2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba..

doktor kontrolunden gelıyoryz.meleğim 8.900 gr mış..70 cm de boyu var..
neyse asıl konu ek gıda..ayy ben doktoru dinlesem aç kalır bu cocuk..ben 2 haftadır doktora felan danışmadan yoğurt elma seftalı pureleri kaşık mama arasıra cicibebe felan verdim...hem öyle 1-2 tatlı kaşığıda değil baya bildiğin yarım caybardağı sabah yarımçaybardağı da öğleden sonra şeklinde.....hatta bu sabah pekmez ıhlamur yumurta peynır bile verdimm(abarttım galıba bida vermıcem).....e doktor bana tutmus doymuyorsa devam sütü ver diyor.meyve purelerinide tadımlık ver diyor sonrakı haftalarda yoğurt vericekmişim...iyide ben meyve pureleri verdim artırarak ,,sil baştanmı başlıcam kadınla anlaşamıyoruz birtürlü..

ben anlamadım napcam..minişim gece sık sık kalkıyor doymadığı için.anne sütü alıyor ama yetmıyor.bende akşama doğru mılupanın muhallebisini yada kaşıkmama cicibebe karışımı felan verıom yarım bardak.....bugun havucpatates ve pirinci karıştırdım blenderdan gecirdim ondan verdim......ben doktoru beklersem yiğit aç kalcak...kafam pek karışık bu ekgıda konusunda hiç bişi anlamadım.kendimi kötü hissediyorum oğluşum aç kalıcak bişey yemicek sonrada diye korkuyroum (( ..

siz nasıl yapıosunuz lütfen bana birgün hatta birkaç gün boyunca neyi nekadr yedirdiğinizi söyleyin bende fikir edineyim .

slm kızlar,

geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. bugün ayaklandım biraz. çok daha iyiyim. hakkımda hayırlısı buymuş. zaten Hayal okadar huysuz ve nazlı ki bi tane daha bebiş olsa aynı anda nasıl bakardım bilemem...
umarım herkes iyidir. geçmişe bi göz atiim...

en yeni hallerinden biri
Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah

güzel bir fikir feyzosss

azranı yeni resimleri
Aman Allah'ım çok güzel. benim kıızm da yere bırakır bırakmaz salıncağının altına gider :))

koltuğun altında canım :) en favori yeri :) elma yerken sağolsun her yeri batırdı

Kızlar mübarek cuma günündeyiz Bijen anne(Bernanın annesi)için bir dua da siz edin rabbim Şafi ismiyle şifa versin inş. ona
Amin canım. Dualarımız Bijen anne için

bi izin versek neler yiyecek yaramazlar

miniğimmm tatil mi yaptın senn :)) çok tatlı olmuşsunn. benim minik alyamda cok kısa tatil yapabildi yavrum bir kaç günlük kaçsak keşke biryerlere yine
İnşallah gidersiniz canım. biizm de 1 hafta sürdü ama çok güzeldi

Canım yumura peynir fln çok değil mi bide yumurtanın sadece sarısını ver dedi bizim doktorumuz 1 yaşına kadar beyazını verme dedi.
Bizim beslenmemiz bu şekilde olduı şimdi
1. Öğün (saat 06.00-07.00)

120 cc mama veya anne sütü bazen sütüm olmuyor çünkü

Ara Öğün (saat 09.00-09.30)

Meyve püresi

2. Öğün (saat 11.30-12.30)

Sebze püresi + Anne Sütü

Ara Öğün (saat 15.30-16.00)

Yoğurt

3. Öğün (saat 18.30-19.30)

120 cc mama

Gece Öğünü

Anne Sütü (1-2 kez)

dilaraela!! Biz de Erdekteydik. su dediğin gibi soğuktui ilk gün biraz korktu ama diğer günler. ayak ve ellerini suya sokabildik. çok güzel çırptı ayaklarını kuzum. seneye daha büyümüş olarak gidecekler. biz de daha rahat edeceğiz. son gün sadece çekirdek aile olarak gittik denize. biraz zorluk yaşadık. aynı anda giremedik denize ama çoook güzeldi. rahat uyudu. bir boş şemsiye bulup arabasını hemen oraya yerleştirdik. mışıl mışıl uyudu :))

btanemmm ben geldimmm :)) şu dersi verseydimde bitseydi yeter yavvv :S Alyanın aşısı 13 ünde hayatım. bugün kontrolümüz vardı sadece. ek gıdaya basladık meyve suyu ve sebze corbası ile bakalım,kıvırabilcekmiyim bu işi :)) telefonu evde mi unuttunn ahh ahh Ayselimm kafa kalmıyor ki bizde artık,herşeyi hatırlamaya çalıştıkça daha cok karıstırıyoruz. Kime ne canım gülceksin tabii kiii güzeller güzeli sağlıklı bir kızın var daha ne olcak

canım benim maşallahınız varr biz daha doktorla yeni başlıyoruz ek gıdaya. günde 2 kes ara ögünlerde meyve suyu yda püresi 1 kez de öğle öğünü olarak sebze çorbası,kalan zamanlarda anne sütü dedi. daha sonra yoğurt verilcekmiş. sen zaten baslamıssın düzenine. uzun zamandır da ek besin alıyor Yiğit. sadece sıralamayı değiştirebilirsin belki. sil baştana gerek yok canım. o çocuk alıssın dye az az tattırma yöntemi,yiğit zaten alısmıs azar azara ne gerek var.

canım iyi olmana cok sevindim. 2 ameliyat peşi peşine oldun,zor. inşallah te zamanda cok daha iyi olursun. kısmetinde böyleymiş. demekki Hayale kardeş gelmesi için biraz daha zaman lazımmış.

bundan sonra sizlerle daha aktif birarada olmak istiyorum tabi kabul ederseniz kızlar..

bu resimlerdeki de benim mucize kızım deniz:))

Eki Görüntüle 505738 Eki Görüntüle 505739 Eki Görüntüle 505740

hoşgeldin tatlım,hem sen hem Denizin inşallah aktif olursunuz bundan sonra :) maşallah dünyalar güzeli melek bir kızın varmış Allah nazarlardan saklasın

ayselcim pekmez yumurta sarısı felan verdim ama bugun ilk defa verdim bidaha vermicem....canım saol çok bende böyle yapıorum aslında ama günde toplam 1 cay bardağı ek gıa yemiş oluyor...meyce püresi yoğurt yada sebze verıyorum ,yada kaışık mama yanlışmı yapıyorum ki...doktor meyveyi felan 1-2 cay kaşıpğı ver doymuyorsa devamsütü2 al onu ver diyor ama benim bebişim 2 çaykaşığından çok yiyor ..2 haftadır yiyor bunları bida niye azaltayım verdiğimi anlamıyorum.

tatlım 3 lü resmi kapaktı ben diş kaşıyıcılı olana bayıldım en çookkkk

hım ay pardon canım:) evet çok tatlı kızım dimi ne yapsın anasına çekmiş ya ancak şimdi uyuttum gündüz misafirlerim vardı hiç uyumadı çok yordu beni başıma ağrı girdi. sabah 11 buçukta 100 ml bide 3 buçukta 100 ml içti süt bugün başka hiçbirşey yok nasıl doyacak bu kız anlamadım suan uyudu istemiyor:)

bende sarıkayalıyım canım sen neresindensin...bede ümranıyede oturuyodum evlenene kadar 3 yıl öncesi:)daha sonra yerköye geldim eşim oralı

merhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim. benide aranıza kabul edermisinz?

:)) anasına çekmiş tabiiki de :) az yemiş kuzum benim yaa uyusun bakalım demekki uyku ihtiyacı suanda :)

bende sarıkayalıyım canım sen neresindensin...bede ümranıyede oturuyodum evlenene kadar 3 yıl öncesi:)daha sonra yerköye geldim eşim oralı

canım aile tarafım hep sarıkaya da . yerlilerden. Çeçem'ler. Ama köy olarak Karabacak anne, Boyalık baba :) ümraniye de de atakentteyim. sen neresindesin canım ?

hoşgeldin hayatım. tabii ki aramıza kabul ederiz :) kızının ismi nee :)

bende yahyalı köyündenimm.ümraniyede de ıhlamurkuyuda oturuyoduk dediğim gibi 3 yıl önce..ben atakentten mezunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…