- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.061
Şekerim ben daha önce kilo vermek için yaklaşık 2-3 seans yaptırmıstım,sonra dedim ki bu bana göre değil bıraktım. Böyle göbeğine,bacaklarına,ayağına,kollarına soraaaa beline bilmem nerelerine incecik uzun mu uzun iğneler batırıyorlar , acı yok,batırırken sinek ısırığı gibi bir şey oluyor. Sonra açıyor makineyi veriyor elektiriğiBir sıcaklık hissediyorsun işlem sırasında okadar. Kavitasyon vari birşey yağların yakımını hızlandırıyormuş. Ondan sonracığımaaa bu kulağa batırılan iğnelerden batırıyorlar. İştah için varsa başka rahatsızlığın hepsi için belirli bölgeler var. Bu bölgeleri bulmak içinde önce bi alet var onla ölçüm yapıyorlar tabii ki . İğneler birkaç gün duruyor kulağında,acıkınca ya da hastalık için kullanıyorsan ağrı nüksettiği zaman bastırıyormuşsun falan,beni sarmadı ama kullanıp memnun kalan insan da çok gördüm.
eni vici vokke..Ayselcim hangi dildeki versiyonu bu micheal abinin çözemedm...heeee Jül Sezarcaaaa..Veni Vidi Vici..Roma İmparatorluu dönemindede varmış demekki bu şarkı..çok uykum geldi ondandır
Gamze sizin beslenme şekliniz nasıl Berranın kaka yapmaması gibi bi durum oldu mu
biz de 6 aylıkken başladık ek gıdaya ve aşağıdaki gibi bi beslenme şekli uyguladım ama günlük 3-4 defa kaka yapan çocuk 3 gün yapmadı :44:
1. Öğün (saat 06.00-07.00)
120 cc mama veya anne sütü bazen sütüm olmuyor çünkü
Ara Öğün (saat 09.00-09.30)
Meyve püresi
2. Öğün (saat 11.30-12.30)
Sebze püresi + anne Sütü
Ara Öğün (saat 15.30-16.00)
Yoğurt
3. Öğün (saat 18.30-19.30)
120 cc mama
Gece Öğünü
anne Sütü (1-2 kez)
bu arada dondurma ve Gamze çok güzeldi..teşekkürler Gamzecim :))
Kızlar telden gırdgm ıcın gecmısı aktıf bı sekılde okumam mumkun degıl,sdc berrayı gordum,gamze noldu oyle,cok cok gecmıs olsun kuzuya
Annem Smooth Criminal parçası ordaki nakarat bölümü olan Annie Are You OK?So, Annie Are You OK ben hep eni vici vokke diye anladım senelerce sonra kendimi kandırılmış gibi hiss ettimama sor 3 kişiden 1 i öyle anlamıştır ergenlik dönemindekiler ama
tamam bebeim yrn bilale ararm sni bikaç şey sorarm o güzel sesini duyarm :)) kocanda görse sapık sanar bni ha
tamam bebeim yrn bilale ararm sni bikaç şey sorarm o güzel sesini duyarm :)) kocanda görse sapık sanar bni ha
Ara beni bebeğimmKocam ne karışıyormuş
Anam sansa beni sapık sanar çüknü bi baksa arama listesine dünden beri nerdeyse 10 defa arayıp 5 defa da msj atmışımdır
dimi kız kocanda ne karışıyo o kimki bu bzm özelimiz
adam duysa bni afaroz eder :))
Günaydın kızlar,
Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)
Neler olmuş böyle ya, hastalıklardan geçilmemiş yine ortalık
Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakmaEee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?
O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.
Bize gelecek olursak,
Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdiBabasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.
Ve dün
Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.
Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü
Alnı ve gözü şişti, göz kapağında morluklar var, ve gözü ufacık kaldı
İçim acıyor yüzüne baktıkça
bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
Ozetliycek olursam Ablamın dugununeSamsun'a oranda bı hafta Artvin'e kaçacaktım o gece mide kanaması geçirdim acilde gecti gunüm yetmezmiş gibi cocukların ikiside ateşli idi Enes'i de annemleri acile götürdü acilde kartıma tanı kısmına mide ülseri diye yazmış Dr kesin tanı için endoskopiyi bekliyoruzBununla birlikte. 4.mide kanaması bu
anaaam kocam cay demlemiş beni çağırıyo kızlar iyi akşamlarrr
selam nasılsınız? geçmişi okurken kristallerden bahsetmişsiniz. ya bugün Turabın bezini açtıgımda kristale benzer yumuşak birşeyle vardı bende sandım beze herhalde çok çiş yaptı bezin içindeki jel çıktı. ne ki bu kristaller? çok tedirgin oldum]
anaaam kocam cay demlemiş beni çağırıyo kızlar iyi akşamlarrr
ohhh tabii yaa..biz ne zmn kavuşcaksak kocamıza..yadellerde geçti ömrümüz..
Aysel sen akşam nete nasıl giriyon bunuda yeni farkettim
Anca bu saat oldu girebildim. Elif Duru 6. ay aşılarını oldu ve onun verdiği huzursuzluk üzerinde
Geçmişe bi göz attımda valla bizim topiğe nazar değmiş:
Hastaların hepisine geçmiş olsuunnn
Herkes en kısa zamanda düzelir inşallah
Berra düşmüş çok üzüldümmmama dişde çıkarmış maşallah
Bu arada ben hepinizi çok özledim kızlarrrr
Bende onu sorcaktım bak unuttum arada aferinn kız nasıl yakaladın ama evet Aysel hanımm bu saatte nete nasıl bağlandınız sorması ayıptırr:44:
sıvıyı emen jeller cnm...hani şu oyuncaklar vardı ya suya koyuyon büyüyo..onun gb bişi heral..jellerde sıvı gördükçe şişiyo..çok çiş olursa artık dışarıya taşıyolar..bn aktif bebeği kullandm 1-2 kez onda oluyodu ama premiumda olmuyo..bunu farkettm..vazgeçmem premiumdan
Michael jackson eni vici vokke | İzlesene.com Video
VAy anasını tek değilmişim işte videoyu bile eni vici vokke diye yüklemişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?