- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.941
İş yeri sahibimiz Gülnihali bg store katalog çekiminde kullanalım demesi üzerine mağaza müdürü ''ahhay çok beklersin çağırsalar benim oğlumu çağırılardı daha yakışıklı''demesine gülsem mi ağlasam mı bilemedim :/ neyseki çıkıyor işten gıcıkk
arkadaşlar oğlum ameliyat olmaktan kurtuldu şükürler olsun şişliği kızarıklığı geçti antibiyotik iğne kullanıyoduk artık ilaç kullanıcaz sadece doktora gittik doktor bile sevindi geçtiğine huzursuzluğumuzda geçti artık gülücükler atmaya başladı ağrısı kalmayınca yavrum çok mutluyuz çooookkk:118:
merhaba arkadaşlar biz hastaneden geldik doktor biraz daralma var ama çok değil 6 ay sonra tekrar kontrole getır dediler amacımız daha fazla daralıp daralmadığını anlamak ona göre müdahale edilecek dediler...bilmiyorum kafam karışık bi yönden diyorum ki korkulacak birşey olsa niye 6 ay sonrasına gün versinler yada ilaç verirler..kilomuz 7850 olmuş
arkdşlar bernanın annesi hangi hastanede kimn bilgisi vr buarada şükr durumu iyimiş. allah ayrdımcıları olsun dualarımızdasın berna :)
minenin oğluşuna geçmiş olsun.
yoncada bi ara çok ateşlenmişti hiç bi şey düşüremiyordu ateşini,bi bebeği olan akrabamız sayesinde düştü .dediki:
ibufen ,calpol,pedifen bunları eczaneden al
eğer inatçıysa ateşi,3 saatte bir çay kaşığı
yoksa 6 saatte bir çay kaşığı dönüşümlü olarak ver demişti
kızlar mineye ulaşabilecek varsa kimde teli varsa şu mesajımı lütfen ona söyleyin
Annemmmm kiyamam ben ona..o kadar sırın ki nazar değdi ya..melekler korusun mis kokuluyu....bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
Selam kizlarr hastalara cok gecmis olsun 6. Aylar disler hayirli olsun.
Hic giremiyorum foruma arada okuyu cikiyorum ev is cocuk derken burayi takip etmek basli basina bi is zaten :)
Gamzee canim gecmis olsun haberi duynca hemen girdim. Yine tutturduk tarihi, bu sabah Miray da yataktan dustu. O kadr dikkat ediyorum millet nasi dusuruyo hayret ediodum gordum! Hemen doktora goturduk sukur bisyi yok ama ben perisan oldum tabi sabahtan beri kafam yerinde deil. Size de buyuk gecmis olsun.
Berna nin annesi rahatsizlanmis ona da cok gecmis olsun dualarimiz onunla.
Azeri forumun demirbasiii cok ozluyorum seni bennn nasilsin cimcimem nasil??
Ogff artik naapip edip takip ediyim burayi ama yavas konusunyetisemirum
Canlarım Mine nin oğlu Kuzey'in ateşi yüksekti biliyorsunuz dünden beri, bugün en son 40 ı bulmuş, defalarca duş aldırmıslar,fitil vermişler. Fitilin etkisi geçince yine çıkmıs. Titreme başlamış Kuzeyde. Şimdi acildeler dua edelim de geçsin Allahın izni ile.
Canlarım Mine nin oğlu Kuzey'in ateşi yüksekti biliyorsunuz dünden beri, bugün en son 40 ı bulmuş, defalarca duş aldırmıslar,fitil vermişler. Fitilin etkisi geçince yine çıkmıs. Titreme başlamış Kuzeyde. Şimdi acildeler dua edelim de geçsin Allahın izni ile.
geçmiş olsun canım neyseki sorunsuz atlatmıssınız düşme olayını . seninde vaktin yok ki artık ben evde takip edemiyorum seni düşünüyorum da Allah yardım etsin yogun tempo
Merve,
Mine'yi aradım şimdi ama cevap yok, sen haber aldın mı, son durum ne?
Gecmis olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaslarım sagolun var olun Allah razı olsun
Mirayhan gecmis olsun canım
Melike miray da düşmüş gecmis olsun
Berraya cok üzüldüm resmini görünce Allah korumuş gözüne bise olmamış
Mineden haber geldimi kuzey inşallah tez vakit iyi olur
Bernanin annesinin nesi var gecen günde okudum okudum bulamadım
Alıntı yapamadım ağladığım biri varsa affola
Sizleri canı gönülden seviyorum
Aa bideHamiş olan arkadas keseyi gördüler mı acaba Allah sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı geceler
kaninda cok yuksek oranda mikrop cikmis Kuzeyin,3gun yatis demis doktor. Serum tedavisi yapilcakmis. Smdi gizli zaturre olabilir dye film cektiriyorlar. Allah yardim etsin.
canım fehminin yerinde merve böyle yazdı iyi deilmiş anlayacagın
kaninda cok yuksek oranda mikrop cikmis Kuzeyin,3gun yatis demis doktor. Serum tedavisi yapilcakmis. Smdi gizli zaturre olabilir dye film cektiriyorlar. Allah yardim etsin.
canım fehminin yerinde merve böyle yazdı iyi deilmiş anlayacagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?