- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.781
mrb kızlar bir sorum olacaktı sizlere kızıma yoğurt verdiğimde çene kısmında kaşığın değdiği yerler kızardı bu 3.denemem hepsinde aynı şekilde kızardı üstelik çok az verdim 3-4 çay kaşığı kadar daha öncede aptamilin sütlü tahıl karışımından çok az vermiştim ondada aynısı oldu inek sütü alerjisi aklıma geliyor sizlerde böyle birşey oldumu 2 farklı doktora sordum inek sütü alerjisi değildir öyle olsa ishal olur döküntü olur gibi şeyler söylediler ara vererek tekrar deneyelim dediler daha küçük olduğundan alerji testi de yapılamıyor sanırım
ayy çok çabuk büyüyorlar Nalanım yaa bazen kanıma dokunuyor zamanın böyle hızlı akması,sanki doya doya yaşayamıyorum kızımla. bi garip hallere giriyorum
mrb kızlar bir sorum olacaktı sizlere kızıma yoğurt verdiğimde çene kısmında kaşığın değdiği yerler kızardı bu 3.denemem hepsinde aynı şekilde kızardı üstelik çok az verdim 3-4 çay kaşığı kadar daha öncede aptamilin sütlü tahıl karışımından çok az vermiştim ondada aynısı oldu inek sütü alerjisi aklıma geliyor sizlerde böyle birşey oldumu 2 farklı doktora sordum inek sütü alerjisi değildir öyle olsa ishal olur döküntü olur gibi şeyler söylediler ara vererek tekrar deneyelim dediler daha küçük olduğundan alerji testi de yapılamıyor sanırım
bizim kızlar aynı kafadan avizelerle ahbaplığı ve kumandaya ilgisi de aynıydı şimdi de bu benimki yemediği zamanlar hatta uykuda bile o sesi çıkarıyor ama en kötüsü şeftali yerken :)Canım bende Gülnihali yedirirken kızarıyor ama ne yerse yesin hep bvüüü yapıyor püskürtüyor bendesürekli siliyorum kızarıyor hiç alerjik bi durum aklıma gelmedi ama
Bende de var ayni durum.topuklarimda agri oluyor ozellikle.ilk kaktigimda topallayarak yuruyorum.kilodan diye dusunuyordum sezeryandan midir?
Bana da aynısı oluyor bazen kendi kendime kızıyorum daha cok ılgılen oğlunla diye, seneye bu bebek halleri bile kalmayyacak
Canım meyve fln katsam olur dimi daha çok severek yer diye düşünüyorum ama bilmioyrum doğrumu :44::44:berna canım annene geçmiş olsun Allah şifasını versin
ayselciim muhallebiye yeni başladığımda 1 tepeleme tatlı kaşığı pirinç ununu 120 ml suyla pişirip ılıyınca başlangıç sütünü katıyordum şimdi bunlara 1 çay kaşığı irmik ekledim suyunu da 20-30 ml arttırdım
Hii evet Alyayla da kaka kankası bizimki,şeftali yerken yalayıp yutasım geliyor ağzının kenarlarını oyybizim kızlar aynı kafadan avizelerle ahbaplığı ve kumandaya ilgisi de aynıydı şimdi de bu benimki yemediği zamanlar hatta uykuda bile o sesi çıkarıyor ama en kötüsü şeftali yerken :)
internette bir yerde sezeryandan sonra olabilir diye okudum o yüzden acaba sizde de oluyor mu diye merak ettim. ben çok kilolu değilim ki. tamam boyum kısa ama 55 kiloyum ben. kilodan olmuyordur bence...
hoşgeldin canımmerhaba kızlar bende mart annesiyim kızım 27 martta doğdu çalışan bir anneyim. kızıımınla yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim. aranızdaki arkadaşlığa öözendim.benide aranıza kabul edermisinz?
hoşgeldin rukiye v aras kemalmerhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)
hayırlı olsun yarı yaşınız canım bizimde 4 günümüz kaldıAaaa bu gün 7 eylül kızım taaamm 6 aylık olmuş minnoşummmm
Kızlar gülnihalin aşağıdaki resmini kardeşim çekmişti geçenlerde ajansa gönderdim dedi bende pek önemsemedim iş çıkışı beni aradılar,bİ reklam filmi için görüşmeye çağırıyorlar ne yapsam bilemedim:26:Eki Görüntüle 505123
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
slm kızlar,
dün akşamüstü geçirdiğim kanama sonucu hastaneye gittik apar topar. bebiş dikişlerin olduğu bölgeye yerleşmiş. o nedenle kanamam olmuş. orada gelişmesi pek mümkün olmuyormuş, farklı bi bölgeye yerleşseymiş sorun olmayabilirmiş ağrı vs dışında. doktor en fazla 9 hafta fln dayanır zaten dedi ve gebeliğe son verildi böylece.
şuan evdeyim, dinleniyorum. daha doğrusu Hayal'le uğraşmaktan dinlenemiyorum aslında. operasyonum umduğumdan kolay geçti. çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür
bizded oluyor öyle..ben yoğurt yedirirken kaynanam uyarır hep,,hemn ağzını gözünü sil yoğurt yakmasın der..yoğurt asitlimi acaba..alerji değilde yoğurt değdiği zaman cildinde kızarıklık oluyor sanıırm.ben hmen siliyorum
Canım bende Gülnihali yedirirken kızarıyor ama ne yerse yesin hep bvüüü yapıyor püskürtüyor bendesürekli siliyorum kızarıyor hiç alerjik bi durum aklıma gelmedi ama
günaydın kızlar.....
Yazacağım çok şey vardı. Alıntı yapamadım, aklımda da bunlar kaldı valla sadece....
berna, çok geçmiş olsun. umarım iyi haberler alırsınız... bol bol dua edicem.
hasta olan bebişler ve annelerine de çok geçmiş olsun....
aysel, annenler bugün gidiyormuş. Allah kavuştursun canım...
sezeryan olan arkadaşlar, yataktan kalktığınızda ayaklarınızın üzerine rahat basabiliyor musunuz? ben her kalktığımda zor yürüyorum sonra sonra açılıyor ayaklarım. sizde de var mı böyle bir durum????
Bende de var ayni durum.topuklarimda agri oluyor ozellikle.ilk kaktigimda topallayarak yuruyorum.kilodan diye dusunuyordum sezeryandan midir?
Nalan kuzum seni görüyorum aşağıda sabahtan beri iki kelam et nasılsın Mehmet Can nasıl mavişimin resmi yok muuuu
Hüüü ben bide günün 9 saatini kızımdan ayrı geçiriyorum hep bişeyleri kaçırıyorummm
hımmm anladım canım teşekkür ederim ben de bi deneyim bakıyım :)Doktor genelde tek sebze yap dedi neyi sevip sevmediğini ve alerjik durumları anlarız dedi ama Gülnihale tek kabak yaptım svmedi ama havuç patates kabak üçlüsünü çok seviyor akşam onları koydum çok az bi mercimek attım kısık ateşte iyice pişirdim ezdim annemin tavsiyesiyle soğmaya bırakınca içine dereotu koydum tadını bıraktı içirirken aldım onu Gülnihal çok sevdi kaşığı getirirken ağzını açıp bekliyor minik kuşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?