- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.001
Geçmiş olsun cnm neyseki kızına bişi olmamış :) bende pazar günü benzer olay yaşadım koridordaki yollukları aldım sildim yerleri kovadan su dökülmüş görmedim Gülnihal ağlayınca koşar adım gitmeye çalıştım ayağım bi kaydı ve şpakat mıdır nedir o karete olayı ondan oldum ama bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamambide sabah düştüm belim fena ağrıyo üstelik azra kucağımdayken. Sabah uyandı altını değiştirdim emzirdim kucağıma aldım salona geldim salonda çit var ona değmeden geçecektim güya yerde boş su şişem varmış görmedim onu üstüne basmışım nasıl olduğunu anlamadım azrayı koruyum derken totomun üstüne düştüm kızıma bişey olmadı ama sese eşim fırladı yataktan totom ve belim ağrıyo hala yaa hamileyken de yine böyle düşmüştüm kız alıştı galiba :)
Minecim çok geçmiş olsun, Kuzeyin ateşi 40 olmuş acildeymiş mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu çok etkilenir ve üzülür oldum hastalıklara, anne olunca.. inşallah çabucak toparlar kendini yawrucuk..
Aysel Gülhinal alışabildi mi kuzeninin eşine? dün biraz zorlanmış heralde, inşallah bir düzen oturtabilirler cnm..
Bernacım yarı yaşınız kutlu olsun, ananesine hep neşe versin kuzum, hayatın tadı tuzu artık onlar..
Feyzos kahvaltı için erken ama çorbalara biz ufaktan geçtik, zaten kabız olmaması için önce çorba ve püre, 7.aya doğru kahvaltı daha doğru olur diye düşünüyorum..Kahvaltıda besinlerin bulamaç verilmesi olayını da pek midem kaldırmıyo ama başka çare yok gibi..
Bize gelirsek,Gökalp iyileşti ama sümükler baki kaldı:2:
Gece uykularımız iyiden iyiye bozuldu, ben düzelmesini beklerken..dün gece 3 4 defa uyandık önceki gece 5 i geçmiştir.. uykudan ağlayarak uyanmalar başladı, çok huzursuz..
Çorba olarak annemin Gökalp e özel yaptığı bebek tarhanasından veriyorum, içinde bolçeşitli sebzeler war tatsız tuzsuz bişi ama sevdi Gökalp. Her sabah da 1 meyve püresi, şeftali elma ya da armut oluyor bu da. başka bişi vermiyorum, anne sütü sadece..
15 dk sonra ewe gidiyorum oğluşuma kavuşucam(aysel valla nispet değil :))
kızlar bide benim sütüm azaldı sanki yoksa banamı öyle geliyor bilmiyorum..eskisi gibi göğüslerim taş gibi olmuyo.. bereni sürekli emziriyorum ek gıdaya geçmedik henüz ve emmeside düzeldi..çok emiyo e gece emiyo buna rağmen sütüm azalmış olamaz değilmi?*?
kızım 6 buçuk aylık grip aşısı yaptırsammı karar veremedim sizler yaptırıyormusunuz bebeklerinize acaba bi sakıncası var mı?
fulyacım artık ek gıdaya geçme zamanı geldi ve beren senin sütünün yanında bişiler istiyo yani artık senin sütün ilk zmnlardaki gibi doyurmaz tabiki bu yüzden emdikçe emer senin sütün az değil sadece onun sütten daha fazlasına ihtiyacı oluyo yavaş yavaş o yüzden öyle hissetmiş olabilrsn..çünkü 6. ayda artık anne sütü bebeği eskisi gbi doyurmaz bebek büyüdüü için bu yüzdende ek gıdaya geçiyoruz ztn bu ayda..
Fulya altıntı yapacaktım unuttum ,aşıları atlatmışsınız çok şükür ateşi nasıl şimdi Berenin okuyorum cvp vericem unutyorum kalıyor öyle aşağıda görünce aklıma geldi
ek gıdaya geçmeyen bir ben kaldım heralde. ayın 15 inde kontrolümüz var. ondan sonrada tatile gidicez. Ancak dönünce başlarız heralde ek gıdaya... işe başlamadan yediğini göreyim diyordum ama pek mümkün olmayacak bu gidişle. Biz ek gıdaya sebze çorbası ile başlayacaz, 3.haftadan sonra meyvelere geçecez. Doktor öyle demişti, 5.ayda konuştuğumuzda...
bende varım canım ek gıdaya geçmedik bizde henüz..
bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
kızlar bide benim sütüm azaldı sanki yoksa banamı öyle geliyor bilmiyorum..eskisi gibi göğüslerim taş gibi olmuyo.. bereni sürekli emziriyorum ek gıdaya geçmedik henüz ve emmeside düzeldi..çok emiyo e gece emiyo buna rağmen sütüm azalmış olamaz değilmi?*?
aysel iyi canım şimdi beren bi sorun yok...
berna canım 1-2 gün içinde gitcez doktora eşimde gelcek bizimle işten izin alamadı onu bekliyorum..geçicez ek gıdaya.. ya şu bambu çatal-bıçak bulamadım ben ya netten alan varmı varsa hangi sitede var bikaç siteye baktım pek güvenilir gelmedi..
oh ne güzel yalnız değilim, sabırsızlanıyorum aslında geçmek için ama hep yiyecek diğerlerini alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum.
sana öyle geliyor..Benimde göğüslerim sert değil ama minnoş emiyor,tabi emme süresi uzun oluyor önceden 5-10 dk emyorsa artık 20 dk felan hatta daha fazla..ben 5.5 aylıken verdim meyce püresi felan gecelri çok sık kalkıyordu habire meme arıyordu baktım doymuyor verdim bişeyler oda itiraz etmedi:)),emmeside aynı şekilde devam ediyor.açıkcası geç kalmaktanda korktum bazı bebekler sonra bişey yemıyorlar doğru dürüst .kaç gecedir yiğit 2 saate bir uyanıp emdiği için sütüm arttı hatta.o emdikçe depodan sürekli süt gelir rahat ol:))
Bambum Doğal Bambu Çatal-Kaşık-Bıçak Seti (Küçük)
burdan alablrsn cnm
hatta çorbalık tahıl karışımı fln var kuzm madem bişi alcan boşuna kargo ödeme 6.5 tl içn organik bişiler al yavruya
herkeslere merhabalar tatilimiz bitti evimize geldiik geleli iki gün oldu güzel vakit geçirdik hepimize moral oldu atlas da gayet iyiydi havuzu denizi çok sevdi fotolarımızı en kısa zamanda sizinle de paylaşmak istiyorum görüşmek üzere herkese baaayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?