- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.961
canım, kaçırdım galiba ben, ne oldu çok geçmiş olsun ?
ayy ben neden böyle oldum ya, burada satır kaçırmazken, şimdi takip edemiyorum
bu arada amerda keseyi gördü onu okudum bugün :)
Ozetliycek olursam Ablamın dugununeSamsun'a oranda bı hafta Artvin'e kaçacaktım o gece mide kanaması geçirdim acilde gecti gunüm yetmezmiş gibi cocukların ikiside ateşli idi Enes'i de annemleri acile götürdü acilde kartıma tanı kısmına mide ülseri diye yazmış Dr kesin tanı için endoskopiyi bekliyoruzBununla birlikte. 4.mide kanaması bu
Ozetliycek olursam Ablamın dugununeSamsun'a oranda bı hafta Artvin'e kaçacaktım o gece mide kanaması geçirdim acilde gecti gunüm yetmezmiş gibi cocukların ikiside ateşli idi Enes'i de annemleri acile götürdü acilde kartıma tanı kısmına mide ülseri diye yazmış Dr kesin tanı için endoskopiyi bekliyoruzBununla birlikte. 4.mide kanaması bu
Herkese iyi geceler tatlı ruyalar dinlenmeliyiz yarın zor bı gün olabilir Enes'i tuvalet egitimine sokuyorum bismillah :)
kaninda cok yuksek oranda mikrop cikmis Kuzeyin,3gun yatis demis doktor. Serum tedavisi yapilcakmis. Smdi gizli zaturre olabilir dye film cektiriyorlar. Allah yardim etsin.
canım fehminin yerinde merve böyle yazdı iyi deilmiş anlayacagın
Herkese iyi geceler tatlı ruyalar dinlenmeliyiz yarın zor bı gün olabilir Enes'i tuvalet egitimine sokuyorum bismillah :)
Canlarım Mine nin oğlu Kuzey'in ateşi yüksekti biliyorsunuz dünden beri, bugün en son 40 ı bulmuş, defalarca duş aldırmıslar,fitil vermişler. Fitilin etkisi geçince yine çıkmıs. Titreme başlamış Kuzeyde. Şimdi acildeler dua edelim de geçsin Allahın izni ile.
günaydın annişler
kuzey bebeğimize geçmiş olsun. diğer bütün hastalarımıza da Allah şifa versin.
ben bir kaç gündür stresliydim. bu da tabii ister istemez sütüme yansıdı. tüm stoklarım bitti. yavrum emse bile doyamıyordu. doktorumu arayıp durumumu bildirdim. istemeyerek aptamile başladım. epey bir içti. emzirebildiğim son noktaya kadar emzirmek istiyorum. bakalım ne kadar sürecek. yoğurt verdim 3 gün önce yemedi. dün bir de meyve püreli veryim belki yer dedim. onu da yemedi. biraz mola vereceğiz. iş yerinde de durumlar karışık her şey böyle mi üst üste gelir? strese girmeyeyim diyorum ama elimde değil.
kızlar günaydınnnn şu ek gıda düzenini niye oturtamıyorum ki hala meyve püreleri vetiyorum o da her gün değil yani birde yoğurt veriyorum o kadar ben ne zaman çorbalara ve kahvaltılara geçicem birde şu fehminin yerindeki grubun linkini verirmisiniz yada tam adı neyse onu yanlış grup takip ediyorm sürekli :)
canım artar inşallah tekrar ya..bazen böyle dönemler olabiliyo..bi müddet mamayla takviye edersin artık..ben de meyve püresi takılıyorum hala...ama çok da anormal değil..ocak annelerini okuyorum da ara sıra..onlar bile bi 15-20 gün önce geçmişlerdi kahvaltılara filan...
Teşekkür ederim. inşallah artar canım. çalışan anne kaderi. evde olsan sürekli emzirirsin. şimdi pompayla uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?