2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilginçti..gerçek meyvelerden yapılmış bi dondurma..sevdiim meyveler vardı en çok onları beğendim..kavun çilek ve kivi çok hoşuma gtti..kivinin tanecikleri vardı resmen çok güzel..

kızlar bi sorum olcak çok çok alakasız ama napiim herşeyimi size soruyom..akupunkturla ilgili bilgisi olan varmı? yada şimdiye kdr yaptıran..bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var..eğer varsa bna özelden msg atsın..

gıcıkkkk..uyuzzzz..burda parçalama smile yok..maşallah kilo almış kız bu hatunkişi..
Aysel kaldırmışın oyun halısını istiflemişin :))

he 350gr aldı bu ay teyzesi 1 x cgfh nk nm b tc f
o yazı Gülnihalin parmaklardan çıktı silmedim yavrum kendi çapında slm söylüyo:)
oyun halısı bayadır bi köşede duruyor kuzum ya Gülnihal sürünmeyi öğrendiği için sabit bi yerde durmuyor artık

Kızıma mini mini bi kuşu dinleyecektik pcdeki arşivden michael jackson babadan eni vici vokke çıktı kızıma şimdi moonwalk yaptırcam

yerm bn onun slmını..Selçkda sürünüyoda onun içine koyunca hışırtılı yerleryle fln oynuyo oyalanıyo..onun içindeki şeyler cezbediyo

yaaa bana oyun halısı demeyinn 2 gün önce gittim manyak ben, oyun halısı aldım çocuğa, gaza geldim mağazada çok sevdi diye aldım, ewe geldik yüzüne bakmadı, gittik iade ettik

ooo demek yakında yürüyecek aysima öyle mi :)) maşallah maşallah bıdık kızımaa

teyzoşlarrr biz geldik evin ağası menem artıkkk
Eki Görüntüle 508373

wowowowowww Gülnihal hazretleri var mıdır benden bir isteğiniz arzunuz Eşekk bakışlarına bir bak sen hele

Şekerim ben daha önce kilo vermek için yaklaşık 2-3 seans yaptırmıstım,sonra dedim ki bu bana göre değil bıraktım. Böyle göbeğine,bacaklarına,ayağına,kollarına soraaaa beline bilmem nerelerine incecik uzun mu uzun iğneler batırıyorlar , acı yok,batırırken sinek ısırığı gibi bir şey oluyor. Sonra açıyor makineyi veriyor elektiriği Bir sıcaklık hissediyorsun işlem sırasında okadar. Kavitasyon vari birşey yağların yakımını hızlandırıyormuş. Ondan sonracığımaaa bu kulağa batırılan iğnelerden batırıyorlar. İştah için varsa başka rahatsızlığın hepsi için belirli bölgeler var. Bu bölgeleri bulmak içinde önce bi alet var onla ölçüm yapıyorlar tabii ki . İğneler birkaç gün duruyor kulağında,acıkınca ya da hastalık için kullanıyorsan ağrı nüksettiği zaman bastırıyormuşsun falan,beni sarmadı ama kullanıp memnun kalan insan da çok gördüm.

Kızıma mini mini bi kuşu dinleyecektik pcdeki arşivden michael jackson babadan eni vici vokke çıktı kızıma şimdi moonwalk yaptırcam

eni vici vokke..Ayselcim hangi dildeki versiyonu bu micheal abinin çözemedm...heeee Jül Sezarcaaaa..Veni Vidi Vici..Roma İmparatorluu dönemindede varmış demekki bu şarkı.. çok uykum geldi ondandır

yaaa bana oyun halısı demeyinn 2 gün önce gittim manyak ben, oyun halısı aldım çocuğa, gaza geldim mağazada çok sevdi diye aldım, ewe geldik yüzüne bakmadı, gittik iade ettik

olsun yavrum en azından iade edebilmişsiniz ya edemeseydinz o kdr para...haşırt the blackboard

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…