2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam bebeim yrn bilale ararm sni bikaç şey sorarm o güzel sesini duyarm :)) kocanda görse sapık sanar bni ha

eni vici vokke..Ayselcim hangi dildeki versiyonu bu micheal abinin çözemedm...heeee Jül Sezarcaaaa..Veni Vidi Vici..Roma İmparatorluu dönemindede varmış demekki bu şarkı.. çok uykum geldi ondandır

Annem Smooth Criminal parçası ordaki nakarat bölümü olan Annie Are You OK?So, Annie Are You OK ben hep eni vici vokke diye anladım senelerce sonra kendimi kandırılmış gibi hiss ettim ama sor 3 kişiden 1 i öyle anlamıştır ergenlik dönemindekiler ama

Son düzenleme:

Canım Berra'ya yedirdiğim herşey blogda hafta hafta var, uzun uzun anlatmayayım burada şimdi. Sizin listede oldukça güzel zaten.

Kaka yapamaması başlangıç için normal, ama çok uzamasın dikkat et. Armut yedirsinler, kayısı kurusundan püre yapsınlar.

bu arada dondurma ve Gamze çok güzeldi..teşekkürler Gamzecim :))

sen güzelsin canım benim, ben teşekkür ederim :)

Kızlar telden gırdgm ıcın gecmısı aktıf bı sekılde okumam mumkun degıl,sdc berrayı gordum,gamze noldu oyle,cok cok gecmıs olsun kuzuya

Canım pusetinden kemeri bağlı olmadığı için, merdivenden çıakrtılmak istenirken kayıp mermer merdivene yüzünü çarptı, gözü alnı şiş ve mordu, bugün gözündeki çok az şişlik ve birazcık morluk kaldı artık, bu veletlerin kendilerini tamir etme yetenekleri inanılmaz.

Annie=eni, ok= vokke bunlar ok de Are You dan vici yi nasıl çıkardın yavvvrummmmm..yirim sinii vokke?

Anam sansa beni sapık sanar çüknü bi baksa arama listesine dünden beri nerdeyse 10 defa arayıp 5 defa da msj atmışımdır

dimi kız kocanda ne karışıyo o kimki bu bzm özelimiz
adam duysa bni afaroz eder :))

Kocam karışmıyor baktı ki kendisinden kat be kat daha ilgili canlarım güzellerim arkadaşlarım kıskanç kıskanç oturuyorr. Bakk diyorum örnek olsun sanaa bağlılık ne demekmiş,gıcık

selam nasılsınız? geçmişi okurken kristallerden bahsetmişsiniz. ya bugün Turabın bezini açtıgımda kristale benzer yumuşak birşeyle vardı bende sandım beze herhalde çok çiş yaptı bezin içindeki jel çıktı. ne ki bu kristaller? çok tedirgin oldum

cnm çok geçmiş olsun. inşallah bu son olur.

bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakın morluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...

Eki Görüntüle 507028

çokk geçmiş olsun cnm. Allah acil şifalar versin. nedenini araştır mutlaka.

Son düzenleme:
Anca bu saat oldu girebildim. Elif Duru 6. ay aşılarını oldu ve onun verdiği huzursuzluk üzerinde
Geçmişe bi göz attımda valla bizim topiğe nazar değmiş:
Hastaların hepisine geçmiş olsuunnn
Herkes en kısa zamanda düzelir inşallah
Berra düşmüş çok üzüldümmm ama dişde çıkarmış maşallah
Bu arada ben hepinizi çok özledim kızlarrrr

sıvıyı emen jeller cnm...hani şu oyuncaklar vardı ya suya koyuyon büyüyo..onun gb bişi heral..jellerde sıvı gördükçe şişiyo..çok çiş olursa artık dışarıya taşıyolar..bn aktif bebeği kullandm 1-2 kez onda oluyodu ama premiumda olmuyo..bunu farkettm..vazgeçmem premiumdan

anaaam kocam cay demlemiş beni çağırıyo kızlar iyi akşamlarrr

Afiyet olsun bebişimmm

ohhh tabii yaa..biz ne zmn kavuşcaksak kocamıza..yadellerde geçti ömrümüz..
Aysel sen akşam nete nasıl giriyon bunuda yeni farkettim

Bende onu sorcaktım bak unuttum arada aferinn kız nasıl yakaladın ama evet Aysel hanımm bu saatte nete nasıl bağlandınız sorması ayıptırr:44:

geçmiş olsun cnm..hepsinde var huzursuzluk..bide artık sürekli ilgi oyun istiyolar

hım ilk defa oldu çok uzun zamandır prima aktif bebek kullanıyorum. geceleri falan hiç açmam sabaha kadar altını ama olmamıştı. bugün gördüm önemsemedim taa burda yazılanalrı okuyuncaya kadar. yarın hastaneye götüreceğim inşallah 2 aydır geçmeyen öksürügü için onuda sorayım bari. sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…