- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.701
Allah bağışlasın çok tatlılar maşallahen yeni hallerinden biri
güzel bir fikir feyzossskızlar alıntılar çok yer kalplamış kusura bakmayın :) amanınnnn o gelen bayan neydi öyle yaa bu arada yeni bi buluşma yok mu istanbul da bu defa kesin kararlıyım bende gelicemmmmmm :) ayrıca cuma günlerini foto paylaşma günü ilan ediyorum :)
Aman Allah'ım çok güzel. benim kıızm da yere bırakır bırakmaz salıncağının altına gider :))azranı yeni resimleri
koltuğun altında canım :) en favori yeri :) elma yerken sağolsun her yeri batırdı
Amin canım. Dualarımız Bijen anne içinKızlar mübarek cuma günündeyiz Bijen anne(Bernanın annesi)için bir dua da siz edin rabbim Şafi ismiyle şifa versin inş. ona
herkese merhaba..
doktor kontrolunden gelıyoryz.meleğim 8.900 gr mış..70 cm de boyu var..
neyse asıl konu ek gıda..ayy ben doktoru dinlesem aç kalır bu cocuk..ben 2 haftadır doktora felan danışmadan yoğurt elma seftalı pureleri kaşık mama arasıra cicibebe felan verdim...hem öyle 1-2 tatlı kaşığıda değil baya bildiğin yarım caybardağı sabah yarımçaybardağı da öğleden sonra şeklinde.....hatta bu sabah pekmez ıhlamur yumurta peynır bile verdimm(abarttım galıba bida vermıcem).....e doktor bana tutmus doymuyorsa devam sütü ver diyor.meyve purelerinide tadımlık ver diyor sonrakı haftalarda yoğurt vericekmişim...iyide ben meyve pureleri verdim artırarak ,,sil baştanmı başlıcam kadınla anlaşamıyoruz birtürlü..
ben anlamadım napcam..minişim gece sık sık kalkıyor doymadığı için.anne sütü alıyor ama yetmıyor.bende akşama doğru mılupanın muhallebisini yada kaşıkmama cicibebe karışımı felan verıom yarım bardak.....bugun havucpatates ve pirinci karıştırdım blenderdan gecirdim ondan verdim......ben doktoru beklersem yiğit aç kalcak...kafam pek karışık bu ekgıda konusunda hiç bişi anlamadım.kendimi kötü hissediyorum oğluşum aç kalıcak bişey yemicek sonrada diye korkuyroum(( ..
siz nasıl yapıosunuz lütfen bana birgün hatta birkaç gün boyunca neyi nekadr yedirdiğinizi söyleyin bende fikir edineyim .
Mervem hoş geldin hayatım nerelerdesin diycem demiyorum sınavın var biliyorum,Alaym nasıl aşı oldunuz mu sizde yoksa daha varmı aşı ya bu gün kontrole gitmişniz ya bide bana son bi mesaj gönderdiysen görmedim telefonu evde unuttum çünküüüüüöğlen Gülnihalin büyüsüne kapıldım işe gelirken ağzım kulaklarımda yürüdüğümü fark ettim hemen kapattım millet demiştir bu kız deli kendi kendine gülüyor :)
herkese merhaba..
doktor kontrolunden gelıyoryz.meleğim 8.900 gr mış..70 cm de boyu var..
neyse asıl konu ek gıda..ayy ben doktoru dinlesem aç kalır bu cocuk..ben 2 haftadır doktora felan danışmadan yoğurt elma seftalı pureleri kaşık mama arasıra cicibebe felan verdim...hem öyle 1-2 tatlı kaşığıda değil baya bildiğin yarım caybardağı sabah yarımçaybardağı da öğleden sonra şeklinde.....hatta bu sabah pekmez ıhlamur yumurta peynır bile verdimm(abarttım galıba bida vermıcem).....e doktor bana tutmus doymuyorsa devam sütü ver diyor.meyve purelerinide tadımlık ver diyor sonrakı haftalarda yoğurt vericekmişim...iyide ben meyve pureleri verdim artırarak ,,sil baştanmı başlıcam kadınla anlaşamıyoruz birtürlü..
ben anlamadım napcam..minişim gece sık sık kalkıyor doymadığı için.anne sütü alıyor ama yetmıyor.bende akşama doğru mılupanın muhallebisini yada kaşıkmama cicibebe karışımı felan verıom yarım bardak.....bugun havucpatates ve pirinci karıştırdım blenderdan gecirdim ondan verdim......ben doktoru beklersem yiğit aç kalcak...kafam pek karışık bu ekgıda konusunda hiç bişi anlamadım.kendimi kötü hissediyorum oğluşum aç kalıcak bişey yemicek sonrada diye korkuyroum(( ..
siz nasıl yapıosunuz lütfen bana birgün hatta birkaç gün boyunca neyi nekadr yedirdiğinizi söyleyin bende fikir edineyim .
slm kızlar,
geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. bugün ayaklandım biraz. çok daha iyiyim. hakkımda hayırlısı buymuş. zaten Hayal okadar huysuz ve nazlı ki bi tane daha bebiş olsa aynı anda nasıl bakardım bilemem...
umarım herkes iyidir. geçmişe bi göz atiim...
bundan sonra sizlerle daha aktif birarada olmak istiyorum tabi kabul ederseniz kızlar..
bu resimlerdeki de benim mucize kızım deniz:))
Eki Görüntüle 505738Eki Görüntüle 505739 Eki Görüntüle 505740
Canım yumura peynir fln çok değil mi bide yumurtanın sadece sarısını ver dedi bizim doktorumuz 1 yaşına kadar beyazını verme dedi.
Bizim beslenmemiz bu şekilde olduı şimdi
1. Öğün (saat 06.00-07.00)
120 cc mama veya anne sütü bazen sütüm olmuyor çünkü
Ara Öğün (saat 09.00-09.30)
Meyve püresi
2. Öğün (saat 11.30-12.30)
Sebze püresi + Anne Sütü
Ara Öğün (saat 15.30-16.00)
Yoğurt
3. Öğün (saat 18.30-19.30)
120 cc mama
Gece Öğünü
Anne Sütü (1-2 kez)
mervecim zaten bu resim fehmide geçen gün kapaktı unuttun mu
hoşgeldiniz efenimsizi hergün görmek isteriz ayrıca:) oğlunuda cook begendümm maşallahh:)
tatlım 3 lü resmi kapaktı ben diş kaşıyıcılı olana bayıldım en çookkkk
merhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim.benide aranıza kabul edermisinz?
hım ay pardon canım:) evet çok tatlı kızım dimi ne yapsın anasına çekmişya ancak şimdi uyuttum gündüz misafirlerim vardı hiç uyumadı çok yordu beni başıma ağrı girdi. sabah 11 buçukta 100 ml bide 3 buçukta 100 ml içti süt bugün başka hiçbirşey yok nasıl doyacak bu kız anlamadım suan uyudu istemiyor:)
bende sarıkayalıyım canım sen neresindensin...bede ümranıyede oturuyodum evlenene kadar 3 yıl öncesi:)daha sonra yerköye geldim eşim oralı
merhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim.benide aranıza kabul edermisinz?
:)) anasına çekmiş tabiiki de :)az yemiş kuzum benim yaa uyusun bakalım demekki uyku ihtiyacı suanda :)
canım aile tarafım hep sarıkaya da . yerlilerden. Çeçem'ler. Ama köy olarak Karabacak anne, Boyalık baba :) ümraniye de de atakentteyim. sen neresindesin canım ?
hoşgeldin hayatım. tabii ki aramıza kabul ederiz :) kızının ismi nee :)
bende yahyalı köyündenimm.ümraniyede de ıhlamurkuyuda oturuyoduk dediğim gibi 3 yıl önce..ben atakentten mezunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?