2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere merhabalar tatilimiz bitti evimize geldiik geleli iki gün oldu güzel vakit geçirdik hepimize moral oldu atlas da gayet iyiydi havuzu denizi çok sevdi fotolarımızı en kısa zamanda sizinle de paylaşmak istiyorum görüşmek üzere herkese baaayy

Selam kızlar
Ne zamandır foruma bakamadım bir sürü hastalıklar olmuş çok üzüldüm
Berna annene çok geçmiş olsun canım gelişmelerin iyi olmasına sevindim bir an önce toparlar inşallah.Sen bu forumun neşesisin bize moral verdiğin gibi annenden de moralini eksik etme
Onderya sana da çok geçmiş olsun kayınpederim de yakın zamanda üst üste iki kez mide kanaması geçirdi hastanede 2-3 gün yattı.Çok dikkat et yediklerine iyiyim diyip diyetini boş verme sakın.
Minecim sana ve kuzeye de çok geçmiş olsun çok üzüldüm kuzeye dualarım onunla ateşini düşürebilmişlerdir umarım
Esprerenza geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki
Amerda gözün aydin senin de Allah kolaylık versin, kolay bir hamileliğin olur inşallah

hoşgeldin pınarcım, özledik seni...

Selam kızlar
Esprerenza geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki

teşekkürler cnm, evet hakkımda hayırlısı böyleymiş ki bence de böyle. bir taneyle başedemiyorum ikinci bebişi hiç düşünemiyorum:)
bu arada sen ne yaptın çalışmaya başladın mı?

kızlar bugün Hayal'e ilk kez arı mama denen mamanın sütlüsünden yedirdim. hazır mamaları yemeyen kızım arı mamaya bayıldı, üstelik tadı şekerli olmasına rağmen. çok şaşırdım ve sevindim bir yandan.

Son düzenleme:
saol bitanem

2 pınarda hoşgeldiniz..artık eksik olmayın

kızlar, beren emerken sürekli kulağını tutuyo, oynuyo ,yumuşturuyo neden olabilir acaba? sürekli aynı şeyi yapıyo? sanki doktor idrar yolu enfeksiyonumu,diş çıkarırkenmi kulaklarıyla oynar demişti öyle bişe hatırlıyorum ama emin olamadım

Canım daha çalışmaya başladım denilemez sanırım bir süre de böyle devam edecek :)

Selam kızcelerıım,bı kac gundur gıremıodum,telefonda problem vardı,ama sukur burdayım artık...
Bızden haberler şoyle efendım...
Aysıma ıyıce emeklıyo artık,onceden kıcı agır gelıyodu pat dusuyodu,ama gel gorkı kızım gerı gerı emeklıyo:)
bıde bgne kadar agzına bıberon almayan kızım artık bıberonda mama bıle ıcıyo valla nasıl basardın demeyın tamamen kendı keyfıyle alakalı..
Haa bıde hepınızı cok ozledım

Kızlar telden gırdgm ıcın gecmısı aktıf bı sekılde okumam mumkun degıl,sdc berrayı gordum,gamze noldu oyle,cok cok gecmıs olsun kuzuya

evet canım bende bebek ve cocuk saglıgı ıle ılgılı kıtapta okudum bebekler dıs cıkarıcakalrı zaman kulaklarıyla ve ensesını kasırlarmıs damakları kasınıyo mınıklerın sanırım dısler cıkmak ıcın can atıyo :)))

tatlım ben kraftın kını aldım gayet guzel tavsıye ederım.

hoşgeldin pınarcım..atlas paşamın fotolarını bekliyorum en kısa zamanda..
bu hoppala çok güzel bişeymiş ya..bebeği fazla hareketli olanlara şiddetle tavsiye ederim..tarık zıplayıp dururken çay keyfimizi yaptık dün rahat rahat
nasıl bir hoppaladan bahsediyorsun cnm, yürüteç gibi olanlar mı kapıya asılanlar mı?

Kızlar mıneden ve kuzeyden haber varmı,ıcım parcalandı okurken,yavrum ınsallah duzelmıs saglıgına kavusmustur.

hay bi çıkamadı bu diş okadar huysuz ki beren son zamanlarda anlatamam ne uyku düzeni kaldı ne emme düzeni kaldı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…