2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiniz efenim sizi hergün görmek isteriz ayrıca:) oğlunuda cook begendümm maşallahh:)

cnm sanırım 16 sında bahardayız

azranı yeni resimleri

Eklentiler

• $030820122254.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $040920122278.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $040920122279.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $030820122251.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $280820122273.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $010920122275.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 30
Eltim aradı pazar size geliyoruz diye işim var dedim o zaman haftaya geliyoruz dedi,emri vaki yapan isnaları sevmiyorum ya haftayada bulışma var Baharda inş. gelmezler pfff
cebimi aramış annem açmış iş yerini aradı bide ya pek gelip gitmezler kesin bi işleri vardır yine :/

Son düzenleme:
Bana noluyu bu aralar ya hepten unutkan oldum çıktım,Sabah telefonu evde unuttum sonra bankadan bi eft yapmam gerketi çep şifrem yok annem mesaj bölümünü bi türlü açamadı eve gittim aldım telefonu geldim öğlen gittim yine evde bırakıp geldim pffff

Kızlar mübarek cuma günündeyiz Bijen anne(Bernanın annesi)için bir dua da siz edin rabbim Şafi ismiyle şifa versin inş. ona

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım yeni eviniz ve yeni bi şehir...Ben antalyada yaşamıyorum ama oralıyım yazları gidiyoruz bizimkiler Alanyada oturuyo siz nerdesiniz?
Eşimde pek söylebilcek gibi gelmiyo artık bana çok moralim bozuluyo
Seninle aynıyız canım benimde kimsem yok bizimkiler olsa anlar ama işte(((

Ayyy maşallah Gülnihal'e götür canım bence:)))

bişey sorcam . cevap vermezseniz var ya.........................
neyse şaka bi yana evde nasıl vakit geçiriyor neler oynuyorsunuz kuzucuklarla bizimki geldi geldidende sıkıldı. yeni bişeyler bulmalıyım.

neyse şaka bi yana evde nasıl vakit geçiriyor neler oynuyorsunuz kuzucuklarla bizimki geldi geldidende sıkıldı. yeni bişeyler bulmalıyım.

Ben doğduğundan beri şarkılar söylüyorum çok hoşuna gidiyo bi de bu aralar fış fış kayıkçıyı çok seviyo:)))

Eşimde pek söylebilcek gibi gelmiyo artık bana çok moralim bozuluyo

Seninle aynıyız canım benimde kimsem yok bizimkiler olsa anlar ama işte(((

Ayyy maşallah Gülnihal'e götür canım bence:)))

Canım üzülme ailen olsa tabi ki daha iyi anlar çünkü sen zaten onlardan almışsın alie,bakış açını eşinin ailesi ise tamam farklı bi boyut o yüzden pek anlamıyor seni benimkiler de öyle.Ama işte Uras var en azından eşin erken alacak.
Gülnihali götürme konusunda kararsızım ya çok yorulursa,ışıklardan rahatsız olursa,ne bilim uyku düzeni fln bozulursa nolur diye bide akşam fotoğrafçıya gittik Gülnihalin resmini çektirmek için annem götürecek giderken flaş patlayınca Gülnihal çok korktu zor susturdum:/

Haklısın canım en azından erken alıcak:))Tabii bide o açıdan bakmak lazım gerçekten çok yorucu olur ve düzeni bozulur flaştanda korkuysa götürme canım ağlamasın kuzucuk kıyamam ben ona...

Ya Özge ben hastayım Urasın kaşlarına yaaaa

Naparsın cvp vermezsek rencide mi edersin
Canım annem genelde şarkı söylüyor ve çoğu zaman da oynuyor,annem şen şakrak birisidir bi bi müzikle hemen oynar bide bizim azeri oyunları elleri açık oynanır annem Gülnihalin karşısında oynuyor Gülnihal bi gülüyor bi eğleniyor ki sormayın ve Gülnihal annemin el hareketlerini taklit etmeye başladı annem şarkı söyler söylemez Gülnihalin eller havaya kalkıyor:)))
Onun dışında oyuncaklarıyla konuşarak oynuyorum onunla çok keyif alıyor

Sorma teyzesi tam bir kaşman benim oğlum:)))

günaydın kızlarrr...

uzun zamandır kuzumun fotosunu paylaşmıyodum..

Eki Görüntüle 505363

oyyy nasıl bal olmuşsun minik kuşum senn
bu da benim güzel kızımın tatilinden görüntü :)) Eki Görüntüle 505381

miniğimmm tatil mi yaptın senn :)) çok tatlı olmuşsunn. benim minik alyamda cok kısa tatil yapabildi yavrum bir kaç günlük kaçsak keşke biryerlere yine
Aaaa bu gün 7 eylül kızım taaamm 6 aylık olmuş minnoşummmm

hayırlı olsun yarı yaşınız btanemmm sizi çook seviyorumm

Eki Görüntüle 505397
zeynommm aşkım bebeğimmmmm bugünn cumaa akşam kızıma kavuşuyorummm iki gün benim le ohhhh beee

tacı güzel kendi güzel meleğimm :)

kuşummm nekadar tatlı resmindee minnoşum:) fehminin yerinde kapak resmine bu da süper olurmuşş :))

yazık kızım kadına gülmee bizde öyle oluruz belkiiii

hoşgeldiniz şekerimm. memleketlim :) bende sarıkayalıyım :) ahh özledim bak şimdi.

ben selçuğu yıkayp uyutiim brz..bugün sıcak mı ne..çocuada uzun şeyler giydrdm ama..istanbuldaki hatunlar siz ne giydiriyosunuz bn korkuyorm üşücek diye

canım bende uzun kollu gydryorum. alttanda uzun tayt falan. epey soğuk ümraniye:S

oooo oğlumuzda çokk yakışıklıymışşşş maşallahh

en yeni hallerinden biri

vallahi bizim topiğin bebekleri özel seçilmiş gbi,maşallah çok tatlı annesii

hoşgeldin şekerim. tatili güzel geçmiş ne güzell kızının :)) biri şart bencede yanında yaa yoksa zor olur . ben kardeslerimi alıyorum yanıma bu gbi durumlarda

azranı yeni resimleri

özgee ben oğlunun bakışlarına hastayımm,maşallahh okadar dolu dolu bakıyor kii, konuşabilse ne cümleler sıralayacak kimbilir :))

Eki Görüntüle 505397
zeynommm aşkım bebeğimmmmm bugünn cumaa akşam kızıma kavuşuyorummm iki gün benim le ohhhh beee
aynen canım. dört gözle eve gitmeyi bekledim ve şimdi mışıl mışıl uyuyor. yarın kıızm için güzel planlar yapıyorum :))

hoş geldin canım

Muhattab olamam sizle daha fazla...hadi ben çıkayım sizde arkamdan mahhale kadınları gibi dedikodu yapın hakkımda ileri geri konuşup yorum yazın anca bukadarsınız çünki........

Çok çirkinsin

Mervem hoş geldin hayatım nerelerdesin diycem demiyorum sınavın var biliyorum,Alaym nasıl aşı oldunuz mu sizde yoksa daha varmı aşı ya bu gün kontrole gitmişniz ya bide bana son bi mesaj gönderdiysen görmedim telefonu evde unuttum çünküüüüü öğlen Gülnihalin büyüsüne kapıldım işe gelirken ağzım kulaklarımda yürüdüğümü fark ettim hemen kapattım millet demiştir bu kız deli kendi kendine gülüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…