2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım, kaçırdım galiba ben, ne oldu çok geçmiş olsun ?

ayy ben neden böyle oldum ya, burada satır kaçırmazken, şimdi takip edemiyorum

bu arada amerda keseyi gördü onu okudum bugün :)

Ozetliycek olursam Ablamın dugununeSamsun'a oranda bı hafta Artvin'e kaçacaktım o gece mide kanaması geçirdim acilde gecti gunüm yetmezmiş gibi cocukların ikiside ateşli idi Enes'i de annemleri acile götürdü acilde kartıma tanı kısmına mide ülseri diye yazmış Dr kesin tanı için endoskopiyi bekliyoruzBununla birlikte. 4.mide kanaması bu

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler tatlı ruyalar dinlenmeliyiz yarın zor bı gün olabilir Enes'i tuvalet egitimine sokuyorum bismillah :)

Berna cnm cok gecmis olsun annen rahatsizmis cnm rabbim acil sifa versin insallah tez zamanda sagligina kavusup yuvasina sizlerin basina donsun insallah

aaa çok geçmiş olsun canım, endoskopi yapılmadı galiba henüz dimi ?

canım çok geçmiş olsun eşine. çok yakın tarihte apandist ameliyatı oldum,patlamanın eşiğinden döndüm. inşallah laparoskopik yapılmıştır. çok kısa sürede atlatır Allahın izni ile moralini bozma. ilk 2 gün,sonrası rahat geçiyor

mervecim sağolasın sanırım yapılmadı.ameliyatla patlamadan aldılar şuan daha iyi ama betülzümrayı bile kucağına almaını yasak kızımda babasına bakıyo alması için.bayramdan beri babasınıda görmemişti memleketteydik.

Roniiii cnm kizin rahatsizmis vok gecmus olsun cnm uzun zamandir giriyorum arada sirada ufaktan goz gezdiriyorum gecmisi hic takip edemiyorum ama hhepiniz aklimdasiniz bizler iyiyiz cok sukur adende iyi masallah bu hafta sonu evimdeyim nadpse yazligi toparliyorum bugun hepinizi opuyorum

kuzey bebeğe çok çok geçmiş olsun. kıyamam ya. mine de nasıl korkmuştur kimbilir. bol bol dua edicem kuzey için.
gamze çok geçmiş olsun. içim acıdı, çok kötü oldum.
ronya canım bir an önce düzelir umarım, çok geçmiş olsun...
cemile86 çok sevindim ameliyata gerek olmamasına, gözünüz aydın.
boncukaras geçmiş olsun tekrardan. dediğin gibi kötü birşey olsaydı 6 ay sonrasına gün vermezlerdi, inşaah düzelecek canım. bol bol dua edicem.
berna, annene çok geçmiş olsun... tez zamanda düzelir inşallah...
nur, kayınvalidene geçmiş olsun. belki de kayınvalidenin bakmaması daha hayırlı olur. zaten seninde için rahat değildi.
betulzumra size de çok geçmiş olsun canım...

İyi geceler hanımlar... Yatmaya gitmeden bir bakayım dedim. Sayfaları okumaya başladım baktım bitecek gibi değil son bir kaç sayfaya baktım.... Bu ay çok hasta var topikte... Allah bütün hastalara acil şifalar versin...

Canlarım giremedim tekrar kusura bakmayın ya. Paylaşılmış zaten,Kuzeye maalesef 3 gün yatış verildi,kandaki mikrop normal sınırların yaklaşık 10 katı. Serum tedavisi yapılacak. Allahın izni ile iyi haberleride alırız. Eşi hastaneye notebook götürcek eşyalarla birlikte. Ordan sık sık bağlanıp haberdar eder hepimizi Mine kuşum. Dualarımızı eksik etmeyelim biz.

Canim cok gecmis olsun sana da. Allah sifa versin

Herkese iyi geceler tatlı ruyalar dinlenmeliyiz yarın zor bı gün olabilir Enes'i tuvalet egitimine sokuyorum bismillah :)

canım geçmiş olsun hepinize inşallah endoskopi ile kesin tanı konur da tedaviye başlarsınız tuvalet eğitimi için kolaylık diliyorum umarım bu dönemi kazasız atlatırsınız :)

kuzum benim yaa Allah yardımcsısı olsun.İnşallah zatürre falan değildir çabucak toparlanır Allahın izniyle

Canım kolay gelsinnn neler yaptın nasıl yaptın bizede anlat ki faydalalanalım tecrübelerinden

kızlar günaydınnnn şu ek gıda düzenini niye oturtamıyorum ki hala meyve püreleri vetiyorum o da her gün değil yani birde yoğurt veriyorum o kadar ben ne zaman çorbalara ve kahvaltılara geçicem birde şu fehminin yerindeki grubun linkini verirmisiniz yada tam adı neyse onu yanlış grup takip ediyorm sürekli :)

günaydın annişler

kuzey bebeğimize geçmiş olsun. diğer bütün hastalarımıza da Allah şifa versin.

ben bir kaç gündür stresliydim. bu da tabii ister istemez sütüme yansıdı. tüm stoklarım bitti. yavrum emse bile doyamıyordu. doktorumu arayıp durumumu bildirdim. istemeyerek aptamile başladım. epey bir içti. emzirebildiğim son noktaya kadar emzirmek istiyorum. bakalım ne kadar sürecek. yoğurt verdim 3 gün önce yemedi. dün bir de meyve püreli veryim belki yer dedim. onu da yemedi. biraz mola vereceğiz. iş yerinde de durumlar karışık her şey böyle mi üst üste gelir? strese girmeyeyim diyorum ama elimde değil.

( inş. hemen geçer ya aradım açmadı Mine aklım Kuzeyde

canım artar inşallah tekrar ya..bazen böyle dönemler olabiliyo..bi müddet mamayla takviye edersin artık..ben de meyve püresi takılıyorum hala...ama çok da anormal değil..ocak annelerini okuyorum da ara sıra..onlar bile bi 15-20 gün önce geçmişlerdi kahvaltılara filan...

ben de meyve püresi takılıyorum hala...ama çok da anormal değil..ocak annelerini okuyorum da ara sıra..onlar bile bi 15-20 gün önce geçmişlerdi kahvaltılara filan...

(ben alıntıların cevaplarını karıştırmışım biraz)

bu hoppala çok güzel bişeymiş ya..bebeği fazla hareketli olanlara şiddetle tavsiye ederim..tarık zıplayıp dururken çay keyfimizi yaptık dün rahat rahat

Teşekkür ederim. inşallah artar canım. çalışan anne kaderi. evde olsan sürekli emzirirsin. şimdi pompayla uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…