Ayselle Berna ben sana söleyim şekerim
Bebeğimm yoğunsun demek , pazartesi malum. Allah yardımcın olsunn .
herkese merhaba;
artık işe öğleden sonra gelicem,ama ilk defa oğlumu evde bıraktım eşim bakıyo iki hafta da böyle idare edicez sonra malesef kaynanam bakıcak(( Çok özledim oğlumu bir an önce eve gitmek istiyorum
Canım ama yama sen böyle,hep öyle düşünürsen ''malesef '' dersen aklında hep bi soru işareti olur hep aklın oğlunda kalır iyi düşünmeye çalış lütfen.Oğluşun evde bekliyor seni zaman hemencecik geçiyor bi kaç saat sonra berbaber olacaksınız
Fehminin yeri deme demee dövcek Ayselle Berna ben sana söleyim şekerim
Bebeğimm yoğunsun demek , pazartesi malum. Allah yardımcın olsunn .
Zaman hemen geçsin:))) Canım haklısın ama kaynanam pek güzel bakamıyo benim dediklerimi de yapmıyo inat yapar gibi o yüzden aklım kalıcak..Benim dediklerimi onaylasa bu kadar dert etmem ama yok tam tersi
herkese merhaba;
artık işe öğleden sonra gelicem,ama ilk defa oğlumu evde bıraktım eşim bakıyo iki hafta da böyle idare edicez sonra malesef kaynanam bakıcak(( Çok özledim oğlumu bir an önce eve gitmek istiyorum
evet Bernayla Aysel fehmiye karşıD hoff tam yazarkene müdür bey geçti
gerçi heç korkmuom ondansevimli garip biri
hastalar cok alem yaeğlenceli geçio
mervoşum napem annem orda paylaştım şmdi resim yalan konişmim die didim
Uras bu aralar çok kalkmaya başladı artık ayakta uyumaya başladım:))))Kızlar bebeklerin beslenmesi nasıl yani kaç saate bi besleniyorlar gece nasıl oluyor?
Gülnihal gündüzleri 2-2,5 saate bir 100 cc bazen 125 cc mama yiyor gece 9-9:30 arası uyuyor bi saat 3 te feryat figan ağlıyor meme istemiyor mama yapıyorum biberon biter bitmez uyumaya devam ediyor birde saat 6 da başlıyor bizim çalar saat ötmeye mamayı yiyince uykuya devam
valla on kere söylüyorum ama dinleyen yok.Uras doğduğundan beri anne biz sallamıyoruz diyorum hala sallıyo bu sadece biri hangisini söyliyim ben size dahacanım oturup konuşsan fayda etmez mi?
eşin evde oldugu sürece aklın kalmaz canım,kaynana sıra gelincede okudugm kadarı ile inat birisiymiş. anlıyorm ben anneme söz geçiremiyorum da sen kaynanana nasıl geçirceksin. ahh canım az kaldı kavuşmana oğluna,sen üzme kendini.
bencede şimdi elimizde kayıtlar var sen önce orda paylaştın
kuzum benim işyerinden girmek zor oluyordur tabiiki,müdürün nekdr iyi olsa da müdür yani :) neydeki kk ya girişi engellemediler
aman eğlenceli geçsinde yogunluk gelir gider hayatım.
Cok sukur aysıma eskı halıne dondu,ortalıgı yıkıo yıne dana....
Oooohhhh beeee cok sukur
Berna hayatım miktarını nasıl koyuyorsun mesela 1 soğanın hepsini mi kaç diş sarımsak,Yoğort denemem hüsranla sonuçlandı makesef anneme yaptırdım bende ben çok beceriksiz bir kadın oldum çıtkım ya ne etsem bu aralar ya tuzu eksik oluyor ya tam tuz oluyor ya kıvamı tutmuyor noliyi baaa:
evet gerçekten güzel bir tarif,en kısa zamanda deniycem
dün hipp markasıyla ilgili yorumların güzüme çarpmıştı ,araştırırken netten iyi geceler yulaflı elmalı ürününü sipariş verdim..ek gıda ile ilgili tüm bilgi paylaşımların için teşekkürler canım
]
Kızlar bebeklerin beslenmesi nasıl yani kaç saate bi besleniyorlar gece nasıl oluyor?
Gülnihal gündüzleri 2-2,5 saate bir 100 cc bazen 125 cc mama yiyor gece 9-9:30 arası uyuyor bi saat 3 te feryat figan ağlıyor meme istemiyor mama yapıyorum biberon biter bitmez uyumaya devam ediyor birde saat 6 da başlıyor bizim çalar saat ötmeye mamayı yiyince uykuya devam
çok az kavuruyorm cnm..soğan sarımsaı bn şimdiden bastım içine valla korkuyorm babası gibi soğan sarımsak yemeyen bi tip olursa diye şimdiden alışsın bide vücut direncini artırır diye düşünüyorm..gaz yapmadı cnm..Bernacım çorba tarifini çok beğendim ben kavurmuyordum birde soğan ve sarmısağa cesaret edemedim gaz yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?