2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım arkadaşlarım merhabaa :)
Yarın Berna'nın baba evinde (İçerenköy de bir buluşma yapıyoruz, brunch vari ) 1 gibi. Eğer katılmak isterseniz Berna hepinizi bekliyor olacak :)) Gelmek isteyen olursa yer yön tarifi yapabilirim elimden geldiği kadar.

Lidyacığa çok geçmiş olsun.
çok hareketli bu minişler yaa bi anlık dalgınlığa gelmiyor. kaşla göz arasında başlarına iş getirebiliyorlar

canım çok geçmiş olsun bende ramazanda pusetten düşürmüştüm ama çok şükür bişey olmamıştı RABBİM koruyo onları bu arada kızımın adı zeynep sare

Lidya kuzuya çok geçmiş olsun,ne kadar dikkat etsek de bi anlık gözünü ayırmaya bile gelmiyor.Allah büyük kazalardan esirgesin.

canımm çok geçmiş olsun. kötü bir olay yasamıssınız. bu minikler büyüyene kadar yüreğimiz ağzımızda yaşayacağız herhalde. neyseki yüksek değilmiş.

ahhh canım geçmiş olsun bu yaramazlardan herşey beklenir
benim kızda kafayı oraya buraya çarpar oldu hep

çok sağolun kızlar, Allah hepimizin yavrusunu korusun inş Allah'a emanet olsunlar.

dularım seninle çok geçmiş olsun canım, haber et bize de sonucu.

Bayağıdır sabah yorum yazmamisim.
Hepinize kocaman bi Günaydıııın diyerek, minişleri ve sizleri selamlıyor, öpüyorum.

Günaydın kızlar,

Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)

Neler olmuş böyle ya, hastalıklardan geçilmemiş yine ortalık

Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakma Eee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?

O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.

Bize gelecek olursak,

Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdi Babasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.

Ve dün

Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.

Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü

Alnı ve gözü şişti, göz kapağında morluklar var, ve gözü ufacık kaldı

İçim acıyor yüzüne baktıkça

cok kotu oldum okurken cok cok gecmis olsun. icim titredi inan, seni dusunemiyorum. burdan da ders cikarmak lazim, asla asla asla baglamadan pusete koymamak lazim bebekleri. tekrar gecmis olsun tatli Berra'ya

cok kotu oldum okurken cok cok gecmis olsun. icim titredi inan, seni dusunemiyorum. burdan da ders cikarmak lazim, asla asla asla baglamadan pusete koymamak lazim bebekleri. tekrar gecmis olsun tatli Berra'ya

teşekkür ederim, canım.

anneler olarak bizler 40 şeyi aynı anda, 24 saat bir arada olduğumuzdan, olabilecek riskleri daha iyi kestiriyoruz. Kemeri bağlı olmasa bile, Berra'nın düştüğü tarafta ben olsaydım , düşme ihtimali daha az olurdu, çünkü tekerleğe bakmak yerine Berra'nın öne geldiğini daha fark etmeden bir elim Berra'nın üzerinde olurdu, yada önden arabanın daha çok kaldırıldığını fark edip, uyarırdım aşağı indirin biraz diye

kimseyi suçlayamam, bir suç yok zaten, dikkatsizlik var, ama şunu anladım, kendi işimi kendim yapacağım, kim olursa olsun benim kadar detay düşünemez Berra hakkında.

bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakın morluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...

Günaydın annişler!!
berna geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin annene...

sabun cevizlerle ne yapıyorsun anlamadım cnm kaynattım falan yazmışsın
çamaşır - bulaşık temizleyici yapıyorum canım. doğal kokusuz. her türlü ev temizliğinde kullanabilirsin.

Geçmiş olsun canım. Allah koruusn. inşallah korktuğun gibi bir şey değildi. güzel haberlerini bekliyoruz

Boncukaras!! geçmiş olsun canım. inşallah kontrolünüz iyi geçer dualarımız sizinle

Geçmiş olsun canım. anlattığın olayı gözümün önüne getirdim de yaşadığın acı gerçekten zor olsa gerek. Allah'ım beterinden saklasn.

bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakın morluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...

Eki Görüntüle 507028

canım ya..kıyamam.çok geçmiş olsun gamze.kesinlikle kimse anne kadar dikkatli olamıyor maalesef..bende bebişi birinin kucağına felan versem hep gözüm üstünde oluyor ,korkuyorum düşürür ,belini arkaya atar felan diye.

ok geçmiş olsun Nalan,Mehmet Can o kaa konsere gidiyon insan tek gider mi Gülnihali de alaydın yaaa

merhaba kızlar benim kızımda 2 nisan doğumlu sizin topiği devamlı takip ediyorum ve dostluğunuz çok hoşuma gitti ve çok şey öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sevinirimEki Görüntüle 506171
Hoş geldiniz ,kızın çok tatlı
Çok geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun cnm,aklına kötü şeyler getirme lütfen
Oy kıyamamm ben Lidyama çok geçmiş olsun Miraycım
Allahın izniyle bişey çıkmaz inş.canım
Böhüüüü ben gelemiyorumm ama ((((((((

Gamze içim titredi okurken,çok çok geçmiş olsun Berra'ya,burdaki bebeklerden birine bişey olsa biri düşse içim titriyor Gülnihal düşmüş kadar üzülüyorum,inş. hemen geçer yüzündeki morluklar kıyamam ben ona yaa

Gelelim bizee
C.tesi annemleri yolcu ettik eve gitmedik baya bi dolaştık gece 12 falandı eve gittik Allahtan evden bez ve mama alarak çıkmıştım onlrar yanımızda varsa full gezebiliriz demektir.
Pazar sabahı bizim çalar saat Gülnihal yine saat 6 da öttüü ve maraton başladı:)
Kahvaltı temizlik,çamaşır,ütü derken annemin kıymetini daha bi anladım bayadır makine ne zaman çalıştı ütü ne ara yapıldı haberim olmuyordu camlar perdeler ve koltuklar dahil iyi bi temizlik yaptım ohh miss.
Sabah Gülnihali bıraktık kuzenimin eşine dönüşte kaza olmuş 20 dk hiç kıpırdaman bekledi minibüs indim yürüdüm bi sürü yol çok yoruldum sabah yürüyüşü sıcakta olmuyor ya serin serin yüründüğünde iyi oluyor.
Ve Gülnihal,artık bezini bile zor bağlıyorum 2 dk sabit tutamıyorum ne giydire biliyorum be başka bişey,sürünmeyede başladı
Banyo tek başıma yaptıramadım dün eşim tuttu ben yıkadım eskiden tek yıkıyordum onu,hep ilgi oyun istiyor dün saat 1 kalktı oturdu ya Gamze ''gece oturmak için uyana bilir'' demişti o da oldu valla çok aşırı hareketlendi ya tutamıyorum artık bi üstünü değişmem nerdeyse yarım saati buluyor nolcak böyle:26:

herkeslere geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ama alıntılardan anladığım epey hastamız varmış...Allah şifa versin..

yine bir pazartesi..haftasonundan sonra mesai tam gaz başladı...

tarık artık daha uysal olmaya başladı (aman maşallah deyin) ..mutluyum...yerde yarı emekliyo..yani kendini ittire ittire, poposunu kaldıra kaldıra gidiyo..kucak delisi olmaktan vazgeçti...büyüyolar galiba...bi de hoppalayı sevdi, onda da oyalanıyo..tabi yanındaysak

:) bak cadıya...ne güzel işte annesi, hayat dolu enerjik bi kızın var :) işin ne, yarım saatte değiştir şaka şaka..ama hareketli halleri çok datlı oluyo

:) bak cadıya...ne güzel işte annesi, hayat dolu enerjik bi kızın var :) işin ne, yarım saatte değiştir şaka şaka..ama hareketli halleri çok datlı oluyo

Sorma canım ya bezini bağlarken bi tarafın çıtını bağlıyorum diğer tarafı bağlayana kadar Gülnihal hop dönüyor kızamıyorum da gülüyorum o dahada kuduruyor

şuan sizi nsl kıskanıyrm anlatamam .. antalyada kimse yokmu sesımı duyan .....bnde istyrm bnde içerenköyn neresnde bulşcksnz ilk gelin oldugumda orda oturmuştum bndeki yeri ayrıdır.

evde misafir varken kızın rahat duruyor mu cnm?
bize ne zaman misafir gelse Hayal daha da huysuz oluyor, hiçbişey yaptırmıyor bana saolsun. artık misafirden hoşlanmaz oldum desem yalan olmaz

bizim evdeysek rahat duruyo ama başka bi yerdeysek burnumdan getiriyo

çok isterdim yaaa gelebilmeyi ama çok uzak bana

gamze çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm anllattıklarına Allah daha beterinden saklasın kimse anne içgüdülerine sahip değil

Eki Görüntüle 507028
oy kuzum benim yaa Hemen geçer inşallah

günaydın kızlar..uzun zamandır girmiyodum..geçmişi çok okuyamadım ama hasta olanlara geçmiş olsun..sıkıntısı olanları allah kurtarsın..

gamzeee..geçmiş olsunn..kıyamam ben kuzuma yaa..doktora falan gittiniz mi..şişler için bişeyler verirdi belki..

buda bizim son halimiz..nezamandır resim yüklemiyodum..

ilk dişimiz geçen hafta çıktı bizimde..2.yi bekliyoruz şimdi:)

Gülnihal sabah takside uyudu şimdi aradım uyanmış,mamasını yemiş,oynuyormuş şimdilik sakin bi sorun yok dedi.
Biran önce akşam 5 olsun gideyim alayım kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…