- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.861
Lidyacığa çok geçmiş olsun.
çok hareketli bu minişler yaa bi anlık dalgınlığa gelmiyor. kaşla göz arasında başlarına iş getirebiliyorlar
canım çok geçmiş olsun bende ramazanda pusetten düşürmüştüm ama çok şükür bişey olmamıştı RABBİM koruyo onları bu arada kızımın adı zeynep sare
Lidya kuzuya çok geçmiş olsun,ne kadar dikkat etsek de bi anlık gözünü ayırmaya bile gelmiyor.Allah büyük kazalardan esirgesin.
canımm çok geçmiş olsun. kötü bir olay yasamıssınız. bu minikler büyüyene kadar yüreğimiz ağzımızda yaşayacağız herhalde. neyseki yüksek değilmiş.
ahhh canım geçmiş olsun bu yaramazlardan herşey beklenir
benim kızda kafayı oraya buraya çarpar oldu hep
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızz..yarın arasın kontrolü var dua edinde bi sorun çıkmasın...oğlumda kalça çıkıklığı kontrolüne gittiğimizde kalbinde üfürüm var ve hemen çocuk kardiyolojisinin görmesi gerekiyor dediler fakat ankarada vardı biz yinede bi doktor tanıdıgın vasıtasıyla yozgatta normal kardiyolojiye götürdük doktor bize kalpten akciğere giden damarda daralma var ama 5cm dedi 3 cm olsa balonla açıcaklarmıs yınede çocuk kardiyolojisi görsün dediler ve hemen ankaraya getırdım ankaradakılerde aynı şeyi söyledıler küçük oldugu iin kendılıgınden kapanır 3 ay sonra kontrole gel dediler ve yarın gidicez Allahın izniyle birşey çıkmaz inşallah...doktorun bahsettiği belirtilerin hiçbiri mevcut değil fakat insanın içinde yinede bir şüphe olarak kalıyoo...lütfen dualarınızı eksik etmeyinn..
Günaydın kızlar,
Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)
Neler olmuş böyle ya, hastalıklardan geçilmemiş yine ortalık
Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakmaEee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?
O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.
Bize gelecek olursak,
Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdiBabasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.
Ve dün
Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.
Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü
Alnı ve gözü şişti, göz kapağında morluklar var, ve gözü ufacık kaldı
İçim acıyor yüzüne baktıkça
cok kotu oldum okurkencok cok gecmis olsun. icim titredi inan, seni dusunemiyorum. burdan da ders cikarmak lazim, asla asla asla baglamadan pusete koymamak lazim bebekleri. tekrar gecmis olsun tatli Berra'ya
çamaşır - bulaşık temizleyici yapıyorum canım. doğal kokusuz. her türlü ev temizliğinde kullanabilirsin.berna geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin annene...
sabun cevizlerle ne yapıyorsun anlamadım cnm kaynattım falan yazmışsın
Geçmiş olsun canım. Allah koruusn. inşallah korktuğun gibi bir şey değildi. güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi bana sorabilirsiniz senin burda ne isin var sen Samsun'a düğüne gitmedin mı
Ah ah sormayın 2.kez vâliz hazırladım cuma sabah otobüse bincektik Perşembe bı fena oldum Eyüp'e nuby emziğini sipariş vermiştim onu âlmaya eczâneye gittim eczacıya sordum ilacın yan etkisi filan dedi astım alerjim çıktı bide bu arada neyse aksama daha kötü oldum mide bulantisi hat safhada ishal başladı elim ayağım titriyor acile gittik sıra tam bana geldi bekliyoz kardesimle ben bayıldım orda.
Mide kanamasiymis meger 2serum 2igne Enes'te sabahtan beri hasta ateşli annemde onu getirdi acile hallettik eve gitcez arabaya binerken midem bulandı kustum kan geri acile girdik iğne yaptılar iyi oldum şükür sabaha karsı 3te evdeydik yattık 4te kalktım Eyüp nasıl agliyo yataklar cis kaka ve kusmuk icinde ateşi 39 ona da şurup verdim sabah oldu nihayet tabi ben gidemedim annemleri yolcu edip kaynanamlara bıraktı esim aksam üstü gelip aldı evmeyiz yatıyoruz ilaçlarımı düzenli aldıkca bı sorun yok şimdilik
Endoskopi yapılacak inşallah tahmin edilen şey değildir annem 2kanser atlattı ailede cok kanserden ölen var ülsere raziyim anlicaniz
Opuldünüz
Günaydın kızlar,
Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)
Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakmaEee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?
O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.
Bize gelecek olursak,
Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdiBabasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.
Ve dün
Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.
Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü
bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
ok geçmiş olsun Nalan,Mehmet Can o kaa konsere gidiyon insan tek gider mi Gülnihali de alaydın yaaaAyselcim 2-3 gündür girmedim nete . O yuzden gecmişi okuyordum. Mehmet Can hasta oldu herhalde Aysel ablası bi oksuruyor huzursuz 2 gündür hep benım sucum gecen gece kısa kollu bodyle yatırdım sabah bı baktım kollar buz. o yuzden usuttu herhalde hiç keyfı yok kuzumun ne giydireceğimi şaşırdım bu havalarda.
Resim eklıyım Oğlum artık istanbul gecelerine akmaya başladı Ayselcim ilk konserine gittik:)
Eki Görüntüle 506109
Hoş geldiniz ,kızın çok tatlımerhaba kızlar benim kızımda 2 nisan doğumlu sizin topiği devamlı takip ediyorum ve dostluğunuz çok hoşuma gitti ve çok şey öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sevinirimEki Görüntüle 506171
Çok geçmiş olsun cnmmrb arkadaşlar.kaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir. biz bi kaç gündür çok zor günler geçirdik.ben çanakkalde ailemin yanındaydım.eşim aradı apandist ameliyatı olacağını söledi apar topar istanbula geldik a.a biz gelene kadar eşimi ameliyata aldılar.burada hiç akrabamızda yok benm arkadaşımla nişanlısı geldi allahtan onlar ilgilandiler biz gelene kadar.kayınvalidemlerle birlikte apar topar geldik dün akşam çıkardılar eşimi hastaneden bizde onunla birlikte perişan olduk bizden haberler böyle(
Çok geçmiş olsun cnm,aklına kötü şeyler getirme lütfenŞimdi bana sorabilirsiniz senin burda ne isin var sen Samsun'a düğüne gitmedin mı
Ah ah sormayın 2.kez vâliz hazırladım cuma sabah otobüse bincektik Perşembe bı fena oldum Eyüp'e nuby emziğini sipariş vermiştim onu âlmaya eczâneye gittim eczacıya sordum ilacın yan etkisi filan dedi astım alerjim çıktı bide bu arada neyse aksama daha kötü oldum mide bulantisi hat safhada ishal başladı elim ayağım titriyor acile gittik sıra tam bana geldi bekliyoz kardesimle ben bayıldım orda.
Mide kanamasiymis meger 2serum 2igne Enes'te sabahtan beri hasta ateşli annemde onu getirdi acile hallettik eve gitcez arabaya binerken midem bulandı kustum kan geri acile girdik iğne yaptılar iyi oldum şükür sabaha karsı 3te evdeydik yattık 4te kalktım Eyüp nasıl agliyo yataklar cis kaka ve kusmuk icinde ateşi 39 ona da şurup verdim sabah oldu nihayet tabi ben gidemedim annemleri yolcu edip kaynanamlara bıraktı esim aksam üstü gelip aldı evmeyiz yatıyoruz ilaçlarımı düzenli aldıkca bı sorun yok şimdilik
Endoskopi yapılacak inşallah tahmin edilen şey değildir annem 2kanser atlattı ailede cok kanserden ölen var ülsere raziyim anlicaniz
Opuldünüz
Oy kıyamamm ben Lidyama çok geçmiş olsun MiraycımKızlar hepinize merhaba. Dün başlangıcı çok kötü ama sonu güzel bir gün geçirdik. Öğleden sonra eşimle sıkıldık ve benim arkadaşlarımı arayıp pikniğe gitmeye karar verdik. Ben hazırlıklara başladım, Lidya'nın ütüleri vardı birkaç parça, onları yapayım ddedim. Lidya'yı da ütü masasının yanındaki tek kişilik yatağa yatırdım. Dibimde yani. Bir anlık bir göz karçırması ile Lidya'nın yere savruluşunu gördümO anı hayatımın sonuna kadar unutamıycam. Bir saniye bile değil salise içinde oldu yemin ederim. Yanındayım bide yaaaa Allahtan mesafe alçaktı, kuzum nasıl korktu nasıl ağladı, o ağladı ben ağladım, içimiz çıktı. Babamız iyiki evdeydi o sakinleştirdi bizi. Neyse çok sürmedi, sonra pikniğe gittik. Kuzucuk hiç huysuzlanmadı çok şükür, kafam dağıldı benimde. Ama aklımdan bir an olsun o görüntü çıkmıyor Kızıma mangal közünde muhallebi yaptım piknikte, annelik sınır tanımıyor
Allahın izniyle bişey çıkmaz inş.canımhayırlı akşamlar kızlar nasılsınızz..yarın arasın kontrolü var dua edinde bi sorun çıkmasın...oğlumda kalça çıkıklığı kontrolüne gittiğimizde kalbinde üfürüm var ve hemen çocuk kardiyolojisinin görmesi gerekiyor dediler fakat ankarada vardı biz yinede bi doktor tanıdıgın vasıtasıyla yozgatta normal kardiyolojiye götürdük doktor bize kalpten akciğere giden damarda daralma var ama 5cm dedi 3 cm olsa balonla açıcaklarmıs yınede çocuk kardiyolojisi görsün dediler ve hemen ankaraya getırdım ankaradakılerde aynı şeyi söyledıler küçük oldugu iin kendılıgınden kapanır 3 ay sonra kontrole gel dediler ve yarın gidicez Allahın izniyle birşey çıkmaz inşallah...doktorun bahsettiği belirtilerin hiçbiri mevcut değil fakat insanın içinde yinede bir şüphe olarak kalıyoo...lütfen dualarınızı eksik etmeyinn..
Böhüüüü ben gelemiyorumm amaCanım arkadaşlarım merhabaa :)
Yarın Berna'nın baba evinde (İçerenköy de bir buluşma yapıyoruz, brunch vari ) 1 gibi. Eğer katılmak isterseniz Berna hepinizi bekliyor olacak :)) Gelmek isteyen olursa yer yön tarifi yapabilirim elimden geldiği kadar.
Günaydın kızlar,
Gelelim bizee
C.tesi annemleri yolcu ettik eve gitmedik baya bi dolaştık gece 12 falandı eve gittik Allahtan evden bez ve mama alarak çıkmıştım onlrar yanımızda varsa full gezebiliriz demektir.
Pazar sabahı bizim çalar saat Gülnihal yine saat 6 da öttüü ve maraton başladı:)
Kahvaltı temizlik,çamaşır,ütü derken annemin kıymetini daha bi anladım bayadır makine ne zaman çalıştı ütü ne ara yapıldı haberim olmuyordu camlar perdeler ve koltuklar dahil iyi bi temizlik yaptım ohh miss.
Sabah Gülnihali bıraktık kuzenimin eşine dönüşte kaza olmuş 20 dk hiç kıpırdaman bekledi minibüs indim yürüdüm bi sürü yol çok yoruldum sabah yürüyüşü sıcakta olmuyor ya serin serin yüründüğünde iyi oluyor.
Ve Gülnihal,artık bezini bile zor bağlıyorum 2 dk sabit tutamıyorum ne giydire biliyorum be başka bişey,sürünmeyede başladı
Banyo tek başıma yaptıramadım dün eşim tuttu ben yıkadım eskiden tek yıkıyordum onu,hep ilgi oyun istiyor dün saat 1 kalktı oturdu ya Gamze ''gece oturmak için uyana bilir'' demişti o da oldu valla çok aşırı hareketlendi ya tutamıyorum artık bi üstünü değişmem nerdeyse yarım saati buluyor nolcak böyle:26:
:) bak cadıya...ne güzel işte annesi, hayat dolu enerjik bi kızın var :) işin ne, yarım saatte değiştirşaka şaka..ama hareketli halleri çok datlı oluyo
bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
Sorma canım ya bezini bağlarken bi tarafın çıtını bağlıyorum diğer tarafı bağlayana kadar Gülnihal hop dönüyor kızamıyorum da gülüyorum o dahada kuduruyor
Canım arkadaşlarım merhabaa :)
Yarın Berna'nın baba evinde (İçerenköy de bir buluşma yapıyoruz, brunch vari ) 1 gibi. Eğer katılmak isterseniz Berna hepinizi bekliyor olacak :)) Gelmek isteyen olursa yer yön tarifi yapabilirim elimden geldiği kadar.
evde misafir varken kızın rahat duruyor mu cnm?
bize ne zaman misafir gelse Hayal daha da huysuz oluyor, hiçbişey yaptırmıyor bana saolsun. artık misafirden hoşlanmaz oldum desem yalan olmaz
Canım arkadaşlarım merhabaa :)
gamze çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm anllattıklarına Allah daha beterinden saklasın kimse anne içgüdülerine sahip değilGünaydın kızlar,
Bize gelecek olursak,
Ve dün
oy kuzum benim yaa Hemen geçer inşallahbu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?