2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gitmeseymişsin yakın olcakmışız canım:) yahyalıyı duymustum ama gtmek nasip olmadı henüz. canım life84 arkadasımızda Yozgatta. bakarsın yakın cıkar evleriniz :)

evet boyalık çok uzak değilmiş zaten bizim köyee...keşke yakınlarda olsaa çok isterim buralarda kimsem yokk hep eşimin çevresi haliyle arkadaşlık kuracak birilerini istiyo insan...

Ammaaa gecmıs bırıktırmıssınz heeee oku oku bıtmedı anammm bu nee:))
Berna canım ınsallah gerek kalmaz ınsallah Annen bu hastalıktan saglıklı bır sekılde kurtulucak. Ayrıca teklıfım her daım gecerlı samımıyetıme guven lutfen.
Askolsun kerımeee ben senı davet etmedımmı yanı hıhhh

Hosgeldınz canımm.. Oglunada sanada maşallahh cok tatlıı:)
amannn sakın oylee nezmn nezmn deme hamılegn tadını cıkar bı dogsa bı dogsaaaa dıyıosun ama gerckten sonra hamılelıgn aslnda daha raht oldugunu tecrube edıosun:)) Zamanı gelnce saglıkla kavus yavruna ınsallah. Her evrenın ayrı guzellıgı var:)

cnm sanırım 16 sında bahardayız
Var varr olmazmııı 16sını bılmem amaaa daha sonra ayselle bernaa bana gelcek ve onlr gelnce kerımede gelcek sende gell dımıı kızlarr hıc anlamam:)))
Ohh masallah tosunaaa canımm sen bıraz fazla vermıssın gercktn beyazını hıc vermcn sarısıyla baslanıo bızede dr amca dun meyve ve sebze puresı baslattı yogurt dedım bıdahakı ay yogurt ozamn baya bı ek gıdaya gecıcez sımdılk tatlara alıstır dedı.

Sende hosgeldın canım

aaaaa bız ocaklardaydık canım aynı duyguları yasamısız

evet boyalık çok uzak değilmiş zaten bizim köyee...keşke yakınlarda olsaa çok isterim buralarda kimsem yokk hep eşimin çevresi haliyle arkadaşlık kuracak birilerini istiyo insan...

keşke yakın olsaydık bebekli arkadaş şart ben onu öğrendim doğumdan sonra. bebeksiz arkadaşlarımla buluşunca ki nadiren oluor artık :) çok sorun yaşıyorum. bende rahat olamıyorum. ama burdan toplanınca dünya umrumuzda olmuyor. belki yolun düşer bu taraflara belkide benim kısmet :) ama nette bile olsa konuşmak okdr rahatlatıyor ki. bak göre foruma giremeyince eksik hissedeceksin zamanla :)

evet haklısın komşulara gitmeye kalksam çoğunun çocugu olmuyo öyle oluncada gözüne sokar gibi çocukla gitmek istemiyosun haliyle onlarda gelemiyorlar....ben birçok şeyi burdan öğrendim kimseye danışmadan sizlerin bilgisi bana yetti halada öyle eşime akşamları anlatıyorum şöyle şöyleymiş diye o da dinler bazı bilgilere de şaşırır:)

Gidilmez ki canım o zaman tabii ki
:)) Benim eşim ilk başta şaşırır söylenirdi,tanımadığın insanlar ne paylaşabilirsin diye,kendisi çok reel düşünür bu konularda. Zamanla alıştı,baktı gerçekten paylaşımlar çok güzel. Birde sanal ortam diyerek birbirlerine karşı kendisi boyayıp gösteren kimse yok maşallah topiğimizde. Hatta kendimizi yerden yere vuruyoruz bir çok hususta,başta ben ve kilolarım O yüzden çok seviyorum burayı

bundan sonra sizlerle daha aktif birarada olmak istiyorum tabi kabul ederseniz kızlar..

bu resimlerdeki de benim mucize kızım deniz:))

Eki Görüntüle 505738 Eki Görüntüle 505739 Eki Görüntüle 505740

hepiniz hoşgeldiniz aramıza..bebişlerinizde çok tatlı maşallah..

Merhabalar; Ben Allahım nasip ederse 2013 mart annesi olucam..
sizler deneyimlisiniz bir konuda fikrinize ihtiyacım var

14 haftalık gebeyim..İç çamaşırımda renksiz su gibi bir ıslaklık mevcut çok değil ceviz büyüklüğünde oluyor
bir kaç gündür.......yarin randevum var
bu tip bir ıslaklık yaşayan oldumu arkadaşlar?
normalmi acaba..

canım benden de akıntı gelirdi öyle sorun olacagını düşünmüyorum
ama idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim fazla akıntı idrar yolu enfeksiyonundan da
olabileceği aklımda kalmıs Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almanı nasip etsin.
.

bendede olmuştu korkulacak birşey yok dedi doktor akıntıymıs sadece fitil vermişti...

Yuregine saglik.Hastanede aglama sahnesi beni de aglatti(Neyse ki guzel gozyaslari onlar.Allah sizi birbirinizden ayirmasin.

hepiniz hoşgeldiniz aramıza..bebişlerinizde çok tatlı maşallah..

çok teşekkürler kızlar deniz de bende öpüyoruz sizi ve yavrucuklarınızı

selam kızlar. bugün baya karışmış ortalık :) bende bi gün böyle çığırtkanlık yapcam.. azcıkk benide ciddiye alın diye :)

sana güzel şeyler yazmak isterdim ama mikser görevi yapmışsın arkadaşım. ben bayadır takıldıgım halde cevap alamıyorum ki arada kaynıyor. sen hemen celallenmişsin.

Mine cep numaranı özelden at bna..nolur nolmaz..söz vermiim ama olurda yolum düşerse uğrarım..yrn annemin yanına gitcem..babam annen iyi değil hastane mikrobu kapmış olabilir bağışıklığıda sıfırmış..bu yüzden ölen hastalar var dedi dr. dedi..çok moralim bozuk..bilmiyorm bugünler geçicekmi yada ben Allahın bi günü iyi haber alabilcekmiyim..bazen bu hayattan kurtulmak istiyorm..ama herşey Allahtan bişi diyemiorm

Son düzenleme:

cnm yeşil soğanın veya pırasanın beyaz kısmı da çok işe yarıyor diş konusunda eline ver ısırıp dursun hemde zararlı değil ne de olsa sadece biraz kokuyo:):):):

Peri_m gerçekten kocaman oldular yaa, Gökalp maşallah çok büyümüş. Bende geçen hafta yenidoğan bir bebiş aldım kucağıma,tutmaya korktum ben nasıl büyüttüm bu kızı unuttum sanırım

Evet merve ya bende gecen görümcemde 35 günlük bebek gördüm Allahım ne küçük dıyorum. 40 günün gecmesini iple cekerken 6 ay bıtmış ne cabuk gecıyor zaman , o yuzden bebeklerımızın tadını doya doya cıkaralım

ayy çok çabuk büyüyorlar Nalanım yaa bazen kanıma dokunuyor zamanın böyle hızlı akması,sanki doya doya yaşayamıyorum kızımla. bi garip hallere giriyorum

berna canım rabbim tez zamanda sifa versin.allahın izniyle atlatcak insallah bu günleri..dua etmekten baska bise gelmiyorki elimden. İst. De olsaydım keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…