2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerinize geçmiş olsun kızlar

ronyacığım biz biliyorsun ki idrar yolu enfeksiyonundan neredeyse 2 aydır çekiyoruz. 10 gün sonra yine tahlilimiz var kontrol amaçlı, bakalım. Hayal de yemekten içmekten kesilmişti ve hiç kilo almadı 2 aydır. şuan da az kilo alıyor, 7. ayı bitiricez hala 5 aylık bebek gibi. benm de canım sıkılıyor bu duruma. ne illetmiş bu enfeksiyon. umarım kısa zamanda çözersiniz

kıskanççç şey ,yada görgüsüz mü desem..görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş...

ohh iyi maşallah hep gülsün..

inşallah 6 ay sonra tamamen iyileşmiş olru meleğimn..

alyaprenses sizide geçmiş olsun.ek gıda konusu zor işmiş vesselam.
MAG34 hoşgeldin sende

minenin oğluşuna geçmiş olsun.

yoncada bi ara çok ateşlenmişti hiç bi şey düşüremiyordu ateşini,bi bebeği olan akrabamız sayesinde düştü .dediki:
ibufen ,calpol,pedifen bunları eczaneden al
eğer inatçıysa ateşi,3 saatte bir çay kaşığı
yoksa 6 saatte bir çay kaşığı dönüşümlü olarak ver demişti

kızlar mineye ulaşabilecek varsa kimde teli varsa şu mesajımı lütfen ona söyleyin

bernacım anneciğinin iyi olmasına sevindim Rabbim acil şifa versin
gamze berranın düşüşünü okuyunca yüreğim çok kötü oldu kıyamam çok geçmiş olsun
mine canım senin paşanda ateşlenmiş acil şifalar diliyorum
mag oğlunun maşallahı var çok yakışıklı Rabbim size bağışlasın
esperanza canım sorma ne illet bişeymiş bu iye
haftasonu verdiğim test kontaminasyon çıktı daha evvelden kültür vermeden önce
malum bölgeyi poposunu falan batikonla siliyordum ama netten böyle temizlenmemesini gerektiğini okuyunca
sabunla yıkadım verdim ve sonuç bulaşmış çıktı birazdan yine poşet bağlıcam ama nasıl temizlesem bilemedim
siz nasıl yapıyordunuz doktorun özel olarak söylediği bişey varmı bu arada sen kızı kime götürüyorsun hasan tekgüle devammı

canım özellikle pedifen çok etkili
ama verirken aynı gruptan ateş düşürücülerinin olmamasına dikkat etmek gerekirmiş
yani etken maddeleri farklı olmalı

kızlar biz bugün 6.ay aşımızı olduk..şuan berenin ateşi 37.7 calpol verdim..düşmezse ne yapcam fitil verdinizmi siz?

Selam kizlarr hastalara cok gecmis olsun 6. Aylar disler hayirli olsun.
Hic giremiyorum foruma arada okuyu cikiyorum ev is cocuk derken burayi takip etmek basli basina bi is zaten :)
Gamzee canim gecmis olsun haberi duynca hemen girdim. Yine tutturduk tarihi, bu sabah Miray da yataktan dustu. O kadr dikkat ediyorum millet nasi dusuruyo hayret ediodum gordum! Hemen doktora goturduk sukur bisyi yok ama ben perisan oldum tabi sabahtan beri kafam yerinde deil. Size de buyuk gecmis olsun.
Berna nin annesi rahatsizlanmis ona da cok gecmis olsun dualarimiz onunla.
Azeri forumun demirbasiii cok ozluyorum seni bennn nasilsin cimcimem nasil??
Ogff artik naapip edip takip ediyim burayi ama yavas konusun yetisemirum

geçmiş olsun canım neyseki sorunsuz atlatmıssınız düşme olayını . seninde vaktin yok ki artık ben evde takip edemiyorum seni düşünüyorum da Allah yardım etsin yogun tempo

Canlarım Mine nin oğlu Kuzey'in ateşi yüksekti biliyorsunuz dünden beri, bugün en son 40 ı bulmuş, defalarca duş aldırmıslar,fitil vermişler. Fitilin etkisi geçince yine çıkmıs. Titreme başlamış Kuzeyde. Şimdi acildeler dua edelim de geçsin Allahın izni ile.

ay kıyamam ya Allah yardımcısı olsun inşallah bişey olmaz hastanede geçer inşallah haber alırsan bizede haber ver olurmu canım

aradm açmadı..çok kötü oldumyaa inşallah iyileşir yavrum yaa offf minnacık canıyla..annem benm dualarım onunla

Merve,

Mine'yi aradım şimdi ama cevap yok, sen haber aldın mı, son durum ne?

kaninda cok yuksek oranda mikrop cikmis Kuzeyin,3gun yatis demis doktor. Serum tedavisi yapilcakmis. Smdi gizli zaturre olabilir dye film cektiriyorlar. Allah yardim etsin.

canım fehminin yerinde merve böyle yazdı iyi deilmiş anlayacagın

Gecmis olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaslarım sagolun var olun Allah razı olsun
Mirayhan gecmis olsun canım
Melike miray da düşmüş gecmis olsun
Berraya cok üzüldüm resmini görünce Allah korumuş gözüne bise olmamış
Mineden haber geldimi kuzey inşallah tez vakit iyi olur
Bernanin annesinin nesi var gecen günde okudum okudum bulamadım
Alıntı yapamadım ağladığım biri varsa affola
Sizleri canı gönülden seviyorum
Aa bideHamiş olan arkadas keseyi gördüler mı acaba Allah sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı geceler

canım, kaçırdım galiba ben, ne oldu çok geçmiş olsun ?

ayy ben neden böyle oldum ya, burada satır kaçırmazken, şimdi takip edemiyorum

bu arada amerda keseyi gördü onu okudum bugün :)

teşekkür ederim canım, bilgi verdiğin için...

Allahım sen koru kuzeyi de yavrularımızı. da sana emanet ne kadar üzüldüğümü anlatamam konusamiycam
Duamdasin kuzeycik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…