2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosverin kizlar yaa.Ne derseniz deyin ters bir sey bulacak baksaniza gidiyorum diyor gidemiyor asagida pusuya yatmis bana bir sey deselerde cevap versem diye:))

valla oğlumun resmini koyarsam oğlu olanlar gelinsiz kalır diye korkuyorum:)şaka bi yana koyucam ama nerden konulduğunu çözmeye çalışıyorum:)
acemilik işte

ben selçuğu yıkayp uyutiim brz..bugün sıcak mı ne..çocuada uzun şeyler giydrdm ama..istanbuldaki hatunlar siz ne giydiriyosunuz bn korkuyorm üşücek diye

Muhattab olamam sizle daha fazla...hadi ben çıkayım sizde arkamdan mahhale kadınları gibi dedikodu yapın hakkımda ileri geri konuşup yorum yazın anca bukadarsınız çünki........

kızlar yarım saat bakmadım neler olmus. arada sayfaya yeni birileri geliyor bir soru yazıyor cvp alamayınca hemen alınıp ben küstüm oynamıyorumculuk yapıyor. bende bazen birşey paylaşıyorum bakıyorum kimse cvp yazmamıs oan acaba neden yazmadılar diye düşünmüyor deilim ama bazen oluyorjki bende başkalarına hiç cvp yazmıyorum yada yazamıyorumo yüzden anlayışlı olmak lazım. bu forumun demirbaşları yok her gelene hoşgeldin beşgittin gidene güle güle demek zorunda değil. nasıl davranırsın öyle karşılanırsın diyor ve hepinizi selamlıyorum berna ayrıca yazına da koptum lütfen bigün prof nevzat tarhanı ağırlayalım su foruma bi o gelemedi gitti:))))

evde elektrik gitti ya bak arkadasım sitem ettin 2kere cvp yazdım sorunuda cvpladık.madem esin doktor ozaman bebeginin nie az kg aldıgını bize degil doktor esine sor.hem cvp veriyoruz hem suclu oluyoruz. Ve de bebeklerilzle alakalı sacma bi laf edersen bırak mahalle konusmasını daha ne konusmalar yaparım.buraya gelip huzursuzluk cıkarıp tahrik ediyosuz laf yiyincede slkayet ediyosun.

ben selçuğu yıkayp uyutiim brz..bugün sıcak mı ne..çocuada uzun şeyler giydrdm ama..istanbuldaki hatunlar siz ne giydiriyosunuz bn korkuyorm üşücek diye

Evet bugun sicak.esiyor ama disarisi 29 dereceydi.sabah dr gittik biz de kontrole.ben icine kolsuz citcitli ustune uzun kollu giydiriyorum altina corap da giydiriyorum.bizim ev gunes almadigi icin serin oluyor.hatta gece ustune orgu battaniye seriyorum.

Canım ben eşofmanla tutyorum artık yoksa eli yaağı buz gibi oluyor
Bosverin kizlar yaa.Ne derseniz deyin ters bir sey bulacak baksaniza gidiyorum diyor gidemiyor asagida pusuya yatmis bana bir sey deselerde cevap versem diye:))
Seviyorum seni

Aman Fulyam boşver,sen Bereni anlat hatta başka fotosu yok mu koyda havamız yerine gelsin :)

HTML:
valla oğlumun resmini koyarsam oğlu olanlar gelinsiz kalır diye korkuyorum:)şaka bi yana koyucam ama nerden konulduğunu çözmeye çalışıyorum:)
acemilik işte

Caım cvp yazarken sayfayı azcık aşağı kaydır eklenti ekle var ona tıkla sağ üst köşede dosyaları yükle diye çıkıyor

bn irtibata geçiim..yeter bu kdr boş muhabbet ettimiz biraz ilimlenelim kızlar benide boş muhabbetlerinize alet ediyosunuz
töbe yarabbi

höyyyyt ben sevdicemi tvlerden izleyemem, zaten izleyemiyom, bide bez reklamıdır şimdi o, totonu sallıcan 70 milyon görcek ben kendime sevgilisini reklamlarda oynatıyo dedirtmem ona göre gülnihalll.. bak çok kızdım
imza: maço gökalp

Ama Gökallppppp

Klasik kız tarafı cevabıı

dogru diyon ayselcim..telden giriyorum suan elektrik gelmedi gelsin yüklerim foto canım..teldende okumak yazmak iskence ya

amaniiiiiiiin çarşı karışmış :)))) huzur kızlar huzur, huzur kaçmasın, burası örnek topik
ama dürüst olayım ilk başlarda bende dışlandığımı düşünüyordum:)) sizlerle bu kadar samimi olacağımı, ew gezmeleri yapacağımızı, kimseye anlatamadığımız özellerimizi paylaşcağımızı, hatta kız alıp vereceğimizi biri sölese deli derdim heralde :))
yaw işteyim çıkmama 1 saat war, göğüslerim taş gibi oldu canım acıyo dokununca, ewe gitsem de sağsam kendimi :) makinam da bozuldu elle sağıyorum ama daha çok süt çıkıyor elle, demekki benim makinada iş yokmuş iyiki de bozulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…