2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamla kızlar

bugün Aselimle bir akranını görmeye gittik..ev sahibesi Zümra hanım Aselime sarılma eğilimi gösterdi bizimkinde tık yok soğuk soğuk bakıyorsonra da uyumadı,emmedi benim de nevrim döndü tabi

yine de güzel bir gündü,kızımı seviyorum..alıntı yapamadım

boncukaras rukiye canım hoşgeldinben de yozgat merkezdeyim sen yerköydeymişsin kimlerdensin canım?seni daha yakından tanımak isterim,aras da çok tatlı maşallah,boncuk ki ne booncuk

yine maşallah diyorum kocaman güzel fotoların hepsine birden..gülnihal gibin hepsi artis

canım benim gündüz ki mesajlarını okurken 3 kez kahkaha attım,son mesajların üzdüRabbim şifasını versin inşallah,bir an önce bağışıklığı artırsın,derdini veren Rabbim dermanını hemen peşinden göndersin..sen de üzülmeyesin

düşünmen yeter cnm..dua etsen elinden gelen en büyük şey..en iyi şey..saolasın..

bernacım Allah annene acil şifa versin..

ben geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum hiç..doğru dürüst yazamıyorum kimsenin iletisine.(( şimdide çook uykum geldi gidip yatıım minişim kalkar birazdan..

bu arada boncukaras hoşgeldin...umarım güzel vakit geçirirsin burda

bernacım Allah annene acil şifa versin..

saolun canlarım.............

Kızlar mübarek cuma günündeyiz Bijen anne(Bernanın annesi)için bir dua da siz edin rabbim Şafi ismiyle şifa versin inş. ona

rabbbim acil şifalar versin inşallah
bişey sorcam . cevap vermezseniz var ya.........................
neyse şaka bi yana evde nasıl vakit geçiriyor neler oynuyorsunuz kuzucuklarla bizimki geldi geldidende sıkıldı. yeni bişeyler bulmalıyım.
birlikte yere uzanıyoruz ben onun hareketlerini taklit ediyorum o da bunu farkında olarak mimiklerini falan değişştiriyo bende yapıyorum aynısını kahkahalar atıyo deneyin çok eğleneceksiniz :)

hoşgeldinnnn canım

selam kızlar ben de bayadır yazamıyorum fırsat buldukça okumaya çalışıyorum ama, kızım bana çok düştü bu ara yanından ayrılamıyorum doğru düzgün gündüz uykusu da kalmadı...bebişlerimiz büyüyo 6 ay nasıl da hemen geçti bi ek gıda zamanı gelse diyodum geldi işte :) şimdi de ne vercem nasıl vercem die düşünüyorum.bu arada BERNA arkadaşımızın annesine acil şifalar diliyorum....

canım galiba anneciğin hasta.Allah acil şifalar versin,iyi haberler alırsınız inşallah

mervecim bende doğru dürüst kilo veremedim...hergün güne nesfitle başlayıp sonra dayanamayıp birgüzel kahvaltı yapıyorum:))))

merhaba canım. buaralar çoğu bebek aynı durumda sanırım. kızım benimle yapışık ikiz oldu resmen,sürekli dip dibe :)
ek gıdaya bizde yarın baslıyoruz. günde 2 defa ara ögün meyve suyu yada püresi. ögle ögününde de sebze çorbası. şimdilik yogurt yok dedi doktor bakalım:)

Merhaba Canım.Çok nadir aktif üye olsamda sık sık giryo,yazdıklarınızı çoğunlukla takip ediyorum.Bu topik,sizler çok çok hoşsunuz,paylaşımlaırnız,yardımlaırnız,birbirinize destekleriniz takdire şayan....
Sana yazmamın sebebi şu: o kadar içtensizinki hepinizi çok sevdim,yakınımmışsınız gibi tanıdım.Yüklediğiniz resimler sayesinde tanıyorum sizi.Hatta öyleki eşimle dışarı çıktığımızda,alışverişe gittiğimzde bebek mağazalarında gözlerim bazen sizleri arıyo.Diyorumki kendi kendime şimdi görsem hemen sahip çıkar,hemen konuşur,kendimi tanıtırım:) Bilinçaltımda bu düşüncem olduğundna ols agerek geçende rüyamda bi mağazada snei görüyorum ve hemen sevinçle yanına gelip azeri merhaba diyorum:) ve kendimi tanıttıktan sonra senle,seni çok iyi tanıdığımdan bahsediyorum.Sen hep içten ve gülümseyerek bakıyo,dinliyorsun beni.Baya kaynaşıyorduk:)
Hatta annenle,o cimcime,yeni artist kızın Gülnihalde vardı:) çok şekerdiiiiiii:)
Böyle işte,paylaşmak istedm.Görüşmek dileği ileeeee:)
Kızlar dışarda her an sizi tanıyıp karşınıza çıkan bi BEN olabilir,duyurulur:)
HOÇŞA KALIN:)

valla canım ne yalan söyleyim zerre kasmıyorum kendimi,hiçç neyime güveniyorsam saldım öyle. Hamileliğimde çok az kilo aldım ben fazlasıyla verdim. Ama kilolu hamile kaldım eskileri veremiyorum,yapıştılar üstüme. Emzirme dönemi bitsin diye bekliyorum diyet yapmak için. Ama o zamana kadar kilomu korusam falan da demeden aralıksız yiyorum içiyorum :))

merhaba kızlar bi kaç gündür giremedim k.biraderin düğünü vardı çok yoğunduk ve haa evimde yatılı misafirlerim var artık yalnız kalmk istiyorum kızımla doğru düzgün ilgilenemiyorum da bugün aşımızı olduk ay ne çok ağladı yavrum ya bide kanattı hemşiremiz boğazını sıkasım geldi 1,5 ayda 300 gr 1 cm olmuş çok az geldi bana niye böle oldu anlamadım

cnm ben kraftın hoppalasını aldım çok memnunum kızımda çok seviyor

ayselcim çok kötü bi durum allah ailesine sabır versin...

geçmişin tamamını okuyamadım ne çok yazmışsınız öyle alıntı ypmayı unutmuşum sanırım bi kaç bişey daha vardıda tam hatırlamıyorum
hı mervecim gözünüz aydın cnm alya dişleri çıkmış
bernacım selçuk yine dümüş geçmiş olsun cnm
başka varmıydı hatırlamıyorum kusura bakmayın

işte buda son halimiz :))

Eklentiler

• $IMG_6015öpö lkm.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Ya ben 2 kaşık verip sonra vermezsem Gülnihal kafamı yarar nerdeyse paralıyor kendini yemek için :)
Hoş geldiniz canım
Bernam canım arkadaşım öyle düşünme sana muhtaç bi bebeğin var.Hayırda şerde Allahtandır nasıl ki çok mutlu günümüzde Allahım neden bize bu kadar mutluluk verdin demiyorsak üzüntülerde de metin olalım ANNE gibi yar olmaz tabi ki senin canın herşeyin ama sen moralli mutlu ol ki annen de sana bakıp gülümsesin hem iyi olacak annen merak etme hepimiz onun için duacıyız.Eğer ki gitmeseydin annene bize de gelemeseydin Gülnihali alır gelirdim sana moral olmak için yine de elimden ne gelirse yapmaya hazırım.Hiçte yalnızım deme ben varım biz varız
BEn bi ara iyi başladım kuzum baya bi hırs ettim yürüyüş fln eski pantalonlarıma girmeyi başardım tabi accık kilo verdim ya hemen saldım şimdi bi türlü adabte olamıyorum.Bazılar p.tesi başlayıp salı bırakır ben sabah başlayıp öğlen bırakıyorum ya
Canım benm çok teşekkür ederimmmmBen eyüpteyim yakınsan neden görüşmeyelim ki

Neyse kızlar annemler bu gün gidiyor hayırlısıyla sağ salim gidip gelsinler inş.Benimde maratonum başlıyor sabah Gülnihali hazırla meyvesi çorbası onu bırak sonra işe iş çıkışı git al ay aman annem çabuk gelsinnnnn.
Kızlar siz de dua edin bizimkilere öptüm hepinizi p.tesi görüşmek üzere

ben biraz biraz başladım canım meyve püresi veriyorum genelde birkaç kez de yoğurt verdim çorba hiç vermedim ama vermek istiyorum nasıl yapıcaz çorbayı tek çeşit mi yapılcak acaba ilk aşamada yoksa 2-3 sebzeyi karıştırabilir miyiz?

Doktor genelde tek sebze yap dedi neyi sevip sevmediğini ve alerjik durumları anlarız dedi ama Gülnihale tek kabak yaptım svmedi ama havuç patates kabak üçlüsünü çok seviyor akşam onları koydum çok az bi mercimek attım kısık ateşte iyice pişirdim ezdim annemin tavsiyesiyle soğmaya bırakınca içine dereotu koydum tadını bıraktı içirirken aldım onu Gülnihal çok sevdi kaşığı getirirken ağzını açıp bekliyor minik kuşummm

İzin alıp gitcektim alamadım saat 3 olsun da gideyim annemlerin bileti saat 4te yetişirim inş.hadi kızlar uyanın gelin muhabbet edelim zaman geçmez yoksa

zombi gibiyim resmen..yiğit gece 4 te uyandı ancak şu saate uyutabildim..ona bağırdım sinirden, babasıda uyandı ailecek zombiyiz..uyanıyor ama ağlayarak değil konuşarak sonra oyun istiyor uykusuda var,uykuya dalamıyor ..dünde aynısını yaptı korkuyorum boyle huy edincek diye(( normalde 8de uyur gece 3-4 kez uyanır sabah 7 tam kalkış))memesini emiyor bırakıyor emiyor bende deliriyorum haliyle.zaten 12de yatmıştım 4 e kadarda 2 kez uyandı emdi..tüm gecem zehir oldu ...sizin bebişlerde de varmı bu?ne yapcam yaa..su felan veriyorum yok,mama veriyorum yok aç değil niye o saatte uyabnıp oyun isterki bir çocuk.uyuca zaman ağlamaya başlıyor ayağımda saalıyorum işte ağlayarak uyuyor,önceden böyle değildi(( alışmıştım ne güzel uyumaya

Canım Gülnihal de arada öyle sapıtıyor,uyanıyor sesler geliyor bi bakıyorum beni görür görmez sırıtıyor ışğı fln açmıyor kucağıma alıp sessis sessis şarkı söylüyorum ona hafif hafif de sallıyorum uyuyor sonra.Bu dönemde bi düzen beklemiyorum ben artık.bu ay bi düzen oturtuyoruz bi diş huzursuzluğu fln olunca o düzen iptal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…