2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Muhattab olamam sizle daha fazla...hadi ben çıkayım sizde arkamdan mahhale kadınları gibi dedikodu yapın hakkımda ileri geri konuşup yorum yazın anca bukadarsınız çünki........

Maşallah üslubunda pek bi seviyeli kişi yazdıklarıyla burda kendini belli ediyor....aç topiği başından bugüne kadar oku bakayım senin kullandığın tabirlerle iletişim kuran bu tarz cümleler kullanan insan var mı? okursan kimin nekadar kimin,bu kadar olduğunu görürsün...seviyesizliğini buraya daha fazla empoze etmeyip çekip gittiğin için sonsuz teşekkürler sana...haklısın senin yerinde kim olsa bunu yapar çünkü burası senin gibi insanları aşar..Ayrıca bir kadın olarak kullanmış olduğun cinsiyetçi tabirde hiç hoş değil '' mahalle kadını'' tabirini kullanarak hemcinslerini aşağılıyorsun....

merhaba arkadşlar kızım dişi çıkıyor ve çok huzursuz damak için jel kullananlar vardı memnun musunuz ve jelin adınıda paylaşırsanız sevinirim diş kaşıyıcı aldım ama istediği gibi kullanamıyor sanırım ağlamaya başlıyr biraz rahatlasın istiyorum...hepinize hayırlı cumalar...

Canım maşallah de nazar edersin sütünüGökalpime yarasın inş. hasta fln olmasın bizim bıdık emmedi emmedi gitti süt :)

Canım boşver hiç sıkma tatlı canını biz boş muhabbetimize dvm edelim,
Dün keseciğinizi görmüşsünüz herhalde hadi hayırlısı sağ salim kucağına alman dileğiyle canım

dişliğini buzlukta biraz beklettikten sonra da verebılırsın öylede rahatladıklarını duymustum

Merhaba ben dün doktora sordum o jel işini tavsiye etmiyoruz dedi, benim kızımın da dişleri çıkıyor ne bulsa kaşıyor dişlerini,bide çok asabiyiz bu aralar bu diş mevzusuna :)

kuzucum bende çok özledim ama gökalp hasta die fazla giremedim, işyerindede internet 12 de açılıyo bende 13 e kadar çalışıyom ancak bu kadar girebiliyorum..

13 de çıkıyornuş ne hava atıyon ki yani bende 18 de çıkıyorum pehhhh
Şaka bi yana 10 dk sonra çıkıp kavuşcan oğluşuna benim yerime de öp onu

damak için jel nasıl oluyo ve ne işe yarıyo..bn hiç duymadımda :26:

inşallah daha fazla sıkıntısı olmadan çıkarır daha bizde çıkartamadık sürekli kaşıntı halınde eline ne geçse ağzına götürüyo...

Canım boşver hiç sıkma tatlı canını biz boş muhabbetimize dvm edelim,
Dün keseciğinizi görmüşsünüz herhalde hadi hayırlısı sağ salim kucağına alman dileğiyle canım

Ay kan beynime fırladı ya bi geçmişe bakayım dedim yazdıklarını gördüm bayanın maşallah ne diyim ......evet canım nihayet gördük keseyi haftayada pıtpıtlar için gidicez heyecan fora :)) sen nasılsın gülnihal nasıl öp yerime bıdığı

kızlar maşallah pıtırcıklarımızın hepsi ayrı bi güzel 2012 mart bebişleri özel üretim bence herbirimiz özene bezene yapmışız yaw :))

14+4 gunluk benım bebısım cınsıyetı bellı olmadı gecen ay eylul 22 de gıdıcem kontrole cok heyecanlıyım hep gobusumu sevıyorum benı hıssedıyomudur kızlar ne dersınız hemen dogsun ıstıyorum.

Bebeğin hayırlı olsun 2013 mart annesisin sende herhalde,vakti zamnında doğsun cnm hemen doğmasın :))))

Merhaba ben dün doktora sordum o jel işini tavsiye etmiyoruz dedi, benim kızımın da dişleri çıkıyor ne bulsa kaşıyor dişlerini,bide çok asabiyiz bu aralar bu diş mevzusuna :)

bende aile hekimine sordum ama çok üstünde durmadı ona da sinir oldum zaten hastaydı kızım idrar yollarında geçmek bilmeyen iltihapla uğraştık günlerce daha 2 gündür iyi çok şükür
bide diş huzursuzluğu eklendi üstüne elimden geleni yapıyorum ama bi türlü rahatlatamadım çareler arıyorum bende

Allah senden razı olsun canım Allah ne muradın varsa versin günlerdir aklımdaydı naptı acaba diye Allah oğlunu sana bağışlasın

cevap vereyim dedim ama kızlar ayrıntılı olarak cevap vermişler sağlıkla al bebişini kucağına

canım bi süre sonra tam dönmeye başlayacak yere koy ser altına bi pike çarşaf debelensin dönmeyi öğrenmesine yardımcı olur

ben hiç birşey kullanmıyorum pekmez veriyorum günde 1 çay kaşığı ferrum ferro sanol dan da beter

başınız sağolsun canım Allah annesine babasına sabır versin çok üzüldüm yaa

kendini suçlama canım diş ateşte yapar isal de yapar huzursuzluk baş tacı zaten iştahsızlıkta yapar hatta kulaklarına da vurur ağrısı

azranında armuta alerjisi var yediği zaman vücudunda döküntüler oluşuyo

merhaba arkadaslar 3 gunluk tatılımızden gelmıs bulunmaktayız denıze 1 kere gırebıldım :)))) dilara ela nın super tatılı oldu sureklı gezdı evde rahat rahat yemek yıyen bız otel de mumkun olmadı ben yedım esım gezdır dı daha sonra o yedı son aksam bas basa yıyebıldık o arada bızım mınnos uyumustu :)))) anladım kı bebıs varken tatıle yanımızda bırı daha olması gerekmıs ama yıne de cok guzel gectı denıze sokamadık erdek ın suyu soguktu sadece ayaklarını soktuk onda dahı agladı :))) sene ye yazı beklıyorum sımdıden :))))

evet ben yokken neler oldu hamısler mı var yaaaa hemencecık sayfaları okumaya baslıyım :))))

kızlar alıntılar çok yer kalplamış kusura bakmayın :) amanınnnn o gelen bayan neydi öyle yaa bu arada yeni bi buluşma yok mu istanbul da bu defa kesin kararlıyım bende gelicemmmmmm :) ayrıca cuma günlerini foto paylaşma günü ilan ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…