- 7 Eylül 2012
- 90
- 32
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.901
tşk ederim canım. arasın hastalığıda çabuk geçsin inşallah. kaç aylık kuzun
inşallah çabuk alışır yaaa sen kendini işinede veremezsin aklın hep ordadırrr
Gülnihal ağlıyor kızlaryadırgadı galiba orayı da kuzenimin eşini de off.Daha saat 5 olmasına çok var ya
Aynen cnm,bu gün p.tesi yığınla iş var ama ben tek bir evrak bile işlemedim hep aklım Gülnihal de.Annemde olunca bu kadar düşnmüyordum, işe konsantre olmamıyorum.
Bende kendimi öyle teselli ediyorum ilk gün diye cnm,inş. yarın daha iyi olurbide sabah atletini düzeltiyim derken etini çimdikledim nasıl ağladı yavrum nefret ettim kendimden ya şimdi hep o ağlaması gözümün önünde yailk gün normal canımağlaması yadırgadı,üzülme.sonra alışır inşallah.
bi şekilde oyalar kuzeninin eşi,sonuçta o da anne
kim olursa olsun insan annesine daha başka bi güveniyo dimi..ben şahsen kaynanamdan cok anneme güvenıyorum o da cocuk buyutmus ama nıyeyse anne gıbı olmuyo..sende mecburiyetten bırakmak zorunda kaldın işte
Bende kendimi öyle teselli ediyorum ilk gün diye cnm,inş. yarın daha iyi olurbide sabah atletini düzeltiyim derken etini çimdikledim nasıl ağladı yavrum nefret ettim kendimden ya şimdi hep o ağlaması gözümün önünde ya
Evet annemde olunca sadece ne yapıyor diye arıyorum,hiç aklıma takılmıyor ne yaptı acaba diye, içim çok rahat oluyor.İyi bakacak şüphem yok ama aklımda işte geçsin şu saatler günler annem gelsin hemen
Gülnihal ağlıyor kızlaryadırgadı galiba orayı da kuzenimin eşini de off.Daha saat 5 olmasına çok var ya
anneni arıyodur oda onun gibi oyalanmak istiyordur. alışır inşallah .
Hasta olanlara Allah şifa versin inşallah tez zamanda. düşen yavrularada geçmiş olsun
bizde bugün aşılarımızı olduk. bakalım ateş olcak mı? mızmızlık başladı.
inşallah ateslenmez gitmeden ates düşürücü verdinmi?
Günaydın kızlar,
Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)
Neler olmuş böyle ya, hastalıklardan geçilmemiş yine ortalık
Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakmaEee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?
O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.
Bize gelecek olursak,
Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdiBabasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.
Ve dün
Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.
Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü
Alnı ve gözü şişti, göz kapağında morluklar var, ve gözü ufacık kaldı
İçim acıyor yüzüne baktıkça
Gelelim bizee
C.tesi annemleri yolcu ettik eve gitmedik baya bi dolaştık gece 12 falandı eve gittik Allahtan evden bez ve mama alarak çıkmıştım onlrar yanımızda varsa full gezebiliriz demektir.
Pazar sabahı bizim çalar saat Gülnihal yine saat 6 da öttüü ve maraton başladı:)
Kahvaltı temizlik,çamaşır,ütü derken annemin kıymetini daha bi anladım bayadır makine ne zaman çalıştı ütü ne ara yapıldı haberim olmuyordu camlar perdeler ve koltuklar dahil iyi bi temizlik yaptım ohh miss.
Sabah Gülnihali bıraktık kuzenimin eşine dönüşte kaza olmuş 20 dk hiç kıpırdaman bekledi minibüs indim yürüdüm bi sürü yol çok yoruldum sabah yürüyüşü sıcakta olmuyor ya serin serin yüründüğünde iyi oluyor.
Ve Gülnihal,artık bezini bile zor bağlıyorum 2 dk sabit tutamıyorum ne giydire biliyorum be başka bişey,sürünmeyede başladı
Banyo tek başıma yaptıramadım dün eşim tuttu ben yıkadım eskiden tek yıkıyordum onu,hep ilgi oyun istiyor dün saat 1 kalktı oturdu ya Gamze ''gece oturmak için uyana bilir'' demişti o da oldu valla çok aşırı hareketlendi ya tutamıyorum artık bi üstünü değişmem nerdeyse yarım saati buluyor nolcak böyle:26:
günaydın kızlar..uzun zamandır girmiyodum..geçmişi çok okuyamadım ama hasta olanlara geçmiş olsun..sıkıntısı olanları allah kurtarsın..
gamzeee..geçmiş olsunn..kıyamam ben kuzuma yaa..doktora falan gittiniz mi..şişler için bişeyler verirdi belki..
buda bizim son halimiz..nezamandır resim yüklemiyodum..
Eki Görüntüle 507038 Eki Görüntüle 507037
ilk dişimiz geçen hafta çıktı bizimde..2.yi bekliyoruz şimdi:)
Mervee toplanıyoruz yazdığın mesajı görünce arıyacaktım ama erken uyanmamıştır dedim aramadım aşağıda görüyorum seni heran araya bilirimmmm
slm güzeller güzeli anneler
dün kızım tam 6 aylık olduuu vee geceyi yanımızda yatarak kutladııı.biliyormu ne yarı yaşına girdiğini
beşiğine yatırıyorum ağlıyor hanfendi ortamızda yatmak istedi tüm gece sabaha kadar.
bu günde aşımızı olduk çok bağırdı kızım eve gelirgelmez ibufen verdimde hemencecik geçti ağrısı
merhaba arkadaşlar biz hastaneden geldik doktor biraz daralma var ama çok değil 6 ay sonra tekrar kontrole getır dediler amacımız daha fazla daralıp daralmadığını anlamak ona göre müdahale edilecek dediler...bilmiyorum kafam karışık bi yönden diyorum ki korkulacak birşey olsa niye 6 ay sonrasına gün versinler yada ilaç verirler..kilomuz 7850 olmuş
arkadaşlar oğlum ameliyat olmaktan kurtuldu şükürler olsun şişliği kızarıklığı geçti antibiyotik iğne kullanıyoduk artık ilaç kullanıcaz sadece doktora gittik doktor bile sevindi geçtiğine huzursuzluğumuzda geçti artık gülücükler atmaya başladı ağrısı kalmayınca yavrum çok mutluyuz çooookkk:118:
Günaydın kızlar,
Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)
Neler olmuş böyle ya, hastalıklardan geçilmemiş yine ortalık
Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakmaEee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?
O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.
Bize gelecek olursak,
Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdiBabasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.
Ve dün
Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.
Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü
Alnı ve gözü şişti, göz kapağında morluklar var, ve gözü ufacık kaldı
İçim acıyor yüzüne baktıkça
Gelelim bizee
C.tesi annemleri yolcu ettik eve gitmedik baya bi dolaştık gece 12 falandı eve gittik Allahtan evden bez ve mama alarak çıkmıştım onlrar yanımızda varsa full gezebiliriz demektir.
Pazar sabahı bizim çalar saat Gülnihal yine saat 6 da öttüü ve maraton başladı:)
Kahvaltı temizlik,çamaşır,ütü derken annemin kıymetini daha bi anladım bayadır makine ne zaman çalıştı ütü ne ara yapıldı haberim olmuyordu camlar perdeler ve koltuklar dahil iyi bi temizlik yaptım ohh miss.
Sabah Gülnihali bıraktık kuzenimin eşine dönüşte kaza olmuş 20 dk hiç kıpırdaman bekledi minibüs indim yürüdüm bi sürü yol çok yoruldum sabah yürüyüşü sıcakta olmuyor ya serin serin yüründüğünde iyi oluyor.
Ve Gülnihal,artık bezini bile zor bağlıyorum 2 dk sabit tutamıyorum ne giydire biliyorum be başka bişey,sürünmeyede başladı
Banyo tek başıma yaptıramadım dün eşim tuttu ben yıkadım eskiden tek yıkıyordum onu,hep ilgi oyun istiyor dün saat 1 kalktı oturdu ya Gamze ''gece oturmak için uyana bilir'' demişti o da oldu valla çok aşırı hareketlendi ya tutamıyorum artık bi üstünü değişmem nerdeyse yarım saati buluyor nolcak böyle:26:
günaydın kızlar..uzun zamandır girmiyodum..geçmişi çok okuyamadım ama hasta olanlara geçmiş olsun..sıkıntısı olanları allah kurtarsın..
gamzeee..geçmiş olsunn..kıyamam ben kuzuma yaa..doktora falan gittiniz mi..şişler için bişeyler verirdi belki..
buda bizim son halimiz..nezamandır resim yüklemiyodum..
Eki Görüntüle 507038 Eki Görüntüle 507037
ilk dişimiz geçen hafta çıktı bizimde..2.yi bekliyoruz şimdi:)
Mervee toplanıyoruz yazdığın mesajı görünce arıyacaktım ama erken uyanmamıştır dedim aramadım aşağıda görüyorum seni heran araya bilirimmmm
slm güzeller güzeli anneler
dün kızım tam 6 aylık olduuu vee geceyi yanımızda yatarak kutladııı.biliyormu ne yarı yaşına girdiğini
beşiğine yatırıyorum ağlıyor hanfendi ortamızda yatmak istedi tüm gece sabaha kadar.
bu günde aşımızı olduk çok bağırdı kızım eve gelirgelmez ibufen verdimde hemencecik geçti ağrısı
merhaba arkadaşlar biz hastaneden geldik doktor biraz daralma var ama çok değil 6 ay sonra tekrar kontrole getır dediler amacımız daha fazla daralıp daralmadığını anlamak ona göre müdahale edilecek dediler...bilmiyorum kafam karışık bi yönden diyorum ki korkulacak birşey olsa niye 6 ay sonrasına gün versinler yada ilaç verirler..kilomuz 7850 olmuş
arkadaşlar oğlum ameliyat olmaktan kurtuldu şükürler olsun şişliği kızarıklığı geçti antibiyotik iğne kullanıyoduk artık ilaç kullanıcaz sadece doktora gittik doktor bile sevindi geçtiğine huzursuzluğumuzda geçti artık gülücükler atmaya başladı ağrısı kalmayınca yavrum çok mutluyuz çooookkk:118:
Hoşgeldin Gamzecim. Uzun zaman oldu görüşemeyeli. Berrama geçmiş olsun kötü bir olay yaşamışsınız. Allah korumuş yavrumu. :Resimde morlukları hiç belli değil,müdahale ettiğiniz için epey azalmış demekki. Bir daha yaşatmasın Rabbim canının acımasını inşallah.
Hayatımm anneni de yolcu ettin,Allahın izni ile gitsin gelsin inşallah. Vallahi onlara okdr alışmışız ki yokluklarında bir süre afallıyoruz.
Bugün yadırgaması normal btanem sıkma sen canını sakın,Gülnihalim yarın dha çok alışmış olacak.
Gece uyanmalarına gelince bizde uyumama mevcut,gece gündüz farketmez Alya ısrarla uyumak istemiyor, uyutmaya başladığın anda oynamaya başlıyor,gülüyor kahkaha atıyor. İnsanın uyutası da gelmiyor
Canım koskocaman olmus Doruk maşallah. Dişinizde hayırlı olsun.
Canım toplanamıyoruzKuzey dün geceden beri ateşli yavrum,Mine nöbette başında. Ben bizim bıdıktan çektim gece boyu derken erteledik maalesef Ben dün Bernayla buluştum hastanede,annesini ziyaret ettik,ordan babasının evine geçtik,takıldık biraz. Maşallah toparlanmış annesi. Babası ilk getirdiğimizde görseydiniz şuan ne kadar iyi olduğunu anlardınız dedi. Maşallah Selçuk ananesine şirinlik yapınca morali iyice düzeldi. Allahın izni ile birkaç güne de taburcu olacak.
Hayırlısı olsun yarı yaşınız inşallahnice aylar yıllar geçirmeniz dileği ile.
Aşınız içinde geçmiş olsun,neyseki yaşına kadar aşı yok birdaha. Bizimde 13 ünde aşımız var :S
Canım maşallah daralma varmış bak ,daralma başladıysa Allahın izni ile devam eder. Sen sıkma canını,kafan da karışmasın şimdilik müdahaleye gerek görselerdi 6 ay sonraya gün vermezlerdi. Kilonuzunda maşallahı var canım benim.
geçmiş olsun canım dediğin gibi eğer kötü bişey olsaydı 6 ay sonra demezlerdi inşallah o zamana kadar istediğiniz sonucu alırsınızmerhaba arkadaşlar biz hastaneden geldik doktor biraz daralma var ama çok değil 6 ay sonra tekrar kontrole getır dediler amacımız daha fazla daralıp daralmadığını anlamak ona göre müdahale edilecek dediler...bilmiyorum kafam karışık bi yönden diyorum ki korkulacak birşey olsa niye 6 ay sonrasına gün versinler yada ilaç verirler..kilomuz 7850 olmuş
yarı yaşınız kutlu olsun canım sizinle geçirmek istemiş geceyi anlaşılan bebiş :) 6 ay aşı yok artık rahatsınız :)slm güzeller güzeli anneler
arkadaşlar merhaba nasılsınız
benim canım sıkkın yine kızın idrarında lökosit çıktı
idrar kültüründede kontaminasyon yani bulaşma çıktı sanırım yeterince hijyenik alamadık
bugün yine idrar vericez sizler alırken nasıl yapıyorsunuz ben daha evvel baticonla siliyordum onuda önermiyorlarmış
yavrucuğum 3 ayda 300 gram almış iştahı sıfır hiç bişey yemiyor geceleri uyku yok zaten
ben hele bitmiş vaziyetteğim uykusuz halde sabah kalkıp işe gidiyorum beynim şuan çatlıyor ağrıdan
böbrek ultrasonu bakıldı şükür temiz çıktı en yakın zamanda sondalı film baktırcaz
Hayatımm anneni de yolcu ettin,Allahın izni ile gitsin gelsin inşallah. Vallahi onlara okdr alışmışız ki yokluklarında bir süre afallıyoruz.
Bugün yadırgaması normal btanem sıkma sen canını sakın,Gülnihalim yarın dha çok alışmış olacak.
Gece uyanmalarına gelince bizde uyumama mevcut,gece gündüz farketmez Alya ısrarla uyumak istemiyor, uyutmaya başladığın anda oynamaya başlıyor,gülüyor kahkaha atıyor. İnsanın uyutası da gelmiyor
Canım toplanamıyoruzKuzey dün geceden beri ateşli yavrum,Mine nöbette başında. Ben bizim bıdıktan çektim gece boyu derken erteledik maalesef Ben dün Bernayla buluştum hastanede,annesini ziyaret ettik,ordan babasının evine geçtik,takıldık biraz. Maşallah toparlanmış annesi. Babası ilk getirdiğimizde görseydiniz şuan ne kadar iyi olduğunu anlardınız dedi. Maşallah Selçuk ananesine şirinlik yapınca morali iyice düzeldi. Allahın izni ile birkaç güne de taburcu olacak..
arkadaşlar merhaba nasılsınız
benim canım sıkkın yine kızın idrarında lökosit çıktı
idrar kültüründede kontaminasyon yani bulaşma çıktı sanırım yeterince hijyenik alamadık
bugün yine idrar vericez sizler alırken nasıl yapıyorsunuz ben daha evvel baticonla siliyordum onuda önermiyorlarmış
yavrucuğum 3 ayda 300 gram almış iştahı sıfır hiç bişey yemiyor geceleri uyku yok zaten
ben hele bitmiş vaziyetteğim uykusuz halde sabah kalkıp işe gidiyorum beynim şuan çatlıyor ağrıdan
böbrek ultrasonu bakıldı şükür temiz çıktı en yakın zamanda sondalı film baktırcaz
bu daralma kötü anlamda daralma canım bizim için genişlemesi önemli biraz karışık gibi yaaa ama buna şükür beterin beteri var rabbim kimseyi hatanelere düşürmesin helede ciğerinin parçası için hiç düşürmesinnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?