- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.981
ben de meyve püresi takılıyorum hala...ama çok da anormal değil..ocak annelerini okuyorum da ara sıra..onlar bile bi 15-20 gün önce geçmişlerdi kahvaltılara filan...
(ben alıntıların cevaplarını karıştırmışım biraz)
:) herkes ver atık çorba falan diyo ama ben veremiyorum içim rahatladı şimdi
Kuzey iyiymiş..idrar yolunda enfeksiyon çıkmış..bide mikrop olayı var kanında ama iyiymiş Allahtan antibiyotik tedavisi uyguluyolarmış.. Allahım acil şifalar versin valla içim hopladı Mine msg atınca kanında mikrop fln ama neyse buda geçer Allah korur miniği..
bu arada 6 Aylık olmuş küçüğüm.. 6. ayına ananesinin yanında girdi..ona neşe verdi..
tatlım ver çorba çekinme güzel sebze çorbaları içir bişi olmaz..bnmkinin ağzın kahvaltıda peynir vermeye başladım ufak ufak..bu sayede çiğnemeyide öğrendi Selçüküm..
canım artar inşallah tekrar ya..bazen böyle dönemler olabiliyo..bi müddet mamayla takviye edersin artık..ben de meyve püresi takılıyorum hala...ama çok da anormal değil..ocak annelerini okuyorum da ara sıra..onlar bile bi 15-20 gün önce geçmişlerdi kahvaltılara filan...
canım, birçoğunuz ek gıda da erkenci davrandınız ondan sebeptir , böyle hissetmeniz.
Biliyorsun Berra 18 Ocak doğumlu, 6 ay 1 haftalıkken ilk ek gıdalarına başladık ve 2 haftadır kahvaltı öğünü eklendi günlük menümüze.
Ocak anneleri bile deme yani, ocak doğumlular için kahvaltı konusunda doğru zaman bu zamanlar çünkü.
Canım oğluna maşallah,yarı yaşımız kutlu olsun
Bide Berna nasıl çorbalar veriyorsun Selçüke ben Gülnihale kabak çorbası fln yaptım anam kaka yapmadı 3 gün.C.tesinden beri hiç bişey vermedim dün yaptı biraz ve ilk defa katkı kaka yaptı çorbalardan fln mı oldu acebaaa:44:
Mine msj attı bu arada kızlar Berna özetlemiş gerçi ama Kuzeyin keyfi yerinde çok şükür ant.tedavisine başlanmış
geçen kahvaltıda pat diye pernir verdim çocuğa akşamdan suda bekletmiştim benimki de yedi devam sütüne katmıştım içine pekmez falan da kattım yedi sonra tadına baktım ayyy o nsıl kötü bi şeymiş öyle bi daha verir miyim hiç. Berna birazçorba tarifi ver bize yaa birde devam sütünü günde toplamda kaç cc veriyosun
Ayselim bu aralar büyük koşturmaca içinde olduum için çorba fln yapamıyorm..evime bi türlü gidemiyormki...burdada durumlar malum karmakarışık arada kaptrıp yemek yiorz anca..onun dışındasürekli bişilerle uğraşıyorm..her tülü çorba yapabilirsn..salça tuz fln kullanma tahıllardan yap..mercimek pirinç irmik ne varsa..içine sebze katıp yapabilirsin..kabız olması normal daha yeni alışıyo katı gıdaya ve artık kakası ktı olcak..eee koca kız oldu..geçen Selçuk bildiin adam gbi zçtı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?