- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.041
Bir bana nasip olmadı şu dondurma devamli lafi oluyor bir gidemedik ütopya oldu..demek sen de begendin :)
Bugün bende inanılmaz bir çikolata istegi vardı.Yemedim tıktım resmen.Kilolarla baş edemiycem ben ya anlaşildi.
ilginçti..gerçek meyvelerden yapılmış bi dondurma..sevdiim meyveler vardı en çok onları beğendim..kavun çilek ve kivi çok hoşuma gtti..kivinin tanecikleri vardı resmen çok güzel..
abla bana kırları çiçekleri de anlatır mısınnnnnnn
gıcıkkkk..uyuzzzz..burda parçalama smile yok..maşallah kilo almış kız bu hatunkişi..
Aysel kaldırmışın oyun halısını istiflemişin :))
anlatırım yavrum sen gel bn sna neler neler anlatırım..elleri ovuşturan smile :)) artık kendi smile ımı kendim yapıyom gördünüz müüü
kızlar bi sorum olcak çok çok alakasız ama napiim herşeyimi size soruyom..akupunkturla ilgili bilgisi olan varmı? yada şimdiye kdr yaptıran..bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var..eğer varsa bna özelden msg atsın..
he 350gr aldı bu ay teyzesi1 x cgfh nk nm b tc f
o yazı Gülnihalin parmaklardan çıktı silmedim yavrum kendi çapında slm söylüyo:)
oyun halısı bayadır bi köşede duruyor kuzum ya Gülnihal sürünmeyi öğrendiği için sabit bi yerde durmuyor artık
he 350gr aldı bu ay teyzesi1 x cgfh nk nm b tc f
o yazı Gülnihalin parmaklardan çıktı silmedim yavrum kendi çapında slm söylüyo:)
oyun halısı bayadır bi köşede duruyor kuzum ya Gülnihal sürünmeyi öğrendiği için sabit bi yerde durmuyor artık
Selam kızcelerıım,bı kac gundur gıremıodum,telefonda problem vardı,ama sukur burdayım artık...
Bızden haberler şoyle efendım...
Aysıma ıyıce emeklıyo artık,onceden kıcı agır gelıyodu pat dusuyodu,ama gel gorkı kızım gerı gerı emeklıyo:)
bıde bgne kadar agzına bıberon almayan kızım artık bıberonda mama bıle ıcıyo valla nasıl basardın demeyın tamamen kendı keyfıyle alakalı..
Haa bıde hepınızı cok ozledım
kızlar bi sorum olcak çok çok alakasız ama napiim herşeyimi size soruyom..akupunkturla ilgili bilgisi olan varmı? yada şimdiye kdr yaptıran..bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var..eğer varsa bna özelden msg atsın..
I don't know bebişimm hadi olay çıkar neden cvp vermiyonuz diyee
yaaa bana oyun halısı demeyinn2 gün önce gittim manyak ben, oyun halısı aldım çocuğa, gaza geldim mağazada çok sevdi diye aldım, ewe geldik yüzüne bakmadı, gittik iade ettik
Kızıma mini mini bi kuşu dinleyecektik pcdeki arşivden michael jackson babadan eni vici vokke çıktı kızıma şimdi moonwalk yaptırcam
yaaa bana oyun halısı demeyinn2 gün önce gittim manyak ben, oyun halısı aldım çocuğa, gaza geldim mağazada çok sevdi diye aldım, ewe geldik yüzüne bakmadı, gittik iade ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?