- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.681
merhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)
kızlar alıntılar çok yer kalplamış kusura bakmayın :) amanınnnn o gelen bayan neydi öyle yaa bu arada yeni bi buluşma yok mu istanbul da bu defa kesin kararlıyım bende gelicemmmmmm :) ayrıca cuma günlerini foto paylaşma günü ilan ediyorum :)
cnm sanırım 16 sında bahardayız
azranı yeni resimleri
Pis kız seniiii,ağzını burnunu batırmışın bide koltuğu batırmışınnkuzum ilk resimde neyin altına girmiş öyle ya
Hayırlı olsun canım yeni eviniz ve yeni bi şehir...Ben antalyada yaşamıyorum ama oralıyım yazları gidiyoruz bizimkiler Alanyada oturuyo siz nerdesiniz?slm bayanlar bi girdim yok oldum gittim uzun süredir sadece okuyrdum hatrlayınınz vardır belki istanbulda oturuyrdum eşimn işi yüzünden antalyaya taşınacaktık.ve taşındık :
artık tekim varmı içinzde antalyada yaşayan...kızlar taşınma süremize tam bi ölümdü 1 hafta azradan ayrı kaldım annemler baktı gitti geldi toparlanma yerleşme derken ama şükür huzura kavuştuk sonunda :) bundan snra tamamen burdayım sizinle ancak vakit geçirebilirim :)
Eşimde pek söylebilcek gibi gelmiyo artık bana çok moralim bozuluyoevet canım aynen öyle:)bugün kuzumu poposu açık havalandırdım yerde oyuncakları bi baktım dönmüş kovayı alıyor,popo havada tabi yedim yedim o tatlı haline bayıldım:)
canım sana yazamadım bir türlü..tabi ki çok çok haklısın..çocuk konusunda anne ne diyorsa odur,ondan daha iyi kimse çocuğuna ne iyi gelir bilemez..maalesef bunu anlayan çok az kişi var..ben de benzr şeyler yaşadım,eşimin telkinleri ile artık çok çok azaldı,tabi ben Asele kendim bakıyorum o yüzden durum kolay..sen de eşine söylesen biraz o uyarsa mümkünse,malum bizleri takmıyorlar fazla kayınvalideler
canım seni görmek ve yeniden seninle birlikte bu heyecanı yaşamak çok güzel:)
canım Allah bir yolunu verir de inşallah gönlünün istediği yerden ev alabilirsin
canım yeni eviniz hayırlı olsun ,tekrar aramıza hoş geldin
Seninle aynıyız canım benimde kimsem yok bizimkiler olsa anlar ama iştekızlarr aynı sorun bende de var. eşimin ailesiyle hoşum beşim bir sorun yoktu ama çalışıyorum kayınvalidem bakıyor.şöyle yap böyle yap dediğimde bozuluyor benim yzüüme gülüyor arkadan eşime söylüyor hoşnut değilmiş. görümcem dün çay içirdi aldım kucağından suratı asıldı.eltim turşuyu eline veriyo bırak yesin ne oalcak dedi.pastanın kremasını ağzına veriyolar.artık patladım. eşime hepsini anlattım dayanamıyorum. benim bunlara karşı olduğumu anladılar hepsi tek tek deniyor. sabrımı deniyorlar herkes bişeler yedirme telaşında. çok düşünüyolarsa yararlı şeyler gidip yedirsinler. napacağımı şaşırdım kendi ailem olsa kızarım söylerim yapmazlar eminim. burda kimsem yok evmizde kredili.çalışmam lazım. bir an önce kreşe vermek istiyorum.şu yasa çıkksında devlet ödesin kreş parasını. işe başladığımdan beri hep bu sorunlar... bıktımmmmmm artık. görümcem küstü onada üzüldüm.msj attım kırmak istemiorum ama böyle oldu diye. cvp atmadı. keşke atmasaydım.
Kızlar gülnihalin aşağıdaki resmini kardeşim çekmişti geçenlerde ajansa gönderdim dedi bende pek önemsemedim iş çıkışı beni aradılar,bİ reklam filmi için görüşmeye çağırıyorlar ne yapsam bilemedim:26:Eki Görüntüle 505123
bişey sorcam . cevap vermezseniz var ya.........................
neyse şaka bi yana evde nasıl vakit geçiriyor neler oynuyorsunuz kuzucuklarla bizimki geldi geldidende sıkıldı. yeni bişeyler bulmalıyım.
Eşimde pek söylebilcek gibi gelmiyo artık bana çok moralim bozuluyo
Seninle aynıyız canım benimde kimsem yok bizimkiler olsa anlar ama işte(((
Ayyy maşallah Gülnihal'e götür canım bence:)))
Canım üzülme ailen olsa tabi ki daha iyi anlar çünkü sen zaten onlardan almışsın alie,bakış açını eşinin ailesi ise tamam farklı bi boyut o yüzden pek anlamıyor seni benimkiler de öyle.Ama işte Uras var en azından eşin erken alacak.
Gülnihali götürme konusunda kararsızım ya çok yorulursa,ışıklardan rahatsız olursa,ne bilim uyku düzeni fln bozulursa nolur diye bide akşam fotoğrafçıya gittik Gülnihalin resmini çektirmek için annem götürecek giderken flaş patlayınca Gülnihal çok korktu zor susturdum:/
Ya Özge ben hastayım Urasın kaşlarına yaaaa
Naparsın cvp vermezsek rencide mi edersinbişey sorcam . cevap vermezseniz var ya.........................
neyse şaka bi yana evde nasıl vakit geçiriyor neler oynuyorsunuz kuzucuklarla bizimki geldi geldidende sıkıldı. yeni bişeyler bulmalıyım.
Ya Özge ben hastayım Urasın kaşlarına yaaaa
Naparsın cvp vermezsek rencide mi edersin
Canım annem genelde şarkı söylüyor ve çoğu zaman da oynuyor,annem şen şakrak birisidir bi bi müzikle hemen oynar bide bizim azeri oyunları elleri açık oynanır annem Gülnihalin karşısında oynuyor Gülnihal bi gülüyor bi eğleniyor ki sormayın ve Gülnihal annemin el hareketlerini taklit etmeye başladı annem şarkı söyler söylemez Gülnihalin eller havaya kalkıyor:)))
Onun dışında oyuncaklarıyla konuşarak oynuyorum onunla çok keyif alıyor
bu da benim güzel kızımın tatilinden görüntü :)) Eki Görüntüle 505381
Aaaa bu gün 7 eylül kızım taaamm 6 aylık olmuş minnoşummmm
Eki Görüntüle 505397
zeynommm aşkım bebeğimmmmm bugünn cumaa akşam kızıma kavuşuyorummm iki gün benim le ohhhh beee
Eki Görüntüle 505421
merhaba kızlar bayagıdır resim yüklememişim bende ykleyim:) Buarada ayın29unda kızım tam 6. ayını doldurdu ve bize hediye olarak diş çıkardı:) suanlık bi dişimiz çıktı bakalım darısı diğerlerin başına. Resimde de damaklarını kaşırken çok sinirli bizim kız:)
Eki Görüntüle 505422
abowww bugün bi teyze geldi, kızım bana yardım et dedi
3 gündür kolum kırık alçıya almıolar kendi kendime alçı yaptım dedi
ve bluzunu sıyırdı bak kızım kaç gündür atlet bile giyemiorum memelerim meydanda
dedi memelerini gösterdi, memelerini etegin altına sıkıştırmış,
gülsemmi ağlasammı bilemedim:/ ilerde benmdemi memelerim böyle olcak acabaD
merhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)
ben selçuğu yıkayp uyutiim brz..bugün sıcak mı ne..çocuada uzun şeyler giydrdm ama..istanbuldaki hatunlar siz ne giydiriyosunuz bn korkuyorm üşücek diye
en yeni hallerinden biri
merhaba arkadaslar 3 gunluk tatılımızden gelmıs bulunmaktayız denıze 1 kere gırebıldım :)))) dilara ela nın super tatılı oldu sureklı gezdı evde rahat rahat yemek yıyen bız otel de mumkun olmadı ben yedım esım gezdır dı daha sonra o yedı son aksam bas basa yıyebıldık o arada bızım mınnos uyumustu :)))) anladım kı bebıs varken tatıle yanımızda bırı daha olması gerekmıs ama yıne de cok guzel gectı denıze sokamadık erdek ın suyu soguktu sadece ayaklarını soktuk onda dahı agladı :))) sene ye yazı beklıyorum sımdıden :))))
evet ben yokken neler oldu hamısler mı var yaaaa hemencecık sayfaları okumaya baslıyım :))))
azranı yeni resimleri
aynen canım. dört gözle eve gitmeyi bekledim ve şimdi mışıl mışıl uyuyor. yarın kıızm için güzel planlar yapıyorum :))Eki Görüntüle 505397
zeynommm aşkım bebeğimmmmm bugünn cumaa akşam kızıma kavuşuyorummm iki gün benim le ohhhh beee
çok tatlısın sen maşallah
kızını birazcık yiyebilirmiyim
yiyebilirsin)
onun her hali güzelll
Darısı nice yaşalara inşallah
Allah hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Bol bol öp kokla kızçeni. Bizim yerimizede amaaaa
hoş geldin canımmerhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)
Muhattab olamam sizle daha fazla...hadi ben çıkayım sizde arkamdan mahhale kadınları gibi dedikodu yapın hakkımda ileri geri konuşup yorum yazın anca bukadarsınız çünki........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?