2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar benim bulantılar 12ye girerken yeniden başladı 12yi dolduran arkadaşlar sizin bulantılar geçti mi, ne zaman kurtulucam bu bunaltılardan, işyerinde paso lavaboya koşuyorum

canım ben 14. haftayı yarıladım doldurcam nerdeyse hala bulantılarım yoğun ama 3 gündür kusamıyorum da koşa koşa lavaboya gidip geri dönmek zorunda kalıyorum kustuğum zaman rahatlıyordum şimdi daha sıkıntılıyım bu halde geçer inş.

Arkadaşlar hafta hafta gebelike bakınca orada 12 haftada baş dönmesinin,baş ağrısının normal olduğu yazıyordu, bende de oluyor, bunu okuyunca kafaya takmadım....

sağol canım, aaa bizim doğum tarihimiz aynı

demek daha sebredicez. senin yakında geçer ama herhalde canım, açlık çok yapıyor kusma olmadan bulantı, mideni hiç boş tutma canım.

inş canım ya 2 haftaya geçer diyorlar bakalım ama koku hassasiyeti devam ediyor benim

benim de arttı bir de, mutfağa giremiyorum evde, heryerden koku geliyor sanki bir de bu hafta 20lik dişim çıktığı için çok katı gıda yiyemiyorum, katı gıdalar hamurişleri biraz olsun bastırıyor mideyi.

ben geldiiim:) ense kalınlığı falan herşey normal çıktı.kan sonuçlarım bir hafta sonra çıkacak.cinsiyeti öğrendim sevinçle üzüntü arası tuhaf bişiler yaşadım.3 yaşında bir oğlum var kızım olsun çok istiyordum ama bebiş pipisini gösterdi:)) yani ikincide erkek olacak:)) sevindim çünkü düşük riskim varken çok üzülmüştüm neyseki sağlıklı bebeğim..yapacak birşey yok yine mutluyum şükrediyorum.ikinci bir oğlum olacak:)))

kızlar ben 2 saatte bir acıkıyorum bebişim benden beslenmeye başladımı acaba son 1 haftadır böyleyim gerçi ilk bebişimdede böyle olmuştu ama gene kilo almaya başlıcam galiba ilkindede çok kilo almıştımmbenim gibi 12ci haftada olup sık sık acıkan yemek yediği halde doymayan varmı???

sanırım seninle herşeyimiz aynı gidiyor benimde 20lik dişim çıkıo fenayım bende

Bu mesajı çok beğendim:) Hayırlı olsun tatlım, sağlıklı olmasına çok sevindim, darısı benim gibi ikili testini yaptırmayan, cinsiyetini öğrenmeyenlerin başına:)

sanırım seninle herşeyimiz aynı gidiyor benimde 20lik dişim çıkıo fenayım bende

İlaç kullanıyor musun canım, şişerse daha çok ağrıyor, ihmal etme, ben ilaca başladım ama hamilelikte verdikleri antibiyotik hafif olduğundan herhalde 3-4 gündür geçmiyor, deli gibi ağrıyor 4 aydan önce de çektiremiyormuşuz

canım güzel sonuçlarına sevindim senin kuzun erkekmi olcak kaç haftalıksın erkekler erken gösteriyo hadi hayırlı olsun koç gibi tosun gibi oğlun olsun

Lachesis sen deyince ilk sayfaya baktımda beş kişi ile aynı gün tahmini doğum tarihi, Berkerden dünden beri bende öyleyim, iki saatte bir birşeyler yiyorum, hayret içinde kaldım..... bulantılarım geçtiği halde bugün ve dünkü kadar yiyemiyordum, bakalım bundan sonra ne olacak.... bu arada sonuçları iyi çıkan arkadaşlarıma çok sevindim, darısı bizlere

Bu mesajı çok beğendim:) Hayırlı olsun tatlım, sağlıklı olmasına çok sevindim, darısı benim gibi ikili testini yaptırmayan, cinsiyetini öğrenmeyenlerin başına:)

sağol canım.inşallah kan sonuçlarımda temiz çıkarda..allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah hep sağlıklı iyi haberler alırız.

benm ikili test sonucum arife günü çıktı ama almaya gidemedm hala. haftaya gidip hem cinsiyeti öğrenirim hem de sonucumu alırım dedim. merak ediorum ama, inş temiz çıkar

Nihayet girebildim son sayfaya, bu arada cinsiyeti belli olanlar hep erkek diye geliyor, daha öncede demiştim ya, benim içime bu yılın erkek yılı olduğunu söylüyor

Nihayet girebildim son sayfaya, bu arada cinsiyeti belli olanlar hep erkek diye geliyor, daha öncede demiştim ya, benim içime bu yılın erkek yılı olduğunu söylüyor

evet canım sana katılıyorum erkek çoğunluk gibi görünüyor bende sabırsızlanıyorum 20 eylülde dr gitçem bakalım belki cinsiyet öğrenirim 13 haftalık olcam ozaman zaten erkekse erken gösteriyo rahmetli oğluşumdada erken öğrenmiştik hayırlısı 2 haftaya kalmaz çoğumuz cinsiyet öğreniriz önce sağlık buarada senle aynı haftalarda gidiyoruz

bende yarın ikili teste gideceğim, ama cinsiyette söyleyler mi bilmiyorum, ama hayırlısı neyse o olsun desekte içimde acayip bir merak var, bir an önce öğrenmek istiyorum

Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…