- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.801
evet oda olabilir benimkide beyaz tenli ve cildi çok hassas zaten yedirmeye devam edeyim o zaman rahatladım şimdi sağolun kızlaraynısı bende de oldu kaşığın değdiği yerler kızardı yoğurttan dolayı ama alerji değildir heralde ciltleri hassas olduğu için bence en ufak şeyde kızarıyo zten..
kaşığa alerjisi olabilir mi? kaşık plastik ya da metalse felan...
haftasonu olması dolayısıyla yine kimsecikler yok :) bizde bu sabah kahvaltıya gittik eşimin eski ortağı davet etmişti neyse ben eşim arkadaşımız ve kız arkadaşı gittik kızımı da babaannesine bıraktık ayy ne keyifsiz bi kahvaltıydı bütün kahvaltıyı memleket meselelerini konuşarak geçirdiler devlet yıkıp tekrar kurdular :) amerkian emperyalizminden tutunda daha neler neler bana da bööö geldi valla eve geldik temizlik yapacaktım kızım uyudu benim temizlikte kaldı bide yarın sabah kahvaltıya misafirlerim var 10 kişi olucaz toplamda stres bastı şimdiden bu arada yoğurt yapmayı başardım zor da olsa 3. denememde tutturdum bi zafer kazanmışçasına sevindim valla :) kızım uyansın hemen yediricem :) çok merak ediyorum tepkisini
yoğurt inek sütü ile yapılabiliyor cnm mayalandığı için içeriği değişiyormuş dr tavsiyesibende şimdi netten yoğurt yapmanın püf noktalarına bakıyordum. inşallah bende becerebilirim yoğurt yapmayı... kızında inşallah sever yoğurdu. inek sütü ile mi keçi sütü ile mi yaptın canım?
hoşgeldin cnm bebişin çok tatlı maşallahmerhaba kızlar benim kızımda 2 nisan doğumlu sizin topiği devamlı takip ediyorum ve dostluğunuz çok hoşuma gitti ve çok şey öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sevinirimEki Görüntüle 506171
bende şimdi netten yoğurt yapmanın püf noktalarına bakıyordum. inşallah bende becerebilirim yoğurt yapmayı... kızında inşallah sever yoğurdu. inek sütü ile mi keçi sütü ile mi yaptın canım?
merhaba kızlar benim kızımda 2 nisan doğumlu sizin topiği devamlı takip ediyorum ve dostluğunuz çok hoşuma gitti ve çok şey öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sevinirimEki Görüntüle 506171
mrb arkadaşlar.kaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir. biz bi kaç gündür çok zor günler geçirdik.ben çanakkalde ailemin yanındaydım.eşim aradı apandist ameliyatı olacağını söledi apar topar istanbula geldik a.a biz gelene kadar eşimi ameliyata aldılar.burada hiç akrabamızda yok benm arkadaşımla nişanlısı geldi allahtan onlar ilgilandiler biz gelene kadar.kayınvalidemlerle birlikte apar topar geldik dün akşam çıkardılar eşimi hastaneden bizde onunla birlikte perişan olduk bizden haberler böyle(
hoş geldin canım. benim kızım da 2nisan doğumlumerhaba kızlar benim kızımda 2 nisan doğumlu sizin topiği devamlı takip ediyorum ve dostluğunuz çok hoşuma gitti ve çok şey öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sevinirimEki Görüntüle 506171
mrb arkadaşlar.kaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir. biz bi kaç gündür çok zor günler geçirdik.ben çanakkalde ailemin yanındaydım.eşim aradı apandist ameliyatı olacağını söledi apar topar istanbula geldik a.a biz gelene kadar eşimi ameliyata aldılar.burada hiç akrabamızda yok benm arkadaşımla nişanlısı geldi allahtan onlar ilgilandiler biz gelene kadar.kayınvalidemlerle birlikte apar topar geldik dün akşam çıkardılar eşimi hastaneden bizde onunla birlikte perişan olduk bizden haberler böyle(
hoş geldin canım. benim kızım da 2nisan doğumlumerhaba kızlar benim kızımda 2 nisan doğumlu sizin topiği devamlı takip ediyorum ve dostluğunuz çok hoşuma gitti ve çok şey öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sevinirimEki Görüntüle 506171
Annişlerrr neler yapıyorsunuz. bu saat oldu daha dinlenemedimm( Umay Deniz'imi zor uyuttum öğleyin. uyur uyumaz kapının zili 5 dk. aralıklarla çaldı. KARGO:)) kızımın bambu kaşık- bıçak-çatal seti ve benim sabun cevizlerim geldi. onları bir kenara koydum. evi temizledim. süt ılıyınca mayaladım yarına yoğurda başlıyoruz. annem ve kardeşimden aldığım tariflerle yaptım bakalım nasıl olacak? kızıma kabak çorbası yaptım ilk defa ama yapmamam gerekiyormuş menümüzün sıralmasını karıştırmışım. neyse uyanınca verdim çorbayı AZERİİİ senin dediğin gibi 1 parça dereotu atıp sonra aldım. çok sevdi kızım çorbayı. bu arada da sabun cevizlerimi kaynatıp kavanozlara boşalttım. 4 gözle sonucu bekliyorum. ve sonuç işte dinlenemedimmm
mrb kızlar bir sorum olacaktı sizlere kızıma yoğurt verdiğimde çene kısmında kaşığın değdiği yerler kızardı bu 3.denemem hepsinde aynı şekilde kızardı üstelik çok az verdim 3-4 çay kaşığı kadar daha öncede aptamilin sütlü tahıl karışımından çok az vermiştim ondada aynısı oldu inek sütü alerjisi aklıma geliyor sizlerde böyle birşey oldumu 2 farklı doktora sordum inek sütü alerjisi değildir öyle olsa ishal olur döküntü olur gibi şeyler söylediler ara vererek tekrar deneyelim dediler daha küçük olduğundan alerji testi de yapılamıyor sanırım
canım ben böyle zamanlarda koyuyorum halısına yoruyorum onu,enerjisini iyice boşaltıp yorgun düşüp uyuyorzombi gibiyim resmen..yiğit gece 4 te uyandı ancak şu saate uyutabildim..ona bağırdım sinirden, babasıda uyandı ailecek zombiyiz..uyanıyor ama ağlayarak değil konuşarak sonra oyun istiyor uykusuda var,uykuya dalamıyor ..dünde aynısını yaptı korkuyorum boyle huy edincek diye(( normalde 8de uyur gece 3-4 kez uyanır sabah 7 tam kalkış))memesini emiyor bırakıyor emiyor bende deliriyorum haliyle.zaten 12de yatmıştım 4 e kadarda 2 kez uyandı emdi..tüm gecem zehir oldu ...sizin bebişlerde de varmı bu?ne yapcam yaa..su felan veriyorum yok,mama veriyorum yok aç değil niye o saatte uyabnıp oyun isterki bir çocuk.uyuca zaman ağlamaya başlıyor ayağımda saalıyorum işte ağlayarak uyuyor,önceden böyle değildi(( alışmıştım ne güzel uyumaya
valla canım ne yalan söyleyim zerre kasmıyorum kendimi,hiçç neyime güveniyorsam saldım öyle. Hamileliğimde çok az kilo aldım ben fazlasıyla verdim. Ama kilolu hamile kaldım eskileri veremiyorum,yapıştılar üstüme. Emzirme dönemi bitsin diye bekliyorum diyet yapmak için. Ama o zamana kadar kilomu korusam falan da demeden aralıksız yiyorum içiyorum :))
cnm bende ek gıdaya yeni geçtim geçenlerde uzman tvde hangi gıdalara dikkat etmek gerekir ona bakıyordun ordaki dr yoğurt allerji riski yüksek gıdalardan diyordu bebeğinize yedirmeden azıcık dudağının üstüne bi yere yoğurt değdirirn eğer kızarıklık oluyorsa muhtemelen allerji gelişiyordur dedi isteren uzman tv ye bak
canım aynı sorun bendede var hemde feci ağrıyor ilk 5 dakika zor basıyorum sonra açılıyor
bencede sezeryanla alakalı olabilir epiduralle özellikle bacaklar falan uyuşuyor ya belki onla alakalıdır :111:
Şimdi bana sorabilirsiniz senin burda ne isin var sen Samsun'a düğüne gitmedin mı
Ah ah sormayın 2.kez vâliz hazırladım cuma sabah otobüse bincektik Perşembe bı fena oldum Eyüp'e nuby emziğini sipariş vermiştim onu âlmaya eczâneye gittim eczacıya sordum ilacın yan etkisi filan dedi astım alerjim çıktı bide bu arada neyse aksama daha kötü oldum mide bulantisi hat safhada ishal başladı elim ayağım titriyor acile gittik sıra tam bana geldi bekliyoz kardesimle ben bayıldım orda.
Mide kanamasiymis meger 2serum 2igne Enes'te sabahtan beri hasta ateşli annemde onu getirdi acile hallettik eve gitcez arabaya binerken midem bulandı kustum kan geri acile girdik iğne yaptılar iyi oldum şükür sabaha karsı 3te evdeydik yattık 4te kalktım Eyüp nasıl agliyo yataklar cis kaka ve kusmuk icinde ateşi 39 ona da şurup verdim sabah oldu nihayet tabi ben gidemedim annemleri yolcu edip kaynanamlara bıraktı esim aksam üstü gelip aldı evmeyiz yatıyoruz ilaçlarımı düzenli aldıkca bı sorun yok şimdilik
Endoskopi yapılacak inşallah tahmin edilen şey değildir annem 2kanser atlattı ailede cok kanserden ölen var ülsere raziyim anlicaniz
Opuldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?