2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İş yeri sahibimiz Gülnihali bg store katalog çekiminde kullanalım demesi üzerine mağaza müdürü ''ahhay çok beklersin çağırsalar benim oğlumu çağırılardı daha yakışıklı''demesine gülsem mi ağlasam mı bilemedim :/ neyseki çıkıyor işten gıcıkk

Hoş geldin canım,Kuzey paşama geçmiş olsun nazara geldi bizim bebikler ya.Alya ve Gülnihalin huyların bu kadar benzemesi tesadüf değil Merve bu kızlar çok sıkı kanka olacak

Geçmiş olsun Kuzeyime , bencede nazara geldi Mine okutsa bi fena olmaz çocugu. Bizim bıdıklar zaten kopya gibi Ayselim tek fark bizimki kendiliğinden uyumuyor,hatta hiç uyumuyor artık. Sabah 11 de en son kalktı uyutamadım daha bende hastayım,çıldırdım çıldırcam vallahi. Birde kusma başladı yedikten sonra. doktor çok yiyor o yuzden dedi,bizimki doyumsuz ya. başedemiyorum artık

kıskançç deseydinn hıhhh

Ah canım benim uyku sorunu bizde var Gülnihal bu gün sabah 9 dan beri uyanıkmış kadını ilk günden illallah ettirdi cadı.Yemek konusunda sizden kalır yanımız yok koca bi tabak versem herhalde itaraz etmeden yer yarım yarım veriyorum meyveleri bitince ağlıyor gözü tabakta kalıyor anlamadımm.geçen tabağı önüne koydum elini bileğine kadar içine sokuyor sonrada elini ağzına sokup yalıyor o kadar tatlı oldu kii her taraf şeftali püresi oldu tabi devamında hemen banyo
kıskançç deseydinn hıhhh

dangalak bence o :)

Ya bi insanın benim çocuğum seninkinden daha güzel demesi ne demektir anlmıyorum hiçbir zaman öyle bişey geçirmem ben içimden ya

Son düzenleme:

ayy ne tatlı olmuştur minik kuşş elleri şeftalili agzında :)) zaten biz artık hiçbirşey yiyemiyoruz yanında, ne yesek saldırıyor. masaya atlıyor, tabaklara uzanıyır. dişleri cıktı eline salatalık falanda veremiyorum.

kızlarrr naberrrr:)
geçmişe bakmam imkansızzz o yüzden nolur biri özet geçsin olurmuuu

Bernanın annesi iyi çok şükür inş. dahada iyi olacak
Berra pusetten düşmüş kuzucuk gözü morarmış kıyamam ben onaa
Kuzey paşa ateşlenmiş,inş. inmiştir şimdi
Betulzumra arkadaşımızın eşi ameliyat olmuş
Derya malesef mide kanaması geçirmiş
Lidya düşmüşş(
Hep dökülüyoruz canım ya nazar değdi resmen bize
Son bizden haberler annemler gitti Gülnihal pek alışamadı kuzenimin eşine ağlayıp duruyor

gamze canım berra ya geçmiş olsun

ayselçiğim Allah kavuştursun o müdüre de yuuuh

bernacığım annen iyileşiyormuş yavaş yavaş gözünüz aydın

ronya canım geçmiş olsun benim kızımda lökositin yanında kristaller bile görülmüştü çok şükür kültürde ve ultrasond ahiç bi şey yoktu atlattık senin bebişin de atlatır korkma hasta olmadan büyüyen çocuk yok maalesef

cemile senin de gözün aydın canım

uykulara gelince hepimiz aynıyız herhalde boşverin her şey düzelecek şimdiki hallerinin kıymetini bilin bi kaç yıl sonra size bu şekilde bakmayacaklar öpün koklayın onları zaman çok çabuk geçiyor

dün hastaneye annemin yanına gttk..iyiydi maşallah..mikrobk durumun geçmesini bekliyolar..kemolara son büyk ihtiml ve 1-2 ay içinde ameliyat olp baırsağı içeri alabilirler ve annemde Allahın izniyle bu hstalıı atlatmış olr.. ayrıca dün hastane Mervecimde geldi bni yalnız bırakmadı..hastaneden sonra bize gttk yani annemlerin evine oturduk muhabbet ettk Minee gelcekti fkt Merve kalkmak zorunda kalınca bugüne ertledik buluşmayı bugünde kuzeyin ateşi çıkmış mine gelemedi fln neyse ertelendi..Gamzede gelcekti hatta yola çıkmıştı bizim hastanede oldumuzu öğrenince ve buluşmanın iptal olduunu öğrenince oda topluca buluşalm dedi..neyse Merveye burdn sonsuz minnetlerimi sunuyorm dünya tatlısı bi insan o kdr zevk aldımki onunla sohbet etmekten.. bu arada Selçuk annemi görünce çok heycanlanıyo elektrie tutulmuş gibi titriyo ve deli gibi gülümsüyo sürekli bunuda annemden başka kimseye yapmıyo..

çok fazla okumaya ve yazmaya fırsatım olmuyo şöyle bi göz atıyorm..bna destek veren geçmiş olsun dileklerini sunan ve yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun..Hepinize sonsuz teşekkürler..NAlan teklifin için teşekkürler cnm..şimdilik kayınvalide var yanımda..Hepinizi çok seviyorm ve sizle kendimi daha güçlü hissediyorm..

hasta olan herkese geçmiş olsun..Onderyaa Allah acil şifalar versin çok üzüldüm..inşallah tahmin edilen değildir Alah uzak etsin evlerden..

Miray geçmiş olsun..seni çok iyi anlıyorm bnmde Selçuun ilk düşüşü gözümden ve kulaımdan gitmiyo çat diye yüzünün yere yapışışı..sonra alıştm düşmelerine..bnde yanındaydım düştüünde..
Elemsu boş muhabbet espirine koptm..hiç gülceim yoktu Allah ömür versin..
gözden kaçırdıklarım bni affetsin..

Son düzenleme:
eyvah eyvah cogunlukla haberler kötü Bernanın annesine cok dua edioruz inş düzelicek innşallahhh
Berracıma cok üzüldüüm first ladymiz nazara geldi demek kurban olsun teyzesi
betülün eşine de coook geçmiş olsunnn
Derya cnm bnm rabbim tez şifalar versn bakanın varmı acaba yavrum benm
Lidyam da düştü demek kurban oluruummmm bebeğime cok geçmiş olsun
Ayselcim annen hemen döner inşallahh ve dönene kadar Güloşum kuzenine hemen alışır inşallahhhh
Alya nasıl Alyaaa geçmişi boşverrr
cok şükür mervemmm herşey normale döndü gayet iyiyiz, 2 gün ek gıda vermedik düzeldi
sanırım ek gıda bizi epeyyyyce bi zorlucak okullar açılıo haftaya napıcaz bilmiorum
kayınvalidemden umudu kestim artk(((((((((((

Oh çok şükür canım,inş. atlatacak hastalığını da ellerinden öpürum Bijen annenin inş. tanışmakta nasip olur.

Kuzum ne oldu ben kaçırmışım Alya ek gıdayla ilgli sorun mu yaşadı,Gülnihal 3 gündür kaka yapmıyor dünden beri bende hiç bişey vermedim.K.validen bakmayacakmıydı minik kuzuma umudu kestim demişsin ya ben baya bişey kaçırmışım galiba :44:

tüm haftasonunu acilde geçrdik cnm, Alya durmaksızın ağlıyordu,
kan tahlilleri ve idrar tahlilleri sonucunda gaz olduguna kanaat getirildi,
ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşıoruz, ya da sanırım yogurt gaz yapıor meleğime
kaynvalidem kalbinden anjiyo olucak ve cok büyük ihtimal stent takılcak,
annemde küçük kardeşim oldugu için bize gelip bakamaz, artk en kötü ihtimal
ben gidip annemlerde kalıcam:/ off neyse düşünmek bile istemiorum
tüm düzenimiz bozulucak annemlerin alt katında erkek kardeşim oturuo, ve 1 bucuk
yaşında oğlu var ve Alyayı görür görmez yumrugunu sıkıo, anneme nasl bırakıp gidicem
bilmiorummm(((

Bebeğimm bugünde hastanedeydiniz demek. çok sevindim annen günden güne daha da iyi oluyor bak. Acil şifalar versin Allahım da tez zamanda kurtulsun hastalıktan.
Asıl dünya tatlısı olan sensin şekerim çok güldük çok eğlendik o kısa vakitte bile,keşke daha çok oturabilseydik. Dün eve geldiğimde annemler camda beni bekliyorlardı,o denli yolumu gözlemişler. Ben eve girdim hemen çıktılar zaten. Kuzey tüm gece ateşlendi kuzum, sabahta vardı ateşi 38 lerde seyretti hep. Gece de konuştuk Mineyle,başında nöbet tuttu tüm gece Alya desen zaten çok yordu beni teyzesi,ağladım ağlıcam artık. Uyku akıyor gözlerinden uyumamak için kendisini yırtıyor bağırıyor ağlıyor geceden beri peşinde harap oldum. Sağlığımız yerinde olsun btanem biz daha çok görüşürüz Allahın izni ile.

Kuzumm demek çok daha iyi ohh çok sevindim. Ek gıda ağır geldi demek yavruma benim. Biberonda zorluyordu şimdide ek gıda demek Allah yardımcın olsun btanem. Kayınvaliden kadın kendine bakamıyor ki. Nerden nereye biranda çöktü kadıncağız

tüm haftasonunu acilde geçrdik cnm, Alya durmaksızın ağlıyordu,
kan tahlilleri ve idrar tahlilleri sonucunda gaz olduguna kanaat getirildi,
ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşıoruz, ya da sanırım yogurt gaz yapıor meleğime
kaynvalidem kalbinden anjiyo olucak ve cok büyük ihtimal stent takılcak,
annemde küçük kardeşim oldugu için bize gelip bakamaz, artk en kötü ihtimal
ben gidip annemlerde kalıcam:/ off neyse düşünmek bile istemiorum
tüm düzenimiz bozulucak annemlerin alt katında erkek kardeşim oturuo, ve 1 bucuk
yaşında oğlu var ve Alyayı görür görmez yumrugunu sıkıo, anneme nasl bırakıp gidicem
bilmiorummm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…