2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lidya kuzuya çok geçmiş olsun,ne kadar dikkat etsek de bi anlık gözünü ayırmaya bile gelmiyor.Allah büyük kazalardan esirgesin.

abooww benden de fenaymışsın arsia ya...çok sık aralıklarla çok fazla çeşit veriyorsun sanki.mamayı daha çok vermen gerekmezmi ..bende çok bilmiyorum ama ek gıda konusunu..

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızz..yarın arasın kontrolü var dua edinde bi sorun çıkmasın...oğlumda kalça çıkıklığı kontrolüne gittiğimizde kalbinde üfürüm var ve hemen çocuk kardiyolojisinin görmesi gerekiyor dediler fakat ankarada vardı biz yinede bi doktor tanıdıgın vasıtasıyla yozgatta normal kardiyolojiye götürdük doktor bize kalpten akciğere giden damarda daralma var ama 5cm dedi 3 cm olsa balonla açıcaklarmıs yınede çocuk kardiyolojisi görsün dediler ve hemen ankaraya getırdım ankaradakılerde aynı şeyi söyledıler küçük oldugu iin kendılıgınden kapanır 3 ay sonra kontrole gel dediler ve yarın gidicez Allahın izniyle birşey çıkmaz inşallah...doktorun bahsettiği belirtilerin hiçbiri mevcut değil fakat insanın içinde yinede bir şüphe olarak kalıyoo...lütfen dualarınızı eksik etmeyinn..

canım inşAllah kendiliğinden geçmiştir.allah sağlık versin bebişine.

Dualarımız sizinle.İnşallah hiçbişeycik çıkmaz.Bizim de kalpte çok küçük üfürüm vardı doktorumuz geçer demişti.Bebeklerin çoğunda oluyor aslında söyleyip endişendirmeye bile gerek yok ama bilginiz olsun demişti.

inşallahhh...bizde daralma var diyince korktuk

çok geçmiş olsun rabbim şifanızı verir inşallah

aminn cnm Allah razı olsun cümlemizden.
anladım cnm derdi veren Rabbim dermanınıda versin inşallah.

canım ya neler yaşamışsın çok geçmiş olsun inşallah endoskopi sonucun iyi çıkar dualarım seninle bizide haberdar et Rabbim yardımcın olsun

Canım inşallah geçmiştir kendiliğinden Rabbim yardımcınız olsun

kızlar bu ek gıda benm de başıma bela olmuş durumda.
benmki meyve yemiyor, devam sütü de içmiyor. çok uğraştım ama olmadı. nasıl alışıcaz devam sütüne bilemiyorum.
şekerli gıdalardan pek hoşlanmıyor Hayal. tadı tuzluya yakın veya nötr olanlanları daha severek yiyor. kilo alması için muhallebi verdi doktor ama muhallebiyi devam sütüyle yapmamız gerekiyor, devam sütü eklediğimde yemiyor. sadece suyla yaptığımda severek yiyor ama o da pek faydalı değil. ne yapsam bilemiyorum

Aman ne yoğun bi gündü bugün sabah kahvaltıya misafirlerim vardı bi kalktım boğazım ağrıyor hemen acile gittik sprey falan verdi faranjit olmuşum Allahtan akşamdan masayı falan hazırlamıştım da çok fazla yorulmadım yine de masayı topla bulaşıklar kahve faslı falan derken bi ara bacaklarımda derman kalmadı sonrada bi kaç akraba ziyareti yaptık geldik azrayı uyuttum derken daha yeni oturdum haftasonları kızımın düzeni hep bozuluyo yaa dışarda çok kalmak istemiyo sakinliği seviyo anası babası da dışardan gelmek bilmiyo en sonunda basıyo çığlığı mecburen eve dönüyoruz parmağında oynatıyo bizi sıpa :)

evde misafir varken kızın rahat duruyor mu cnm?
bize ne zaman misafir gelse Hayal daha da huysuz oluyor, hiçbişey yaptırmıyor bana saolsun. artık misafirden hoşlanmaz oldum desem yalan olmaz

canım çok geçmiş olsun inşallah daha kötüsü olmaz en kısa zamanda alo derim sana

Teşşekür ediyorum canım,dişlerimiz çıktı evet Allaha şükür ilk dönemi atlattık :)
Geçmiş olsun size de kuzum ya kanattı demek pis hemşire Kilosuna takma canım bazı dönemler az alıyorlar gerçektende.

çok tatlısın şekerparem :) ahh canım sizin mama sorunu hala devam ediyor dmi ? doktorun bu konuda destegi olmuyor mu hiç? ne bilim yap et demesinden ziyade yaklaşım olarak önereceği bir şey? bazen inatla yemiyormuş çünkü bebekler.

Nalanımmmm oğlum ne yakışıklı oluyor günden güneee,konsere de siftah yapmışız ohhhh :))) inşallah hastalanmaz kuzum ya bizde hasta olduk olcaz dönemlerindeyiz hem Alya hem ben

canım çok geçmiş olsun eşine. çok yakın tarihte apandist ameliyatı oldum,patlamanın eşiğinden döndüm. inşallah laparoskopik yapılmıştır. çok kısa sürede atlatır Allahın izni ile moralini bozma. ilk 2 gün,sonrası rahat geçiyor.

canım benim çok geçmiş olsun nekdr kötü şeyler geçirmişsiniz siz ailecek. hem sen hem cocukların Allah şifa versin inşallah. mide hastalıgı bizde de kronik. annem ülser hastası. ciddi kanamalar atlattı. hamdolsun şimdi aşırı üzüntü olmadıkça iyi . endoskopi ve biyopsi temiz çıkar inşallah deryacım. 2 endoskopi 1 kolonoskopi tecrübemden snra nefret ettim o işlemlerden Allah hepimizi , yavrularımızı korusun inşallah.

canımm çok geçmiş olsun. kötü bir olay yasamıssınız. bu minikler büyüyene kadar yüreğimiz ağzımızda yaşayacağız herhalde. neyseki yüksek değilmiş.

canım inşallah kontrol iyi geçer. Allahın izni ile sorunsuz atlatırsınız inşallah. üfürük genelde geçici bildigim kadarı ile. inşallah geçmiştir şimdiye kdar dualarım seninle btanem

canım çok çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar alırsın

ahhh canım geçmiş olsun bu yaramazlardan herşey beklenir
benim kızda kafayı oraya buraya çarpar oldu hep

canım inşallah geçmiştir... üfürüm bende de varmış ama kendi kendine geçmiş. İçini ferah tut canım...

geçmiş olsun canımyaa, ne hale geldik hepimiz anlamıyorum ki :S Allah şifa versin inşallah.
parmaklarında oynatıyorlar vallahi hemde nasıl oyuncak oldum bizim kızın elinde resmennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…