- 7 Eylül 2012
- 90
- 32
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.721
gitmeseymişsin yakın olcakmışız canım:) yahyalıyı duymustum ama gtmek nasip olmadı henüz. canım life84 arkadasımızda Yozgatta. bakarsın yakın cıkar evleriniz :)
Berna canım ınsallah gerek kalmaz ınsallah Annen bu hastalıktan saglıklı bır sekılde kurtulucak. Ayrıca teklıfım her daım gecerlı samımıyetıme guven lutfen.saol minecim..aklımda olsun eğer hastanede işim olursa ki Allah etmesin ama sende kalırım :)) annem bugün taburcu olcakmış galiba..bakalm 17 sinde bitakkım kontroller varmış gerekli görülürse kemoyu kesceklermiş..ameliyat gününü belirliceklermiş..neyse inş daha kemo almasına grk kalmaz..
Askolsun kerımeee ben senı davet etmedımmı yanı hıhhhHay agzina saglik bernacim.tam diyecektim ben cok sonradan katilmama ragmen evine bile davet etti arkadasim sagolsun yazacaktim.hem ben nisan annesi olmama ve baslarda mart-nisan-hatta mayis topiklerini bile okuyordum fakat buradaki sicaklik arkadaslik iyi niyet hicbir topikte yok.herkes seciomis insan sankive tabi bebekleri de oyle:)
Annecigine cok.sevindim.hayirlisiyla ciksin bugun insallah.Allah onlari basimizdan eksik etmesin.
merhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)
Hosgeldınz canımm.. Oglunada sanada maşallahh cok tatlıı:)
amannn sakın oylee nezmn nezmn deme hamılegn tadını cıkar bı dogsa bı dogsaaaa dıyıosun ama gerckten sonra hamılelıgn aslnda daha raht oldugunu tecrube edıosun:)) Zamanı gelnce saglıkla kavus yavruna ınsallah. Her evrenın ayrı guzellıgı var:)14+4 gunluk benım bebısım cınsıyetı bellı olmadı gecen ay eylul 22 de gıdıcem kontrole cok heyecanlıyım hep gobusumu sevıyorum benı hıssedıyomudur kızlar ne dersınız hemen dogsun ıstıyorum.
kızlar alıntılar çok yer kalplamış kusura bakmayın :) amanınnnn o gelen bayan neydi öyle yaa bu arada yeni bi buluşma yok mu istanbul da bu defa kesin kararlıyım bende gelicemmmmmm :) ayrıca cuma günlerini foto paylaşma günü ilan ediyorum :)
Var varr olmazmııı 16sını bılmem amaaa daha sonra ayselle bernaa bana gelcek ve onlr gelnce kerımede gelcek sende gell dımıı kızlarr hıc anlamam:)))cnm sanırım 16 sında bahardayız
Ohh masallah tosunaaa canımm sen bıraz fazla vermıssın gercktn beyazını hıc vermcn sarısıyla baslanıo bızede dr amca dun meyve ve sebze puresı baslattı yogurt dedım bıdahakı ay yogurt ozamn baya bı ek gıdaya gecıcez sımdılk tatlara alıstır dedı.herkese merhaba..
doktor kontrolunden gelıyoryz.meleğim 8.900 gr mış..70 cm de boyu var..
neyse asıl konu ek gıda..ayy ben doktoru dinlesem aç kalır bu cocuk..ben 2 haftadır doktora felan danışmadan yoğurt elma seftalı pureleri kaşık mama arasıra cicibebe felan verdim...hem öyle 1-2 tatlı kaşığıda değil baya bildiğin yarım caybardağı sabah yarımçaybardağı da öğleden sonra şeklinde.....hatta bu sabah pekmez ıhlamur yumurta peynır bile verdimm(abarttım galıba bida vermıcem).....e doktor bana tutmus doymuyorsa devam sütü ver diyor.meyve purelerinide tadımlık ver diyor sonrakı haftalarda yoğurt vericekmişim...iyide ben meyve pureleri verdim artırarak ,,sil baştanmı başlıcam kadınla anlaşamıyoruz birtürlü..
ben anlamadım napcam..minişim gece sık sık kalkıyor doymadığı için.anne sütü alıyor ama yetmıyor.bende akşama doğru mılupanın muhallebisini yada kaşıkmama cicibebe karışımı felan verıom yarım bardak.....bugun havucpatates ve pirinci karıştırdım blenderdan gecirdim ondan verdim......ben doktoru beklersem yiğit aç kalcak...kafam pek karışık bu ekgıda konusunda hiç bişi anlamadım.kendimi kötü hissediyorum oğluşum aç kalıcak bişey yemicek sonrada diye korkuyroum(( ..
siz nasıl yapıosunuz lütfen bana birgün hatta birkaç gün boyunca neyi nekadr yedirdiğinizi söyleyin bende fikir edineyim .
merhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim.benide aranıza kabul edermisinz?
dilaraela!! Biz de Erdekteydik. su dediğin gibi soğuktui ilk gün biraz korktu ama diğer günler. ayak ve ellerini suya sokabildik. çok güzel çırptı ayaklarını kuzum. seneye daha büyümüş olarak gidecekler. biz de daha rahat edeceğiz. son gün sadece çekirdek aile olarak gittik denize. biraz zorluk yaşadık. aynı anda giremedik denize ama çoook güzeldi. rahat uyudu. bir boş şemsiye bulup arabasını hemen oraya yerleştirdik. mışıl mışıl uyudu :))
evet boyalık çok uzak değilmiş zaten bizim köyee...keşke yakınlarda olsaa çok isterim buralarda kimsem yokk hep eşimin çevresi haliyle arkadaşlık kuracak birilerini istiyo insan...
keşke yakın olsaydıkbebekli arkadaş şart ben onu öğrendim doğumdan sonra. bebeksiz arkadaşlarımla buluşunca ki nadiren oluor artık :) çok sorun yaşıyorum. bende rahat olamıyorum. ama burdan toplanınca dünya umrumuzda olmuyor. belki yolun düşer bu taraflara belkide benim kısmet :) ama nette bile olsa konuşmak okdr rahatlatıyor ki. bak göre foruma giremeyince eksik hissedeceksin zamanla :)
evet haklısın komşulara gitmeye kalksam çoğunun çocugu olmuyo öyle oluncada gözüne sokar gibi çocukla gitmek istemiyosun haliyle onlarda gelemiyorlar....ben birçok şeyi burdan öğrendim kimseye danışmadan sizlerin bilgisi bana yetti halada öyle eşime akşamları anlatıyorum şöyle şöyleymiş diye o da dinler bazı bilgilere de şaşırır:)
bundan sonra sizlerle daha aktif birarada olmak istiyorum tabi kabul ederseniz kızlar..
bu resimlerdeki de benim mucize kızım deniz:))
Eki Görüntüle 505738Eki Görüntüle 505739 Eki Görüntüle 505740
merhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim.benide aranıza kabul edermisinz?
Merhabalar; Ben Allahım nasip ederse 2013 mart annesi olucam..
sizler deneyimlisiniz bir konuda fikrinize ihtiyacım var
14 haftalık gebeyim..İç çamaşırımda renksiz su gibi bir ıslaklık mevcut çok değil ceviz büyüklüğünde oluyor
bir kaç gündür.......yarin randevum var
bu tip bir ıslaklık yaşayan oldumu arkadaşlar?
normalmi acaba..
Merhabalar; Ben Allahım nasip ederse 2013 mart annesi olucam..
sizler deneyimlisiniz bir konuda fikrinize ihtiyacım var
14 haftalık gebeyim..İç çamaşırımda renksiz su gibi bir ıslaklık mevcut çok değil ceviz büyüklüğünde oluyor
bir kaç gündür.......yarin randevum var
bu tip bir ıslaklık yaşayan oldumu arkadaşlar?
normalmi acaba..
btanemmm ben geldimmm :)) şu dersi verseydimde bitseydi yeter yavvv :S Alyanın aşısı 13 ünde hayatım. bugün kontrolümüz vardı sadece. ek gıdaya basladık meyve suyu ve sebze corbası ile bakalım,kıvırabilcekmiyim bu işi :)) telefonu evde mi unuttunn ahh ahh Ayselimm kafa kalmıyor ki bizde artık,herşeyi hatırlamaya çalıştıkça daha cok karıstırıyoruz. Kime ne canım gülceksin tabii kiii güzeller güzeli sağlıklı bir kızın var daha ne olcak
canım benim maşallahınız varrbiz daha doktorla yeni başlıyoruz ek gıdaya. günde 2 kes ara ögünlerde meyve suyu yda püresi 1 kez de öğle öğünü olarak sebze çorbası,kalan zamanlarda anne sütü dedi. daha sonra yoğurt verilcekmiş. sen zaten baslamıssın düzenine. uzun zamandır da ek besin alıyor Yiğit. sadece sıralamayı değiştirebilirsin belki. sil baştana gerek yok canım. o çocuk alıssın dye az az tattırma yöntemi,yiğit zaten alısmıs azar azara ne gerek var.
canım iyi olmana cok sevindim. 2 ameliyat peşi peşine oldun,zor. inşallah te zamanda cok daha iyi olursun. kısmetinde böyleymiş. demekki Hayale kardeş gelmesi için biraz daha zaman lazımmış.
hoşgeldin tatlım,hem sen hem Denizin inşallah aktif olursunuz bundan sonra :) maşallah dünyalar güzeli melek bir kızın varmış Allah nazarlardan saklasın
Yuregine saglik.Hastanede aglama sahnesi beni de aglatti(Neyse ki guzel gozyaslari onlar.Allah sizi birbirinizden ayirmasin.
hepiniz hoşgeldiniz aramıza..bebişlerinizde çok tatlı maşallah..
daha öncede bikaçkez yazmıştım paylaşımda bulunmuştum ama yanıt alamamıştım şimdi yine deneyim dedim bisürü bişey yazdım bişey sordum saliha84 arkadasım dısında kimse tınlamamış bile...ne şimdi bu......buranın eskisisiniz diye yeni gelenlerimi dışlıyosunuz ben aralık 2009 annesiyim o topiktede bisürü paylaşımda bulunduk ama sizin gibi sonradan gelenleri dışlamadık hoşgeldin dedik.neyse siz güle güle konuşun kendi aranızda
bende aile hekimine sordum ama çok üstünde durmadı ona da sinir oldumzaten hastaydı kızım idrar yollarında geçmek bilmeyen iltihapla uğraştık günlerce daha 2 gündür iyi çok şükür
bide diş huzursuzluğu eklendi üstüne elimden geleni yapıyorum ama bi türlü rahatlatamadım çareler arıyorum bende
veeee Alyaaaaaa :))))
Peri_m gerçekten kocaman oldular yaa, Gökalp maşallah çok büyümüş. Bende geçen hafta yenidoğan bir bebiş aldım kucağıma,tutmaya korktum ben nasıl büyüttüm bu kızı unuttum sanırım
Evet merve ya bende gecen görümcemde 35 günlük bebek gördüm Allahım ne küçük dıyorum. 40 günün gecmesini iple cekerken 6 ay bıtmış ne cabuk gecıyor zaman , o yuzden bebeklerımızın tadını doya doya cıkaralım
Mine cep numaranı özelden at bna..nolur nolmaz..söz vermiim ama olurda yolum düşerse uğrarım..yrn annemin yanına gitcem..babam annen iyi değil hastane mikrobu kapmış olabilir bağışıklığıda sıfırmış..bu yüzden ölen hastalar var dedi dr. dedi..çok moralim bozuk..bilmiyorm bugünler geçicekmi yada ben Allahın bi günü iyi haber alabilcekmiyim..bazen bu hayattan kurtulmak istiyorm..ama herşey Allahtan bişi diyemiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?