- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.021
Hoş geldin Pınarcım
herkeslere merhabalar tatilimiz bitti evimize geldiik geleli iki gün oldu güzel vakit geçirdik hepimize moral oldu atlas da gayet iyiydi havuzu denizi çok sevdi fotolarımızı en kısa zamanda sizinle de paylaşmak istiyorum görüşmek üzere herkese baaayy
Selam kızlar
Esprerenza geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki
saol bitanemSelam kızlar
Ne zamandır foruma bakamadım bir sürü hastalıklar olmuş çok üzüldüm
Berna annene çok geçmiş olsun canım gelişmelerin iyi olmasına sevindim bir an önce toparlar inşallah.Sen bu forumun neşesisin bize moral verdiğin gibi annenden de moralini eksik etme
herkeslere merhabalar tatilimiz bitti evimize geldiik geleli iki gün oldu güzel vakit geçirdik hepimize moral oldu atlas da gayet iyiydi havuzu denizi çok sevdi fotolarımızı en kısa zamanda sizinle de paylaşmak istiyorum görüşmek üzere herkese baaayy
teşekkürler cnm, evet hakkımda hayırlısı böyleymiş ki bence de böyle. bir taneyle başedemiyorum ikinci bebişi hiç düşünemiyorum:)
bu arada sen ne yaptın çalışmaya başladın mı?
kızlar bugün Hayal'e ilk kez arı mama denen mamanın sütlüsünden yedirdim. hazır mamaları yemeyen kızım arı mamaya bayıldı, üstelik tadı şekerli olmasına rağmen. çok şaşırdım ve sevindim bir yandan.
bu arada dondurma ve Gamze çok güzeldi..teşekkürler Gamzecim :))
kızlar, beren emerken sürekli kulağını tutuyo, oynuyo ,yumuşturuyo neden olabilir acaba? sürekli aynı şeyi yapıyo? sanki doktor idrar yolu enfeksiyonumu,diş çıkarırkenmi kulaklarıyla oynar demişti öyle bişe hatırlıyorum ama emin olamadım
Kızlar Gülnihali sabah ve akşam minibüsle götürüp getiriyorum tam aparmanın önünden binip onların sokağında iniyorum ama kucakta çok zor oluyor minibüs bi fren yapıyor zor tutuyorum.Akşam çıkışta kanguru alıp öyle gidecem onu almaya en azından bağlarım mei tai indirime gidrmişti bi ara keşke alsaymışım
hoşgeldin pınarcım..atlas paşamın fotolarını bekliyorum en kısa zamanda..herkeslere merhabalar tatilimiz bitti evimize geldiik geleli iki gün oldu güzel vakit geçirdik hepimize moral oldu atlas da gayet iyiydi havuzu denizi çok sevdi fotolarımızı en kısa zamanda sizinle de paylaşmak istiyorum görüşmek üzere herkese baaayy
nasıl bir hoppaladan bahsediyorsun cnm, yürüteç gibi olanlar mı kapıya asılanlar mı?bu hoppala çok güzel bişeymiş ya..bebeği fazla hareketli olanlara şiddetle tavsiye ederim..tarık zıplayıp dururken çay keyfimizi yaptık dün rahat rahat
evet canım bende bebek ve cocuk saglıgı ıle ılgılı kıtapta okudum bebekler dıs cıkarıcakalrı zaman kulaklarıyla ve ensesını kasırlarmıs damakları kasınıyo mınıklerın sanırım dısler cıkmak ıcın can atıyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?