- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.601
merhabalar arkadaşlar..kafam çok karışık..mutlumuyum huzursuz mu bilemiyorum...nasip olursa mart 2012 annesi olcağm...ikili test yaptırdım..sonuç olarak 528\1 çıktı ense kalınlığı da 2.7 ya da 2.15 dr iki defa farklı söyledi.. risk var bir daha ultrason dedi..kafam çok karıştı..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..şimdiden teşekkürler
Ya kızlar benim bulantılar 12ye girerken yeniden başladı12yi dolduran arkadaşlar sizin bulantılar geçti mi, ne zaman kurtulucam bu bunaltılardan, işyerinde paso lavaboya koşuyorum
evet bende de var otansiyonum çok düşük çünkü İnşallah kısa zamanda geçer kendimizi iyi hissetmeye başlarız canım.
Arkadaşlar hafta hafta gebelike bakınca orada 12 haftada baş dönmesinin,baş ağrısının normal olduğu yazıyordu, bende de oluyor, bunu okuyunca kafaya takmadım....
canım ben 14. haftayı yarıladım doldurcam nerdeyse hala bulantılarım yoğun ama 3 gündür kusamıyorum da koşa koşa lavaboya gidip geri dönmek zorunda kalıyorum kustuğum zaman rahatlıyordum şimdi daha sıkıntılıyım bu halde geçer inş.
inş canım ya 2 haftaya geçer diyorlar bakalım ama koku hassasiyeti devam ediyor benim
benim de arttı bir de, mutfağa giremiyorum evde, heryerden koku geliyor sankibir de bu hafta 20lik dişim çıktığı için çok katı gıda yiyemiyorum, katı gıdalar hamurişleri biraz olsun bastırıyor mideyi.
ben geldiiim:) ense kalınlığı falan herşey normal çıktı.kan sonuçlarım bir hafta sonra çıkacak.cinsiyeti öğrendim sevinçle üzüntü arası tuhaf bişiler yaşadım.3 yaşında bir oğlum var kızım olsun çok istiyordum ama bebiş pipisini gösterdi:)) yani ikincide erkek olacak:)) sevindim çünkü düşük riskim varken çok üzülmüştüm neyseki sağlıklı bebeğim..yapacak birşey yok yine mutluyum şükrediyorum.ikinci bir oğlum olacak:)))
sanırım seninle herşeyimiz aynı gidiyorbenimde 20lik dişim çıkıo fenayım bende
ben geldiiim:) ense kalınlığı falan herşey normal çıktı.kan sonuçlarım bir hafta sonra çıkacak.cinsiyeti öğrendim sevinçle üzüntü arası tuhaf bişiler yaşadım.3 yaşında bir oğlum var kızım olsun çok istiyordum ama bebiş pipisini gösterdi:)) yani ikincide erkek olacak:)) sevindim çünkü düşük riskim varken çok üzülmüştüm neyseki sağlıklı bebeğim..yapacak birşey yok yine mutluyum şükrediyorum.ikinci bir oğlum olacak:)))
canım güzel sonuçlarına sevindim senin kuzun erkekmi olcak kaç haftalıksın erkekler erken gösteriyo hadi hayırlı olsun koç gibi tosun gibi oğlun olsun
Bu mesajı çok beğendim:) Hayırlı olsun tatlım, sağlıklı olmasına çok sevindim, darısı benim gibi ikili testini yaptırmayan, cinsiyetini öğrenmeyenlerin başına:)
Nihayet girebildim son sayfaya, bu arada cinsiyeti belli olanlar hep erkek diye geliyor, daha öncede demiştim ya, benim içime bu yılın erkek yılı olduğunu söylüyor
bende yarın ikili teste gideceğim, ama cinsiyette söyleyler mi bilmiyorum, ama hayırlısı neyse o olsun desekte içimde acayip bir merak var, bir an önce öğrenmek istiyorumevet canım sana katılıyorum erkek çoğunluk gibi görünüyor bende sabırsızlanıyorum 20 eylülde dr gitçem bakalım belki cinsiyet öğrenirim 13 haftalık olcam ozaman zaten erkekse erken gösteriyo rahmetli oğluşumdada erken öğrenmiştik hayırlısı 2 haftaya kalmaz çoğumuz cinsiyet öğreniriz önce sağlıkbuarada senle aynı haftalarda gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?