2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun.İnşAllah kötü birşey çıkmaz,iyi düşün sen..bebişlerin ve ailenle sağlıklı nice güzel günler göresin.

çooook geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme Allahım korusun seni de yavrunu da

Kızlar hepinize merhaba. Dün başlangıcı çok kötü ama sonu güzel bir gün geçirdik. Öğleden sonra eşimle sıkıldık ve benim arkadaşlarımı arayıp pikniğe gitmeye karar verdik. Ben hazırlıklara başladım, Lidya'nın ütüleri vardı birkaç parça, onları yapayım ddedim. Lidya'yı da ütü masasının yanındaki tek kişilik yatağa yatırdım. Dibimde yani. Bir anlık bir göz karçırması ile Lidya'nın yere savruluşunu gördüm O anı hayatımın sonuna kadar unutamıycam. Bir saniye bile değil salise içinde oldu yemin ederim. Yanındayım bide yaaaa Allahtan mesafe alçaktı, kuzum nasıl korktu nasıl ağladı, o ağladı ben ağladım, içimiz çıktı. Babamız iyiki evdeydi o sakinleştirdi bizi. Neyse çok sürmedi, sonra pikniğe gittik. Kuzucuk hiç huysuzlanmadı çok şükür, kafam dağıldı benimde. Ama aklımdan bir an olsun o görüntü çıkmıyor Kızıma mangal közünde muhallebi yaptım piknikte, annelik sınır tanımıyor

canım geçmiş olsun. inşallah endoskopide kötü birşey çıkmaz...

canım çok dikkat etsek bile bir göz kırpmamızla bile düşüyorlar. Alp i havada yakaladım bende. Aynı gözümün önündeydi baktım yatağın kenarına doğru geliyor. Elimdekini bırakıp onu alana kadar iki tur attı. Havada yakaladım. Çok geçmiş olsun canım...

Allah kavuştursun AYSELİM

Yakışıklı hızlı başlamış

merhaba kızlar benim kızımda 2 nisan doğumlu sizin topiği devamlı takip ediyorum ve dostluğunuz çok hoşuma gitti ve çok şey öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sevinirimEki Görüntüle 506171

hoşgeldin canım, kızın da pek tatlı maşallah adı ne?

canım çok geçmiş olsun.

evet tatlım aynı dediğin gibi bende havada gördüm ama tutamadım Allah korusun onları canım

Boncukaras canım sen ve oğluşun hoşgeldiniz

İsolde yoksun bir kaç gündür nerelerdesin canım?

Mayaaaa sende hoşgeldin canım

geçmiş olsun cnm. endoskopi sonucun inşallah iyi çıkar. ben de uzun zamandır sağlık sorunlarıyla uğraştım, önce kızım sonra ben derken şimdi de eşim rahatsız. ona da endoskopi yapılıcak bu hafta. aklına kötü şeyler getirme. bizleri sonuçlardan haberdar et.

Lidyacığa çok geçmiş olsun.
çok hareketli bu minişler yaa bi anlık dalgınlığa gelmiyor. kaşla göz arasında başlarına iş getirebiliyorlar

canım çok geçmiş olsun bende ramazanda pusetten düşürmüştüm ama çok şükür bişey olmamıştı RABBİM koruyo onları bu arada kızımın adı zeynep sare

Gecmis olsun derya umarim kotu bisey yoktur hersey guzel olur

arkadaşlar ek gıda verme özürülü ben ...yine size bişey sorcam..
bugün saat 10 gibi minişe yarım çaybardağı şeftali püresi verdim
öğlen 2 gibi 3 çay kaşığı kabak püresi verdim
akşam 6.30 da da yarım çaybardağı muhallebi verdim...

8 gibi emzirdim uyudu....

şimdi ölçü olarak çok mu vermişimm,yada çokmu karışmış yedikleri ?

Son düzenleme:
Biz ek gıda olayını biraz abarttık galiba:)6 ay 4 günlüğüz.Yaklaşık iki haftadır yemek düzenimiz şöyle.sabah kahvaltı bebek ekmeğini gün kurusu kayısı ya da ıhlamur suyu ile ıslatıyorum içine bazen yumurtanın sarısı bazen peynir koyuyorum.Bazen ikisini de koyuyorum.Bulamaç olarak veriyorum.Bazen de ayrı ayrı veriyorum ki her türlüsüne de alışsın diye. Bi yarım saat sonrada bi çay kaşığı pekmez veriyorum.İki saat sonra mama kavanozu ölçüsünde çorba(tarhana,sebze karışımları,yoğurtlu..içlerine bulgur,irmik ya da pirinç eklenmiş).yaklaşık iki saat sonra meyve(elma,armut,şeftali,erik,muz...) bazen meyveleri karıştırıp bazen tek tek veriyorum. Bu da yaklaşık mama kavanozları kadar. İki üç saat sonra da yoğurt.Yine mama kavanozu kadar. Kızım uzun süredir zorla emiyordu ki artık mama desteğiyle gidiyoruz.Gece formül mama almaya başladı.Bi de sabah saat 6 gibi formül mama alıyor.Ek gıda olayına böyle devam ediyoruz şimdilik. Bazen çok yemek istemiyor o zaman da zorlamıyorum.İçimden biraz daha yese desem de kendimi tutuyorum yani:)

Çok geçmiş olsun canımm benim,kötü şeyler aklına getirme inşallah hiç bişey çıkmaz.

Allah acil şifalar versin inşallah.Çok geçmiş olsun Bernacığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…