2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e bu koca adam olmuş artık :) maşallah, çok karizma görünüyor... dişiniz de hayırlı olsun..diş çıkarırken ateş fşlan olmamıştır inşallah...bizde bişey yok daha..

Mervee toplanıyoruz yazdığın mesajı görünce arıyacaktım ama erken uyanmamıştır dedim aramadım aşağıda görüyorum seni heran araya bilirimmmm

allah kavuştursun canım.Bende çok zor giydiriyorum üstünü başını yaa bende çok uzun süredir tek başıma banyo yaptıramıyorum bu günlerde geçecek 2 ay sonra başka şeylerden konuşucaz bu cadılar yine bizi parmaklarında oynatacaklar :)

Evet cnm ,sağlıklı mutlu olsunlarda oynatsınlar ne yapalım:)

e bu koca adam olmuş artık :) maşallah, çok karizma görünüyor... dişiniz de hayırlı olsun..diş çıkarırken ateş fşlan olmamıştır inşallah...bizde bişey yok daha..

teşekkürler teyzesi..ateş olmadıda salyada son noktadayız artık..eskiden damlıyodu..şimdi bildiğin şarıl şarıl akıyo..önlük mönlük hikaye..sürekli üst değiş,çamaşır yıka..hatta bazen ütüye bile fırsat kalmıyo..

Ya ben burayı çok seviyorum burdaki ardakaşlığın dışında kızımla ilgili heyecanımı,üzüntmü,sevincimi burda paylaşınca herkes ne yaşadığımı anlayarak cvp veriyor ama normalde birine anlatınca beni çok iyi anlamıyormuş gibi geliyor.Hepinizi çok seviyorumm

bide kızıma ısrarla Güllühan diyen tanıdıklarada slm söylüyorum herdefasında düzeltmeme rağmen ağız alışkanlığı diyorlar iyice fıttırıyorumm

kırkbirkere maşallah gerçkten çok şirin :)

aman tek derdi salya olsun, o yıkanır geçer...bizde günde 3-4 kez değiştirmek zorunda kalıyoruz o salyadan ama hala diş gelmedi..şarıl şarıl akan ağızlarını yiyim ben onların :)

ayça'cım sizinde dişiniz hayırlı olsun :)

doktora gitmedik , konuştuk ama, ilk müdehaleyi ona göre yaptık, zaten o ilk müdehale olmasaydı şuan yüzü daha kötü olurdu galiba

Doruk çok büyümüş Ayça'cım,maşallah ona. Görüşelim seninlede bir ara, çok bi uzak kaldın buralardan...

evet uzak kaldım baya..oğlan 1 dk boş bırakıyomuki..uyuyoda anca ozaman giriyorum..onun harici hep üstümde..dolaştır beni gezdir beni..elimden tut yüriim..top oynayalım..hep böyleyiz biz..yere koyuncada geri geri gidiyo koltuk altlarından topluyorum..evde iş miş hakgetire..bi çamaır yıkıyorum bol bol..bide bulaşık:)

bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakın morluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...

Eki Görüntüle 507028

bu resimde benim kizima cok benziyor Berra... ama morluklari gozukmuyor, sisligi de hemencecik gecer umarim. bebekler cok cabuk iyilesiyorlar sen de uzulme artik.
dedigin gibi hic kimse bizim kadar dikkatli ve detayli dusunmuyor. esim, kizimi kimseye emanet edemedigim, gozumun onunden ayiramadigim her yapacagimiz seyde her detayi ince ince hesapladigim icin beni pimpiriklilikle hatta nerdeyse takintililikla sucluyor ama ben hakli oldugumu biliyorum.

3-4 sayfayi yarım saatte ancak bitirdim yaa...
Ayselcim annene çabucak kavuşursun inşallah..
Miraycim Lidya'ya, Gamzecim Berra'ya cok geçmiş olsun..
Derya sana da cok geçmiş olsun, aklına en kötüsünü getirme. Ben stres ve sıkıntılar üstüste geldiği içindir diye düşünüyorum.. Bişey çıkmaz inşallah.
Hasta olan bebişler ıyileşsin, uyumayanlar uyusun, yemek yemeyen iştahsız bebeklerimizin iştahı açılsın inşallah.

Bu bankalara gıcık oluyorum ya şifremin geçerlilik süresi bitmiş aradım anne kızlık soy ismi diyor x var 5.harfde kabul etmiyor sistem diyor yav sana ne benim anamın kızlık soyisminden yaaaa havale yapıcam yapamıyorum

slm güzeller güzeli anneler
dün kızım tam 6 aylık olduuu vee geceyi yanımızda yatarak kutladııı.biliyormu ne yarı yaşına girdiğini
beşiğine yatırıyorum ağlıyor hanfendi ortamızda yatmak istedi tüm gece sabaha kadar.
bu günde aşımızı olduk çok bağırdı kızım eve gelirgelmez ibufen verdimde hemencecik geçti ağrısı

merhaba arkadaşlar biz hastaneden geldik doktor biraz daralma var ama çok değil 6 ay sonra tekrar kontrole getır dediler amacımız daha fazla daralıp daralmadığını anlamak ona göre müdahale edilecek dediler...bilmiyorum kafam karışık bi yönden diyorum ki korkulacak birşey olsa niye 6 ay sonrasına gün versinler yada ilaç verirler..kilomuz 7850 olmuş

yarı yaşı hayırlı uğurlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…