2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm,bu gün p.tesi yığınla iş var ama ben tek bir evrak bile işlemedim hep aklım Gülnihal de.Annemde olunca bu kadar düşnmüyordum, işe konsantre olmamıyorum.

kim olursa olsun insan annesine daha başka bi güveniyo dimi..ben şahsen kaynanamdan cok anneme güvenıyorum o da cocuk buyutmus ama nıyeyse anne gıbı olmuyo..sende mecburiyetten bırakmak zorunda kaldın işte

ilk gün normal canımağlaması yadırgadı,üzülme.sonra alışır inşallah.
bi şekilde oyalar kuzeninin eşi,sonuçta o da anne
Bende kendimi öyle teselli ediyorum ilk gün diye cnm,inş. yarın daha iyi olurbide sabah atletini düzeltiyim derken etini çimdikledim nasıl ağladı yavrum nefret ettim kendimden ya şimdi hep o ağlaması gözümün önünde ya
kim olursa olsun insan annesine daha başka bi güveniyo dimi..ben şahsen kaynanamdan cok anneme güvenıyorum o da cocuk buyutmus ama nıyeyse anne gıbı olmuyo..sende mecburiyetten bırakmak zorunda kaldın işte

Evet annemde olunca sadece ne yapıyor diye arıyorum,hiç aklıma takılmıyor ne yaptı acaba diye, içim çok rahat oluyor.İyi bakacak şüphem yok ama aklımda işte geçsin şu saatler günler annem gelsin hemen

inşallah geçer canım gülnihalde alışır çabucak

Gülnihal ağlıyor kızlar yadırgadı galiba orayı da kuzenimin eşini de off.Daha saat 5 olmasına çok var ya

anneni arıyodur oda onun gibi oyalanmak istiyordur. alışır inşallah .

Hasta olanlara Allah şifa versin inşallah tez zamanda. düşen yavrularada geçmiş olsun

bizde bugün aşılarımızı olduk. bakalım ateş olcak mı? mızmızlık başladı.

inşallah ateslenmez gitmeden ates düşürücü verdinmi?

arkadaşlar oğlum ameliyat olmaktan kurtuldu şükürler olsun şişliği kızarıklığı geçti antibiyotik iğne kullanıyoduk artık ilaç kullanıcaz sadece doktora gittik doktor bile sevindi geçtiğine huzursuzluğumuzda geçti artık gülücükler atmaya başladı ağrısı kalmayınca yavrum çok mutluyuz çooookkk:118:

arkadaşlar merhaba nasılsınız
benim canım sıkkın yine kızın idrarında lökosit çıktı
idrar kültüründede kontaminasyon yani bulaşma çıktı sanırım yeterince hijyenik alamadık
bugün yine idrar vericez sizler alırken nasıl yapıyorsunuz ben daha evvel baticonla siliyordum onuda önermiyorlarmış
yavrucuğum 3 ayda 300 gram almış iştahı sıfır hiç bişey yemiyor geceleri uyku yok zaten
ben hele bitmiş vaziyetteğim uykusuz halde sabah kalkıp işe gidiyorum beynim şuan çatlıyor ağrıdan
böbrek ultrasonu bakıldı şükür temiz çıktı en yakın zamanda sondalı film baktırcaz

Hoşgeldin Gamzecim. Uzun zaman oldu görüşemeyeli. Berrama geçmiş olsun kötü bir olay yaşamışsınız. Allah korumuş yavrumu. :Resimde morlukları hiç belli değil,müdahale ettiğiniz için epey azalmış demekki. Bir daha yaşatmasın Rabbim canının acımasını inşallah.

Hayatımm anneni de yolcu ettin,Allahın izni ile gitsin gelsin inşallah. Vallahi onlara okdr alışmışız ki yokluklarında bir süre afallıyoruz.
Bugün yadırgaması normal btanem sıkma sen canını sakın,Gülnihalim yarın dha çok alışmış olacak.
Gece uyanmalarına gelince bizde uyumama mevcut,gece gündüz farketmez Alya ısrarla uyumak istemiyor, uyutmaya başladığın anda oynamaya başlıyor,gülüyor kahkaha atıyor. İnsanın uyutası da gelmiyor

Canım koskocaman olmus Doruk maşallah. Dişinizde hayırlı olsun.

Mervee toplanıyoruz yazdığın mesajı görünce arıyacaktım ama erken uyanmamıştır dedim aramadım aşağıda görüyorum seni heran araya bilirimmmm

Canım toplanamıyoruz Kuzey dün geceden beri ateşli yavrum,Mine nöbette başında. Ben bizim bıdıktan çektim gece boyu derken erteledik maalesef Ben dün Bernayla buluştum hastanede,annesini ziyaret ettik,ordan babasının evine geçtik,takıldık biraz. Maşallah toparlanmış annesi. Babası ilk getirdiğimizde görseydiniz şuan ne kadar iyi olduğunu anlardınız dedi. Maşallah Selçuk ananesine şirinlik yapınca morali iyice düzeldi. Allahın izni ile birkaç güne de taburcu olacak.

Hayırlısı olsun yarı yaşınız inşallah nice aylar yıllar geçirmeniz dileği ile.
Aşınız içinde geçmiş olsun,neyseki yaşına kadar aşı yok birdaha. Bizimde 13 ünde aşımız var :S

Canım maşallah daralma varmış bak ,daralma başladıysa Allahın izni ile devam eder. Sen sıkma canını,kafan da karışmasın şimdilik müdahaleye gerek görselerdi 6 ay sonraya gün vermezlerdi. Kilonuzunda maşallahı var canım benim.

geçmiş olsun..çok şükür ki geçmiş

Hoşgeldin Gamzecim. Uzun zaman oldu görüşemeyeli. Berrama geçmiş olsun kötü bir olay yaşamışsınız. Allah korumuş yavrumu. :Resimde morlukları hiç belli değil,müdahale ettiğiniz için epey azalmış demekki. Bir daha yaşatmasın Rabbim canının acımasını inşallah.

Hayatımm anneni de yolcu ettin,Allahın izni ile gitsin gelsin inşallah. Vallahi onlara okdr alışmışız ki yokluklarında bir süre afallıyoruz.
Bugün yadırgaması normal btanem sıkma sen canını sakın,Gülnihalim yarın dha çok alışmış olacak.
Gece uyanmalarına gelince bizde uyumama mevcut,gece gündüz farketmez Alya ısrarla uyumak istemiyor, uyutmaya başladığın anda oynamaya başlıyor,gülüyor kahkaha atıyor. İnsanın uyutası da gelmiyor

Canım koskocaman olmus Doruk maşallah. Dişinizde hayırlı olsun.

Mervee toplanıyoruz yazdığın mesajı görünce arıyacaktım ama erken uyanmamıştır dedim aramadım aşağıda görüyorum seni heran araya bilirimmmm

Canım toplanamıyoruz Kuzey dün geceden beri ateşli yavrum,Mine nöbette başında. Ben bizim bıdıktan çektim gece boyu derken erteledik maalesef Ben dün Bernayla buluştum hastanede,annesini ziyaret ettik,ordan babasının evine geçtik,takıldık biraz. Maşallah toparlanmış annesi. Babası ilk getirdiğimizde görseydiniz şuan ne kadar iyi olduğunu anlardınız dedi. Maşallah Selçuk ananesine şirinlik yapınca morali iyice düzeldi. Allahın izni ile birkaç güne de taburcu olacak.

Hayırlısı olsun yarı yaşınız inşallah nice aylar yıllar geçirmeniz dileği ile.
Aşınız içinde geçmiş olsun,neyseki yaşına kadar aşı yok birdaha. Bizimde 13 ünde aşımız var :S

Canım maşallah daralma varmış bak ,daralma başladıysa Allahın izni ile devam eder. Sen sıkma canını,kafan da karışmasın şimdilik müdahaleye gerek görselerdi 6 ay sonraya gün vermezlerdi. Kilonuzunda maşallahı var canım benim.

Son düzenleme:

gözün aydın. onlar iyi olsun yeter

bu daralma kötü anlamda daralma canım bizim için genişlemesi önemli biraz karışık gibi yaaa ama buna şükür beterin beteri var rabbim kimseyi hatanelere düşürmesin helede ciğerinin parçası için hiç düşürmesinnn....

geçmiş olsun canım dediğin gibi eğer kötü bişey olsaydı 6 ay sonra demezlerdi inşallah o zamana kadar istediğiniz sonucu alırsınız
maşallah kilosuda çok iyi
yarı yaşınız kutlu olsun canım sizinle geçirmek istemiş geceyi anlaşılan bebiş :) 6 ay aşı yok artık rahatsınız :)
Gülnihal ağlıyor kızlar yadırgadı galiba orayı da kuzenimin eşini de off.Daha saat 5 olmasına çok var ya

ilk gün olduğu içindir canım alışır bi kaç güne inşallah

çookkk sevindim geçmiş gitmiş olsun inşallah

huzursuz olduğu için yemiyodur canım yaa bu şekilde çalışmak da çok zordur eminim hem sen yorgunsun hem aklın bebişte Allah yardımcın olsun çok şükür böbrekleri bi sorun yokmuş benim kızımın da çişi kokuyo bende şüpheleniyorum kontrolde sorucam

Hoş geldin canım,Kuzey paşama geçmiş olsun nazara geldi bizim bebikler ya.Alya ve Gülnihalin huyların bu kadar benzemesi tesadüf değil Merve bu kızlar çok sıkı kanka olacak

Gözünüz aydın canım çok sevindim

Geçmiş olsun canım Allaha şükür atlattınız kötü günleri.

Canım çok geçmiş olsun,yine lökosit çıkmasına üzüldüm. bende baticon bilirdim ama baska bir çözüm gelmiyor aklıma iştahı neden düzene girmiyor acaba . Allah yardımcın olsun canım,sen yine iyi dayanıyorsun. Allah güç veriyor sana. böbrekleri temiz çıktı cok sevindim cok önemliydi çünkü. sondalı filmde temiz cıkar Allahın izni ile

? nasıl kötü anlamda? ama küçülmesi mantıken iyi değil mi? tabi canım hamdolsun halimize beterin beteri var. Allah baska sıkıntı göstermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…