2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende Gülnihali yedirirken kızarıyor ama ne yerse yesin hep bvüüü yapıyor püskürtüyor bendesürekli siliyorum kızarıyor hiç alerjik bi durum aklıma gelmedi ama

kaşığa alerjisi olabilir mi? kaşık plastik ya da metalse felan...

berna canım annene geçmiş olsun Allah şifasını versin

ayselciim muhallebiye yeni başladığımda 1 tepeleme tatlı kaşığı pirinç ununu 120 ml suyla pişirip ılıyınca başlangıç sütünü katıyordum şimdi bunlara 1 çay kaşığı irmik ekledim suyunu da 20-30 ml arttırdım

slm kızlar,

bu sabah Hayal beni yine çıldırttı. meme dışında hiçbişey yememekte ısrarlı. bazı günler ağzına hiçbişey koymuyor.bu sabah zorla mama yedirmeye çalıştım sesimiz apartmanın koridorundan duyuluyormuş. büyüdükçe daha da huysuzlaşıyor başa çıkamıyorum artık. gece de uyumadı. bi de şu halimle iyice zorlanmaya başladım.
bu da küçük cadımın son hali. mama sandalyesine alışmaya çalışıyoruz bakalım.

Canım bende Gülnihali yedirirken kızarıyor ama ne yerse yesin hep bvüüü yapıyor püskürtüyor bendesürekli siliyorum kızarıyor hiç alerjik bi durum aklıma gelmedi ama
bizim kızlar aynı kafadan avizelerle ahbaplığı ve kumandaya ilgisi de aynıydı şimdi de bu benimki yemediği zamanlar hatta uykuda bile o sesi çıkarıyor ama en kötüsü şeftali yerken :)

Bende de var ayni durum.topuklarimda agri oluyor ozellikle.ilk kaktigimda topallayarak yuruyorum.kilodan diye dusunuyordum sezeryandan midir?

internette bir yerde sezeryandan sonra olabilir diye okudum o yüzden acaba sizde de oluyor mu diye merak ettim. ben çok kilolu değilim ki. tamam boyum kısa ama 55 kiloyum ben. kilodan olmuyordur bence...

Bana da aynısı oluyor bazen kendi kendime kızıyorum daha cok ılgılen oğlunla diye, seneye bu bebek halleri bile kalmayyacak

Hüüü ben bide günün 9 saatini kızımdan ayrı geçiriyorum hep bişeyleri kaçırıyorummm
Canım meyve fln katsam olur dimi daha çok severek yer diye düşünüyorum ama bilmioyrum doğrumu :44::44:
bizim kızlar aynı kafadan avizelerle ahbaplığı ve kumandaya ilgisi de aynıydı şimdi de bu benimki yemediği zamanlar hatta uykuda bile o sesi çıkarıyor ama en kötüsü şeftali yerken :)
Hii evet Alyayla da kaka kankası bizimki,şeftali yerken yalayıp yutasım geliyor ağzının kenarlarını oyy
internette bir yerde sezeryandan sonra olabilir diye okudum o yüzden acaba sizde de oluyor mu diye merak ettim. ben çok kilolu değilim ki. tamam boyum kısa ama 55 kiloyum ben. kilodan olmuyordur bence...

55 kilo mu seni alkışlıyorum kendimde de yuh diyorum

bizded oluyor öyle..ben yoğurt yedirirken kaynanam uyarır hep,,hemn ağzını gözünü sil yoğurt yakmasın der..yoğurt asitlimi acaba..alerji değilde yoğurt değdiği zaman cildinde kızarıklık oluyor sanıırm.ben hmen siliyorum

hoşgeldin canım

hoşgeldin rukiye v aras kemal

Aaaa bu gün 7 eylül kızım taaamm 6 aylık olmuş minnoşummmm
hayırlı olsun yarı yaşınız canım bizimde 4 günümüz kaldı

gülnihaldeki ışığı erken fark ettiler kaçırmak istemediler tabii. ee ne demişler güzellik başa bela

annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..

geçmiş olsun tatlım annen inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur bende dua edeceğim onun için

çok geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş demekki kısa sürede toparlanırsın inşallah

ay inşallah ondandır canım tavsiyen için çok sağol dediğin gibi yapacağım bakalım umarım olmaz

aynen canım ilk kalktığımda basamıyorum bileklerim ağrıyo..epeydir var bende doktora gitmeyi düşünüyorum..dizimdede problem var hamişlikten önce zayıf bir hatundum 53 kg. ozamanda dizimde ağrı oluyodu hamile kaldım falan 18kg aldım şimdiyse doğum sonrası 68 im ( dahada ağrı oluyo bende kg dan dır diye düşünmüştüm.sezaryen hiç aklıma gelmemişti.niye öyle oluyoki sezaryenden sonra

Bende de var ayni durum.topuklarimda agri oluyor ozellikle.ilk kaktigimda topallayarak yuruyorum.kilodan diye dusunuyordum sezeryandan midir?

canım aynı sorun bendede var hemde feci ağrıyor ilk 5 dakika zor basıyorum sonra açılıyor
bencede sezeryanla alakalı olabilir epiduralle özellikle bacaklar falan uyuşuyor ya belki onla alakalıdır :111:

Nalan kuzum seni görüyorum aşağıda sabahtan beri iki kelam et nasılsın Mehmet Can nasıl mavişimin resmi yok muuuu

Ayselcim 2-3 gündür girmedim nete . O yuzden gecmişi okuyordum. Mehmet Can hasta oldu herhalde Aysel ablası bi oksuruyor huzursuz 2 gündür hep benım sucum gecen gece kısa kollu bodyle yatırdım sabah bı baktım kollar buz. o yuzden usuttu herhalde hiç keyfı yok kuzumun ne giydireceğimi şaşırdım bu havalarda.
Resim eklıyım Oğlum artık istanbul gecelerine akmaya başladı Ayselcim ilk konserine gittik:)

Hüüü ben bide günün 9 saatini kızımdan ayrı geçiriyorum hep bişeyleri kaçırıyorummm

Oyle deme bence sen en kalıtelı zamanı gecırıyorsun biz bütün gün beraberiz insanlık halı sıkılıyoruz , iş yapıyoruz bazen hiç ılgılenemıyoruz. Senin kısıtlı vaktın olduğu için onunla geciriyorsun zamanını daha güzel . Ay bende ıznımı ıptal edıp başlasammı ne

Bernacım annene cok geçmiş olsun. Bir karadenizli olarak malesef o hastalık hep gündemımızde oldu ailemde. Yasadığın olayın zorluğunu anlayabılıyorum. Allah annene kısa zamanda şifa versın inş. Bunu samımı olarak soyluyorum bende bakarım Selcuk a, bi ihtiyacın olursa hastaneye gelır yardımcı olurum . Kendini çok yıpratma, sana ihtiyacı olan bir evladın var unutma

hımmm anladım canım teşekkür ederim ben de bi deneyim bakıyım :)

aynısı bende de oldu kaşığın değdiği yerler kızardı yoğurttan dolayı ama alerji değildir heralde ciltleri hassas olduğu için bence en ufak şeyde kızarıyo zten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…