2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geçmişi okuyamadan bişi yazmak istiyorum oğluşum öksürüyo balgam atamıo hafif üşüttü sanırım şurup verdi dr da ama ne iyi gelir bilgilerinize ihtiyacım var

evet o zaman buluşalım kesinlikle, seni bernayı mineyi merveyi kerimeyi ist.daki herkesi görmeyi çok istiyorum, kız güldürdün ha beni, hiçde bi kere şey değilsin sen.

evet çok şükür kötü değildi, bakalım teyzesi olmaz inş.

kızlar geçmişi okuyamadan bişi yazmak istiyorum oğluşum öksürüyo balgam atamıo hafif üşüttü sanırım şurup verdi dr da ama ne iyi gelir bilgilerinize ihtiyacım var

geçmiş olsun canım ama bilgim yok bu konuda umarım hemen iyileşir.

Hiii bide kucakta yaparken bi siniyorlar böle gık yok suçlu suçlu bakışlar heheheh :)
Yaşlanmıyon annem yokuş yukarı çıkıyon :)

:)) hehe o bakışları zaten süper oluyor yaaa :) üstünü başını batırdı yne napim az öncekini kurtarmıştım buna yetişemedim
yaşlanıyom annem yaşlanıyomm 25 bitti bitecek baksana ben daha aynada kendimi küççücükkk görüyorum ama yıllar beni arkasında bırakıp geçiyorr

canım benimm üzme sakın kendini,sen Lidyaya iyi bir gelecek sunmak için çaışıyorsun. Bunu Lidya da hissediyor. Çalışma saatlerin az Allaha şükür. ben hep diyorum ki bazen evden uzaklasmamız psikolojimiz için iyi oluyor. ben bazen anneme bırakıyorum cıkıyorum kendim yda eşimle başbaşa bir yerlere. evet bende sık sık arayıp soruyorum annemi ama içim içimi yemiyor,çünkü biraz uzak kalmak hem onun için hem benim için iyi olacak,oluyorda. eve döndüğümde öyle bir koklaşıyoruz ki kızımla dünyalara bedel,aksama kadar birlikte oldugumuzda bukdr olmuyor ama işte. ben çalışan annelerin çalışmayan annelere göre cocuklarıyla daha iyi iletişim kurduguna inananlardanım.

hehehehe cnm bnm alemsin valla senin bu doğal hallerine hastayım kuzum
iyiyiz cok şükür, işteyim şuan ve acaip yogunum:/
sen napıosun kuzum Güloşum nasıl, hani yokmu yeni fotoooo,
ben eve gidince koyarım inş Alyanın cok cici fotolarını çektim hatta fehminin yerine
koydum, burayada koycam inşşş

Fehminin yeri deme demee dövcek Ayselle Berna ben sana söleyim şekerim
Bebeğimm yoğunsun demek , pazartesi malum. Allah yardımcın olsunn .

sen yaşlanıyosan ben napayım 29 bitiyor hatuuuuuuuunnnnnnn!!! Evet canım söylediklerine harfiyen katılıyorum, çok iiyi geldi işe dönmek cidden.

sen yaşlanıyosan ben napayım 29 bitiyor hatuuuuuuuunnnnnnn!!! Evet canım söylediklerine harfiyen katılıyorum, çok iiyi geldi işe dönmek cidden.

ama senin yüzünden gençlik akıyor hayatımm benim öyle değilki,yılların yorgunluğu yüzüme vurdu İyice piskoya bağladım sanırım. Sen birde çok severek yapıyorsun işini o yüzden sana ilaç gibi gelecek göreceksin

İyiyiz canım çk şükür bizde en kısa zamanda yeni bi poz daha koyarım Alyanın da resimlerii bekliyorum

İvet döverim haa
Yok miii,yooooohhh miii Fehmiye varda bize yoh mii

herkese merhaba;
artık işe öğleden sonra gelicem,ama ilk defa oğlumu evde bıraktım eşim bakıyo iki hafta da böyle idare edicez sonra malesef kaynanam bakıcak(( Çok özledim oğlumu bir an önce eve gitmek istiyorum

Canım ama yapma sen böyle,hep öyle düşünürsen ''malesef '' dersen aklında hep bi soru işareti olur hep aklın oğlunda kalır iyi düşünmeye çalış lütfen.Oğluşun evde bekliyor seni zaman hemencecik geçiyor bi kaç saat sonra berbaber olacaksınız

Son düzenleme:

Zaman hemen geçsin:))) Canım haklısın ama kaynanam pek güzel bakamıyo benim dediklerimi de yapmıyo inat yapar gibi o yüzden aklım kalıcak..Benim dediklerimi onaylasa bu kadar dert etmem ama yok tam tersi

evet Bernayla Aysel fehmiye karşıD hoff tam yazarkene müdür bey geçti
gerçi heç korkmuom ondan sevimli garip biri
hastalar cok alem ya eğlenceli geçio
mervoşum napem annem orda paylaştım şmdi resim yalan konişmim die didim

eşin evde oldugu sürece aklın kalmaz canım,kaynana sıra gelincede okudugm kadarı ile inat birisiymiş. anlıyorm ben anneme söz geçiremiyorum da sen kaynanana nasıl geçirceksin. ahh canım az kaldı kavuşmana oğluna,sen üzme kendini.

bencede şimdi elimizde kayıtlar var sen önce orda paylaştın
kuzum benim işyerinden girmek zor oluyordur tabiiki,müdürün nekdr iyi olsa da müdür yani :) neydeki kk ya girişi engellemediler
aman eğlenceli geçsinde yogunluk gelir gider hayatım.

Uras bu aralar çok kalkmaya başladı artık ayakta uyumaya başladım:))))
canım oturup konuşsan fayda etmez mi?
valla on kere söylüyorum ama dinleyen yok.Uras doğduğundan beri anne biz sallamıyoruz diyorum hala sallıyo bu sadece biri hangisini söyliyim ben size daha

Cok sukur aysıma eskı halıne dondu,ortalıgı yıkıo yıne dana....
Oooohhhh beeee cok sukur

Az kaldı canım sabırsızlıkla eve gitmeyi bekliyorum:)))Şimidilik biraz içim rahat ama bu kısa bi süre 2 hafta seminer dönemi olduğu için.Sanki özellikle yapıyo yaaa anlamıyorum sürekli uyarıyorum ama dinleyen yok sonunda birbirimize girmezsek iyidir...

yevrumm 1 havuç 1 kabak 1 pattes 1 soğan 2 diş sarmsak göz kararı mercimek..yalnız piştikten sonra rondodan geçiriyorm Selçua ayırıp bizimkine sonrada tuz koyuyorm..Selçuunkine tuz koymuorm yani..valla tadı bomba oluyo..sizinkine baharatta koyarsan daha bi güzel oluyo..geçen annem pirinçli mercimekli bi çorba yapmıştı ama pirinç ve mercimekler olduğu gibi duruyodu erimemişti yani onları bi güzel yedi Selçuk..yavaştan alışsın dedm ufacık taneli şeylere..sonra hep püre halinde yemek istiyolarmış..

Ne demek cnm biraz faydalı olabiliyosam mutlu olurum aybalam..Yeni eviniz hayırlı olsun bu arada Güle güle oturun inşallah keyifle.. çok özendim

Aysoşum biz 4 saatte bir yiorz..arada şaşabiliyo erken acıkıyo ama mümkün olduu kdr oyalıyorm 4 saate..bide sırf mama vermiyorm bn o yüzden..gündüzleri artık ek besin yediriyorm..gece mama veriyorm..gece 1 de bide 4 gibi fln kalkıyo..gündüz uykularımız düzenli 2-2.5 saat oynadıktan sonra uyuyorz genelde.

Bernacım çorba tarifini çok beğendim ben kavurmuyordum birde soğan ve sarmısağa cesaret edemedim gaz yaptı mı?
çok az kavuruyorm cnm..soğan sarımsaı bn şimdiden bastım içine valla korkuyorm babası gibi soğan sarımsak yemeyen bi tip olursa diye şimdiden alışsın bide vücut direncini artırır diye düşünüyorm..gaz yapmadı cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…