2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm neyseki kızına bişi olmamış :) bende pazar günü benzer olay yaşadım koridordaki yollukları aldım sildim yerleri kovadan su dökülmüş görmedim Gülnihal ağlayınca koşar adım gitmeye çalıştım ayağım bi kaydı ve şpakat mıdır nedir o karete olayı ondan oldum ama bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamam

Hoş geldin Baharcımmm özlemişim seni biz ek gıdaya geçtik ama kabız olduk ara verdil,sabah Gülnihal oraya gidince gülerek onun kucağına gitti çok sevindim dün hep şarkılar söylemiş hiç yalnız bırakmamış Gülnihali evinin işini bile yapmamış sağolsun o yüzden bu gün daha rahat geçer diye düşünüyorum.
15 dk sonra eve gidince Gökalpe bide benim yerime yumul anam ne çok özledim sizleri ama pazar buluşmaya gelemiyorum yaa çok lazımmış gibi eltim geliyor

Fulya altıntı yapacaktım unuttum ,aşıları atlatmışsınız çok şükür ateşi nasıl şimdi Berenin okuyorum cvp vericem unutyorum kalıyor öyle aşağıda görünce aklıma geldi

Uçakta kendisini kemerlerinizi bağlayın diye ikaz eden hostesi anlamayarak ''başadüşmedim''diyen anneme ve, başınıza birşey düşmez merak etmeyin diyerek cvp veren hostese bi alkışş Kardeşim kahkaha atarak anlattı telefonda.
bizde başadüşmek anlamak demek :)

kızım 6 buçuk aylık grip aşısı yaptırsammı karar veremedim sizler yaptırıyormusunuz bebeklerinize acaba bi sakıncası var mı?

fulyacım artık ek gıdaya geçme zamanı geldi ve beren senin sütünün yanında bişiler istiyo yani artık senin sütün ilk zmnlardaki gibi doyurmaz tabiki bu yüzden emdikçe emer senin sütün az değil sadece onun sütten daha fazlasına ihtiyacı oluyo yavaş yavaş o yüzden öyle hissetmiş olabilrsn..çünkü 6. ayda artık anne sütü bebeği eskisi gbi doyurmaz bebek büyüdüü için bu yüzdende ek gıdaya geçiyoruz ztn bu ayda..

Fulya altıntı yapacaktım unuttum ,aşıları atlatmışsınız çok şükür ateşi nasıl şimdi Berenin okuyorum cvp vericem unutyorum kalıyor öyle aşağıda görünce aklıma geldi

aysel iyi canım şimdi beren bi sorun yok...

berna canım 1-2 gün içinde gitcez doktora eşimde gelcek bizimle işten izin alamadı onu bekliyorum..geçicez ek gıdaya.. ya şu bambu çatal-bıçak bulamadım ben ya netten alan varmı varsa hangi sitede var bikaç siteye baktım pek güvenilir gelmedi..

ek gıdaya geçmeyen bir ben kaldım heralde. ayın 15 inde kontrolümüz var. ondan sonrada tatile gidicez. Ancak dönünce başlarız heralde ek gıdaya... işe başlamadan yediğini göreyim diyordum ama pek mümkün olmayacak bu gidişle. Biz ek gıdaya sebze çorbası ile başlayacaz, 3.haftadan sonra meyvelere geçecez. Doktor öyle demişti, 5.ayda konuştuğumuzda...

bende varım canım ek gıdaya geçmedik bizde henüz..

dün arkadaşlar geldi. 8 aylık bebekleri var. kız, bebeğine kek verdi, irmik tatlısı verdi. Şekerli ne kadar şey varsa yedirdi. Bir de ek gıda yemiyor diyor oğlu için. Zaten kendi yediklerinden doyuruyor çocuğu, ne kadar midesi vardır ki bebişin... Bir de ablası, eniştesi çocuk doktoru... Bende onlar gelmeden gerilmiştim gelip bana akıl verecek diye...

kızlar ben de şubat annesiyim
aranızda tatile giden vardır mutlaka
güneş kremi ne kullandınız bebişlere ve memnun kaldınız mı merak ettim
bugün karar verip almam lazım

Minik Asya

bavulu biraz abartmışım sanki di mi ?

sana öyle geliyor..Benimde göğüslerim sert değil ama minnoş emiyor,tabi emme süresi uzun oluyor önceden 5-10 dk emyorsa artık 20 dk felan hatta daha fazla..ben 5.5 aylıken verdim meyce püresi felan gecelri çok sık kalkıyordu habire meme arıyordu baktım doymuyor verdim bişeyler oda itiraz etmedi:)),emmeside aynı şekilde devam ediyor.açıkcası geç kalmaktanda korktum bazı bebekler sonra bişey yemıyorlar doğru dürüst .kaç gecedir yiğit 2 saate bir uyanıp emdiği için sütüm arttı hatta.o emdikçe depodan sürekli süt gelir rahat ol:))

Bambum Doğal Bambu Çatal-Kaşık-Bıçak Seti (Küçük)
burdan alablrsn cnm
hatta çorbalık tahıl karışımı fln var kuzm madem bişi alcan boşuna kargo ödeme 6.5 tl içn organik bişiler al yavruya

Son düzenleme:
oh ne güzel yalnız değilim, sabırsızlanıyorum aslında geçmek için ama hep yiyecek diğerlerini alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum.

aynen canım bende öyle düşünüyorum..

nebiliyim önceden sabah kalkardım taş gibi olurlardı şimdi öyle olmayınca acaba azaldımı diye düşündüm ama sık sık emdikçede neden azalsın dimi? bende gece 2-3 kere veriyorum meme..

sağol canım bi bakayım organik bişilerde alırım..

Kızlar Gülnihali sabah ve akşam minibüsle götürüp getiriyorum tam aparmanın önünden binip onların sokağında iniyorum ama kucakta çok zor oluyor minibüs bi fren yapıyor zor tutuyorum.Akşam çıkışta kanguru alıp öyle gidecem onu almaya en azından bağlarım mei tai indirime gidrmişti bi ara keşke alsaymışım

herkeslere merhabalar tatilimiz bitti evimize geldiik geleli iki gün oldu güzel vakit geçirdik hepimize moral oldu atlas da gayet iyiydi havuzu denizi çok sevdi fotolarımızı en kısa zamanda sizinle de paylaşmak istiyorum görüşmek üzere herkese baaayy

Hoş geldin Pınarcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…