- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.741
berna canım rabbim tez zamanda sifa versin.allahın izniyle atlatcak insallah bu günleri..dua etmekten baska bise gelmiyorki elimden. İst. De olsaydım keske
düşünmen yeter cnm..dua etsen elinden gelen en büyük şey..en iyi şey..saolasın..
canım benim gündüz ki mesajlarını okurken 3 kez kahkaha attım,son mesajların üzdüRabbim şifasını versin inşallah,bir an önce bağışıklığı artırsın,derdini veren Rabbim dermanını hemen peşinden göndersin..sen de üzülmeyesin
bernacım Allah annene acil şifa versin..
Kızlar mübarek cuma günündeyiz Bijen anne(Bernanın annesi)için bir dua da siz edin rabbim Şafi ismiyle şifa versin inş. ona
birlikte yere uzanıyoruz ben onun hareketlerini taklit ediyorum o da bunu farkında olarak mimiklerini falan değişştiriyo bende yapıyorum aynısını kahkahalar atıyo deneyin çok eğleneceksiniz :)bişey sorcam . cevap vermezseniz var ya.........................
neyse şaka bi yana evde nasıl vakit geçiriyor neler oynuyorsunuz kuzucuklarla bizimki geldi geldidende sıkıldı. yeni bişeyler bulmalıyım.
merhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim.benide aranıza kabul edermisinz?
Ammaaa gecmıs bırıktırmıssınz heeee oku oku bıtmedı anammm bu nee:))
Var varr olmazmııı 16sını bılmem amaaa daha sonra ayselle bernaa bana gelcek ve onlr gelnce kerımede gelcek sende gell dımıı kızlarr hıc anlamam:)))
gelicem canım gün saat yer söyleyin hepsine gelicem :) yeter bu uyuşukluk artık :)
Mine cep numaranı özelden at bna..nolur nolmaz..söz vermiim ama olurda yolum düşerse uğrarım..yrn annemin yanına gitcem..babam annen iyi değil hastane mikrobu kapmış olabilir bağışıklığıda sıfırmış..bu yüzden ölen hastalar var dedi dr. dedi..çok moralim bozuk..bilmiyorm bugünler geçicekmi yada ben Allahın bi günü iyi haber alabilcekmiyim..bazen bu hayattan kurtulmak istiyorm..ama herşey Allahtan bişi diyemiorm
BErnacım Annen için dua ediyorum Allahım en kısa sürede dermanını verir inşallah.Yüreğini ferah tut allahın izniyle anneciğin sağlığına kavuşacak dualarım anneciğinle
canım galiba anneciğin hasta.Allah acil şifalar versin,iyi haberler alırsınız inşallahMine cep numaranı özelden at bna..nolur nolmaz..söz vermiim ama olurda yolum düşerse uğrarım..yrn annemin yanına gitcem..babam annen iyi değil hastane mikrobu kapmış olabilir bağışıklığıda sıfırmış..bu yüzden ölen hastalar var dedi dr. dedi..çok moralim bozuk..bilmiyorm bugünler geçicekmi yada ben Allahın bi günü iyi haber alabilcekmiyim..bazen bu hayattan kurtulmak istiyorm..ama herşey Allahtan bişi diyemiorm
Gidilmez ki canım o zaman tabii ki
:)) Benim eşim ilk başta şaşırır söylenirdi,tanımadığın insanlar ne paylaşabilirsin diye,kendisi çok reel düşünür bu konularda. Zamanla alıştı,baktı gerçekten paylaşımlar çok güzel. Birde sanal ortam diyerek birbirlerine karşı kendisi boyayıp gösteren kimse yok maşallah topiğimizde. Hatta kendimizi yerden yere vuruyoruz bir çok hususta,başta ben ve kilolarımO yüzden çok seviyorum burayı
selam kızlar ben de bayadır yazamıyorum fırsat buldukça okumaya çalışıyorum ama, kızım bana çok düştü bu ara yanından ayrılamıyorum doğru düzgün gündüz uykusu da kalmadı...bebişlerimiz büyüyo 6 ay nasıl da hemen geçti bi ek gıda zamanı gelse diyodum geldi işte :) şimdi de ne vercem nasıl vercem die düşünüyorum.bu arada BERNA arkadaşımızın annesine acil şifalar diliyorum....
canım galiba anneciğin hasta.Allah acil şifalar versin,iyi haberler alırsınız inşallah
mervecim bende doğru dürüst kilo veremedim...hergün güne nesfitle başlayıp sonra dayanamayıp birgüzel kahvaltı yapıyorum:))))
günaydın kızlar..bişey sorucam..hoppala alıcam da şu kapı kirişine asılanları mı yoksa yürüteç gibi yere sabitleri mi önerirsiniz..kullanan var mı?kapıya asılanların fiyatı çok daha uygun ama kullanışlımı, güvenlimi bilemedim..tavana asamayız heralde, kiracıyız..
Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm
Ya ben 2 kaşık verip sonra vermezsem Gülnihal kafamı yarar nerdeyse paralıyor kendini yemek için :)ayselcim pekmez yumurta sarısı felan verdim ama bugun ilk defa verdim bidaha vermicem....canım saol çok bende böyle yapıorum aslında ama günde toplam 1 cay bardağı ek gıa yemiş oluyor...meyce püresi yoğurt yada sebze verıyorum ,yada kaışık mama yanlışmı yapıyorum ki...doktor meyveyi felan 1-2 cay kaşıpğı ver doymuyorsa devamsütü2 al onu ver diyor ama benim bebişim 2 çaykaşığından çok yiyor ..2 haftadır yiyor bunları bida niye azaltayım verdiğimi anlamıyorum.
Hoş geldiniz canımmerhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim.benide aranıza kabul edermisinz?
Bernam canım arkadaşım öyle düşünme sana muhtaç bi bebeğin var.Hayırda şerde Allahtandır nasıl ki çok mutlu günümüzde Allahım neden bize bu kadar mutluluk verdin demiyorsak üzüntülerde de metin olalım ANNE gibi yar olmaz tabi ki senin canın herşeyin ama sen moralli mutlu ol ki annen de sana bakıp gülümsesin hem iyi olacak annen merak etme hepimiz onun için duacıyız.Eğer ki gitmeseydin annene bize de gelemeseydin Gülnihali alır gelirdim sana moral olmak için yine de elimden ne gelirse yapmaya hazırım.Hiçte yalnızım deme ben varım biz varızMine cep numaranı özelden at bna..nolur nolmaz..söz vermiim ama olurda yolum düşerse uğrarım..yrn annemin yanına gitcem..babam annen iyi değil hastane mikrobu kapmış olabilir bağışıklığıda sıfırmış..bu yüzden ölen hastalar var dedi dr. dedi..çok moralim bozuk..bilmiyorm bugünler geçicekmi yada ben Allahın bi günü iyi haber alabilcekmiyim..bazen bu hayattan kurtulmak istiyorm..ama herşey Allahtan bişi diyemiorm
BEn bi ara iyi başladım kuzum baya bi hırs ettim yürüyüş fln eski pantalonlarıma girmeyi başardım tabi accık kilo verdim ya hemen saldım şimdi bi türlü adabte olamıyorum.Bazılar p.tesi başlayıp salı bırakır ben sabah başlayıp öğlen bırakıyorum yavalla canım ne yalan söyleyim zerre kasmıyorum kendimi,hiçç neyime güveniyorsam saldım öyle. Hamileliğimde çok az kilo aldım ben fazlasıyla verdim. Ama kilolu hamile kaldım eskileri veremiyorum,yapıştılar üstüme. Emzirme dönemi bitsin diye bekliyorum diyet yapmak için. Ama o zamana kadar kilomu korusam falan da demeden aralıksız yiyorum içiyorum :))
Canım benm çok teşekkür ederimmmmMerhaba Canım.Çok nadir aktif üye olsamda sık sık giryo,yazdıklarınızı çoğunlukla takip ediyorum.Bu topik,sizler çok çok hoşsunuz,paylaşımlaırnız,yardımlaırnız,birbirinize destekleriniz takdire şayan....
Sana yazmamın sebebi şu: o kadar içtensizinki hepinizi çok sevdim,yakınımmışsınız gibi tanıdım.Yüklediğiniz resimler sayesinde tanıyorum sizi.Hatta öyleki eşimle dışarı çıktığımızda,alışverişe gittiğimzde bebek mağazalarında gözlerim bazen sizleri arıyo.Diyorumki kendi kendime şimdi görsem hemen sahip çıkar,hemen konuşur,kendimi tanıtırım:) Bilinçaltımda bu düşüncem olduğundna ols agerek geçende rüyamda bi mağazada snei görüyorum ve hemen sevinçle yanına gelip azeri merhaba diyorum:) ve kendimi tanıttıktan sonra senle,seni çok iyi tanıdığımdan bahsediyorum.Sen hep içten ve gülümseyerek bakıyo,dinliyorsun beni.Baya kaynaşıyorduk:)
Hatta annenle,o cimcime,yeni artist kızın Gülnihalde vardı:) çok şekerdiiiiiii:)
Böyle işte,paylaşmak istedm.Görüşmek dileği ileeeee:)
Kızlar dışarda her an sizi tanıyıp karşınıza çıkan bi BEN olabilir,duyurulur:)
HOÇŞA KALIN:)
merhaba canım. buaralar çoğu bebek aynı durumda sanırım. kızım benimle yapışık ikiz oldu resmen,sürekli dip dibe :)
ek gıdaya bizde yarın baslıyoruz. günde 2 defa ara ögün meyve suyu yada püresi. ögle ögününde de sebze çorbası. şimdilik yogurt yok dedi doktor bakalım:)
ben biraz biraz başladım canım meyve püresi veriyorum genelde birkaç kez de yoğurt verdim çorba hiç vermedim ama vermek istiyorum nasıl yapıcaz çorbayı tek çeşit mi yapılcak acaba ilk aşamada yoksa 2-3 sebzeyi karıştırabilir miyiz?
zombi gibiyim resmen..yiğit gece 4 te uyandı ancak şu saate uyutabildim..ona bağırdım sinirden, babasıda uyandı ailecek zombiyiz..uyanıyor ama ağlayarak değil konuşarak sonra oyun istiyor uykusuda var,uykuya dalamıyor ..dünde aynısını yaptı korkuyorum boyle huy edincek diye(( normalde 8de uyur gece 3-4 kez uyanır sabah 7 tam kalkış))memesini emiyor bırakıyor emiyor bende deliriyorum haliyle.zaten 12de yatmıştım 4 e kadarda 2 kez uyandı emdi..tüm gecem zehir oldu ...sizin bebişlerde de varmı bu?ne yapcam yaa..su felan veriyorum yok,mama veriyorum yok aç değil niye o saatte uyabnıp oyun isterki bir çocuk.uyuca zaman ağlamaya başlıyor ayağımda saalıyorum işte ağlayarak uyuyor,önceden böyle değildi(( alışmıştım ne güzel uyumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?