- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.881
günaydın kızlar..uzun zamandır girmiyodum..geçmişi çok okuyamadım ama hasta olanlara geçmiş olsun..sıkıntısı olanları allah kurtarsın..
gamzeee..geçmiş olsunn..kıyamam ben kuzuma yaa..doktora falan gittiniz mi..şişler için bişeyler verirdi belki..
buda bizim son halimiz..nezamandır resim yüklemiyodum..
Eki Görüntüle 507038 Eki Görüntüle 507037
ilk dişimiz geçen hafta çıktı bizimde..2.yi bekliyoruz şimdi:)
Gelelim bizee
C.tesi annemleri yolcu ettik eve gitmedik baya bi dolaştık gece 12 falandı eve gittik Allahtan evden bez ve mama alarak çıkmıştım onlrar yanımızda varsa full gezebiliriz demektir.
Pazar sabahı bizim çalar saat Gülnihal yine saat 6 da öttüü ve maraton başladı:)
Kahvaltı temizlik,çamaşır,ütü derken annemin kıymetini daha bi anladım bayadır makine ne zaman çalıştı ütü ne ara yapıldı haberim olmuyordu camlar perdeler ve koltuklar dahil iyi bi temizlik yaptım ohh miss.
Sabah Gülnihali bıraktık kuzenimin eşine dönüşte kaza olmuş 20 dk hiç kıpırdaman bekledi minibüs indim yürüdüm bi sürü yol çok yoruldum sabah yürüyüşü sıcakta olmuyor ya serin serin yüründüğünde iyi oluyor.
Ve Gülnihal,artık bezini bile zor bağlıyorum 2 dk sabit tutamıyorum ne giydire biliyorum be başka bişey,sürünmeyede başladı
Banyo tek başıma yaptıramadım dün eşim tuttu ben yıkadım eskiden tek yıkıyordum onu,hep ilgi oyun istiyor dün saat 1 kalktı oturdu ya Gamze ''gece oturmak için uyana bilir'' demişti o da oldu valla çok aşırı hareketlendi ya tutamıyorum artık bi üstünü değişmem nerdeyse yarım saati buluyor nolcak böyle:26:
allah kavuştursun canım.Bende çok zor giydiriyorum üstünü başını yaa bende çok uzun süredir tek başıma banyo yaptıramıyorum bu günlerde geçecek 2 ay sonra başka şeylerden konuşucaz bu cadılar yine bizi parmaklarında oynatacaklar :)
e bu koca adam olmuş artık :) maşallah, çok karizma görünüyor... dişiniz de hayırlı olsun..diş çıkarırken ateş fşlan olmamıştır inşallah...bizde bişey yok daha..
günaydın kızlar..uzun zamandır girmiyodum..geçmişi çok okuyamadım ama hasta olanlara geçmiş olsun..sıkıntısı olanları allah kurtarsın..
gamzeee..geçmiş olsunn..kıyamam ben kuzuma yaa..doktora falan gittiniz mi..şişler için bişeyler verirdi belki..
teşekkürler teyzesi..ateş olmadıda salyada son noktadayız artık..eskiden damlıyodu..şimdi bildiğin şarıl şarıl akıyo..önlük mönlük hikaye..sürekli üst değiş,çamaşır yıka..hatta bazen ütüye bile fırsat kalmıyo..
ayça'cım sizinde dişiniz hayırlı olsun :)
doktora gitmedik , konuştuk ama, ilk müdehaleyi ona göre yaptık, zaten o ilk müdehale olmasaydı şuan yüzü daha kötü olurdu galiba
Doruk çok büyümüş Ayça'cım,maşallah ona. Görüşelim seninlede bir ara, çok bi uzak kaldın buralardan...
bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
slm güzeller güzeli anneler
dün kızım tam 6 aylık olduuu vee geceyi yanımızda yatarak kutladııı.biliyormu ne yarı yaşına girdiğini
beşiğine yatırıyorum ağlıyor hanfendi ortamızda yatmak istedi tüm gece sabaha kadar.
bu günde aşımızı olduk çok bağırdı kızım eve gelirgelmez ibufen verdimde hemencecik geçti ağrısı
Gülnihal ağlıyor kızlaryadırgadı galiba orayı da kuzenimin eşini de off.Daha saat 5 olmasına çok var ya
yarı yaşı hayırlı uğurlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?