- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.761
Canım Gülnihal de arada öyle sapıtıyor,uyanıyor sesler geliyor bi bakıyorum beni görür görmez sırıtıyor ışğı fln açmıyor kucağıma alıp sessis sessis şarkı söylüyorum ona hafif hafif de sallıyorum uyuyor sonra.Bu dönemde bi düzen beklemiyorum ben artık.bu ay bi düzen oturtuyoruz bi diş huzursuzluğu fln olunca o düzen iptal.
aysel bende ışık felan açmıyorum konuşmuuorum..emziriyorum yataga koyuyorum hopp uuu ııııaaaaaa konuşuyor bende o öyle yapınca uyuyamıyor bidaha alıyorum kucağıma bidaha aynı parodi...en sonunda sesiim çığlıa dönüşüyor..eşim diğer odadaydı nasıl kalıpm gelceni şaşırmış kokrudan bişey oldu sanmış..Ben acayip sinirli ve maalesef sabırsız biriyim.uyucaksa uysunn ..korkuıyorum ona zarar vericem(((
aysel bende ışık felan açmıyorum konuşmuuorum..emziriyorum yataga koyuyorum hopp uuu ııııaaaaaa konuşuyor bende o öyle yapınca uyuyamıyor bidaha alıyorum kucağıma bidaha aynı parodi...en sonunda sesiim çığlıa dönüşüyor..eşim diğer odadaydı nasıl kalıpm gelceni şaşırmış kokrudan bişey oldu sanmış..Ben acayip sinirli ve maalesef sabırsız biriyim.uyucaksa uysunn ..korkuıyorum ona zarar vericem(((
günaydın kızlar.....
Yazacağım çok şey vardı. Alıntı yapamadım, aklımda da bunlar kaldı valla sadece....
berna, çok geçmiş olsun. umarım iyi haberler alırsınız... bol bol dua edicem.
hasta olan bebişler ve annelerine de çok geçmiş olsun....
aysel, annenler bugün gidiyormuş. Allah kavuştursun canım...
sezeryan olan arkadaşlar, yataktan kalktığınızda ayaklarınızın üzerine rahat basabiliyor musunuz? ben her kalktığımda zor yürüyorum sonra sonra açılıyor ayaklarım. sizde de var mı böyle bir durum????
günaydın kızlar.....
Yazacağım çok şey vardı. Alıntı yapamadım, aklımda da bunlar kaldı valla sadece....
sezeryan olan arkadaşlar, yataktan kalktığınızda ayaklarınızın üzerine rahat basabiliyor musunuz? ben her kalktığımda zor yürüyorum sonra sonra açılıyor ayaklarım. sizde de var mı böyle bir durum????
İzin alıp gitcektim alamadım saat 3 olsun da gideyim annemlerin bileti saat 4te yetişirim inş.hadi kızlar uyanın gelin muhabbet edelim zaman geçmez yoksa
günaydın canım. Annenlere iyi yolculuklar. ben de erken den kalktım malum uyumak yasak. uyutmya çalıştım ama inat ediyor anladım uyumayacak. aldım kanguruyu koydum içine mandıraya sabah serinliğinde. adımımızı dışarı atar atmaz uyudu. biliyordum böyle olacağını. sütümüzü aldık. markete uğrayıp eve geldik. yaklaşık 1 saat uyudu.İzin alıp gitcektim alamadım saat 3 olsun da gideyim annemlerin bileti saat 4te yetişirim inş.hadi kızlar uyanın gelin muhabbet edelim zaman geçmez yoksa
bende problem olmuyor canım. gayet rahat basabiliyorum.günaydın kızlar.....
bir haftadır annemlerdeydim. annemler büyükçekmecede oturuyor ben küçükyalıda oturuyorum. Eşim dönüşte eşyaları taşımayayım diye akşamdan geldi. Eşyaları arabaya yerleştirdi, bizi de işe giderken kabataşa bıraktı. Bostancıdan kayınpederim alacaktı. Yorulmayalım, Alp yollarda, otobüslerde sürünmesin diye... Deniz otobüsüne kadar gayet güzeldi. Alp deniz otobüsünde de hiç üzmedi beni. İnerken bebek arabasına bindirdim. Kayınpederimi aradım, nerdesin diye. (Kendisi de keyfi taksicilik yapıyor. Ramazanda bir ay çalışmadı. Öyle kafasına estiğinde de çalışmaz...) Dedi ki bana müşteri çıktı tersteyim, siz kendiniz gidin... Eşimden para almayı unutmuşum dedim neyse bebek arabası ile dolaşa dolaşa gideriz. Mesafe çok uzun değil. Neyse başladık yürümeye. Etini kopartıyorlarmış gibi ağlıyor Alp. Dedim kanguruya alayım eşyaları koyarız bebek arabasına... Allahım kanguruda da durmuyor, bebek arabasında da... Avaz avaz ağlıyor. O kadar yolu kucağımda taşıdım. Bir de üstüne üstlük bebek arabasını itmek zorunda kaldım yollarda. 10 dk lık yolu 1 saatte geldik. Kolum hala tutmuyor. Kayınpederime inanılmaz sinir oldum. İşine gelince torununa çıldırıyor, işine gelmeyince lütfedip almıyor bile. Bir de çok özledim felan demiyor mu, sinirimden gözlerimden ateşler fışkıracak gibi olyor. Benim acilennnnnnnn araba kullanmayı öğrenmem lazım. Kimseye güvenmemek gerekiyormuş....
ayynen ya dün gece çıldırcam sandım, gökalp toplasan 1 saat uyudu, yatakta sağ dönüyo sol dönüyo,tam tur dönüyo sonra bağırıyo ağlıyo, alıp emziriyorum sallıyorum bana mısın demiyo açıyo gözlerini cin gibizombi gibiyim resmen..yiğit gece 4 te uyandı ancak şu saate uyutabildim..ona bağırdım sinirden, babasıda uyandı ailecek zombiyiz..uyanıyor ama ağlayarak değil konuşarak sonra oyun istiyor uykusuda var,uykuya dalamıyor ..dünde aynısını yaptı korkuyorum boyle huy edincek diye(( normalde 8de uyur gece 3-4 kez uyanır sabah 7 tam kalkış))memesini emiyor bırakıyor emiyor bende deliriyorum haliyle.zaten 12de yatmıştım 4 e kadarda 2 kez uyandı emdi..tüm gecem zehir oldu ...sizin bebişlerde de varmı bu?ne yapcam yaa..su felan veriyorum yok,mama veriyorum yok aç değil niye o saatte uyabnıp oyun isterki bir çocuk.uyuca zaman ağlamaya başlıyor ayağımda saalıyorum işte ağlayarak uyuyor,önceden böyle değildi(( alışmıştım ne güzel uyumaya
ewet bende oluyor, ayak parmaklarımın birleştiği kısım warya üzerine basamıyorum ilk yataktan kalkmak kabus gibi,biraz yürüyünce geçiyor.. ama sezeryanla ilgisi olabileceğini hiç düşünmemiştim..günaydın kızlar.....
cnm seni şuan en iyi anlayan benimdir heralde, bende bi cesaret dün kuzene gittim gökalp kucağımda, omzumda da çantası.. tarifle gideceğim bi yoldu , ben 10 dk yürürüm die heaplıyorum, en az yarım saar yürüdüm kollarım uyuştu resmen, taşıdıkça ağırlaştı resmen.. benim ehliyetim war kapıda da araba war, eşim metrobüs kullanıyo işe giderken.. ama pratik yapmam lazım, bana pratik yaptırmadığı için de eşime baya bi saydırdım yürürkenbir haftadır annemlerdeydim. annemler büyükçekmecede oturuyor ben küçükyalıda oturuyorum. Eşim dönüşte eşyaları taşımayayım diye akşamdan geldi. Eşyaları arabaya yerleştirdi, bizi de işe giderken kabataşa bıraktı. Bostancıdan kayınpederim alacaktı. Yorulmayalım, Alp yollarda, otobüslerde sürünmesin diye... Deniz otobüsüne kadar gayet güzeldi. Alp deniz otobüsünde de hiç üzmedi beni. İnerken bebek arabasına bindirdim. Kayınpederimi aradım, nerdesin diye. (Kendisi de keyfi taksicilik yapıyor. Ramazanda bir ay çalışmadı. Öyle kafasına estiğinde de çalışmaz...) Dedi ki bana müşteri çıktı tersteyim, siz kendiniz gidin... Eşimden para almayı unutmuşum dedim neyse bebek arabası ile dolaşa dolaşa gideriz. Mesafe çok uzun değil. Neyse başladık yürümeye. Etini kopartıyorlarmış gibi ağlıyor Alp. Dedim kanguruya alayım eşyaları koyarız bebek arabasına... Allahım kanguruda da durmuyor, bebek arabasında da... Avaz avaz ağlıyor. O kadar yolu kucağımda taşıdım. Bir de üstüne üstlük bebek arabasını itmek zorunda kaldım yollarda. 10 dk lık yolu 1 saatte geldik. Kolum hala tutmuyor. Kayınpederime inanılmaz sinir oldum. İşine gelince torununa çıldırıyor, işine gelmeyince lütfedip almıyor bile. Bir de çok özledim felan demiyor mu, sinirimden gözlerimden ateşler fışkıracak gibi olyor. Benim acilennnnnnnn araba kullanmayı öğrenmem lazım. Kimseye güvenmemek gerekiyormuş....
Çok sağol KerimecimmAysel canim Allah kavustursun.Kuzeninin esi bakacakti di mi Gulnihale.Acil isi vs.cikarsa bana da birakabilirsin hic cekinme aklinda olsun
Çok teşekkürler cnm,Oh teniz hava istiyormuş demek ki bide anlamıyorlar diyorlar öyle bi anlıyorlar kigünaydın canım. Annenlere iyi yolculuklar. ben de erken den kalktım malum uyumak yasak. uyutmya çalıştım ama inat ediyor anladım uyumayacak. aldım kanguruyu koydum içine mandıraya sabah serinliğinde. adımımızı dışarı atar atmaz uyudu. biliyordum böyle olacağını. sütümüzü aldık. markete uğrayıp eve geldik. yaklaşık 1 saat uyudu.
BErnacım Annen için dua ediyorum Allahım en kısa sürede dermanını verir inşallah.Yüreğini ferah tut allahın izniyle anneciğin sağlığına kavuşacak dualarım anneciğinle
.bu arada BERNA arkadaşımızın annesine acil şifalar diliyorum....
Canım annen inş iyidir, bol bol dua eddicem
canım galiba anneciğin hasta.Allah acil şifalar versin,iyi haberler alırsınız inşallah
Bernam canım arkadaşım öyle düşünme sana muhtaç bi bebeğin var.Hayırda şerde Allahtandır nasıl ki çok mutlu günümüzde Allahım neden bize bu kadar mutluluk verdin demiyorsak üzüntülerde de metin olalım ANNE gibi yar olmaz tabi ki senin canın herşeyin ama sen moralli mutlu ol ki annen de sana bakıp gülümsesin hem iyi olacak annen merak etme hepimiz onun için duacıyız.Eğer ki gitmeseydin annene bize de gelemeseydin Gülnihali alır gelirdim sana moral olmak için yine de elimden ne gelirse yapmaya hazırım.Hiçte yalnızım deme ben varım biz varız
aynı sorun bndede var kilodan olduunu düşünüyormberna, çok geçmiş olsun. umarım iyi haberler alırsınız... bol bol dua edicem.
canımmm
senin hep pozitif neşeli hallerine alışkınız böyle üzgün olman bizide çok üzüyo.sunu bilki anneciğin senin annen olması itibariyle bizim içinde çok kıymetli va hastalık haberi hepimizi çok üzdü.kendim iiçin konuşmam gerekırse uzakta olmam sebebiyle maalesef elimde çok bişey gelmiyo,yanında olup bıelını tutmak sana destek olmak isterdım ama tüm kalbim dualarım senın ve anneciğinle.Yüce Rabbim sizinle olsun anneciğni sana ve ailene bağışlasın.sende moralini yükek tutmaya çalış.seni çooook seviyoruz.
Hepinizi çok seviyorm yanımda olamasanızda desteğiniz bna yetiyo..uzakta olan arkadaşlar..yakında olan arkadaşlar ellerinden geleni yapıyolar zaten ne ihtiyacım varsa yapmaya hazırlar..saolun Allah razı olsun..böyle dostlukları kazandıım için çok şanslıyım..Elemsu söylediklerin gözlerimi doldurdu çok duygulandım..keşke yakından da tanışma imkanımız olsa..Ayselim cnm arkadaşım annemlerden geldikten sonra inşallah baharlarda görüşürüz..
canım anlıyorum seni uykusuz kalınca insanın sinirleri bozuluyo gerçekten ama bağırma oğlusuna annesı yazık daha çok minik.bak öyle konusunca alma yatagından oyle oyalana oyalana uyur kendı kendıne Armin de aypıyo bazen ben hiç müdahale etmiyorum.bu arada gemiyon mu bu tarafa gelirsen haberim olsun mutlaka eve bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?