- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.641
tamam sen öyle düşünüyosan ben artık bişi demiyorm nasıl düşünürsen düşün..burayı tanımadıın için bişey diyemicem ama burda tanıdık 2-3 kişi değiliz..topik şuanda sakin biz onlarca kadınız burda..asyadakiler avrupadakiler farklı şehirdekiler hep buluşmalarımız oluyo ve elimizden geldiğince herkes gidebildiği buluşmaya gidiyo..yani biz forumda SADECE GEYİK OLSUN diye vakit geçiren insanlar değiliz.biz birbirimizi anlayan ve ileriye dönük arkadaşlıklar kuran bi topiğiz..birbirimizi canlı kanlı tanıyorz çoğumuz..
Hosgeldin Rukiye.Ben de ayni senin gibiydim.Emin ol hic yabancilik cekmeyeceksin.Yozgatta baska arkadas var miydi hatirlayamadim simdi.Ama yanlis hatirlaniyorsam mervisko nickli arkadasimizin memleketi yozgat:)
Oyle sadece oglumun adi aras kemal demekle olmuyor bi resim paylas bakalim bi gelin begenelim sana burdan
ben selçuğu yıkayp uyutiim brz..bugün sıcak mı ne..çocuada uzun şeyler giydrdm ama..istanbuldaki hatunlar siz ne giydiriyosunuz bn korkuyorm üşücek diye
Canım ben eşofmanla tutyorum artık yoksa eli yaağı buz gibi oluyorben selçuğu yıkayp uyutiim brz..bugün sıcak mı ne..çocuada uzun şeyler giydrdm ama..istanbuldaki hatunlar siz ne giydiriyosunuz bn korkuyorm üşücek diye
Seviyorum seniBosverin kizlar yaa.Ne derseniz deyin ters bir sey bulacak baksaniza gidiyorum diyor gidemiyor asagida pusuya yatmis bana bir sey deselerde cevap versem diye:))
evde elektrik gitti yabak arkadasım sitem ettin 2kere cvp yazdım sorunuda cvpladık.madem esin doktor ozaman bebeginin nie az kg aldıgını bize degil doktor esine sor.hem cvp veriyoruz hem suclu oluyoruz. Ve de bebeklerilzle alakalı sacma bi laf edersen bırak mahalle konusmasını daha ne konusmalar yaparım.buraya gelip huzursuzluk cıkarıp tahrik ediyosuz laf yiyincede slkayet ediyosun.
valla oğlumun resmini koyarsam oğlu olanlar gelinsiz kalır diye korkuyorum:)şaka bi yana koyucam ama nerden konulduğunu çözmeye çalışıyorum:)
acemilik işte
kızlar yarım saat bakmadım neler olmus. arada sayfaya yeni birileri geliyor bir soru yazıyor cvp alamayınca hemen alınıp ben küstüm oynamıyorumculuk yapıyor. bende bazen birşey paylaşıyorum bakıyorum kimse cvp yazmamıs oan acaba neden yazmadılar diye düşünmüyor deilim ama bazen oluyorjki bende başkalarına hiç cvp yazmıyorum yada yazamıyorumo yüzden anlayışlı olmak lazım. bu forumun demirbaşları yok her gelene hoşgeldin beşgittin gidene güle güle demek zorunda değil. nasıl davranırsın öyle karşılanırsın diyor ve hepinizi selamlıyorum berna ayrıca yazına da koptum lütfen bigün prof nevzat tarhanı ağırlayalım su foruma bi o gelemedi gitti:))))
Kızlar gülnihalin aşağıdaki resmini kardeşim çekmişti geçenlerde ajansa gönderdim dedi bende pek önemsemedim iş çıkışı beni aradılar,bİ reklam filmi için görüşmeye çağırıyorlar ne yapsam bilemedim:26:Eki Görüntüle 505123
höyyyyt ben sevdicemi tvlerden izleyemem, zaten izleyemiyom, bide bez reklamıdır şimdi o, totonu sallıcan 70 milyon görcekben kendime sevgilisini reklamlarda oynatıyo dedirtmem ona göre gülnihalll.. bak çok kızdım
imza: maço gökalp
HTML:
Caım cvp yazarken sayfayı azcık aşağı kaydır eklenti ekle var ona tıkla sağ üst köşede dosyaları yükle diye çıkıyor
Ay ben senin boncuk gözlerine kurban olurummmmmaşallah Rukiyecim ikinizde çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?